Homepagina » Buitenland » Beelden van vrouw (34) die amper kan lopen na Pfizer-vaccin gaan hele wereld over
vrouw
Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

Beelden van vrouw (34) die amper kan lopen na Pfizer-vaccin gaan hele wereld over

In een reeks filmpjes op Instagram is een vrouw te zien die amper kan lopen nadat ze haar coronavaccin heeft gehaald. In één van de filmpjes zakt de 34-jarige Georgia-Rose Segal bijna in elkaar op de keukenvloer. In een ander filmpje ligt ze stuiptrekkend in een ziekenhuisbed.

De video’s zijn geplaatst op het account Imjustbait, dat 4,7 miljoen volgers heeft. Bij de filmpjes staat dat de vrouw na haar tweede Pfizer-prik op 29 juni dagelijks flauwvalt, last heeft van neurologische problemen en haar benen steeds minder kan gebruiken. Voor de prik was ze kerngezond. Het bericht is meer dan 100.000 keer geliket.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memes|Music|Gossip (@imjustbait)

Troep

Instagram haalt de filmpjes niet offline aangezien het gaat om een gedocumenteerde bijwerking van het vaccin. Eén iemand reageerde: “Dit is waarom ik het nog niet heb genomen.” Iemand anders schreef: “En dit is de troep die ze bij iedereen willen inspuiten. Nee, bedankt.”

De vrouw had eerst een privéaccount, maar maakte het openbaar omdat haar vrienden haar ervaringen wilden delen, schrijft de krant The Times. Imjustbait bood vervolgens aan om haar video’s te plaatsen. Ze lag al met al negen dagen in het ziekenhuis.

Ik vertrouw het niet

De 23-jarige serveerster Kevani Aird bekeek de filmpjes ook. Zij wil niet worden gevaccineerd. “Ik vertrouw het niet,” zei ze. “Ik heb geen vertrouwen in de overheid. Het is het risico niet waard.”

[Daily Mail]
4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Heel dapper van deze Georgia-Rose om deze beelden te delen met zoveel mogelijk mensen. Als ik de beelden bekijk, krijg ik de koude rillingen. En dan te bedenken dat deze arme vrouw pas 34 jaar is! Schokkend! Als IK er zo aan toe zou zijn, dan zou ik niet meer willen leven. Dit is toch absoluut geen menswaardig bestaan meer?
En laten wij er geen doekjes om winden: DIT “geval” is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Hoeveel anoniemen zullen inmiddels in de hel leven, omdat zij, ten onrechte, overheid en medici hebben vertrouwd?
Ik las gisteren ergens, dat het vertrouwen in artsen tot een nulpunt is gedaald. Niet gek als je deze informatie bekijkt.
Tot nu toe heb ik nog weinig negatieve informatie over de prikken gehoord wat betreft de mensen die ze genomen hebben. Maar…. gisteren vertelde een kennisje, aarzelend, dat ze sinds dat gebeuren iedere dag maagpijn heeft. Ik heb haar gezegd dat ik het dapper vond dat ze het vertelde. De meesten houden de kaken stijf op elkaar, omdat zij natuurlijk weten dat IK een absolute tegenstander ben.
Ik ben er vrij zeker van, dat er toch door het delen van deze informatie, aarzelende mensen zullen afhaken.
Dan heeft Georgia-Rose inderdaad veel mensen gered. En daarvoor krijgt zij in ieder geval MIJN waardering.

Rudi
Rudi
1 maand geleden

Ik acht de kans klein dat de Jonge of Rutte een spuit hebben laten zetten.
Ze weten waarschijnlijk wel beter.
En toch heel Nederland willen dwingen.
Goed indirecte dwang, maar dat is net zo goed dwang of druk uitoefenen zeg maar.

Harry
Harry
1 maand geleden

Gevaccineerd of niet, alles wordt toch voor je neus gecancceled of verboden of gaat niet door of mag niet of op een hotelkamertje 10 dagen lang 13 hoog. Laat maar.. envo met uitnodiging is al gefaxt. Naar Belgie via de papiervernietiger.

Eleonora
Eleonora
1 maand geleden

En dan loopt er bij ons een “lid van de gezondheidsraad” rond die verplicht vaccineren propageert, net als omtrent, de Jonge etc. En ongevaccineerden steeds moeilijker krijgen… het is verbijsterend.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

de jonge

Dit zijn de ‘antwoorden’ van De Jonge op vragen over gelekte Pfizer-contracten: ‘Ongelofelijk!’

In juli lekten de wurgcontracten uit die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x