Homepagina » Bewustzijn » Groen licht voor de fysieke wedergeboorte
pathtostellarenergies

Groen licht voor de fysieke wedergeboorte

Sinds de laatste verduisteringen en het herstel van de verbinding met ons hart zijn we officieel begonnen aan de fysieke uitlijning van ons mentale en emotionele lichaam.

De energetische steun die we nu ontvangen laat ons begrijpen en ervaren hoe het is om als volledig geïntegreerd galactisch en spiritueel wezen in een menselijk lichaam te leven.

Gedurende de resterende dagen van de negende golf van de Mayakalender zullen we laag voor laag herboren worden in de fysieke dimensies ter voorbereiding op het uitstralen van ons ware zelf, waarbij we eindelijk in staat zijn onze krachten met de buitenwereld te delen. De druk wordt opgebouwd en het verlangen naar vrijheid is haast ondraaglijk, maar we kunnen pas naar voren treden wanneer we volledig galactische mensen zijn.

De Pleiadiërs benadrukken dat onze fysieke lichamen een zeer belangrijk onderdeel vormen tijdens dit deel van de reis omdat het lichaam het contactpunt is tussen de fysieke en etherische rijken. Ons biologische pak wordt opgewaardeerd zodat we de benodigdheden in huis hebben om deel te nemen aan de vijfdimensionale wereld die we aan het creëren zijn.

Groen licht

Alhoewel we spreken van Ascentie worden onze zielen letterlijk in ons lichaam geduwd, in de Aarde, net zolang tot we het comfortabel genoeg vinden om hier te leven. Het is voor velen een flinke uitdaging in het lichaam te komen en daar te blijven. Het is niet alleen ongenadig en vervelend, maar tot op dit punt vaak onmogelijk.

Op Aarde leven nu heel veel zielen die nog nooit eerder een fysiek lichaam hebben gehad waardoor leven in 3D vaak erg gecompliceerd is. Maar dat was exact de bedoeling. Zij die hier ten tijde van Ascentie komen zouden nooit comfortabel in 3D leven omdat ze gelijk opgewaardeerd zouden worden om het lichaam aan te passen aan 5D.

De belangrijkste reden waarom velen op het pad (vooral de jongere generaties) weigeren volledig de lagere dimensies aan te raken is dat de frequentie die we van ‘thuis’ gewend zijn tot voor kort niet op Aarde beschikbaar was. We ankeren deze frequentie nu op onze planeet en dat voelde in eerste instantie onveilig. Het is net alsof je de oceaan in een colafles probeert te stoppen. Het leek bij voorbaat onmogelijk om ons enorme bewustzijn in een aards lijf, dat zeer beperkend voelde, te aarden.

Het groene licht is nu gegeven en ons biologische pak bereid ons voor onze fysieke reis samen voort te zetten richting 5D, wat betekent dat een wedergeboorte plaatsvindt alsmede een nieuwe relatie met onze externe wereld.

Het loslaten van emotionele lagen en de fysieke zwaarte kan ontmoedigend werken. De hoeveelheid tijd die echter nodig is om volledig te aarden in je fysieke lichaam is proportioneel aan de hoeveelheid weerstand die je hebt. Om de hoge frequenties in je lichaam te integreren dien je je volledig over te geven. Accepteer dat elke cel van je lichaam in harmonie komt met de galactische krachten van creatie.

Onze cellen zijn intelligent bewustzijn en we beginnen te leren hoe we bewust kunnen samenwerken met die intelligentie om een diepere en meer liefdevolle relatie met onszelf op te bouwen, zodat we het lichaam leren te eren als de heilige tempel die het is.

Ons lichaam opereerde al die tijd op de automatische piloot, zonder onze bewuste participatie, of zonder ‘bewuste programma’s die onze menselijke ervaring optimaliseren’. Dit is waar de volgende fase betrekking op heeft. We leren hoe we ons lichaam bewust kunnen gebruiken, hoe we bewust balans kunnen creëren, zodat we holistisch leven in een afgescheiden wereld.

Symptomen van versmelting

De volgende symptomen kunnen worden ervaren ten tijde van de integratie, waarbij tevens vele veranderingen plaatsvinden in de structuur van onze hersenen. Je kunt je onstandvastig voelen, duizelig, je kunt last hebben van je neusholte, van wazig zicht, waterige ogen, druk op je hoofd, oorpijn, hoofdpijn of migraine, uittredingen en je kunt moeite hebben je te focussen. Dit alles is gerelateerd aan waar de Pleiadiërs naar refereren als ‘symptomen van de versmelting’.

De Zon geeft lichtcodes door die door onze pijnappelklier en hypofyse, die gedurende de recente cycli van intensieve zonneactiviteit constant gestimuleerd zijn, worden geïnterpreteerd. Je hebt gemerkt dat je steeds minder lang in de Zon kunt blijven gedurende deze perioden of je zenuwstelsel wordt plots gestimuleerd wat zonder reden kan leiden tot angst, nervositeit, paniek, enzovoorts. Deze symptomen verdwijnen wanneer ons lichaam de frequenties kan integreren.

Ons brein verandert fysiek van een reptielenbrein (primitief) naar een ‘brein van de galactische opzichter’, waarbij de rekenkracht en het begripsniveau worden geactiveerd door middel van de versmelting van de polaire krachten van energie.

Wanneer de energieën van de pijnappelklier (vrouwelijk) en de hypofyse (mannelijk) elkaar tegenkomen vindt de opening van onze ‘innerlijke visie’ plaats en kunnen we de genoemde lichtcodes letterlijk gaan zien.

Dit kan gepaard gaan met een druk op zowel je kruin als het gebied rond je derde oog. Dit kan betoverend werken wanneer je niet weet wat er gebeurt. De pijnappelklier en hypofyse stralen steeds meer licht van de hogere dimensies uit, wat een natuurlijk onderdeel is van de ‘heilige belichaming’.

Wanneer de versmelting compleet is verenigen geest en materie zich als multidimensionale krachten van spiritueel licht met de fysieke materie van ons driedimensionale brein en zijn we thuis, vrij.

Bron: Consciousco-creationalcoaching.blogspot.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

agema

Fleur Agema geeft De Jonge flinke uitbrander: ‘Niemand snapt uw beleid nog’

“De besmettingen lopen weer op. Daarom moeten ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x