Great ResetBuitenland

Great Reset: ‘Ook op andere gebieden is een dergelijke dictatuur in voorbereiding’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Harrie Salman geeft in zijn boek ‘De Grote Reset. Het plan voor de wereld na Corona’ een overzicht van wat Klaus Schwab en zijn WEF plannen en willen.

De aantrekkelijk geformuleerde plannen van Davos hebben zogezegd de bedoeling om de wereld te redden en de mensheid gelukkiger te maken. Salman doorprikt de propaganda en dringt door tot de kern: een schatrijke elite van mensen die zich superieur achten, en uitverkoren om de rest van de wereld aan zich te onderwerpen, schrijft emeritus professor Philip Vermoortel in zijn boekbespreking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De internationale context van de georkestreerde coronagekte is die van The Great Reset. “Terwijl de wereld in angst is gedompeld, is door het internationale bedrijfsleven op de resetknop gedrukt. Het schaft de democratie af en richt de wereld in met behulp van moderne technologieën, waarvan de toepassing grote winsten belooft af te werpen,” schrijft Salman.

Ook op andere gebieden

In het hoofdstuk waarin hij uitlegt hoe de corona-gezondheidsdictatuur is voorbereid, wijst hij erop dat ‘een dergelijke dictatuur […] ook op andere gebieden in voorbereiding is’.

In zijn boek bewijst Salman dat er een dictatuur geïnstalleerd wordt. Vermoortel: “Overal hebben we gezien dat zogezegd wegens de enorme bedreiging van de volksgezondheid het parlement buitenspel is gezet en zonder enige democratische controle kon regeren. Lockdowns, avondklok, quasi verplichte vaccinatie, demonisering van de niet-gevaccineerden, oproepen tot haat tegen de zogenaamde anti-vaxxers, burgers andere burgers laten controleren en verklikken, gigantische boetes opleggen aan overtreders, invallen in huizen waar gezonde mensen met meer samen waren dan toegelaten, reisverbod, verbod om op restaurant te gaan, verplichte gezondheidspaspoorten, verplichte (en compleet waardeloze) tests.”

Zelfs ons onderwijs

Verder behandelt hij de nauwe verbondenheid tussen de installatie van een werelddictatuur en de beheersing van onze voedselketen en zelfs van ons onderwijs, dat onderworpen is aan ‘internationale technocratische normen’ en aan de besluiten van de op 26 maart 2020 opgerichte Global Education Coalition.

Onder de oprichters vinden we de grote profiteurs van de lockdowns (Microsoft, Google en Facebook), de BBC, McKinsey, IBM en het Johns Hopkins Institute for Education Policy, ontdekte Salman.

Lees hier de hele boekbespreking.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Zschwappie,heeft hetzelfde gezicht als mij,alleen ik zit erop,wat een baggervent,bababah

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

PROBEREN IS 1 , 2 ze krijgen teveel tegenstand . altijd positief denken ..!!

mister nexit
mister nexit
9 maanden geleden

klauSSchwab dicteert nog steeds agenda 2030 en de schapen slapen vrolijk verder

HenryH
HenryH
9 maanden geleden

Das 4e Reich !
Wat uiteindelijk de bedoeling is !

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x