Homepagina » Gezondheid » De griepprik als lucratief spel. Artsen onthullen schimmig verhaal over dit nutteloze vaccin
De griepprik als lucratief spel. Artsen onthullen schimmig verhaal over dit nutteloze vaccin

De griepprik als lucratief spel. Artsen onthullen schimmig verhaal over dit nutteloze vaccin

Het griepvirus, dat elk jaar een beetje anders is, is veel slimmer dan slimme vaccinmakers. Huisartsen, die destijds de griepprik omarmden en invoerden, waren het allerslimst, voor hun eigen portemonnee, zei huisarts Joost Zaat onlangs in de Volkskrant.

Hij merkte op dat influenza in ziekenhuizen nergens goed wordt geregistreerd. Volgens het RIVM kijkt slechts één ziekenhuis patiënten met ernstige luchtweginfecties standaard na op influenza en zelfs daar vergeten ze dat vaak.

Slechts 30 procent van de mensen van wie de huisarts denkt dat ze griep hebben, heeft influenza, aldus Zaat.

Twijfels

Oud-hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin Dick Bijl zei vorig jaar in Skepter: “Er was en is nog steeds geen bewijs voor de effectiviteit van de griepprik, maar de Gezondheidsraad en het Nederlands Huisartsengenootschap houden maar vol dat de prik zin heeft.”

“Al die ophef, en die evidente belangenverstrengelingen, roepen twijfels op,” voegde hij toe.

De overheid vereenzelvigt zich nu liever met de belangen van de farmaceutische industrie dan van de patiënten, aldus Bijl.

“Waar bijwerkingen vroeger in het belang van patiënten openbaar werden gemaakt, zijn het nu bedrijfsgeheimen,” zei hij.

Wind van voren

Bijwerkingencentrum Lareb is volgens hem verworden tot een ‘turfinstituut’ van de industrie.

“Tot drie keer toe heeft [oud-minister] Schippers geprobeerd ons op te heffen,” zei Bijl. “Ik kreeg de wind van voren over een kritisch artikel over de griepprik omdat ik het overheidsbeleid zou ondermijnen.”

Uit Nederlands onderzoek naar de effectiviteit van de griepprik in de jaren tussen 2003 en 2014 bleek dat er in zeven van de 11 griepseizoenen een mismatch was tussen het vaccin en het circulerende virustype.

In de ‘slechte’ seizoenen bedroeg de effectiviteit van het vaccin niet meer dan 20 procent.

Schimmige verhaal

“Dus de effectiviteit van de griepprik is nooit aangetoond, werkt soms maar 20 procent, maar is volgens huisartsen nog steeds effectief?” vraagt huisarts Jos van Bemmel in Medisch Contact.

“Effectief voor de patiënt of voor de portemonnee van de huisarts, vraagt Joost Zaat zich terecht af. Als huisarts moedig ik de griepprik niet aan,” vervolgt Van Bemmel.

“Ik zou al mijn griepvaccingerechtigden moeten oproepen om ze dit lucratieve spel uit te leggen, maar ik zie te veel op tegen de vele overuren die ik moet draaien om ze dit schimmige verhaal te verkopen,” besluit de huisarts.

Foto: Fæ Wikimedia CommonsVind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. In België maakt men een griepspuit van drie van de meest voorkomende griepstammen en deze werkt beter dan de Nederlandse waar men een cocktail maakt van 2 stammen.

  5 likes
  • Mis, de spuit met drie variaties werkt nauwelijks tot helemaal niet, de stammen die de ronde doen zitten er niet in, de cocktail met vier stammen zou dan wel voldoende bescherming moeten bieden volgens de spreker in naam van big farma (Van Ranst)

   Zeg neen tegen de spuit, eet voldoende, drink voldoende en ziek het uit, dan ben je van nature beter, heel veel beter beschermt en heb je voldoende antistoffen voor de eerst volgende jaren.
   De mensen die de spuit nemen, hebben geen of onvoldoende antistoffen, dus wederom, zeg NEEN tegen de spuit

   23 likes
  • Ieder vaccin ondermijnt het natuurlijke immuunsysteem. Dat is inherent aan het feit dat er onnatuurlijke stoffen ingespoten worden in een natuurlijk systeem.

   https://www.ninefornews.nl/griepprik-verzwakt-immuunsysteem/

   Het beste wat je kunt doen om niet ziek te worden is zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Qua eten, qua beweging en qua dag- & nachtritme.
   Maar aangezien de mens niet bepaald het slimste wezen is wat hier op aarde rondloopt, vergiftigen we onze natuurlijke omgeving waardoor er giffen in ons (natuurlijke)lichaam komen, en dan heb ik het nog niet eens over onvolwaardige voeding en de steeds hoger worden stralingsbelasting. Want tja, overal mobiel bereik hebben en steeds sneller internet gaat voor op gezondheid, dat snapt iedereen.

   2 likes
 2. Steeds meer artsen komen tot een beter inzicht, gelukkig.

  20 likes
 3. Hoe dan ook: roverheid zal zolang de corruptie blijft voortwoekeren aan het kortste eind blijven trekken. Als katten in het nauw reageren ze op werkelijk alles wat naar waarheid riekt. Hulde aan weldenkend deel van NL!

  12 likes
 4. Alles wordt er aan gelegen de mensen van de natuur te isoleren?
  Spuiten, gemanipuleerd voedsel, giftige uitstoot chemtrail etc?

  5 likes
 5. Alweer een bewijs dat de stichting Skepsis niet in de zak van Big Pharma zit.

  6 likes
 6. Omdat niemand weet waar het griep-virus vandaan komt, de bedoeling daarvan daarom kunnen zij niets anders dan met vaccins dit onderdrukken.

  https://www.thuisarts.nl/griep/ik-heb-griep
  In het kort
  1) Griep begint vaak met hoge koorts, koude rillingen, keelpijn, hoofdpijn en spierpijn in uw hele lichaam.
  Uw temperatuur kunt u het beste meten via de anus. Dit is het meest betrouwbaar.
  2) De oorzaak van griep is het griepvirus.
  3) Sommige mensen kunnen ernstig ziek worden door de griep. Bijvoorbeeld mensen met een longziekte of hartziekte.
  4) Neem bij hoge koorts genoeg rust en drink veel.

  Als de wetenschappers weten dat de griep-virus komt uit de stamcellen. Dan zullen zij nooit dit gaat onderdrukken met vaccins.

  4 likes
  • Degene geen verstand van de bedoeling van Griep kans op chronische ziektes en kanker.
   Griep-virus komt uit de stamcellen met een goede bedoeling.
   Hier vind je ook kans op de 2e oorzaak van hormonenkanker o.a. borstkanker. De onjuiste maatregelen na het bevalling. Vooral treft de “drukke” vrouwen die geen dag kan de ziekte uitzieken.

   Een voorbeeld, een feit.
   ME/CVS
   https://www.youtube.com/watch?v=xd2E3_M4dss&feature=youtu.be
   tijdstip: 1.00

   0 likes
   • https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/11286-griep-of-verkoudheid.html
    Griep wordt veroorzaakt door het influenza virus. De infectie verloopt via de luchtwegen. Griep zorgt voor aanzienlijke symptomen, zoals hoge koorts, keelpijn, zware vermoeidheid en pijn over het hele lichaam.

    Verkoudheid wordt veroorzaakt door een infectie door een virus. Deze infectie vindt plaats in de neus en keel. Symptomen kunnen zijn: niezen, loopneus, een verstopte neus, keelpijn, hoesten, hoofdpijn, moeheid. In sommige gevallen heb je ook last van rode, jeukende ogen.

    Het belangrijkste verschil tussen verkoudheid en griep is verkoudheid beperkt tot de 3e huidlagen, niet op organen. De zuurstof verstopping in de talgklieren onder het huid en porie. Zo merk je de genezing van verkoudheid altijd na het zweten bij de laatste herstelfase.

    Griep krijgen als je weerstand heel laag is dat de `kou` niet alleen door de 3e huidlagen heen, maar ook via de luchtwegen in de maagstreek, de plek tussen de maag en de lever aangetast worden.

    Als de wetenschappers naar de geschiedenis van griep kijken dan merken zij dat de griep Pandemieën zoals in 1957 heeft de Aziatische griep en in 1968 de Hongkonggriep gewoed, waarbij tienduizenden mensen kwamen te overlijden. Vogelgriep. De Mexicaanse griep was tussen 11 juni 2009 en augustus 2010.

    Dit allemaal na het oorlog en vanaf het jaar de introductie vaccinaties tegen de kinderziektes.

    Als de wetenschappers goed onderzoek de proces van griep en de proces van kinderziektes, dan komen zij pas achter griep is een andere vorm van kinderziektes.
    De virussen van kinderziektes zijn geen virussen, maar een antistof uit de stamcellen. Kinderziektes krijgen dan heb je een sterke immuunsysteem voor de rest van je leven. Kinderziektes kan je niet uitroeien, wel tijdelijk onderdrukken met vaccinaties, maar wel met dodelijk afloop voor de pechvogels.

    Griep is eigenlijk een antistof van de stamcellen met een goede bedoeling om het lichaam te herstellen.

    Waarom krijgt mens griep?
    Waarom kreeg Myra zomaar griep kort na het becalling?

    0 likes
    • Waarom kreeg Myra zomaar griep kort na het bevalling?
     Om hormoonkanker en ME/CVS te genezen moet je eerst weten de proces van de zwangerschap, bevalling o.a. natuurlijke bevalling en onnatuurlijke bevalling o.a. keizersnee en abortus.

     Een goede zwangerschap heb je ongeveer 10 maanden nodig. De placenta vind je niet vóór en na de zwangerschap. Wel tijdens de zwangerschap.
     De menstruatie vind je vóór de zwangerschap en na de bevalling. Niet tijdens de zwangerschap.

     Na de bevalling heb je minimaal 21 dagen de hele afbouw proces van de placenta en de opbouw proces van de menstruatie te herstellen. Alle organen van het lichaam heeft de tijd nodig in de “oude” te herstellen. De afvalstoffen van de placenta en de overtollige bloed moeten goed vervoeren via de blaas, de nier, de ontlasting en via de korte weg met de volgende menstruatie, via de baarmoeder te lossen.

     In Azië is het “oude gewoonte” dat de vrouwen 1 maand thuis blijven na het bevalling om alle gevaar te vermijden. Geen “kou” van buitenaf en lichaam versterken met speciale voeding. Zij nodigen alle familie en vrienden met de thema “volle maand feest”.

     Vroeger(meer dan honderd jaar geleden) kregen alle vrouwen een kruidenrecept die alle afvalstoffen kan verwijderen en het lichaam in korte termijn herstellen. De laatste 60 jaar is dit kruidenrecept verandert in 2 gewone standaard voedingsrecepten die ook effectief en doelmatig. Soort oma recepten.
     In de laatste 30 jaar onderschat de moderne generatie dat wel de gewone voedingsrecept bereiden door de ouders voor de zogenaamde volle maand feest. Maar dit voeding geven zij meestal aan de gasten i.p.v. aan de “moeder”. Dat is ook een van de reden de hormoonkanker in de laatste 30 jaar alleen maar gestegen.

     1 van de recept is sesame wine chicken. Onderschat dit doodgewone recept niet. Dit versterkt niet alleen het lichaam van de moeder, maar ook verlost alle overtollige bloed en afvalstoffen. Degene diagnose borstkanker of baarmoederkanker vlak na het bevalling. Spontaan genezing met dit gewone recept is geen valse hoop.

     0 likes
     • De andere recept is Pork Knuckles and Ginger Stew. Velen gebruiken dit recept meer dan de sesame wine chicken. Omdat Aziatische landen houden meer symbool en geluk. De moeder kookt meestal eieren voor haar jarige kind. Symbool eieren betekent volle maand, volle jaar of volle maan. De recept Pork Knuckles and Ginger Stew zie je ook eieren bij.

      Veel huisvrouwen gebruiken azijn als schoonmaak middelen voor waterkoker of afvoerpijp verstopping. De medische wetenschap verklaring van Pork Knuckles and Ginger Stew is de azijn voor maag en darm, gember voor de overtollige vocht en de varkenspoten en vocht voor de versterking van alle organen. Eenvoudig maar krachtig en doelmatig.

      Helaas lusten de meest moderne generatie dit recept niet. Zij houden meer van kant en klaar maaltijd en dranken uit de koelkast. Zij hebben allemaal een drukke leven en baan. Zij gaan vaak buiten en werken meteen na de 1e week van de bevalling. Tillen, bukken, haar wassen met koude water, boodschappen en werken.

      De 1e 3 weken na het bevalling is vatbaar voor “kou”. Zogenaamde aanval door “kou”. Alle organen moeten rust nodig om zich te herstellen. Degene onzorgvuldig in de loop van tijd kans op reuma, baarmoederverzakking, blaasverzakking, vleesboom, zoveel op te noemen. De andere is zeer vatbaar voor griep. Maar achter de griep heeft een zeer belangrijke goede bedoeling. Het lichaam kan de activiteit van de “moeder”niet aan het herstellen dat griep krijgt. Het lichaam wil via griep tot rust komen alsnog het hele lichaam zich herstellen.

      Griep werkt met een afgesloten systeem. Griep kan je alleen maar via het HART uitwerken. Griep kan je alleen maar met de HART -proces zich om te genezen. Noch medicijn noch AB-behandelingen. Na een goede griep bouw je een sterke weerstand die een gezonde leven tegemoet.

      Griep-proces is ongeveer hetzelfde de computer. Je krijgt een melding van een periodieke update. Een APK onderhoud dat 1 á 2 uren duren met een afgesloten antivirus systeem. Daarna moet je opnieuw opstarten voor een beter computer.

      Wat zal het gebeurt als een verstoring tijdens dit afgesloten systeem?
      Wat zie je de moment van Myra na het bevalling en het moment dat zij een griep kreeg?

      1 likes
 7. Het wordt steeds duidelijker waarom de kosten voor de gezondheid steeds duurder, inclusief het verhaal over het bezet houden van ziekenhuis bedden door oudere die nergens meer heen kunnen.

  1 likes
  • Het zijn niet de kosten voor gezondheid die steeds hoger worden, het zijn de kosten voor het ziek zijn.
   En als het dan maar zo was dat men meer nadruk legde op preventie van ziek worden, maar het tegendeel is het geval. Met gezondheid is immers niet zo veel te verdienen.

   2 likes
 8. Waar komt het griep-virus vandaan?
  Hoe is het proces van griep?

  De griep-virus is geen goede benaming. De juiste benaming voor griep-virus is griep-stamcel. In de stamcel bevat de antistoffen. Dit griep-stamcel vind je in de beenmerg, in de onderrug.
  http://live4x-netherlandish.tk/articles.php?id=13583

  Dit griep-stamcel is onder de leiding van de Nier en de Blaas. De Blaasbloedbanen en zenuwenbaan brengt dit stamcel uit de beenmerg via de ruggenmerg naar het hoofd. Wanneer dit in het gebied van Pijnappelklier en hypofyse dan gaat het HART in werking met de hoge bloeddruk om dit stamcel te verbranden. Een hoge koorts ontstaan.

  Wij gaan terug kijken naar het verschil van verkoudheid en griep. De bedoeling van hoge koorts.
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/11286-griep-of-verkoudheid.html
  Griep wordt veroorzaakt door het influenza virus. De infectie verloopt via de luchtwegen. Griep zorgt voor aanzienlijke symptomen, zoals hoge koorts, keelpijn, zware vermoeidheid en pijn over het hele lichaam.

  Verkoudheid wordt veroorzaakt door een infectie door een virus. Deze infectie vindt plaats in de neus en keel. Symptomen kunnen zijn: niezen, loopneus, een verstopte neus, keelpijn, hoesten, hoofdpijn, moeheid. In sommige gevallen heb je ook last van rode, jeukende ogen.

  Vertegenwoordig zien de patiënten mede de huisarts hoge koorts is gevaarlijk. Zij nemen meestal eerst de paracetamol om dit te verlagen. Als niet helpt dan voorschrift de huisarts de AB behandeling.

  Als de computer opstart met een update, je ziet een melding op de scherm dat de computer niet afsluiten. Als het HART opstart met hoge koorts. De bedoeling is om de stamcellen te verbranden dat de antistoffen naar alle klieren transplanteren. Het is niet verstandig dit te verstoren of onderbreken.

  Op het moment dat de verbranding in de pijnappelklier bezig zijn dat de melatonine in de Centrale zenuwstelsel transplanteren. De verbranding wordt verlaagt met de AB behandeling. De ene kans op ME/CVS en de andere op MS.

  https://wetenschap.infonu.nl/anatomie/125486-hormoon-van-de-epifyse-pijnappelklier-melatonine.html

  Weten jullie waarom krijgen de meeste ME/CVS patiënten in de loop van tijd ziekte van Lyme diagnose, terwijl geen tekenbeet gehad?

  0 likes
 9. Hart en vaten ziektes en kanker zijn doodsoorzaak nummer 1 en 2 van de wereld.
  Waarom?
  Hoge bloeddruk. De onderdeel van de hoge koorts.

  Je hebt verschillende hoge koorts.
  De 1e hoge koorts is bedoeld voor de kinderziektes Mazelen en Rode Hond tussen de 2e en de 7e levensjaar. Daarna is de andere hoge koorts ongevaarlijk van het lichaam. Degene vòòr de 7e jaar kinderziektes krijgt heeft weinig kans op griep in de rest van zijn leven. Degene geen of geen goede kinderziektes gehad maakt grote kans op meerdere keer griep. Griep is een andere vorm van Mazelen die ook via HOGE KOORTS de antistof van de stamcel verbranden.

  Griep is niet de enige oorzaak voor ME/CVS. De Pfeiffer leidt ook tot de oorzaak van ME/CVS. Want Pfeiffer is een andere vorm van Rode Hond die ook een HOGE KOORTS optreedt met een goede bedoeling.

  Een voorbeeld. Een bewijs. Kinderziektes onderdrukken is een tijdbom voor de mensheid.
  https://www.youtube.com/watch?v=7tvxDeAnxMY
  tijdstip 0.45 14 jaar ME/CVS na het ziekte Pheiffer

  Als de update van de computer wordt verstoort dan probeert de computer bij de volgende opstart de programma hervatten dat de antivirus systeem nogmaals kan afmaken.
  Bij Myra zie je dat de griep is 2 weken na weer teruggekomen met HOGE KOORTS met een goede bedoeling. Helaas werd dit weer ondergedrukt tot een bijnieruitputting. Het ontstaan van ME/CVS voor de rest van haar leven. Daarna met allerlei verkeerde behandeling de ziekte alleen maar erger geworden.

  De juiste behandeling voor Myra vlak na het diagnose ME/CVS is de afbouwfase van de placenta en de opbouwfase van de menstruatie opnieuw herstellen en de Griep-stamcel resetten.

  De kinderziektes vòòr de 9e levensjaar goed laten uitkomen dan is garantie dat de andere hoge koorts geen gevaar voor de complicaties. Niet de griepprik. Die werkt toen niet, nu niet, ook niet over 100 jaar.

  Sinds 2009 de griepprik introduceren zie je veel opvallen geval veel doden in de voorjaar. De ene overleed aan longontsteking, de andere overleed aan longkanker, lymfeklierkanker en hersenentumor. Zij weten totaal niets van dat de kanker komt indirect van de prikken.

  Begin dit jaar had iemand 54 jaar oud wiens de griepprik gehaald wegens risico suikerziekte. Terwijl hij is kerngezond en geen griep verschijnselen. Direct na het griepprik griep gekregen dat zware longontsteking veroorzaakt en naar ziekenhuis geweest met de AB behandeling. Binnen 1 week was hij overleden in ziekenhuis Den Bosch. Diagnose Alvleesklierkanker. Niets met de griepprik te maken. Leuker kunnen zij niet maken wel makkelijker vanaf.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1633549/griepprik-redding-onderwijs
  AMSTERDAM – Alle leerkrachten zouden zich vanaf volgend jaar moeten laten inenten tegen de griep. Daarvoor pleit de Nederlandse viroloog en influenza-expert, prof. dr. Ab Osterhaus.

  Tijd kan je wijs maken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Waarom big farma niets wil weten van ‘hét middel tegen corona’

Medicijnmakers zullen een fortuin verdienen aan corona, ...

Italië

Is dit de reden waarom het coronasterftecijfer in Italië zo absurd hoog is?

Het sterftecijfer door corona in Italië bedraagt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.