Buitenland

Manchester: 10.000 prikuitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen komen opdagen

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nick Ferrari van radiozender LBC vroeg John, een medewerker van een vaccinatiecentrum in Manchester, hoeveel mensen er bij hem langskomen om een prik te halen. “Niet veel,” antwoordde John.

Hij zei dat er prikuitnodigingen waren verstuurd naar tienduizend mensen van 18 tot 30 jaar oud. Het vaccinatiecentrum werd vervolgens in gereedheid gebracht. Artsen en verpleegkundigen offerden hun vrije weekend op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Minder dan 200 mensen maakten een afspraak, waarvan er minder dan 100 kwamen opdagen. Het is ongelooflijk,” zei John tegen Ferrari. Dat is minder dan één procent.

Ik moet de hond uitlaten

De medewerker van de prikstraat besloot vervolgens een aantal mensen te bellen die een uitnodiging hadden gekregen. Hij wilde weten waarom ze geen afspraak hadden gemaakt. De antwoorden die hij kreeg varieerden van ‘ik weet niet waar het centrum is’, ‘er gaat geen bus naartoe’ en ‘ik moet overstappen’ tot ‘ik moet de hond uitlaten’, ‘ik moet de planten water geven’ en ‘ik heb waarschijnlijk al corona gehad’.

“Het is verbazingwekkend,” zei John, die al deze mensen ‘lui’ noemde. Ferrari zei vervolgens dat je niet zomaar alle mensen van 18 tot en met 29 jaar lui kunt noemen.

[LBC]

4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
2 jaren geleden

Tja leuke smoesen die ze geven om niet als wappie uitgemaakt te worden. Whahaa.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hahahaha, wat een giller! 10.000 jonge mensen uitnodigen, waarvan er dan uiteindelijk nog geen 100 daadwerkelijk verschijnen. Dat gaat goed!
Waar ik dan WEL moeite mee heb, is met de 100 mensen, die wel een afspraak maken, maar niet op komen dagen. Dat vind ik op z’n zachtst gezegd: niet netjes.
Wat ik ook zéér teleurstellend vind, is de redenen, WAAROM zij niet komen opdagen: hond uitlaten, te ver weg, er gaat geen bus heen, weet niet waar het is…. Kom op, dat zijn niet anders dan zogenaamde k*t smoezen.
Wat ik mis is goed doordachte opmerkingen van: het is een experimenteel middel, ik ben geen proefkonijn, ik hoor genoeg verhalen van mensen die ernstig ziek worden of overlijden.
Is de jeugd van tegenwoordig dan zó kortzichtig en zó weinig intelligent?
IK kom helaas tot de conclusie dat het onderwijs OVERAL in Europa de laatste 20, 30 jaar geen bliksem meer voorstelt.
Maar DAT zal ook ongetwijfeld horen bij de duistere plannen. Je wilt natuurlijk niet te veel intelligente mensen, die je snode plannen doorzien, toch?

Sjaak
Sjaak
2 jaren geleden

Mensen kiezen vaccinatie uit angst.
Ze weigeren uit verstand.

Klaar mee.
Klaar mee.
2 jaren geleden

Niet alle Engelsen zijn beïnvloedbaar.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x