Binnenland

‘Medische held’ staat op tegen discriminatie van niet-gevaccineerde kinderen in Bergen op Zoom

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Vanavond gaat Guido Sanen inspreken in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Discussiepunt is het weigeren van niet-gevaccineerde kinderen door kinderdagverblijf Limoezine in de gemeente.

Sanen is opgeleid tot verpleegkundige en heeft een aantal jaren gewerkt in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg. Later richtte hij een praktijk voor natuurgeneeskunde op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij heeft een melding gemaakt bij de politie inzake discriminatie, maar kreeg het advies om geen aangifte te doen. Het College voor de Rechten van de Mens heeft een wachttijd van 10 tot 12 maanden, kreeg hij te horen.

Vaccinatieschade

De kranten hebben zijn bericht niet opgepakt en de gemeente Bergen op Zoom heeft, ondanks meerdere pogingen, niet gereageerd op zijn vraag hoe zij in deze kwestie staat en of zij handhavend wil optreden.

“Dus ik ga mijn standpunten publiekelijk bekendmaken,” schrijft Sanen op sociale media. “Ik ga onder andere spreken over vaccinatieschade die ik wekelijks tegenkom binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde.”

“Een gevoelig onderwerp dat in de wetenschap, politiek en media hardnekkig wordt ontkend,” voegt hij toe.

Medische held

De bijeenkomst is hier live te volgen en ook later terug te zien. Je kunt ook aanwezig zijn op de publieke tribune in de Raadzaal van het Oude Stadhuis aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Aanvang 19.30 uur.

Sanen kan rekenen op veel steun. Zo noemt Mordechaï Krispijn hem een ‘medische held’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paulien
Paulien
2 dagen geleden

Niet alleen kinderen met v- schade .. Respect voor deze Held!

H. R. van der Veen
H. R. van der Veen
2 dagen geleden

👏🥰

Sizu_Sun
Sizu_Sun
2 dagen geleden

Kinderen die pas geënt zijn, zijn een paar weken lang besmettelijk, ook weren? Kinderen die niet geënt kunnen worden vanwege ‘hun gezondheid’, krijgen wel sympathie, terwijl alle kinderen risico’s lopen met hun gezondheid als ze zich laten prikken. Verder: geënte kinderen zullen weliswaar de komende jaren bijvoorbeeld geen mazzelen krijgen, maar kunnen deze kinderziekte(!) wel verspreiden aan kinderen die niet geprikt ‘mogen worden’. Voor diegenen die daar zo bang voor zijn toch een puntje van aandacht. Verder: de vaccins werken tijdelijk, je stelt er in het slechtste geval mazzelen mee uit en op latere leeftijd is die ziekte pas echt heftig (en nee, niet aankomen met herhaal prikken a.u.b. 🙂 ). En ik herhaal nogmaals: autisme is niet voor niks als aangeboren aandoening gekenmerkt, zonder bewijs ervoor. Zodoende wordt onder de pet gehouden dat sommige jonge kinderen wel ‘plots’ die symptomen krijgen, na vaccins. Ouders zagen het bij hun kinderen gebeuren, maar artsen weten het zogenaamd beter…..

Mikkie
Mikkie
2 dagen geleden

Top!

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x