UFO

UFO’s, wormgaten, extra dimensies en sterrenpoorten. Dit zijn de geheime onderzoeksprojecten van het Pentagon

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse ministerie van Defensie stopt veel geld in onderzoek naar UFO’s, sterrenpoorten, het manipuleren van extra dimensies en warp drives, blijkt uit documenten die via Wob-verzoeken boven water zijn gehaald.

Directeur Steven Aftergood van het Project on Government Secrecy heeft de hand weten te leggen op de stukken, schrijft Motherboard.

Het ministerie investeerde in onderzoeksprojecten gericht op onzichtbaarheidsmantels, wormgaten in de ruimte en biomaterialen.

Donkere energie

Het is voor het eerst dat de onderzoeksprojecten rechtstreeks zijn gelinkt aan black operations die worden uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie.

In 2008 bleek al dat de NASA zich bezighoudt met het onderzoek naar warp drives. In 2013 leverde een project van het Jet Propulsion Laboratory van de NASA rond een warpveld ‘onduidelijke’ resultaten op.

Ook theoretisch astrofysicus en directeur van Icarus Interstellar Richard Obousy doet onderzoek naar interstellaire warp drives die worden aangedreven door donkere energie via andere universa, laten de stukken zien.

Geheim onderzoek

Hoewel we nog geen wormgaten hebben ontdekt, probeert EarthTech International er één te creëren waarmee we door de ruimte en tijd kunnen reizen, zo blijkt uit de vrijgegeven documenten.

In 2017 bleek al dat het Pentagon jaarlijks 22 miljoen dollar had geïnvesteerd in een geheim onderzoek naar UFO’s.

Dit programma zou in 2012 zijn stopgezet, maar is volgens ingewijden nooit beëindigd.

[News.com.au, Motherboard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
4 jaren geleden

fake news bedoelt om iedereen te intimideren ,kijk ons eens.De natuurkundige wetten manipuleren e.d.Inspiratie gehaald uit science fiction = wetenschappelijk verzonnen.Elk bericht uit de overheid wat niet wetenschappelijk getoetst kan worden moet worden beschouwd als pst-ops voor al als het elk gezond verstand tart.Het is niet bekent of er zoiets bestaat als donkere materie dat zijn theorieën om het heelal te proberen te begrijpen maar daar zijn meerdere theorieën over die over de hele wereld getest worden door wetenschappers.Wormgaten om te reizen ,dan heeft iemand niet goed begrepen wat de eigen schappen zijn van worm en zwarte gaten, je moleculen worden zelfs vernietigt.Extra dimensies: alleen in kwantum mechanica op snaar-golf niveau.
Deze gewetenloze gasten denken dat iedereen hun wetenschappelijke niveau’s heeft zoveel pathologische onzin als zij al tientallen jaren uitkramen.Ze vegen hun reet af met echte natuurwetten die als eigen schap hebben onveranderlijk te zijn waardoor ze zijn opgevallen en vastgesteld doormiddel van experimenten en berekeningen soms eindeloos herhaald om iets zeker te weten en als dat niet lukte afvallen. Walgelijk gewoon als je er diep over nadenkt manipuleren van de massa’s op de wereld door hun echte wetenschap te onthouden.En houtje touwtje ervoor terug geven en dat op kosten van ons belasting geld wat naar integere mensen hoort te gaan in plaats van circus clowns.
En nu koffie.mvrg,Marcel

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Al die UFO-escape-optie om het leed op aarde te ontvluchten hebben geen zin en als we zelf eerst niet de aarde/mensheid redden: Op http://www.Raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’ kan je een petitie tekenen tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie. Doe dit!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x