Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Trilaterale Commissie en Nieuwe Wereldorde ontmaskerd in politieserie uit 1981”
VIDEO: "Trilaterale Commissie en Nieuwe Wereldorde ontmaskerd in politieserie uit 1981"

VIDEO: “Trilaterale Commissie en Nieuwe Wereldorde ontmaskerd in politieserie uit 1981”

Op internet circuleert momenteel een fragment van een aflevering van de Amerikaanse komische politieserie Barney Miller. In de aflevering beschrijft William Klein, gespeeld door Jeffrey Tambor, plannen die de elite heeft voor een Nieuwe Wereldorde.

In het fragment wordt Klein gearresteerd omdat hij het kantoor van de Trilaterale Commissie is binnengedrongen. Klein vertelt de rechercheurs die om hem heen staan over de macht van de familie Rockefeller en het plan van de elite om een wereldregering te creëren. De rechercheurs denken dat hij gek is en er wordt lacherig over gedaan.

Verschillende websites wijzen erop dat de uitspraken van Klein in 1981 niet eens zo vergezocht zijn. David Rockefeller schreef in 2002 in zijn memoires:

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die tegen de belangen van de Verenigde Staten in werkt. Ze omschrijven mij en mijn familie als ‘internationalisten’ en betichten ons ervan met anderen over de hele wereld samen te zweren om een geïntegreerde mondiale politieke en economische structuur op te bouwen – één wereld, zo je wilt. Als dat de beschuldiging is, ben ik schuldig, en daar ben ik trots op.’ – David Rockefeller, ‘Memoirs of David Rockefeller’, blz. 405

De Trilaterale Commissie werd in 1973 door hem opgericht en samen met Zbigniew Brzeziński, die in 2008 de buitenlandse adviseur van president Obama werd, riep hij de eerste vergaderingen bijeen. Onder de leden bevinden zich leidinggevenden uit de zakenwereld, politici van alle grote partijen, academici en vakbondsleiders.

Klein verwijst in het fragment naar George H.W. Bush, die in 1981 vicepresident werd. Hij zegt in het filmpje dat Rockefeller ervoor had gezorgd dat Bush vicepresident was geworden. “Het zou niet uitgemaakt hebben wie de verkiezingen had gewonnen, ze hadden hun mannetje al in het Witte Huis,” aldus Klein.

[Activist Post]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. komop!! Fictie nu als feit zien? How low can you go?!

  3 likes
  • Hoi Emka
   dat jij dat niet begrijpt is daar aan toe, de misleiding is groot, en dat is jouw niet kwalijk te nemen
   de mensheid is al eeuwen misleid, ja ook ik , maar vele worden nu “wakker”, al noem ik het liever alert, en zien hoe het zit..
   maar het ziet er wel naar uit, dat jij het nog niet inziet..
   ik hoop dat morgen na de zons verduistering bij jouw ook een belletje gaat rinkelen..
   je mag hier om lachen, das niks erg, ook dat kan ik nog begrijpen..
   het is niet zo dat wie het laatst lacht, die lacht het best, want dat zou rancuneus zijn naar jouw toe.
   en ik gun niemand de ellende die nog zal komen…
   GRT Mono

   8 likes
   • Goh. In 1999 de eclipse ook met spanning zitten wachten op het einde, op de ascentie, op de verlichting, op de aliens. NIETS kwam er! Hou toch op! Ik spreek je morgenavond, waar ik je in je gezicht uitlach!!

    2 likes
    • Hoi Emka

     ten eerste jij zegt dit: waar ik je in je gezicht uitlach!!
     dat zegt zoveel over jouw misleide gedachte gang, en je rancuneuze intenties..
     en in je tekortkoming in het lezen wat iemand schrijft, erg jammer dat je ziel zo beschadigd is..
     er zal ook niets komen, als je zo denkt, want je bent er dan gewoon nog niet klaar voor..
     je verwacht het einde van de wereld?, nou dan kan je lang wachten want we zitten juist in een nieuwe tijd, het einde is nog langgg niet in zicht dat was juist de misleiding, net als in 2012..
     verwachten van aliens, ascentie en verlichting?, zo werkt het allemaal niet he.. je moet er wel voor open staan wil er iets geopenbaard worden, dat is je eigen groeiproces..
     en de wereld draait niet om jouw he, ook niet om mij, we zijn met 7 miljard op de wereld , het is een gezamenlijk iets wat jaren zo niet eeuwen kan duren..
     maar goed ik wens je veel sterkte op je pad van verwachtingen..
     quote: als je geen teleurstellingen wil ervaren, dan moet je simpel weg nooit iets verwachten..
     GRT Mono

     3 likes
     • als jij iemand zegt dat je iemand uit zal lachen om zijn uitspraken ben je rancuneus, en blaas je zelf hoog van de toren..
      ik zei namelijk niet dat er iets zal gebeuren maar dat ik dat hoop
      ik zei dit ; ik hoop dat morgen na de zon verduistering bij jouw ook een belletje gaat rinkelen.. lezennn graag

      en ik begin niet over einde wereld, dat deed jij!
      jij zegt :In 1999 de eclipse ook met “spanning” zitten “wachten” op het einde, op de ascentie, op de verlichting, op de aliens. NIETS kwam er!
      jij hebt je keihard laten naaien door dat te geloven, zou het niet??, en daarom doe je zo dat is duidelijk, das nou amateur psychologie!..
      het zelfde met aliens ascentie en verlichting”..
      het enige wat er kan/zal gebeuren is dat je bewust zal worden, van wat de wereld en je leven zelf inhoud, en wat een leugens er aan je nek zijn gehangen, bij jouw een jutte zak vol merk ik wel..
      en amateur psychologie, jij kan niet eens normaal een commentaar op inhoud lezen..

      mijn reactie op je eerste commentaar was:
      je verwacht het einde van de wereld?, nou dan kan je lang wachten want we zitten juist in een nieuwe tijd, het einde is nog langgg niet in zicht dat was juist de misleiding, net als in 2012..

      jij vervalt in herhaling en zegt daarna :
      Hoe vaak waren er al voorspellingen over “het einde der tijden”? En hoe vaak kwamen deze voorspellingen NIET uit? Precies net zo vaak! Want, de wereld bestaat nog

      ja dat zeg ik al in reactie ervoor, bitterballen in je ogen of zo? moeilijk he begrijpend lezen ????..

      nu even de uitleg
      Op 2 mei 2011 tussen 1 en 2 uur lokale tijd (20:00 en 21:00 UTC) werd Osama bin Laden doodgeschoten tijdens een operatie met Navy SEALs in het zwaarbeveiligde huis waar hij op dat moment verbleef. = leugen want hij was al 5 jaar dood..
      ik: het seal team six zijn dus in rl na 2 mei 2011 dus pas vermoord..

      maar de serie van 24 ???
      Jack Bauer wordt sinds het begin van de serie in 2001 gespeeld tot en met het achtste seizoen in 2010.
      https://nl.wikipedia.org/wiki/Jack_Bauer_(personage)

      dus tussen 2001 en 2010 is Assad (2008) al vermoord in de serie
      en mede het seal team six (2010) ook..
      en Assad is ze in rl nog niet gelukt, die leeft nog maar dat had al anders moeten zijn dat is duidelijk , en het seal team is al dood..

      ik zeg ook niet dat aliens na de zons verduistering zich gaan openbaren, ik zeg NU PAS dat het een bewustzijns golf zal geven waardoor vele weer (wakker) alert worden op de leugens die ze verteld is..
      ik zei ook : het is een gezamenlijk iets wat jaren zo niet eeuwen kan duren..
      (al is eeuwen een beetje erg lang maar oke)
      pietje ongeduld moeilijk he lezen??

      verder zoek je maar mooi zelf verder want waarschijnlijk ben je nog zo boos omdat jij!!! jezelf!!! al in 1999 zo in de maling!!! hebt laten nemen… maar niet! door mij! dus gooi je boosheid lekker op de boodschapper..
      en leer lezen a.u.b…
      GRT Mono

      1 likes
     • Rancuneuze intenties? Niet echt.
      Kwaad? Mwoa, over zulke zweverige antwoorden gemengd met wat amateur-psychologie, daar kan ik me kwaad over maken. Je uit-de-hoogte redeneringen, daar word ik moe van. Je onbekwaamheid om cynisme of sarcasme te zien in mijn opmerking komt daar nog bovenop!
      Hoe vaak waren er al voorspellingen over “het einde der tijden”? En hoe vaak kwamen deze voorspellingen NIET uit? Precies net zo vaak! Want, de wereld bestaat nog.

      Deze opmerking wil ik even de revue laten passeren: “verwachten van aliens, ascentie en verlichting?, zo werkt het allemaal niet he.. je moet er wel voor open staan wil er iets geopenbaard worden, dat is je eigen groeiproces..”
      Dus (let op he, cynisme mode aan aub!!) stel dat de aliens klaar staan om zich na de zonsverduistering te openbaren, gaan ze vantevoren eerst alle zielen op aarde checken of ze er wel voor open staan eer ze zich zullen openbaren? Stel dan dat er 345 zielen zijn die er totaal niet voor open staan, zullen deze 345 personen dan niets te zien krijgen van de aliens?
      Of ben ik niet zweverig genoeg om je opmerking te snappen, en moet ik me eerst het laplazarus mediteren om in 5D terecht te komen en te denken?

      Spaar me aub je volgende reactie over dat ik rancuneus, kwaad, onwetend, gesloten of wat dan ook ben!
      Nog bedankt dat je me sterkte wens. Dat heb ik niet nodig op mijn verdere pad, maar wél om niet “desperate” te raken van alle zweef reacties. \m/

      0 likes
  • Ach fictie als feit. Wie had ooit gedacht 10tallen jaren terug dat we niet zonder computer/telefoon op dit moment kunnen. Fictie? Feit? Ik kan het beter fictie ALA feit noemen. Maar dat is persoonlijk. No offense tho!

   2 likes
   • ik wil graag nog iets toevoegen..
    ze willen juist dat wij de feiten als fictie zien, en de fictie als een feit, dat is juist de misleiding van je vrije wil..
    ik zeg trouwens niet dat in alle en alles in films en series de ficties eigenlijk (verdraaide) feiten zijn..
    maar als ze jouw/ons iets laten weten en je vind het allemaal maar best, dan is het juist de omzeiling van jouw/onze vrije wil, maar dan mag het..
    GRT Mono

    2 likes
 2. Mooi, weer een stukje waarheid de wereld ingeslingerd.

  17 likes
 3. Films zijn nou eenmaal een stukje waarheid (vaak omgedraaid) een deel fantasie, en en deel waarschuwing
  Als je bv de serie 24 met jack Bauer hebt gezien, dan komt er aardig wat gebeurde gebeurtenissen voorbij ..
  dat assad vermoord word door de schaduw elite bv, en dat het six team dood geschoten is enz..
  en zo gaat het met zoveel series en films
  GRT Mono

  8 likes
 4. Denk maar eens heel diep en goed na over de filmserie: The Matrix

  Probeer maar eens te doorgronden wat deze film -eigenlijk- zegt…

  5 likes
  • Deze filmreeks zegt mij, dat de schrijver een heel erg mooie fantasie heeft weten neer te pennen en er een film van te maken! Ook wordt me duidelijk dat vervolgen op (erg goeie) eerste delen vaak té slecht zijn voor woorden.

   1 likes
 5. Idd Mono, mooi geschreven.

  verdere voorbeelden zouden kunnen zijn,

  Back to the future ( het aanmelden van de false flag 911)
  Man of steel (het aanmelden van MH370)
  They live (het aanmelden van brainwash massa loon/consumptie slaaf zijn onder het juk van de Reps)

  enz.

  2 likes
  • serieus nou? Back to the Future en 9/11?
   Man of steel en MH370?
   Beste Krabben, ik raad je af om nog TV te kijken!!
   @Mono: Thanks voor het spoiler werk op 24 trouwens!

   0 likes
   • @ Emka,

    Televisie kijk ik al jaren niet echt meer naar, sinds ik het spel doorkreeg.
    Ik kijk alleen nog af en toe het weersbericht verder niks.
    Back to the Future en Man of steel was me getipt om te tjeccen.
    Dat heb ik gedaan en bevond dat wat me verteld was.
    They live had ik al gezien in mijn jeugd.
    Een persoon zal idd niet direct wat achter een film zoeken.
    Overigens zijn er ook in cartoons aanwijzingen.
    Waarschijnlijk heb je niet gezien / onderzocht wat ik wel heb gezien.

    3 likes
 6. vroeger in het romeinse rijk waren er de romeinse keizer en gevolg zij konden met hun macht en geld de wereld regeren beslissen over leven en dood waarom zou het nu anders zijn je hebt nu ook nog excentrieke miljardairs die de gekste dingen doen met hun geld hebben ze dan ook nog wat politieke macht dan kunnen ze doen wat hun belieft ik geloof wel dat er zon kliekje bestaat die de lakens uitdeelt aan regeringen en dingen doet wat voor hen positief is of dat nou onder een false flag operation is en of dat nou 1 dooie is of meerdere dat maakt niet uit als het maar in hun straatje past

  2 likes
 7. Wat te denken van Aldus Huxley, en anderen die de visie hadden en hem op papier zetten, het leek allemaal vergezocht, maar denk nu eens aan de Fema kampen, de treinwagons, de 2 persoons doodkisten, het usa-cia politie apperaat wat tot SS en gestapo is gemaakt, daar over door denken kom je tot hele nare gedachten over het land of the free

  1 likes
 8. De Matrix is geen film maar een documentaire en mooi hoe je kunt zien dat onze hersenen als computers werken en in werkelijkheid klopt dit gewoon.

  Deze is geweldig om te zien en hij staat dicht bij de film de Matrix , dit is exact wat het is al sta je daar niet bij stil en niet schrikken als je dit ziet.

  Holographic universe , secret beyond matter .

  https://www.youtube.com/watch?v=UDnakYnA7VA

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bizar schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk met hoge hakken gevonden in woning pedofiel Epstein. Bekijk het hier

Bizar schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk met hoge hakken gevonden in woning pedofiel Epstein. Bekijk het hier

In het huis van miljardair Jeffrey Epstein ...

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Enkele jaren geleden slaakte een Syriër genaamd Majd een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.