Homepagina » Het Complot » Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite
Foto: Wikimedia Commons

Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite

Sabrina Carpenter is één van de vele kindsterren die uit de koker van Disney is gekomen. Haar nieuwe videoclip bij het nummer ‘In My Bed’ staat bol van de occulte symboliek.

Website The Vigilant Citizen legt uit hoe deze symboliek verband houdt met MK-ULTRA en de gestoorde occulte elite.

Uit de reacties onder de video op YouTube blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben dat elke frame gevuld is met symboliek die rechtstreeks gelinkt kan worden aan de wereld van MK-ULTRA.

Vlinders

Al gelijk wordt de kijker blootgesteld aan de basisconcepten van hersenspoeling.

Aan het begin van de video ligt Sabrina in bed en begint ze te zweven. Hersenspoeling veroorzaakt een licht gevoel in het hoofd, alsof je zweeft.

Vervolgens bevindt Sabrina zich in een andere kamer vol vlinders, een verwijzing naar Project Monarch, een onderdeel van MK-ULTRA.

Monarch is vernoemd naar de monarchvlinder, die verandert van een rups in een cocon en uiteindelijk een vlinder wordt.

Telefoons

MK-slaven veranderen ook in een vlinder, zij het een gebroken vlinder die allerlei trauma’s heeft opgelopen.

Boven Sabrina hangen meerder klokken, die allemaal een andere tijd aangeven. Dit is een verwijzing naar de desoriëntatie die MK-slaven ervaren als gevolg van het opgelopen trauma.

Op het nachtkastje naast Sabrina staat een aantal telefoons, waarvan één niet is opgehangen. Zoiets zagen we eerder in een videoclip van Lady Gaga.

De telefoon die niet is opgehangen is de persoonlijkheid die ‘getriggerd’ is door middel van hersenspoeling. Dat betekent dat die persoon onbereikbaar is.

Seksualisering

Sabrina draagt zwarte en witte kleding, nagellak en laarzen. Dit is een concept dat extreem belangrijk is bij hersenspoeling: dualiteit.

Dualiteit speelt een sleutelrol in het breken en weer in elkaar zetten van MK-slaven.

De outfit van Sabrina vertoont opvallend veel gelijkenissen met schilderijen van Kim Noble, een overlevende van op trauma gebaseerde hersenspoeling.

Sabrina’s slaapkamer is gevuld met speelgoed en knuffels, wat doet vermoeden dat het gaat om de kamer van een jong meisje.

In de kamer staan echter ook twee neonlampen in de vorm van naakte vrouwen. Dit heeft alles te maken met de seksualisering van minderjarigen.

Drugs

Zelfs in de tekst wordt verwezen naar concepten die te maken hebben met MK-Ultra.

Zo zingt Sabrina: “Something chemical inside me. Messin’ with my mind. And I can’t helpt but feel like. I’m feeling like someone else.”

En verder: “Something animal inside me. Tryin’ to remind me. There’s no need to worry about it. And lose myself.”

Something chemical inside me verwijst naar de drugs die MK-slaven krijgen toegediend. I’m feeling like someone else is een verwijzing naar de manier waarop verschillende persoonlijkheden worden gecreëerd tijdens hersenspoeling.

Dwangbuis

Uiteindelijk bevindt Sabrina zich in een dwangbuis terwijl haar ogen ronddraaien. Ze is duidelijk een slaaf geworden.

Ze is gevangen in een kamer vol foto’s van zichzelf, inclusief babyfoto’s. ‘Ze’ programmeren haar dus al vanaf haar geboorte.

Om haar heen staan vier oudere mannen in pakken die haar in de gaten houden, aantekeningen maken en haar op een bepaald punt zelfs treiteren.

[Vigilant Citizen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gea Breuker schreef:

  Persoonlijk zie ik weinig verschil tussen godsdienstwaanzin (madrassa’s, eindeloos die koran of bijbel reciteren, alles zwart/wit zien, intolerantie) en deze pop-diaree muziek en de cultuur die er om heen hangt.
  Oh wacht, het is hetzelfde concept!

  13 likes
 • Johan schreef:

  En straks met 5G krijg je deze sh*t nog sneller binnen. Worden we eindelijk wakker? Please?

  7 likes
  • Elise schreef:

   Met de onderhuidse chip is het helemaal einde over zelfbeschikking. En toch gaan veel mensen die nemen, want anders kun je niks meer.
   Honden moet je al verplicht chippen als ze geboren zijn na maart 2013. Het wordt gebracht als handig als de hond weggelopen is. Heb veel honden gehad en er is nooit 1 weggelopen en als ie ontglipte dan kwam ie zelf wel weer terug. En als ie echt weg is, dan heb je gewoon pech.
   Als een kind nu ontglipt en het duurt te lang, dan heb je kans dat je aangegeven wordt bij de jeugdzorg.
   Vroeger liepen kinderen wel vaker weg om op avontuur te gaan. Begrijp niet dat dit hoort onder kindermishandeling/slechte zorg etc. Die van mij speelden gewoon buiten met een fiets en een ander kind kreeg het idee om naar een speelgoedzaak te fietsen. Met zijn spaargeld had ie iets gekocht. Uren weggeweest, ik overal gezocht. Toen doodsbenauwd, nu kan ik er om lachen. Die dingen gebeuren gewoon. Nog een verhaaltje: Had mijn kinderen aangeleerd om het telefoon nummer van mijn vriendin te bellen voor als er iets aan de hand is.(was toen een hype, waar ik in meeging, achteraf spijt van) Probleem was: Ze gingen dit uit proberen als ik boven was. Belde ze constant het verkeerde nummer. Kwam daar later pas achter en heb die mensen uitgelegd hoe dit kon gebeuren. Er waren 2 mensen die ze belden. De ene reageerde van: vond het wel leuk dat ze belde.(waren oudere mensen) De ander dreigde met een klacht bij de jeugdzorg.
   Het is nu al zo, als er iets gebeurt, dan moet er iets aan gedaan worden door de overheid/instanties? Ik vind dit al wel heel ver gaan. Het voelt alsof je niks meer kan doen. Je mag dus niet stout zijn. Heel veel van die dingen horen gewoon bij een ontwikkeling/leerproces.
   Aan de ene kant propageert men dat kinderen moeten ontdekken etc. en aan de andere kant word je continu in de gaten gehouden. Dat voelt niet lekker/gezond.

   6 likes
 • Weesje schreef:

  Nog afgezien van de symboliek. Delfde opbouw als veel van dat soort liedjes. Hoge stem opzetten, blikkerig. Niet helemaal gezien, trouwens. Irriteert.

  8 likes
 • Arwijn schreef:

  Deze clip is de perfecte expressie van de moderne realiteit ontkenning cultuur gevoed door media, en de rare ‘moods’ waar mensen in terecht komen erdoor. “I’m still in my bed about it.” staat duidelijk voor: ze komt geen stap vooruit ermee. Geen zin om volwassen te worden.

  5 likes
 • Jeff schreef:

  Zou het kunnen zijn, dat iemand ons wil waarschuwen? dmv deze clip? Ik weet niet hoor, maar zou zomaar kunnen natuurlijk.

  3 likes
 • x

  Check Also

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  nederland

  Nederland zal bevrijd worden. Wat iedereen moet weten over de grondwet

  Wist u dat Nederland wordt geregeerd vanuit ...

  >