Homepagina » Buitenaards » Britse wetenschapper: kwalachtige buitenaardsen bestaan

Britse wetenschapper: kwalachtige buitenaardsen bestaan

Volgens een vooraanstaande Britse ruimtewetenschapper bestaan er buitenaardsen die lijken op enorme kwallen.

Dr. Maggie Alderin-Pocock stelt zich wezens voor die door methaanwolken drijven en daar voedingsstoffen opnemen.

De wezens blijven door middel van een soort uivormige drijvers in de lucht en communiceren via lichtpulsen.

Beperkt

“Ons voorstellingsvermogen wordt van nature beperkt door wat we om ons heen zien. Ook wordt algemeen aangenomen dat leven water nodigt heeft om te overleven en gebaseerd is op koolstof,” zei Dr. Alderin-Pocock, een vooraanstaande wetenschapper van het Europese ruimtevaartbedrijf Astrium. “Maar sommige onderzoekers zijn bezig met interessante projecten en spelen met de mogelijkheid van levensvormen die gebaseerd zijn op silicium.”

“Silicium lijkt in een aantal opzichten op koolstof en is rijk voorradig in het universum,” ging ze verder. “Wellicht kunnen we ons DNA voorstellen dat met silicium werkt. Maar misschien hoeft leven niet eens te lijken op DNA.”

Intelligente buitenaardse beschavingen

Alderin-Pocock raakte vooral geïnspireerd door vreemde levensvormen die onlangs in de diepzee zijn ontdekt. Gebaseerd op recente ontdekkingen van planeten meent ze dat er tenminste vier intelligente buitenaardse beschavingen zouden kunnen bestaan in de Melkweg. Ze denkt echter dat de afstanden te groot zijn om ze te ontmoeten.

De uitspraken van Alderin-Pocock rijmen niet met de verklaring van het Witte Huis dat er geen buitenaards leven is. Het Witte Huis stelde eind vorig jaar ook dat er geen reden is om aan te nemen dat de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards leven onder het tapijt heeft geveegd. De Amerikaanse regering moest wel met een verklaring komen, als antwoord op twee publieke petities.

Onderstaande tekening van Alderin-Pocock vertoont opvallende gelijkenissen met bepaalde waarnemingen van UFO’s. Zo hebben haar kwallen niet alleen de vorm van een vliegende schotel, maar spreekt ze ook van een ‘metaalachtig oppervlak’ aan de bovenzijde en ‘camouflage’ aan de onderzijde.

Uit een peiling voor de Royal Society is gebleken dat bijna de helft van alle Britten gelooft in buitenaardsen. Van de 2000 respondenten was 44 procent van mening dat buitenaards leven bestaat. Meer dan een derde van de ondervraagden zei dat we in contact moeten proberen te treden met buitenaardsen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Het klopt dat kwalachtige buitenaardsen bestaan. De meesten zitten op het Binnenhof in Den Haag.

  1 likes
 2. Op golfbanen lopen er ook veel rond want hoe kleiner de bal hoe groter de kwal.

  0 likes
 3. Ja, ze zullen toch niet op mensen lijken, hè ? Stel je voor…

  0 likes
 4. Mócht er buitenaards leven bestaan, dan lijkt dit inderdaad veel eerder op iets kwal-vormigs dan op mensen. Het feit dat wij eruit zien zoals wij eruit zien, hangt met onze evolutie samen. Dat geldt dus ook voor ‘intelligent leven’ op planeten die op honderden lichtjaren afstand van de aarde staan. Deze levensvormen hebben een totaal andere evolutie hebben meegemaakt en lijken in NIETS op mensen. Pech voor degenen die aliëns het liefst zien als grijze mannetjes met grote hoofden, maar dromers moet je uit hun droom halen. Anders komt de ontnuchtering te hard aan.

  0 likes
 5. Evolutie, wie gelooft daar nog in ?

  0 likes
 6. Okee..dus het is eigenlijk KwaLuSa ipv SaLuSa.

  0 likes
 7. Hmm ,DAT wordt straks lastig handjes schudden met zo’n wezen/alien.

  0 likes
 8. “De uitspraken van Aderin-Pocock rijmen niet met de verklaring van het Witte Huis dat er geen buitenaards leven is”

  Ja hoor, want de Amerikanen hebben het hele universum uitgekamd. Wat een lachertje.

  Wel een grappig stukje trouwens, maar het zegt me allemaal niet zo veel. Er zijn minstens 4 intelligente beschavingen, nou wil ik wel is weten hoe ze aan deze wijsheid komt? Zoiets is toch onmogelijk om te weten en dat maakt dit hele ‘onderzoek’ niet geloofwaardig. Het is niet meer dan speculatie.

  0 likes
 9. [quote name=”Le Troubadour”]Mócht er buitenaards leven bestaan, dan lijkt dit inderdaad veel eerder op iets kwal-vormigs dan op mensen. Het feit dat wij eruit zien zoals wij eruit zien, hangt met onze evolutie samen. Dat geldt dus ook voor ‘intelligent leven’ op planeten die op honderden lichtjaren afstand van de aarde staan. Deze levensvormen hebben een totaal andere evolutie hebben meegemaakt en lijken in NIETS op mensen. Pech voor degenen die aliëns het liefst zien als grijze mannetjes met grote hoofden, maar dromers moet je uit hun droom halen. Anders komt de ontnuchtering te hard aan.[/quote]

  Dit is echt het meest onzinnige stukje wat ik onlangs hier gelezen heb, want schijnbaar weet jij te weten welke planeten er allemaal zijn. Waarom zou het eerder op een kwal lijken dan op een mens. Welke informatie gebruik jij om deze conclusie te trekken? Het is onmogelijk om een conclusie te trekken. Je hebt geen feiten, alleen maar gedachten die gebaseerd zijn op niks.

  0 likes
 10. Omtrent het Witte Huis en leugens omtrent ruimtevaart..zijn al zo oud als de straat Richard Nixon Watergateschandaal
  omtrent de act of free information
  al sinds ufo-coverups sinds 1947, het Robersonpanel te Washington in jan 1953 werd systematisch een politiek van geheimhouding en desinformatie gevoerd, psychologen van de VSA geheime diensten beschouden het belachelijk maken als de superieure vorm van desinformatie. Hun acties bleven niet altijd binnen de grenzen van de VS binnen de NAVO-landen
  Eurozonelanden zijn intellectuel volwassen genoeg om hun bonen te doppen met ET zonder de VSA

  0 likes
 11. Er is een oneindig aan mogelijke vormen van leven.
  Laten we zeggen er bestaan aliens in vormen zover jij ze kan animeren.
  De Oneindige bron kent geen einde of begin, nog een bepaald vast patroon of beeld.
  Wil je meer weten laat jezelf in het oneindige zweven.
  Creatie kent geen einde.
  Dus we zullen eeuwig nieuwe dingen ontdekken.
  Heerlijk toch!

  0 likes
 12. Desinformatie dat is wat het is. Hahha

  Gelukkig hebben we ook nog van die “ruimdenkende” wezens als Le Troubadour.
  Volgens mij is die een beetje verdwaald.

  Vriendelijke groeten.
  Vooral aan Le Troubadour jij hebt het extra hard nodig.

  0 likes
 13. Aan allen die mij gemind hebben: jullie denken te aardsgericht. Natuurlijke selectie is de kern van het Darwinisme. Bij natuurlijke selectie gaat men ervan uit dat (andere en hogere) soorten langs natuurlijke weg zijn ontstaan uit mutaties met betere overlevingskansen. Genetisch toeval en omgevingsfactoren zijn de sturende principes. Dat geldt voor onze planeet, maar tevens voor planeten op honderden lichtjaren afstand, waarbij de klimatologische omstandigheden totaal verschillen met de onze. De bouw van het menselijk lichaam geldt dus absoluut niet voor die van aliëns, omdat hun evolutie totaal anders verloopt. Aliëns zouden, naar analogie van het menselijk lichaam, óók over een hoofd, 2 ogen, 2 armen, 2 handen met vingers, 2 benen e.d. beschikken? Forget it!

  0 likes
 14. [quote name=”Beschouwer”]Het klopt dat kwalachtige buitenaardsen bestaan. De meesten zitten op het Binnenhof in Den Haag.[/quote]
  mee eens haha lol

  0 likes
 15. beetje toevalllig dat die kwal nu net lijkt op onze paddestoel ufo uit de oostzee …

  straks krijgen we nog te horen dat het een versteende kwal is uit de oertijd

  0 likes
 16. #13 Le Troubadour:Trek je niet teveel van die rode minnetjes aan bij #4 Trouwens dat knopje had de site Niburu van mij weg mogen laten.Onze ogen zien wat kleurtjes, en de technologie machine maakt voor ons dat we ook nog infrarood spectrum kunnen kijken en ultraviolet.En verder zien onze oogjes niet.MAAR DIT WIL NIET ZEGGEN DAT IN HET SPECTRUM NIET NOG MEER TE BEKIJKEN VALT!!Ik weet wel zeker dat er meer is, infrarood is het bewijs dat ogen in onbekend spectrum kunnen waarnemen.En leven zoals wij dat kennen, heeft gewervelde, maar ook niet gewervelde vormen.Dus buitenaards leven kan alle vormen hebben, en dus zouden kwalachtigen er gewoon bij horen.

  0 likes
 17. Ik moest bij het lezen van dit onderwerp gelijk aan een video denken die ik laatst had gezien. Check: http://www.youtube.com/watch?v=Ev8JGqDO8nk

  Vind het verdacht veel op een kwalachtig object oid lijken.

  0 likes
 18. Tja, hou toch eens op met dat evolutie bla,bla! Er heeft nauwelijks een evolutie plaatsgevonden op aarde dus waarom wel elders. De feiten spreken tegen de evolutie zoals Darwin zich dat voorstelde evenzo als de hogepriester van het neodarwinisme, Richard Dawkins die Darwins onzinnigheid met religieuze ijver probeert te verdedigen maar al vaak door de mand is gevallen!. Bunch of liars and cheaters zijn t!

  0 likes
 19. #18 Peter: Darwin had zoverre gelijk dat de sterkste overwint, en dat de soort veranderlijk zou zijn.Zebravinken veranderden wel eens wat van kleur.(dat is al zijn bewijs)Maar het bleef een zebravink!!Darwin heeft nooit kunnen bewijzen of aantonen, dat wij van aap naar mens zijn geëvolueerd.Maar toch wordt dit op scholen onderwezen.En hoe zit dit nu met “Kennis”?Wel je blijft een mens maar je kennis wordt steeds groter omdat dit beschikbaar komt.Hoe kan dit nu plots zo snel gaan??Een handje geholpen door een ufo crash??Reken maar van Yes!!Daar is de verklaring voor het snelle ontwikkelen van onze technologie.Spieken en afkijken wat wij op school niet mochten is toch ergens goed voor he??Ik had een leraar op school waarbij spieken mocht!!Zijn woorden: Door dat je de spanning(zenuwen) van spieken voelt, leer je het snelst over het onderwerp!!!Had de beste man daar niet groot gelijk??????Ik weet het zeker!!!

  0 likes
 20. [quote name=”Sander”]”De uitspraken van Aderin-Pocock rijmen niet met de verklaring van het Witte Huis dat er geen buitenaards leven is”

  Ja hoor, want de Amerikanen hebben het hele universum uitgekamd. Wat een lachertje.

  Wel een grappig stukje trouwens, maar het zegt me allemaal niet zo veel. Er zijn minstens 4 intelligente beschavingen, nou wil ik wel is weten hoe ze aan deze wijsheid komt? Zoiets is toch onmogelijk om te weten en dat maakt dit hele ‘onderzoek’ niet geloofwaardig. Het is niet meer dan speculatie.[/quote]
  heb je ’de sluier’ hier op de site niet gelezen dan?

  0 likes
 21. door het idee congruente evolutie (omgevingsfactoren bepalen de vorm) is het heelgoed mogelijk dat een humanoide vorm vaker zou voorkomen. er waren sauriers die op vissen leken en er zijn zoogdieren die op vissen lijken omdat dat een van de geslaagde vormen zijn voor water.. hoewel niet de enige…. kwaachtigen zouden heel goed een soort gemakkelijke vorm kunnen zijn voor bv de oceanen van europa of titan.. titan is boeiend omdat boven het ijs waaronder oceanen met zout water wordt vermoed.. een methaanwereld met meren van vloeibaar methaan in stand gehouden door verdamping en neerslag… dromende wetenschappers houden trouwens erg van zwevende kwallen en speculeren ook dat in de hogere dus koudere luchtlagen van bv venus of jupiter dit soort leven zou kunnen bestaan…. we leven in een universum van wonderen… of is het toch een multiversum….

  0 likes
 22. Op het gevaar af dat deze reactie een te hoog VIVA gehalte heeft: het is wel eens een keer leuk om een zwarte vrouw te zien die ruimte wetenschapper is. meestal zijn het van die bleke blanke mannetjes….

  0 likes
 23. [quote name=”Paulussie”]Evolutie, wie gelooft daar nog in ?[/quote]

  Evolutie is geen geloof maar wetenschappelijk bewezen. Het is niet relevant of je er in gelooft, het wordt er niet minder waar door. Of je dat nu leuk vindt of niet.

  0 likes
 24. Interessant idee van haar, dit is echter pure speculatie en nergens op gebaseerd. Dat ze wetenschapper is doet er in de context van dit artikel eigenlijk niet toe, als ze loodgieter was zou het net zo ontoetsbaar zijn.

  0 likes
 25. Alles lijkt tegenwoordig wel ‘buitenaards’ of niet dan?

  moet er best om lachen…

  Alles bestaat uit de zelfde perfectie van de zogeheten ‘torus’ of vortex / flux balans.

  Daar werkt dan ook de aandrijving van onze ‘buitenaardse’ schepen op… en zo kunnen ze zich dan ook De-matrealiseren enz enz. eigenlijk heel simpel.

  Google eens op Warp aandrijving.

  of het nu een kwal van de aarde of van daar buiten is, de natuur kent de zelfde vorm op basis van de molecule opbouw.. why dan meteen ‘buitenaards’ als we een nog onbekend soort ondekken?

  Daarbij zijn wij als mensen een op basis van moleculen & dna opgebouwde creatie van de zogeheten Neplin / Anunaki..

  artikelen worden me wat te zweverig hier. mensen beginnen al te lachen voor ze het uberhoubt nog willen lezen…

  de waarheid moet aan het licht komen, niet in de doofpot;)

  0 likes
 26. Ik heb ook een warpdrive, als ik metaan gas laat glippen zie je de mensen om mijn heen met lichtsnelheid uit mijn buurt verdwijnen.
  de mensen die blijven staan worden doorzichtig en krijgen uivormige drijvers.

  Dank u voor dit bewustmakende nieuws.

  0 likes
 27. Echt kwallen die aliens.

  0 likes
 28. Vindt dit weer zo’n artikel waar je niks mee kunt, idd Jan, ze had net zo goed een loodgieter kunnen zijn.
  Als ik een nachtje er goed over na denkt, wat voor andere diersoorten er in het heelal voor zou “kunnen” komen ,ja dan zal er ook kans bij zitten dat ik met mijn schetsje er dicht bij komt ,ik bedoel er zullen zoveel verschillende soorten zijn ,al op onze planeet spreek je over miljoenen al niet een een biljoen. maar is dit nieuws relevant? ik vindt van niet.

  0 likes
 29. [quote name=”Jan”][quote name=”Paulussie”]Evolutie, wie gelooft daar nog in ?[/quote]

  Evolutie is geen geloof maar wetenschappelijk bewezen. Het is niet relevant of je er in gelooft, het wordt er niet minder waar door. Of je dat nu leuk vindt of niet.[/quote]
  ‘Wetenschappelijk’ ? ‘wetenschap’ heeft nog weinig te maken met het echte weten.
  Deze realiteit is een systeem van systemen van systemen etc.etc., systemen ontstaan niet geleidelijk, die worden bedacht.
  Maar stuur me ‘n link naar alle gevonden tussenvormen en ik denk er nog eens over.

  0 likes
 30. Paulussie!!! ik wou et laten bij een groen plusje hehehhe maar…

  Totaaaal gelijk! Dat evolutie wetenschappelijk bewezen is weer zo’n typisch voorbeeld dat wij maar dingen aannemen omdat het ongeveer de enige theorie is en “backed up” door wetenschappers die maar 1 kant op kunnen kijken omdat als ze om zouden kijken zouden ze echt moeten toegeven dat de gehele theorie gebouwd is op macht…

  Er zijn al zoveel experimenten gedaan die de hele theorie van de kaart veegt, maar mensen vragen alsnog voor bewijs… Ik hoor et sceptisch gelach vaker, mensen die vragen om bewijs en bewijs puur negeren en lachen zijn toch zelf levende grappen. Agh ja…ze komen er zelf wel achter.

  0 likes
 31. [quote name=”Djalminha”].
  Er zijn al zoveel experimenten gedaan die de hele theorie van de kaart veegt, maar mensen vragen alsnog voor bewijs… Ik hoor et sceptisch gelach vaker, mensen die vragen om bewijs en bewijs puur negeren en lachen zijn toch zelf levende grappen. Agh ja…ze komen er zelf wel achter.[/quote]

  Vooralsnog moet ik het hardst lachen om de onzin die je uitkraamt. Geef eens wat referenties naar die experimenten waar je over schrijft dan.

  Tsja en als die blijken uit prutswerk te bestaan (kleine voorspelling van mij) en dus niet geaccepteerd worden als wetenschappelijk bewijs vind jij dat “negeren”.

  En zo is jouw cirkeltje weer rond en kun je tegen de grote boze wetenschappelijke buitenwereld blijven ageren…

  0 likes
 32. [quote name=”Paulussie”]Maar stuur me ‘n link naar alle gevonden tussenvormen en ik denk er nog eens over.[/quote]

  Het is me niet duidelijk wat je hiermee bedoelt. Toch hopelijk niet het “missing link” geneuzel? Google zelf maar even daarop, is echt al lang en breed beantwoord die vraag.

  0 likes
 33. leuke afbeelding voor get the picture die raden ze nooit

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronawet

Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’

Het kabinet heeft het aangepaste voorstel van ...

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...