Mens en Dier

Hongaarse premier: ‘Soros is één van de meest corrupte mensen ter wereld’

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft miljardair George Soros ‘één van de meest corrupte mensen ter wereld’ genoemd. “Hij bedreigt Hongarije en Polen,” zei Orban op Kossuth Radio. Die landen spraken een veto uit over de Europese begroting.

“Soros heeft genoeg politici in zijn zak die Hongarije en Polen nu willen chanteren,” aldus de Hongaarse leider, die toevoegde dat de miljardair ‘absurde’ uitspraken heeft gedaan over zijn land.

In een recent artikel beweerde Soros dat Orban het hele land heeft leeggeroofd en dat de premier en zijn vrienden heel erg rijk zijn geworden. Ironisch genoeg heeft Soros zelf een enorm fortuin opgebouwd en is hij in het verleden schuldig bevonden aan handel met voorkennis.

Kolonisatie of slavernij

Hongarije en Polen hebben hun veto uitgesproken over de begroting omdat ‘dit niets minder is dan een poging onze soevereiniteit radicaal in te perken’, reageerde de Poolse minister van Justitie Zbigniew Ziobro. “Uitvoering leidt tot politieke, culturele en uiteindelijk economische kolonisatie of slavernij,” zei hij. Orban waarschuwde dat de EU ‘een tweede Sovjet-Unie dreigt te worden’.

Soros noemde het Poolse-Hongaarse veto ‘egoïstisch en onverantwoordelijk’ nu het aantal coronagevallen ‘gevaarlijk snel stijgt’. Zoltan Kovacs, woordvoerder van de Hongaarse regering, schreef dat ‘de EU uiteindelijk het Soros-plan uitvoert’.

[Breitbart]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Hij is een van psychopaten .
Die de macht gegrepen hebben.

jaak
jaak
1 jaar geleden

Daar heeft ie volop gelijk in!!

legalize
legalize
1 jaar geleden

Hongarije en Polen hebben dus meer ballen als dat stelletje ja knikkers in nederland.

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Maar het is toch juist mooi dat landen met elkaar verenigen, zo word toch saamhorigheid gecreërd? Samen staan we sterk toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x