Homepagina » UFO » UFO’s, wormgaten, extra dimensies en sterrenpoorten. Dit zijn de geheime onderzoeksprojecten van het Pentagon
UFO's, wormgaten, extra dimensies en sterrenpoorten. Dit zijn de geheime onderzoeksprojecten van het Pentagon

UFO’s, wormgaten, extra dimensies en sterrenpoorten. Dit zijn de geheime onderzoeksprojecten van het Pentagon

Het Amerikaanse ministerie van Defensie stopt veel geld in onderzoek naar UFO’s, sterrenpoorten, het manipuleren van extra dimensies en warp drives, blijkt uit documenten die via Wob-verzoeken boven water zijn gehaald.

Directeur Steven Aftergood van het Project on Government Secrecy heeft de hand weten te leggen op de stukken, schrijft Motherboard.

Het ministerie investeerde in onderzoeksprojecten gericht op onzichtbaarheidsmantels, wormgaten in de ruimte en biomaterialen.

Donkere energie

Het is voor het eerst dat de onderzoeksprojecten rechtstreeks zijn gelinkt aan black operations die worden uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie.

In 2008 bleek al dat de NASA zich bezighoudt met het onderzoek naar warp drives. In 2013 leverde een project van het Jet Propulsion Laboratory van de NASA rond een warpveld ‘onduidelijke’ resultaten op.

Ook theoretisch astrofysicus en directeur van Icarus Interstellar Richard Obousy doet onderzoek naar interstellaire warp drives die worden aangedreven door donkere energie via andere universa, laten de stukken zien.

Geheim onderzoek

Hoewel we nog geen wormgaten hebben ontdekt, probeert EarthTech International er één te creëren waarmee we door de ruimte en tijd kunnen reizen, zo blijkt uit de vrijgegeven documenten.

In 2017 bleek al dat het Pentagon jaarlijks 22 miljoen dollar had geïnvesteerd in een geheim onderzoek naar UFO’s.

Dit programma zou in 2012 zijn stopgezet, maar is volgens ingewijden nooit beëindigd.

[News.com.au, Motherboard]


Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. fake news bedoelt om iedereen te intimideren ,kijk ons eens.De natuurkundige wetten manipuleren e.d.Inspiratie gehaald uit science fiction = wetenschappelijk verzonnen.Elk bericht uit de overheid wat niet wetenschappelijk getoetst kan worden moet worden beschouwd als pst-ops voor al als het elk gezond verstand tart.Het is niet bekent of er zoiets bestaat als donkere materie dat zijn theorieën om het heelal te proberen te begrijpen maar daar zijn meerdere theorieën over die over de hele wereld getest worden door wetenschappers.Wormgaten om te reizen ,dan heeft iemand niet goed begrepen wat de eigen schappen zijn van worm en zwarte gaten, je moleculen worden zelfs vernietigt.Extra dimensies: alleen in kwantum mechanica op snaar-golf niveau.
  Deze gewetenloze gasten denken dat iedereen hun wetenschappelijke niveau’s heeft zoveel pathologische onzin als zij al tientallen jaren uitkramen.Ze vegen hun reet af met echte natuurwetten die als eigen schap hebben onveranderlijk te zijn waardoor ze zijn opgevallen en vastgesteld doormiddel van experimenten en berekeningen soms eindeloos herhaald om iets zeker te weten en als dat niet lukte afvallen. Walgelijk gewoon als je er diep over nadenkt manipuleren van de massa’s op de wereld door hun echte wetenschap te onthouden.En houtje touwtje ervoor terug geven en dat op kosten van ons belasting geld wat naar integere mensen hoort te gaan in plaats van circus clowns.
  En nu koffie.mvrg,Marcel

  9 likes
  • Natuurwetten gelden uitsluitend op aarde en niet in de kosmos, daar zijn de kosmische wetten geldig .Achter de natuurwetten staande naruurgeesten en de engelen . Engelen en gevallen engelen wel teverstaan !

   0 likes
 2. Al die UFO-escape-optie om het leed op aarde te ontvluchten hebben geen zin en als we zelf eerst niet de aarde/mensheid redden: Op http://www.Raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’ kan je een petitie tekenen tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie. Doe dit!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...