BuitenlandCorona

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen overleden na vaccinatie dan door corona

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen na de coronavaccinatie gestorven dan door het virus zelf, meldt NTD News. De Taiwanese gezondheidsautoriteiten lieten weten dat er tot maandag 865 mensen waren overleden na het vaccin. Het aantal coronadoden lag op dat moment op 845.

Mensen worden in Taiwan gevaccineerd met AstraZeneca, Moderna, Pfizer/BioNTech en het in eigen land ontwikkelde vaccin Medigen.

Proefkonijn

De politieke oppositie hekelde de snelle goedkeuring van Medigen. Volgens de Kuomintang, de partij die decennialang de macht had, gebruikt de regering de bevolking als ‘proefkonijn’.

In het Aziatische land heeft bijna 60 procent van de bevolking minstens één prik gehaald. Slechts een vijfde van de inwoners is volledig gevaccineerd.

Van de 865 sterfgevallen na vaccinatie zijn meer dan 600 terug te voeren op het AstraZeneca-vaccin en bijna 200 op de Moderna-prik.

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriaan
Adriaan
1 jaar geleden

zodra het aantal sterfgevallen door vaccinatie boven de coronadoden vallen, kan men spreken dat de vaccinatie het nieuwe virus is.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Lees je dit Hugo?

Erique
Erique
1 jaar geleden

Hoe snel wil je je eigen bevolking reduceren, nou gewoon een experimentele vaccin erop loslaten met enige dwang erachter.

Thoughtful
Thoughtful
1 jaar geleden

En China wrijft zich in de handjes.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x