Homepagina » Buitenland » ‘Griekenland is een grote gevangenis. De situatie is onverdraaglijk’
griekenland
Foto: George E. Koronaios CC BY-SA 4.0

‘Griekenland is een grote gevangenis. De situatie is onverdraaglijk’

Griekenland is veranderd in een combinatie van 1984 en Animal Farm, meldt een Nederlandse architect die daar woont. “We kunnen nergens heen, de situatie is onverdraaglijk.” Een noodkreet.

Ik ben een architect, sinds 15 jaar woonachtig in Griekenland waar de mondmaskers verplicht zijn, overal! Binnen en buiten, op straat, op de markt, het strand, overal!

Alles is hier gesloten, alleen de supermarkten zijn toegankelijk, met masker uiteraard, maar we mogen slechts voedsel verkopen, andere afdelingen zijn gesloten.

Het leven is hier gereduceerd tot binnenblijven. Om naar buiten te gaan heb je toestemming nodig, die je alleen krijgt voor beperkte activiteiten. Met mijn Griekse man woon ik erg afgelegen, in een klein bergdorpje, waar we in ‘normale tijden’ al weinig mensen zagen. Nu zijn we erg geïsoleerd, geen bezoek, we zien niemand, kunnen en willen nergens heen. Het moeilijkste is dat iedereen zwijgend de bevelen opvolgt.

Er heerst zoveel angst, dat maakt dat niemand reageert. De boete voor het niet opvolgen van de maatregelen, ook voor het niet of verkeerd dragen van een mondmasker, is bij de start van deze 2e lockdown verdubbeld, van 150 naar 300 euro. Veel salarissen zijn ongeveer 400 of 500 euro per maand. De angst voor een boete is dan ook groot. Het is zelfs verboden om alleen maar op te roepen om geen masker te dragen.

De situatie is veel erger dan in Nederland. De lockdown treft ook alle scholen, die zijn dus sinds begin november weer gesloten. Al op 11 maart heeft het parlement een wet aangenomen die verplichte vaccinatie mogelijk maakt. Een staaltje van vooruitdenken! Er is weinig aandacht aan besteed in het nieuws hier en het heeft heel wat speurwerk van mijn partner gekost om de wet te vinden. Dit staat even los van de mondmaskers, het geeft wel aan dat er meer speelt.

De verplichting een masker te dragen in binnenruimtes, winkels, is er al vanaf begin augustus. Bedienend personeel moest een masker dragen sinds de horeca weer opende, begin juli, ook buiten. Wat erbij is gekomen: mondkapjesplicht buiten en in de auto (als je geen familie van de andere passagier bent, slechts 2 personen per auto toegestaan) voor iedereen.

Deze strenge maatregelen waren voor een groot deel om de toeristen gerust te stellen de hele zomer. Nu de laatste toeristen zijn vertrokken – ons lokale vliegveld heeft alleen vluchten van april tot eind oktober – moeten wij eraan geloven.

Ik ben ervan overtuigd dat het dragen van een masker zeer ongezond is, en deze dwang die je verbiedt te ademen is onverdraaglijk. Wij wonen een half uur rijden van de zee met een fantastisch, kilometerslang, nu geheel verlaten, strand. Alleen daar kunnen we zonder maskers verblijven, omdat we ervan uitgaan dat de politie daar niet komt controleren. Overal zie je politie in groepjes, met maskers, voor controle.

Het lijkt een combinatie van 1984 en Animal Farm. Ik heb grote zorgen voor de nabije toekomst. Verplichte (direct of indirect) vaccinatie, grote vrijheidsberoving, wat nu al speelt, al met al een onleefbare wereld.

De gerespecteerde wetenschapper Frank Fenner zei in 2010, een paar maanden voor zijn dood, dat de mensheid binnen 100 jaar zou uitsterven, zonder enige twijfel.

Ik denk dat hij gelijk heeft, we gaan snel die kant op.

Dit is de Europese Unie, 2020. Wat is er met ons gebeurd? Hoelang accepteren we dit nog?

Naam van auteur bij redactie bekend. Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Ademvrij.NU.

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Corona dictatuur moet stoppen
Corona dictatuur moet stoppen
1 maand geleden

Wat een dictatuur. Dit heeft echt niets met volksgezondheid of een virus te maken., Wier dat denkt is ziende zo blind als een dood paard

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Dit heeft niets meer te maken met wat voor virus en/of besmetting.
Dit is regelrechte onderdrukking van de gehele bevolking van Griekenland.
(mijn favoriete vakantieland)

Bas
Bas
1 maand geleden

Wellicht dat het vaccineren hier (uiteindelijk) ook verplicht wordt gesteld. Er wordt al gesuggereerd dat de gevaccineerden, die het virus niet zelf kunnen oplopen wel ongevaccineerden kunnen besmetten.

Dirk
Dirk
Reactie op  Bas
1 maand geleden

omgekeerd is ook waar maar wordt nooit onderkend: waarom zouden vaxxers bang zijn voor non-vaxxers, zij zijn gevaccineerd en kunnen derhalve niet ziek worden, toch?

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

Bedoeling is dat we allemaal moeten geloven anderen niet te mogen besmetten, maar dan met iets dat er niet is! Het wordt zeer geraffineerd gebracht dat we gaan geloven, of we twijfelen en dan zijn we “complotdenkers én gevaarlijk;, de waarheid is dat de elite en overheden die dit in werking stellen, heel wat gevaarlijker zijn. !!

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

Vaccin is zinloos. Er is in de media verklaard dat je gewoon opnieuw besmet kan worden als je ziek bent geweest. Normaal ben je daarna lange tijd beschermd door je imuun systeem. Is dat niet zo, dan doet een vaccin ook niets !!

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Veluweman
1 maand geleden

of doet dat vaccin iets anders (wat wij (nog)niet door hebben,als je zoekt wel)

Rob
Rob
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Uiteraard is die bewering grote bullshit en alleen maar bedoeld als excuus om het vaccin straks te verplichten. Hoe kun je iemand besmetten met iets dat je niet hebt? Dat slaat helemaal nergens op. Dat snapt een kind in de eerste klas lagere school nog. Tenzij je een virus geïnjecteerd krijgt die wel besmettelijk is. Dan is het opzettelijke besmetting door de politiek zelf als die het verplicht stelt.

Waarom blijven we eigenlijk nog steeds over een virus praten? Die is er allang niet meer. He is slechts de NWO en de Great Reset waarom het steeds meer over gaat. Die vaccins zijn niet voor een virus maar voor verandering van ons dna. Dat is ook allang bekend. En de micro chip en nano technologie die in ons lichaam moeten worden geforceerd zodat de mens 24 / 7 gecontroleerd kan worden via 5G.

Bas
Bas
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Mocht een gevaccineerde komen te overlijden, dan hoop ik niet dat zij gaan beweren dat die persoon ongevaccineerd was

Rob
Rob
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Voor cijfers en de agenda zullen ze het niet na laten om te liegen en dat wel beweren. Die hele wereld van macht en controle is alleen maar gebaseerd op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om de waarheid verborgen te houden en om de agenda uit te voeren. Dus als er een gevaccineerde dood gaat dan zullen ze zeker zeggen dat hij ongevaccineerd was. Zo houden ze de angst er in.

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Ze beweren nu al dat je van corona steriel wordt. Juist het doel van de vaccins is iedereen steriel maken. Nu kun je achteraf net stellen dat het vaccin de oorzaak was ; het was dan corona.. Grappig genoeg, zou corona je steriel maken, dan heb je de garantie dat de enting je steriel maakt !!!

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Dan zullen ‘ze’ beweren dat het een gemuteerde variant is, waar ze gelukkig ook een vaccin voor gaan ontwikkelen, binnen 3 maand gereed. Tot die tijd, muilkorf op, bek houden en in lockdown. En je gras uit de tuin vreten want tegen die tijd is je supermarkt leger dan de hersenen van de 80% schapen in je omgeving die dit ‘onbewust’ mogelijk hebben gemaakt.

rrr
rrr
1 maand geleden

Terwijl er totaal geen wetenschappelijke onderbouwing is voor de absurde maatregelen.
Hier de wetenschappelijke benadering van Mike Yeadon:
https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-over-former-pfizer-chief-science-officer-says-second-wave-faked-false-positive
Ook een video:
https://www.youtube.com/watch?v=LC-zILniHU0
De video zal wel snel verwijderd worden van “anti-science”-tube ….

rrr
rrr
Reactie op  rrr
1 maand geleden

Mocht de video verwijderd worden hier een alt.link (zonder ondertiteling):
https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/Mike-Yeadon-Unlocked/0ca6e66a244be97b382aaafff14be94140a422eb/560976
Deze video werkt met peer2peer blockchaintechnologie, dus niet te censureren of door derden te verwijderen.

Samir
Samir
1 maand geleden

Griekenland is een failliete land en die moet aanhouden aan de Europese elite regels zo als Italië Spanje en Portugal

Peter
Peter
Reactie op  Samir
1 maand geleden

Precies. Ze liggen aan het geldinfuus en hebben geen enkele keuze. We zien dat nu ook bij Hongarije gebeuren, ene dreigement na de andere. En het ergste is, dat staat ons straks ook te wachten met het basisinkomen. Maar ook met het vaccin. Nee, het is niet verplicht. Je mag gewoon niet meer werken.

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

Dit gaat ook bij ons gebeuren.

Vandaag ging ik naar de huisarts, schreeuwt de assistente naar me toe dat het mondkapje verplicht is. Vervolgens gaf ik aan dat ze mij niet per mail hebben geinformeerd over die verplichting en dat ze dus van mij een onterechte verwachting had. In de auto had ik een pakje liggen, dus opgelost.

Overal zie je nu meer mensen met dan zonder een mondkapje. Door bewuste onwetendheid werken ze graag mee aan hun eigen ondergang. Informatie over de zin en onzin en de gevaren ervan kun je in een minuut vinden. Maar luiheid en gemakzucht zijn troef. Pas als mensen zelf informatie gaan opzoeken en de onderbouwing van de maatregelen toetsen aan de meningen van nobele wetenschappers, kunnen we de macht omkeren.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

@Jerrel,

Beste, u schrijft dat de assistente vd huisarts u een BEVEL gaf een bekluier te plaatsen wat u vervolgens netjes deed….

Kijk beste, en daar gaat u de fout in!!!

En loopt in Nederland niemand rond die mij een bevel geeft in die strekking, NOOIT!
En dat moet gedaan worden, want de enige fout die iedereen maakt is luisteren naar bevelen en dan ook nog van malloten!!
Ik kan u verzekeren, ik heb geen bekluiers. niet 1 en dus ook nog nooit een gedragen en dat gaat niet gebeuren ook!!

We zijn volgzaam voor orders waarvan we weten dat ze onnozel zijn….nou dan….

Ik wacht op mijn eerste officiële proces verbaal en dan gaat mijn spelletje pas echt beginnen!

Ik zeg niet doe maar ja, wie ben ik!

Gladiator

Saskia
Saskia
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Precies, idem hier!!! Niemand beveelt mij deze bullshit, heb nog nooit een masker gedragen en nog nooit een gekocht en dat laat ik zo, want niemand kan mij verbieden om te ademen!!! Ik ben gvd geen slaaf. Alle mensen met maskers zijn bange slaven.

Steven
Steven
Reactie op  Saskia
1 maand geleden

Het is niet zozeer dat men bang is.. men wil gewoon die boetes niet.
En straks worden ze overal verplicht, zelfs in het bos..dan gaan we kijken of je ze dan ook niet gaat opzetten als je naar de stad of winkel moet. Ik denk dat je het na 2 boetes wel genoeg vindt!

Het stoppen met dragen van die muilkorven heeft alleen zin als de overgrote meerderheid het weigert te dragen…maar dat gaat in Nederigland helaas niet gebeuren..hier schreeuwen ze om strengere maatregelen en daarmee hun EIGEN ONDERGANG!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Helemaal gelijk! Het gaat mensen om de boetes, dat is zonde van hun geld! Alleen dan is Nederland wakker! En omdat ze alles zat zijn, protesteert men, anders ook? Zij die wijs zijn laten niets merken, maar doen wat ze goed achten, voordat ze letterlijk de moord stikken!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Welnee, ga gewoon boetes stapelen. Het moet wel in verhouding staan volgens de mensenrechten. Ze mogen wel eens met hard bewijs komen, zou een rechter dat niet willen zien dan? Straks moeten we allemaal met lampenkappen op ons hoofd lopen, gaan we daar ook naar luisteren? Het moet niet veel gekker worden!

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

De rechters zijn allemaal D666. Die zijn voor de EU. De EU wil de ‘Great Reset’en de ‘Green Deal’. Al de rechters zijn dus ook daar voor, en voor mondluiers. De denkfout die mensen maken is “we gaan naar de rechter”. Die zijn echter allang niet neutraal meer.

Peter
Peter
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Of een gele ster op je jas.

Margie
Margie
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Alles begint bij het zelf…

Peter
Peter
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Welke boetes? Waar heb je het over? Hier op de veluwe loopt 99% van de mensen vrijwillig met een muilkorf op. En die houden ze het liefst zo lang mogelijk op.

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Ik ging er van uit dat het hun nieuwe huisregels zijn. Verder heb ik haar wel getipt om over de gevaren van het dragen van de mk te gaan lezen, want daar wist ze duidelijk niets van af.

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Ik had je antwoord nog niet gezien. Je hebt gelijk denk ik.

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Helaas ben je verplicht om je aan te passen aan de regels die de beheerder van een pand stelt. Je bent niet verlicht om naar binnen te gaan. Wil je naar binnen, dan gelden daar regels.

LTO er
LTO er
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

heb jij wel eens Slimme Schapen gezien?
Het zijn de bruikbare idioten die ons de das om gaan doen!

Jerrel
Jerrel
Reactie op  LTO er
1 maand geleden

Inderdaad LTOer

Willemijntje
Willemijntje
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Flyeren middels mondkapje…..daar teksten opschrijven.
DOE NIET ZO MAF
ZET JE MUILKORF AF

Edward
Edward
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Ongeloofwaardig en tegenstrijdig, u draagt immers een mondkapje. Gewoon simple nooit opzetten die mondkorf.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Ja, leuk, maar dan heb jij hem wel op, anders kan niemand dit lezen.

Bas
Bas
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Daar smult de MSM van. In Duitsland noemde een persoon dat zij in het geheim een verjaardag moest vieren en haalde daarbij een bekende naam aan welke persoon dat ook deed in de oorlog. Ze spraken daar schande van

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Tekst op de mondluier : “Rutte fascist”.
Moet je het afdoen, kunnen ze geen boete geven.. 🙂 .

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Het lijkt een voorbode te zijn op wat ons te wachten staat .De kans om dit tevoorkomen licht niet in slaafs de gestelde eisen van de zogenaamde corona experts op te volgen maar net als al die andere lockdown strijders in de ons omringende landen van ons laten horen .Of laten wij gezamelijk onze economie afbreken en voor honderdduizende n arbeidsloze nederlanders gaan .Ik mag hopen dat als dit voorbij is RUTTE en consorten in welke horeca gelegenheid de toegang ontzegd word .Zou zeggen horeca ondernemer denk hier over na uiteindelijk zijn zij ,ondanks de door u genomen maatregelen schuldig aan de problemen waar u voor staat Nu en in de komende jaren.

Willemijntje
Willemijntje
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Dat is heel makkelijk!
Iedereen moet zich ziek melden…..probleem opgelost!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Je bent van de praktische kant, maar niet heus.

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Willemijntje
1 maand geleden

Dat wil men juist, dan gaan de middenstand en MKB nóg sneller kapot. Meld je ziek als je ambtenaar bent, doe je ook niets fout !

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Ik denk, als dit alles voorbij is, dat er geen spoor meer te vinden is van welke politicus dan ook, wereldwijd. En mocht er dan nog enkele rondlopen, dan zie ik het zwaar in voor hun. Want ik denk, ik weet het wel zeker, dat het dan bijltjesdag is !

Exegese
Exegese
1 maand geleden

Gelukkig hebben wij de onomstreden bewijzen van het RIVM, de TU Delft, en Hugo de Jonge zelf dat mondkapjes zinloos zijn en slechts schijnzekerheid kunnen bieden. Ook zijn er talloze wetenschappers die bevestigen dat mondkapjes slecht zijn voor de gezondheid en de kans op besmetting zelfs verhogen. Hoe in vredesnaam kun je nog verklaren dat er nog idioten rond lopen met een mondkapje.

Edward
Edward
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Het is een massapsychologische operatie, Gustave Le Bon beschrijft in Psychology of Crowds hoe ‘de massa’ onnadenkend allerlei instructies gaat opvolgen van ‘de autoriteit’. De muilkorven dienen uiteraard geen enkele medische functie maar zijn visuele symbolen van de medische dictatuur. Het zijn dus visuele steunbetuigingen aan ‘de autoriteit’, dat je bereid bent daarvoor te buigen.
Het zal niet stoppen, het stopt alleen wanneer het hele volk niet meer meedoet aan deze waanzin, helaas zit de angsthysterie er diep in en wordt dageliijks door de media in stand gehouden. De 80% van het schapenvolk zijn medeverantwoordelijk voor de totalitaire hel waarin we terecht komen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Zeer helder geformuleerd. Ik liep dat nog te verkondigen in de supermarkt, dat die mensen meewerken aan hun eigen ondergang. Sommigen deden hem af. Ik moet er wel bij zeggen dat ik een hoedje op zet om mezelf de trieste aanblik zoveel mogelijk te besparen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

@Exegese,

U schrijft en ik citeer: “Hoe in vredesnaam kun je nog verklaren dat er nog idioten rond lopen met een mondkapje”……

Beste,

Dat kun je heel simpel verklaren namelijk uit bovenstaand bericht heeft u kunnen lezen dat er in politiestaat Griekenland, welke toch niet meer lang zal bestaan, een boete van kracht is van 300 euro waarbij wordt aangegeven dat men in de maand gemiddeld 400 tot 500 euro per mnd inkomen heeft!!

Dus die 300 euro zij meer dan de helft van je MAANDLOON!!!

Moet ik verder nog iets uitleggen dan!!

Hier schijten ze al dunne stront langs hun broekspijp voor die achterlijke bekluierplicht omdat ze bang zijn voor een boete en voor mijn visie hierover lees gewoon mijn commentaar hierboven bij @Jerrel.

Ik zal ze uitdagen en wel heel zeker, en dan ga ik een spel spelen wat ik ga winnen. Niet direct…maar ik win!

Gladiator

Steven
Steven
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Dit ‘spelletje’ ga je alleen maar winnen als héél Nederland er aan mee doet. Vooralsnog trek je als één van de weinigen aan het kortste eind. En vertrouwen op de rechter hoef je ook niet want die maakt er een geweldig verhaal van in jouw nadeel! Dat is democratie tegenwoordig in Europa!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Steven
1 maand geleden

@Steven,

Beste,

U kent mijn plan helaas niet en dat ga ik ook niet hier neer plempen…..

First learn the rules……
Then break them!!!!!

En geloof me, ik zal dit winnen, zeker en wel!!!

De weg zal wat langer zijn dan normaal echter dat moet helaas zo zijn om mijn doel te bereiken!!

Ik kan u verzekeren dat de mutsen van “viruswaarheid”, u weet wel, die wat al een aantal rechtszaken hebben aangespannen én verloren deze met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hadden kunnen winnen en dat doet me denken nietwaar!!!

Gladiator
ps er zijn vele wegen die naar Rome leiden en ik zal een rustige omweg nemen waarmee ik dit zal winnen!!!

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Geen enkele rechter zal u laten winnen. Allemaal D666…

Wappie
Wappie
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Dat zijn niet zelf nadenkende hersenloze wezens ,zij zijn mede verantwoordelijk voor de waanzin waar wij in verkeren,ze doen braaf wat ze wordt opgedragen en onderwerpen zich aan deze psychopaten, ze hebben een blind vertrouwen in de overheid en de media en zijn dan ook reddeloos verloren.
Als iederéén vanaf dag één had geweigerd om aan deze onderdrukking mee te werken dan had dit nooit zo uit de hand gelopen!!
We zijn met zijn allen in tijd van negen maanden beland in een wereldwijde Dictatuur.

Steven
Steven
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Dat is nou juist de bedoeling dat het slecht is voor je gezondheid. Het is NIET de bedoeling van deze nep-pandemie dat je er beter van wordt..maar EERDER aan dood gaat!!

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Mensen denk even na. Vooral degene die vinden dat het dragen van zo’n masker voor neus/mond en de vaccinazi plicht een morele plicht is. Zij zijn het eens met de onderdrukkende en vrijheid berovende maatregelen door deze overheid en de vazallenmedia. Zie wat er nu in Griekenland gebeurt en mogelijk ons voorland is. Laten we daar maar eens over nadenken. of dit de oplossing is of de weg naar een totalitair systeem met complete onderdrukking en destructie. Eenmaal de macht weggegeven is het moeilijk tot zeer moeilijk terug te verwerven dus ook de vrijheid.

Pieter
Pieter
1 maand geleden

Wat 7.500.000.000 mensen aangedaan wordt, komt voor van de rijkste der rijken. Die hebben een hobbyclubje de NWO. Dit groepje is ongeveer 400 personen groot. En die terroristen willen de totale macht hebben over de mensheid. En zij gaan beslissen wie er straks nog mag blijven leven en wie niet.
Er moet misschien een mensheids bevrijdingsleger worden opgezet, om het tij te keren?

Hen
Hen
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Heel goed idee zo,n bevreidingsleger je moet ergens beginnen want nu staan we stil en wordt er geen enkele tegengas gegeven tegen deze onmenselijke maatregelen terwijl er bewijzen genoeg zijn dat het niet klopt.

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x