Buitenland

Minister: “Amerikaanse overheid zit achter Turkse couppoging”

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Turkse minister heeft gezegd dat de Verenigde Staten achter de staatsgreep van afgelopen vrijdag zitten. Minister van Werk Suleyman Soylu zei zaterdagavond op de Turkse televisie dat de Amerikaanse overheid verantwoordelijk is voor de couppoging. Dat meldt Haberturk TV.

“De VS zit achter de couppoging. Enkele tijdschriften die daar [in de VS] worden gepubliceerd voeren al enkele maanden activiteiten uit,” zei Soylu. “Maandenlang vragen we al om de uitlevering van Fethullah Gülen. De VS moet hem uitleveren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Elektriciteit uitgeschakeld

Na de poging tot een staatsgreep sloten de Turken de militaire luchtbasis Incirlik hermetisch af en schakelden ze de elektriciteit uit. Van daaruit vliegen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen en drones naar Syrië om Islamitische Staat te bombarderen.

Volgens de Turkse regering was de reden voor de tijdelijke sluiting dat muitende militairen bij de coup vliegtuigen gebruikten die afkomstig waren van Incirlik. Zondagmiddag werd de basis weer opengesteld.

Basiscommandant

Op de vliegbasis zijn Amerikaanse troepen gestationeerd en ook liggen er Amerikaanse kernwapens opgeslagen. Het veiligheidsniveau op de luchtmachtbasis werd ten tijde van de staatsgreep opgeschaald met de instructie ‘Force protection condition Delta’. Dat houdt in dat alle militairen er met wapens rondlopen.

De Turkse basiscommandant van Incirlik wordt er door Ankara van beschuldigd dat hij betrokken is geweest bij de couppoging. Eerder maakten de Turken bekend dat gevechtsvliegtuigen vrijdagnacht op de basis getankt zouden hebben.


[Israel National News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
7 jaren geleden

Als de amerikanen iets doen doen ze het goed ! denk maar even aan 9/11
iets van afleiding ?

trackback
En Allah zag dat het goed was | Golfbrekers
7 jaren geleden

[…] moet nog zien uit te dokteren wie er achter het complot zat: was het Gülen, waren het de VSA, was het de EU, was het Israël of was het de Tunesië waar nu duizenden Russen hun vakantie […]

Iberi
Iberi
7 jaren geleden

De hoofdrolspelers en acteurs (beide vrijmetselaars in dienst van de nieuwe wereld orde) veinzen een jarenlange vete als afleidingsmanoeuvre om het publiek te misleiden. We zijn aanbeland in een fase dat het bedrogen publiek moet doen geloven dat de politiek diep verdeeld is geraakt, kortom ze zaaien doelbewust verwarring en angst. (Ze zullen daarom ook de frequentievelden opvoeren middels HAARP) De verwarring en hysterie moet tot een kookpunt komen om het gros van de wereldbevolking in panische angst te brengen over door de elite veroorzaakte burgeroorlogen, economische instortingen en WW-3. Er is er 1 die wakker blijft en zich niet laat verrassen door het theater van zijn voormalige collega s en die man heeft zich tot vijand heeft gemaakt, heeft afstand genomen van de nieuwe globalistische wereld orde, een niet geveinsde vijandschap, terwijl hij vaak tot de orde is geroepen, is hij niet op z n schreden teruggekeerd. Die man is Putin.

Een destabilisatieprogramma wordt momenteel in alle hevigheid uitgerold. Europa zal de sterke leider over de rode loper binnenhalen als de gevierde dictator en dan zal de islamisering in sneltreinvaart Europa overspoelen. De V.S. wordt in een rassen&burgeroorlog gestort. Ze zullen alles in het werk stellen om nationalistische partijen en bewegingen de kop in te drukken, verkiezingsuitslagen desnoods te vervalsen en alles wat de globalistische-agenda in de weg staat elimineren.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

Nu er een goudprijs op verschillende cabalfiguren is geplaatst, (via Benjamin Fulford) heb ik het idee dat, wat er vorige week gebeurde aan terreur, een gevolg is van de laatste stuiptrekkingen van die cabal. De laatste wanhooppogingen. Ze voelen nu dat ze geen kant meer op kunnen. Laten we zelf vooral proberen gezond te blijven en kalm met z’n allen.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x