Internet

Snowden: Bitcoin, dit is mijn laatste waarschuwing!

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door: Wesley Feijth

Edward Snowden, de klokkenluider van de NSA, is er he-le-maal klaar mee. Waar hij al 10 jaar waarschuwt voor de gevaren van het gebruiken van een transparante blockchain, lijkt hij door recente ontwikkelingen gelijk te krijgen. Ontwikkelaars van Bitcoin privacy-tools (Samourai wallet) zijn namelijk opgepakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dit heeft tot gevolg dat andere Bitcoin privacy-tools (zoals de Wassabi wallet) aangegeven hebben hun diensten volledig stop te zetten. Dit lijkt voor goed en voor altijd het einde van privacy op de Bitcoin blockchain.

Snowden is duidelijk in zijn Tweet: privacy moet op protocol-niveau geïntegreerd worden. Anders zal het altijd gecriminaliseerd worden!

In de laatste Pro Privacy Podcast hebben we uitgebreid stilgestaan bij deze ontwikkelingen. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Waar is het fout gegaan? Waar moet een blockchain aan voldoen om deze problemen te kunnen voorkomen? Je kunt de podcast hieronder terug kijken. Liever kijken en/of luisteren via een ander kanaal? Je vindt alle kanalen hier.

Dit is een ontwikkeling die we bij proprivacy.io al heel lang aan zagen komen. Dit is exact de reden dat wij zo hard aan onze Pro Privacy Crypto Cursus hebben gewerkt de afgelopen maanden. In de cursus bespreken we alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je privacy binnen crypto te kunnen waarborgen. We focussen ons crypto’s welke privacy op procotolniveau geïntegreerd hebben, exact zoals Snowden aangeeft!

We hebben nog wel eens gesprekken met klanten die aangeven vooral in fysiek goud en zilver te beleggen. Wij zijn volledig voor het investeren in goud en zilver en roepen in de cursus ook op tot een gediversifieerd portfolio. Als het internet uitvalt heb je namelijk niet zoveel aan privacy crypto.

We zijn in de moderne wereld echter gewend geraakt aan snelle online betalingen. Om Ancilla van de Leest te quoten: ‘hoe ga jij je hydroxychloroquine op het Darkweb kopen met goud en zilver?’. Daarnaast is privacy crypto – in tegenstelling tot goud en zilver – heel lastig van je af te nemen. Het is namelijk bezit wat je niet kunt zien en/of traceren! De noodzaak om alternatief geld te omarmen wordt met de komst van CBDC’s met de dag groter…

Neem actie: tijdelijk 20,- korting op de Pro Privacy Crypto Cursus in de maand mei

Het is tijd om je financiële privacy en soevereiniteit terug te pakken! Wij zijn er om je daar bij te helpen. In de Pro Privacy Crypto Cursus leren we je hoe je privacy crypto kunt gebruiken om jezelf los te weken van de financiële controle van banken. Als jij deze kennis tot je weet te nemen voordat het CBDC net zich sluit ben jij vele malen wendbaarder.

Met de kortingscode privatebydefault krijg je in de maand mei 20,- euro korting op de Pro Privacy Crypto Cursus!

Let op: het afrekenen van de cursus kan enkel met Monero. In het gratis gedeelte leggen we je uit hoe je aan Monero kunt komen. Zonder deze aankoop heeft de rest van de cursus namelijk niet heel veel nut.

👉 Begin GRATIS met de Pro Privacy Crypto Cursus

4.4 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tintor
Tintor
1 maand geleden

hmmmmmmmm!

Liegebeest
Liegebeest
1 maand geleden

Als je zo slim bent om te begrijpen hoe bitcoin werkt, Dan Kan je mij echt niet vertellen Dat je dit niet zag aankomen. Zelfs als je zoals ik nul nada niks van bitcoinnof andere coins af weet. Dan had je direct kunnen zien Dat het een Val is. Geld wordt minder waard door inflatie. Dus mensen gaan made door alle succes verhalen in crypto. En Dan ineens poef foetsie. Blasting betalen vriend. En direct daarna storing alles is weg systeem down. Dasr zit je Dan met je miljoenen aan bitcoin terwijl het systeem niet Meer werkt.

Vagevuur...
Vagevuur...
1 maand geleden

Ik hou het bij edelmetalen goud zilver ,maar ook grond investment, hier ben ik heer en meester in.
Van “elektronisch geld” blijf ik met m’n poten vanaf…
Betaal contant want dat is het eeuwenoude betaal cq ruilmiddel zoals het hoort, de jeugd heeft momenteel een gat in de handen met het elektronisch/digitaal geld, want ze hebben geen overzicht zoals men in zijn portemonnee heeft !!!!
Van elektronisch/digitaal geld daar krijgt men schulden van !!
Bitcoins zie ik ook als elektronisch/digitaal geld…

Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
1 maand geleden

Dit is allemaal heel leuk en aardig.
Ik ben in de 60.
Heb veel kontakten met ouderen als ik.
Daarmee heb ik gesprekken gehad over de Snowdon phone.

Een aantal heeft in het begin geprobeerd de uitleg te volgen en begrijpen.
Wat niet lukte, ook niet in groepsverband.

De uitleg is best wel duidelijk, maar het in praktijk doen ging ons boven de pet.

Onthouden was het grootste probleem.
Na herhaaldelijk de stappen door ye nemen, haakten meerdere af.

Daarop baseer ik dat ouderen er moeite voor moeten doen om bij te benen.

Een aantal van ons heeft de telefoons nu in gebruik.

Met crypto en blockchain komt het op hetzelfde neer.

De materie is in mijn beleving anders denken als we vroeger leerden.

Maar de eerste p.c. ’s was dat ook..

Nu lijkt het nog moeilijker te worden.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x