Gezondheid

Media: puur ’toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen weken en maanden zijn talloze voetballers en andere sporters in elkaar gezakt. Ze kregen van het ene op het andere moment last van hartproblemen. Volgens de media is het puur toeval. Ja, echt.

De Duitse krant Berliner Zeitung schreef een artikel over het ‘ongewoon hoge aantal’ voetballers dat recentelijk in elkaar is gezakt. Afgelopen week gingen John Fleck van Sheffield United en Adama Traore van Sherrif Tiraspol tegen de grond.


Dr. Yaffa Shir-Raz schreef dat het aantal hartdoden onder FIFA-spelers in 2021 is vervijfvoudigd.


De Britse Daily Mail concludeert nu op basis van een eigen ‘onderzoek’: het is angstaanjagend, maar het is toeval en er is geen reden tot paniek. De krant baseert zich daarbij op uitspraken van een cardioloog.

Zaak gesloten. Er wordt met geen woord gerept over vaccinbijwerkingen terwijl bekend is dat het vaccin in ‘zeldzame’ gevallen myocarditis kan veroorzaken.

Daarnaast regent het onder het artikel reacties van mensen die stellen dat het vaccin de boosdoener is. Op de meeste websites is het inmiddels niet langer mogelijk om te reageren.

Een ex-profvoetballer die zich tijdens een radio-uitzending afvroeg of er een link is met het vaccin werd meteen gecensureerd:


[Summit News]

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

25% TOENAME van het aantal Hartaanvallen…nogmaals wat gegevens van de Hartstichting uit 2019 een mooi ijkpunt van VOOR DE START van Herr Doktor Hugo Mengele’s Operatie-Depopulatie Experimentele Gentherapie-mRNA-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi

Cijfers hart- en vaatziekten
In Nederland zijn er zo’n 1,5 miljoen mensen met een chronische Hart- of Vaatziekte.

Elke dag: 
* sterven 103 mensen aan een hart- of vaatziekte: meer vrouwen dan mannen
* sterven 50 mannen en 53 vrouwen aan een hart- of vaatziekte
* sterven 24 mensen jonger dan 75 jaar aan een hart- of vaatziekte
* worden zo’n 700 mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege een hart- of vaatziekte

In 2019 stierven er in Totaal dus 37.595 Mensen aan een Hart-of Vaatziekte in Nederland….dat worden er in 2021 gegarandeerd véél meer…Ambulances rijden are & aan…Kijk vooral goed uit, want als je tegenwoordig Geïnfecteerd raakt door het “Klassieke Griep-Virus” loop je namelijk ineens een Enorm Risico op een Hartinfarct, Hartstilstand, Myocarditis, Bloedklonters, Auto-immuunziekte, Cytokinestorm, Herseninfarct, Hersenbloeding, Alzheimer, Guillain-Barré, Onvruchtbaarheid, Parkinson, Orgaanuitval & Kanker…dat komt allemaal door de natuurlijke Mutatie van het Virus…Maarrr geen nood want Herr Doktor Hugo Mengele uw Reddende Engel des Doods heeft voor u een prachtige Experimentele Gentherapie mRNA-Opvolg-BOOSTER Klaarliggen….

Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Het aantal hartdoden onder Fifaspelers is bij toeval vervijfvoudigd. Het is maar hoe je jezelf voor de gek kunt houden.

Anna
Anna
6 maanden geleden

De MSM kent blijkbaar deze nog niet: In de politiek gebeurd niets toevallig en gebeurt er iets toevalligs dan is het gepland. Hoe kunnen zoveel gevallen allemaal toevallig zijn, dat bestaat niet.

Anoniem 71
Anoniem 71
6 maanden geleden

Dit kan geen toeval zijn toch?????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x