Het Complot

Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sabrina Carpenter is één van de vele kindsterren die uit de koker van Disney is gekomen. Haar nieuwe videoclip bij het nummer ‘In My Bed’ staat bol van de occulte symboliek.

Website The Vigilant Citizen legt uit hoe deze symboliek verband houdt met MK-ULTRA en de gestoorde occulte elite.

Uit de reacties onder de video op YouTube blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben dat elke frame gevuld is met symboliek die rechtstreeks gelinkt kan worden aan de wereld van MK-ULTRA.

Vlinders

Al gelijk wordt de kijker blootgesteld aan de basisconcepten van hersenspoeling.

Aan het begin van de video ligt Sabrina in bed en begint ze te zweven. Hersenspoeling veroorzaakt een licht gevoel in het hoofd, alsof je zweeft.

Vervolgens bevindt Sabrina zich in een andere kamer vol vlinders, een verwijzing naar Project Monarch, een onderdeel van MK-ULTRA.

Monarch is vernoemd naar de monarchvlinder, die verandert van een rups in een cocon en uiteindelijk een vlinder wordt.

Telefoons

MK-slaven veranderen ook in een vlinder, zij het een gebroken vlinder die allerlei trauma’s heeft opgelopen.

Boven Sabrina hangen meerder klokken, die allemaal een andere tijd aangeven. Dit is een verwijzing naar de desoriëntatie die MK-slaven ervaren als gevolg van het opgelopen trauma.

Op het nachtkastje naast Sabrina staat een aantal telefoons, waarvan één niet is opgehangen. Zoiets zagen we eerder in een videoclip van Lady Gaga.

De telefoon die niet is opgehangen is de persoonlijkheid die ‘getriggerd’ is door middel van hersenspoeling. Dat betekent dat die persoon onbereikbaar is.

Seksualisering

Sabrina draagt zwarte en witte kleding, nagellak en laarzen. Dit is een concept dat extreem belangrijk is bij hersenspoeling: dualiteit.

Dualiteit speelt een sleutelrol in het breken en weer in elkaar zetten van MK-slaven.

De outfit van Sabrina vertoont opvallend veel gelijkenissen met schilderijen van Kim Noble, een overlevende van op trauma gebaseerde hersenspoeling.

Sabrina’s slaapkamer is gevuld met speelgoed en knuffels, wat doet vermoeden dat het gaat om de kamer van een jong meisje.

In de kamer staan echter ook twee neonlampen in de vorm van naakte vrouwen. Dit heeft alles te maken met de seksualisering van minderjarigen.

Drugs

Zelfs in de tekst wordt verwezen naar concepten die te maken hebben met MK-Ultra.

Zo zingt Sabrina: “Something chemical inside me. Messin’ with my mind. And I can’t helpt but feel like. I’m feeling like someone else.”

En verder: “Something animal inside me. Tryin’ to remind me. There’s no need to worry about it. And lose myself.”

Something chemical inside me verwijst naar de drugs die MK-slaven krijgen toegediend. I’m feeling like someone else is een verwijzing naar de manier waarop verschillende persoonlijkheden worden gecreëerd tijdens hersenspoeling.

Dwangbuis

Uiteindelijk bevindt Sabrina zich in een dwangbuis terwijl haar ogen ronddraaien. Ze is duidelijk een slaaf geworden.

Ze is gevangen in een kamer vol foto’s van zichzelf, inclusief babyfoto’s. ‘Ze’ programmeren haar dus al vanaf haar geboorte.

Om haar heen staan vier oudere mannen in pakken die haar in de gaten houden, aantekeningen maken en haar op een bepaald punt zelfs treiteren.

[Vigilant Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

Persoonlijk zie ik weinig verschil tussen godsdienstwaanzin (madrassa’s, eindeloos die koran of bijbel reciteren, alles zwart/wit zien, intolerantie) en deze pop-diaree muziek en de cultuur die er om heen hangt.
Oh wacht, het is hetzelfde concept!

Weesje
Weesje
2 jaren geleden

Nog afgezien van de symboliek. Delfde opbouw als veel van dat soort liedjes. Hoge stem opzetten, blikkerig. Niet helemaal gezien, trouwens. Irriteert.

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Deze clip is de perfecte expressie van de moderne realiteit ontkenning cultuur gevoed door media, en de rare ‘moods’ waar mensen in terecht komen erdoor. “I’m still in my bed about it.” staat duidelijk voor: ze komt geen stap vooruit ermee. Geen zin om volwassen te worden.

Johan
Johan
2 jaren geleden

En straks met 5G krijg je deze sh*t nog sneller binnen. Worden we eindelijk wakker? Please?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x