Buitenland

Communistische professor: VS is in ‘biologische oorlog’ verslagen door China

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een professor die nauwe banden onderhoudt met de Chinese overheid heeft verklaard dat zijn land de VS in 2020 heeft ‘verslagen’ en een biologische oorlog heeft gewonnen. De professor zei ook dat China Amerika ‘terug op zijn plek heeft gezet’.

De uitspraken zijn gedaan door Chen Ping, een professor van de Universiteit van Peking en onderzoeker van een aan de Chinese Communistische Partij gelieerde denktank. De video is vertaald door de Chinese blogger Jennifer Zeng:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Deze prestatie is ongekend

De onderzoeker claimt volgens Zeng dat ‘het westerse model heeft gefaald, en dat China heeft gewonnen en na de coronapandemie ‘de weg zal leiden naar modernisering in het nieuwe tijdperk na de biologische revolutie’.

Ping zegt in de video dat China in 2020 ‘de handelsoorlog, technologieoorlog, en bovenal de biologische oorlog heeft gewonnen’. “Deze prestatie is ongekend,” zei hij. “Na deze handelsoorlog en biologische oorlog werd de VS teruggeslagen in zijn oorspronkelijke vorm.”

Gain of function-onderzoek

De Chinese economie groeide in het eerste kwartaal van 2021 met 18,3 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat is de grootste toename sinds 1992.

Een groep vooraanstaande wetenschappers heeft gepleit voor meer onderzoek naar de mogelijkheid dat het coronavirus is ontsnapt uit het Wuhan Instituut voor Virologie. De Republikeinen willen daarnaast toegang tot inlichtingen over onderzoek dat in samenwerking met Amerikaanse agentschappen in het lab in Wuhan werd gedaan naar het manipuleren van virussen, het zogeheten gain of function-onderzoek.

[Zero Hedge via Summit News]

4.6 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Quid Pro Quo…Cui Bono?

Waar komt Bill Gates of Hell vandaan? Uit China? De VS proberen nog steeds wanhopig de schuld in de schoenen van China te schuiven…als iemand achter Biologische Oorlogvoering kan zitten is het de VS wel…Ze hebben namelijk ook Smallpox-geïnfecteerde dekens verdeeld onder de Noord-Amerikaanse stammen…De geschiedenis heeft vaak de neiging zichzelf te herhalen….

Annette
Annette
3 jaren geleden

Ellendige communistische Chinees, die Chen Ping. Natuurlijk hebben de Chinezen op dit moment gewonnen. Dat raad je de koekoek.
Eigenlijk is het allemaal te danken aan die miserabele dr. Fauci, die uit de Verenigde Staten werd verbannen en zijn heil zocht in China. Daar deed hij onderzoek naar virussen. Ik heb nooit geloofd in het verhaal van die markt in Wuhan. Dit is allemaal voorgekookt en de bedoeling geweest om de hele wereld in gijzeling te krijgen en te houden. Mission accomplished, zoveel is wel zeker. Vorig jaar hebben de Chinezen natuurlijk goede zaken kunnen doen door alle lockdowns in de Westerse wereld.
Het ergste vind ik nog wel, dat ze inmiddels in Europa en ook voor een deel (het democratische deel) het Chinese model qua lifestyle hebben overgenomen.
IK kan niet wachten tot wij weer terug gaan naar het ONZE normaal.

Simon
Simon
3 jaren geleden

Hoe moeilijk ook, minder Chinese producten kopen, evenals minder producten van Amazon.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Het feit dat we dit soort biologische wapens kunnen uitschakelen met anti-parasitaire natuurmiddelen/geneesmiddelen, is veelzeggend. Corona lijkt mij dan ook helemaal geen virale ziekte, maar juist een parasitaire ziekte met spike-eiwitten. En je kan zelf ook al veel doen als je corona hebt, of nog veel erger, als je straks onder dwang gevaccineerd wordt (en ik hoop van harte dat dit mogelijke toekomstscenario geen werkelijkheid wordt). Ik deel het onderstaande wat ik gedaan heb toen ik corona had en wat bij mij zeer goed geholpen heeft.
1 glas nodig
Halve biologische citroen uitknijpen
Halve theelepel Baking soda
Een klein beetje water erbij doen
20 seconden wachten
Daarna heet water (niet kokend heet) erbij doen totdat het glas (bijna) vol is

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x