Het Complot

VIDEO: “Trilaterale Commissie en Nieuwe Wereldorde ontmaskerd in politieserie uit 1981”

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet circuleert momenteel een fragment van een aflevering van de Amerikaanse komische politieserie Barney Miller. In de aflevering beschrijft William Klein, gespeeld door Jeffrey Tambor, plannen die de elite heeft voor een Nieuwe Wereldorde.

In het fragment wordt Klein gearresteerd omdat hij het kantoor van de Trilaterale Commissie is binnengedrongen. Klein vertelt de rechercheurs die om hem heen staan over de macht van de familie Rockefeller en het plan van de elite om een wereldregering te creëren. De rechercheurs denken dat hij gek is en er wordt lacherig over gedaan.

Verschillende websites wijzen erop dat de uitspraken van Klein in 1981 niet eens zo vergezocht zijn. David Rockefeller schreef in 2002 in zijn memoires:

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die tegen de belangen van de Verenigde Staten in werkt. Ze omschrijven mij en mijn familie als ‘internationalisten’ en betichten ons ervan met anderen over de hele wereld samen te zweren om een geïntegreerde mondiale politieke en economische structuur op te bouwen – één wereld, zo je wilt. Als dat de beschuldiging is, ben ik schuldig, en daar ben ik trots op.’ – David Rockefeller, ‘Memoirs of David Rockefeller’, blz. 405

De Trilaterale Commissie werd in 1973 door hem opgericht en samen met Zbigniew Brzeziński, die in 2008 de buitenlandse adviseur van president Obama werd, riep hij de eerste vergaderingen bijeen. Onder de leden bevinden zich leidinggevenden uit de zakenwereld, politici van alle grote partijen, academici en vakbondsleiders.

Klein verwijst in het fragment naar George H.W. Bush, die in 1981 vicepresident werd. Hij zegt in het filmpje dat Rockefeller ervoor had gezorgd dat Bush vicepresident was geworden. “Het zou niet uitgemaakt hebben wie de verkiezingen had gewonnen, ze hadden hun mannetje al in het Witte Huis,” aldus Klein.

[Activist Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mono
Mono
7 jaren geleden

Films zijn nou eenmaal een stukje waarheid (vaak omgedraaid) een deel fantasie, en en deel waarschuwing
Als je bv de serie 24 met jack Bauer hebt gezien, dan komt er aardig wat gebeurde gebeurtenissen voorbij ..
dat assad vermoord word door de schaduw elite bv, en dat het six team dood geschoten is enz..
en zo gaat het met zoveel series en films
GRT Mono

Rolf
Rolf
7 jaren geleden

Mooi, weer een stukje waarheid de wereld ingeslingerd.

emka
emka
7 jaren geleden

komop!! Fictie nu als feit zien? How low can you go?!

trackback
BOINNK!!! | Nieuwsfeiten gerelateerd aan de tijd waarin we leven, verzameld door Arie Goedhart
7 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x