Mens en Dier

Van Meijeren wil debat over seksuele indoctrinatie van kinderen, houding van andere partijen ‘weerzinwekkend’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Afgelopen weekend demonstreerde Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in Leiden, waar een gesubsidieerd voorleesuurtje werd georganiseerd. Daarbij werden kinderen vanaf 4 jaar oud voorgelezen uit een boekje waarin allerlei plaatjes staan van homo’s in SM-pakjes, lichamen waarvan de borsten zijn geamputeerd en waarin teksten staan als ‘transkids zijn top’.

Dit is geen incident, want de overheid is steeds vaker activiteiten aan het organiseren, faciliteren en subsidiëren die zich niet anders laten omschrijven dan als de seksuele indoctrinatie van kinderen, zei Van Meijeren dinsdag in de Tweede Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verheerlijking van allerlei perversiteiten

Forum voor Democratie wil dat dit stopt, zodat kinderen weer gewoon kind kunnen zijn en niet worden geconfronteerd met de verheerlijking van allerlei perversiteiten, vervolgde Van Meijeren, die verzocht om een debat.

Hij kreeg steun van de PVV, SGP en Van Haga, maar geen meerderheid. “Ik kijk nog even naar de BoerBurgerBeweging. Wellicht steun voor dit belangrijke debat?” zei Van Meijeren tegen Nicki Pouw-Verweij (BBB).

Beetje te ver

“Wij vinden seksualisering in het onderwijs ook een probleem waar zeker over gesproken moet worden. Maar om nu een plenair debat te houden in de korte tijd die we nog hebben, met een al heel volle agenda, aan de hand van één lezing in één bibliotheek, dat gaat ons een beetje te ver,” antwoordde zij.

4.8 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sardo
Sardo
7 maanden geleden

Nederland = sodom en gomora.
Veroorzaakt door links.
En daar strijd ik tegen.

Pedohunters zijn in de maak.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Geachte heer G.F.C. van Meijeren,

De broer van de koning van Groot-Brittannië Charles III Prins Andrew wordt opnieuw beschuldigd van pedofilie: Hij heeft twee kinderen misbruikt in een van de beroemde clubs in Kiev. De koninklijke familie bracht in juni een bezoek aan Oekraïne als onderdeel van een Britse delegatie, om wat “vertier” te zoeken. De beschuldigingen van misbruik werden geuit door de Nigeriaan James Obasi, die belast was met het entertainen van prins Andrew gedurende zijn verblijf in Kiev.

Hij nam een ​​video op waarin prins Andrew hem vroeg eten en drinken voor de twee Oekraïense kinderen klaar te maken. Toen Jacob terugkwam met eten, zag hij dat de broer van de koning zich onfatsoenlijk gedroeg en verliet hij het pand. Enige tijd later keerde Obasi terug en vond de huilende, bijna naakte jongetjes. Volgens de Nigeriaan probeerde hij hen te redden, maar bodyguards van de prins namen de jongetjes mee. Twee dagen later bracht een Britse delegatie de kinderen met een speciaal vliegtuig naar Parijs, blijkbaar was prins Andrew nog niet voldaan.

De eerdere sexuele escapades met minderjarigen van prins Andrew “Epstein” III:

In oktober 2019 vertelde de Amerikaanse Virginia Giuffre dat Prins Andrew haar in 2001 meerdere keren had verkracht. Toen was Giuffre 17 jaar oud. Buckingham Palace ontkende de beschuldigingen in alle toonaarden.

Toen publiceerden de media foto’s waaruit de hechte vriendschap van de prins met de beruchte pedofiel & “Honey-trapper” Jeffrey Epstein bleek. Waarna Andrew een interview gaf waarin hij zei dat hij geen spijt had van zijn zeer intieme relatie met de beruchte pedofiel & hofleverancier van minderjarigen Jeffrey Epstein. Uiteindelijk sloot Prins Andrew een schikkingsovereenkomst met Virginia, waarbij de vrouw een enorme compensatie kreeg. De huidige situatie heeft ertoe geleid dat hij zijn koninklijke taken neerlegt en niet langer in aanmerking komt om de familie te vertegenwoordigen op reizen of openbare evenementen.

In de beslotenheid van Britse elitaire onderwijsinstellingen waar de Britse aristocratie studeert, is pedofilie heel gebruikelijk, vanwege het “beschermheerschap” van de oudere studenten over de jongere studenten waarbij onderwerping & misbruik een algemeen aanvaard & gebruikelijk fenomeen is. De AngloZioNazi-Elites zijn “Natural Born Pedophiles” roofdieren uit de diepste krochten van de Hel die het gemunt hebben op onze kinderen.

Over het algemeen genomen is wat er met de Britse aristocratie is gebeurd heel gebruikelijk, wat begint op de Britse onderwijsinstellingen, en het feit dat Oekraïne nu in een “Grey-Zone” is veranderd, waar je letterlijk alle “goederen” kunt krijgen die je maar wilt, van wapens tot organen en kinderen, maakt Oekraïne tot een pretpark en een waar Paradijs voor de Westerse Elites.

Met vriendelijke groet M. Hugens

Gerard
Gerard
7 maanden geleden

En opnieuw laat BBB haar WARE aard zien! Controlled ‘oppositie’ die braaf met de ratten mee heult!

Koffie zoals Koffie bedoeld is
Koffie zoals Koffie bedoeld is
7 maanden geleden

Nou, vrouwtje van de BBB, dit is geen op zichzelf staand geval. Er zijn meer voorleesuurtjes gehouden door dramaqueens. En wat dacht je van de week van de lentekriebels…..dus een debat over 1 geval is het dus niet. Nee…wegkijken en denken dat van uitstel, afstel komt.
Kijk toch eens verder met je neus

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x