Buitenaards

Britse wetenschapper: kwalachtige buitenaardsen bestaan

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een vooraanstaande Britse ruimtewetenschapper bestaan er buitenaardsen die lijken op enorme kwallen.

Dr. Maggie Alderin-Pocock stelt zich wezens voor die door methaanwolken drijven en daar voedingsstoffen opnemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De wezens blijven door middel van een soort uivormige drijvers in de lucht en communiceren via lichtpulsen.

Beperkt

“Ons voorstellingsvermogen wordt van nature beperkt door wat we om ons heen zien. Ook wordt algemeen aangenomen dat leven water nodigt heeft om te overleven en gebaseerd is op koolstof,” zei Dr. Alderin-Pocock, een vooraanstaande wetenschapper van het Europese ruimtevaartbedrijf Astrium. “Maar sommige onderzoekers zijn bezig met interessante projecten en spelen met de mogelijkheid van levensvormen die gebaseerd zijn op silicium.”

“Silicium lijkt in een aantal opzichten op koolstof en is rijk voorradig in het universum,” ging ze verder. “Wellicht kunnen we ons DNA voorstellen dat met silicium werkt. Maar misschien hoeft leven niet eens te lijken op DNA.”

Intelligente buitenaardse beschavingen

Alderin-Pocock raakte vooral geïnspireerd door vreemde levensvormen die onlangs in de diepzee zijn ontdekt. Gebaseerd op recente ontdekkingen van planeten meent ze dat er tenminste vier intelligente buitenaardse beschavingen zouden kunnen bestaan in de Melkweg. Ze denkt echter dat de afstanden te groot zijn om ze te ontmoeten.

De uitspraken van Alderin-Pocock rijmen niet met de verklaring van het Witte Huis dat er geen buitenaards leven is. Het Witte Huis stelde eind vorig jaar ook dat er geen reden is om aan te nemen dat de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards leven onder het tapijt heeft geveegd. De Amerikaanse regering moest wel met een verklaring komen, als antwoord op twee publieke petities.

Onderstaande tekening van Alderin-Pocock vertoont opvallende gelijkenissen met bepaalde waarnemingen van UFO’s. Zo hebben haar kwallen niet alleen de vorm van een vliegende schotel, maar spreekt ze ook van een ‘metaalachtig oppervlak’ aan de bovenzijde en ‘camouflage’ aan de onderzijde.

kwal2983472349872324342

Uit een peiling voor de Royal Society is gebleken dat bijna de helft van alle Britten gelooft in buitenaardsen. Van de 2000 respondenten was 44 procent van mening dat buitenaards leven bestaat. Meer dan een derde van de ondervraagden zei dat we in contact moeten proberen te treden met buitenaardsen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beschouwer
Beschouwer
11 jaren geleden

Het klopt dat kwalachtige buitenaardsen bestaan. De meesten zitten op het Binnenhof in Den Haag.

Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Op golfbanen lopen er ook veel rond want hoe kleiner de bal hoe groter de kwal.

Paulussie
Paulussie
11 jaren geleden

Ja, ze zullen toch niet op mensen lijken, hè ? Stel je voor…

Le Troubadour
Le Troubadour
11 jaren geleden

Mócht er buitenaards leven bestaan, dan lijkt dit inderdaad veel eerder op iets kwal-vormigs dan op mensen. Het feit dat wij eruit zien zoals wij eruit zien, hangt met onze evolutie samen. Dat geldt dus ook voor ‘intelligent leven’ op planeten die op honderden lichtjaren afstand van de aarde staan. Deze levensvormen hebben een totaal andere evolutie hebben meegemaakt en lijken in NIETS op mensen. Pech voor degenen die aliëns het liefst zien als grijze mannetjes met grote hoofden, maar dromers moet je uit hun droom halen. Anders komt de ontnuchtering te hard aan.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x