Homepagina » Buitenland » Communistische professor: VS is in ‘biologische oorlog’ verslagen door China
professor
Foto: Unsplash

Communistische professor: VS is in ‘biologische oorlog’ verslagen door China

Een professor die nauwe banden onderhoudt met de Chinese overheid heeft verklaard dat zijn land de VS in 2020 heeft ‘verslagen’ en een biologische oorlog heeft gewonnen. De professor zei ook dat China Amerika ‘terug op zijn plek heeft gezet’.

De uitspraken zijn gedaan door Chen Ping, een professor van de Universiteit van Peking en onderzoeker van een aan de Chinese Communistische Partij gelieerde denktank. De video is vertaald door de Chinese blogger Jennifer Zeng:

Deze prestatie is ongekend

De onderzoeker claimt volgens Zeng dat ‘het westerse model heeft gefaald, en dat China heeft gewonnen en na de coronapandemie ‘de weg zal leiden naar modernisering in het nieuwe tijdperk na de biologische revolutie’.

Ping zegt in de video dat China in 2020 ‘de handelsoorlog, technologieoorlog, en bovenal de biologische oorlog heeft gewonnen’. “Deze prestatie is ongekend,” zei hij. “Na deze handelsoorlog en biologische oorlog werd de VS teruggeslagen in zijn oorspronkelijke vorm.”

Gain of function-onderzoek

De Chinese economie groeide in het eerste kwartaal van 2021 met 18,3 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat is de grootste toename sinds 1992.

Een groep vooraanstaande wetenschappers heeft gepleit voor meer onderzoek naar de mogelijkheid dat het coronavirus is ontsnapt uit het Wuhan Instituut voor Virologie. De Republikeinen willen daarnaast toegang tot inlichtingen over onderzoek dat in samenwerking met Amerikaanse agentschappen in het lab in Wuhan werd gedaan naar het manipuleren van virussen, het zogeheten gain of function-onderzoek.

[Zero Hedge via Summit News]
4.6 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Quid Pro Quo…Cui Bono?

Waar komt Bill Gates of Hell vandaan? Uit China? De VS proberen nog steeds wanhopig de schuld in de schoenen van China te schuiven…als iemand achter Biologische Oorlogvoering kan zitten is het de VS wel…Ze hebben namelijk ook Smallpox-geïnfecteerde dekens verdeeld onder de Noord-Amerikaanse stammen…De geschiedenis heeft vaak de neiging zichzelf te herhalen….

Annette
Annette
8 maanden geleden

Ellendige communistische Chinees, die Chen Ping. Natuurlijk hebben de Chinezen op dit moment gewonnen. Dat raad je de koekoek.
Eigenlijk is het allemaal te danken aan die miserabele dr. Fauci, die uit de Verenigde Staten werd verbannen en zijn heil zocht in China. Daar deed hij onderzoek naar virussen. Ik heb nooit geloofd in het verhaal van die markt in Wuhan. Dit is allemaal voorgekookt en de bedoeling geweest om de hele wereld in gijzeling te krijgen en te houden. Mission accomplished, zoveel is wel zeker. Vorig jaar hebben de Chinezen natuurlijk goede zaken kunnen doen door alle lockdowns in de Westerse wereld.
Het ergste vind ik nog wel, dat ze inmiddels in Europa en ook voor een deel (het democratische deel) het Chinese model qua lifestyle hebben overgenomen.
IK kan niet wachten tot wij weer terug gaan naar het ONZE normaal.

Simon
Simon
7 maanden geleden

Hoe moeilijk ook, minder Chinese producten kopen, evenals minder producten van Amazon.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
7 maanden geleden

Het feit dat we dit soort biologische wapens kunnen uitschakelen met anti-parasitaire natuurmiddelen/geneesmiddelen, is veelzeggend. Corona lijkt mij dan ook helemaal geen virale ziekte, maar juist een parasitaire ziekte met spike-eiwitten. En je kan zelf ook al veel doen als je corona hebt, of nog veel erger, als je straks onder dwang gevaccineerd wordt (en ik hoop van harte dat dit mogelijke toekomstscenario geen werkelijkheid wordt). Ik deel het onderstaande wat ik gedaan heb toen ik corona had en wat bij mij zeer goed geholpen heeft.
1 glas nodig
Halve biologische citroen uitknijpen
Halve theelepel Baking soda
Een klein beetje water erbij doen
20 seconden wachten
Daarna heet water (niet kokend heet) erbij doen totdat het glas (bijna) vol is

x

Check Also

wef

‘Kijk eens aan!’: WEF ontwikkelde in 2018 digitaal reispaspoort dat kan worden uitgebreid met vaccinatiebewijs

Onlangs publiceerde het World Economic Forum een ...

rapper

Rapper Boef keert zich tegen het coronabeleid van de overheid: ‘Prachtig dit’

Rapper Boef laat weten dat hij aan ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

66
0
We lezen graag je reactie!x