UFO

VIDEO: Amerikaanse overheid filmt UFO boven Puerto Rico ‘die van vorm verandert en zich in tweeën splitst’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een video die zou zijn gelekt door het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid is een ‘UFO te zien die wordt gevolgd met een warmtecamera’. Het filmpje van vier minuten is op internet geplaatst door de groep Scientific Coalition for Ufology (SCU).

Volgens hun website vertoont de UFO eigenschappen die niet kunnen worden verklaard als vliegtuig of natuurlijk fenomeen. De beelden zouden zijn gemaakt door een toestel van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De SCU claimt dat de video is gelekt door een klokkenluider. De groep heeft de beelden twee jaar lang bestudeerd en daarnaast werd gewerkt aan een 161 pagina’s tellend rapport, dat deze week is gepubliceerd. Het onderzoek is gedaan door zes wetenschappers.

Het incident deed zich op 25 april 2013 rond 21.20 uur lokale tijd voor in Aguadilla in Puerto Rico. Het object werd gevolgd door de bemanning van een DHC-8 Turboprop van US Customs and Border Protection, een onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Het object lijkt zich met hoge snelheid voort te bewegen en lijkt daarnaast te vallen of van vorm te veranderen. Het object vliegt over gebouwen en door bomen, om vervolgens in en uit het water te schieten zonder daarbij vaart te verminderen. Tegen het eind van het filmpje breekt het object in tweeën en verschijnt een tweede object.

Tenminste één vlucht liep als gevolg van het object vertraging op. Ook volgde de luchtverkeerstoren van de luchthaven Rafael Hernandez een ‘onbekend object’ voordat de DHC-8 opsteeg.

De onderzoekers sloten uit dat het een ballon of een vogel was. Ook werd gekeken of het mogelijk ging om een geheime test met een drone die onder water kan duiken. Maar het team vroeg zich af waarom een dergelijke test vlak bij een vliegveld zou worden gedaan.

Ze concludeerden: “Er is geen verklaring voor een object dat met meer dan 140 kilometer per uur door het water gaat, met 200 kilometer per uur laag bij de grond over een woongebied vliegt zonder navigatielichten en in staat is om zich te splitsen in twee afzonderlijke objecten. Geen vogel, ballon, vliegtuig of drone is daartoe in staat.” Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
8 jaren geleden

Logisch dat dit gebied in de gaten gehouden wordt, want dit is de plaats, waar de verwachte astroide in zal slaan.
Denk dat ze daar zijn, om straks hulp te kunnen bieden aan de slachtoffers.

StefanZ
StefanZ
8 jaren geleden

Mateoor inslag ? Wat weet jij dat ik niet weet ?

Martijn1205
Martijn1205
8 jaren geleden

Interessante filmpjes. Het ziet er legitiem uit.

En wat goed van die klokkenluiders die dergelijk materiaal lekken. Laat de waarheid maar naar buiten, informatie over UFO’s is al veel te lang geheim gehouden.

Ik heb zelf UFO’s gezien, er was niets engs aan maar wel een mooie ervaring.

Jeff
Jeff
8 jaren geleden

Ziet er goed uit. Heb allen het donker bruine vermoeden dat als ze er niet meer omheen kunnen en het 1 en ander naar buiten brengen, dit omgeven zal zijn van nog meer leugens.
Zoek de waarheden dan ook maar in mezelf op, ach en dat is ook best spectaculair.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x