Homepagina » Buitenland » Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open
Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open
Foto: MB298 Wikimedia Commons

Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open

Deze week bleek dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo en Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton zich niets aantrekken van president Trump.

De beslissing van Trump om de Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, werd gelijk afgezwakt door Bolton en Pompeo.

Zo verzekerde Bolton de Israëlische regering dat Washington nog altijd een aantal eenheden achter de hand zal houden in het zuiden van Syrië.

Deep State

Bestaat er een geheime overheid, een Deep State, die niets te maken heeft met de overheid waar burgers iedere dag mee te maken hebben?

Spelen de grote media, het politieke establishment en het militair-industrieel complex onder één hoedje om hun macht te vergroten?

“Je moet je ziel verkopen, je moet doen wat het systeem je opdraagt en je moet ongeveer vijf miljoen dollar inzamelen om congreslid te mogen zijn,” zei oud-congreslid Ron Paul in gesprek met RT America.

Verrot systeem

“Het is een verrot systeem,” voegde hij toe.

Als Amerikaanse belangen ergens op aarde worden bedreigd grijpt de CIA gelijk in. Dat gebeurt door middel van het ondermijnen van regeringen, of ze nu gekozen zijn of niet, en het steunen van de oppositie.

Als het manipuleren van verkiezingen niets oplevert, worden er doodseskaders gestuurd.

Net zo agressief

Het maakt niet uit of er een Republikein of een Democraat in het Witte Huis zit, aldus Paul.

“Men nam altijd aan dat de Democraten minder snel bij oorlogen betrokken zouden raken, maar zij zijn net zo agressief als de Republikeinen,” zei de oud-presidentskandidaat.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT America]


Vond je dit artikel goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Zie de toespraak van John F Kennedy die de macht van de Deep-state doorzag en beloofde er wat aan te gaan doen…dat ze hem even later tijdens een rijtour met honderden getuigen gewoon door zijn hoofd zouden schieten had hij ook niet voorzien! helaas.

  36 likes
  • Evert,

   Zo is dat. De speech die Kennedy gaf in het Waldorf – Astoria hotel sprak boekdelen. ”The very word “secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths, and to secret proceedings.” En kennedy was bij lange na niet de enige die tot een dergelijke conclusie kwam. Wat in ieder geval duidelijk is is dat er een elite heerst over deze aardkloot die zo machtig is geworden door teambuilding, een visie ging uitspreiden des te meer voor henzelf. Voor eigen winstbejag waarbij de rest er maar aan moest geloven.

   Georganiseerde groeperingen die daar uit voort zijn gekomen zijn wel bekend als de Council on Foreign Relations, en The Royal Institute of International Affairs(RIIA) Vergelijk beidde websites maar eens met elkaar op de inhoudt, en je ziet het NOS Journaal morgen alweer voorbij komen naast DWDD, en de rest van het zootje van de NPO.

   https://www.chathamhouse.org/
   https://www.cfr.org/

   .. een NPO die overigens enkele jaren geleden moest veranderen van de VVD. Zo moest bananasplit van de buis. Paste niet meer in het plaatje en wat we er voor terug kregen had des te meer te maken met de globale agenda die de elite voor ogen had. Zodoende mag de Nederlandse bevolking des te meer kijken naar programma’s als het Huis van Saoed, islamitische grenzen, en Danny in Arabistan.

   Hoe duidelijk word het als ik vanmiddag op de NPO een voorbeschouwing zie voorbij komen over een aanstaand programma over China die in Nederland de boel schijnt te manipuleren, terwijl ik een paar minuten later Koning Willem en Maxima aan het woord hoor zeggen”Ni Hao”, vanwege een aanstaand staatsbezoek met China. Hoe zit de verhouding nou precies dan?

   2 likes
  • Het komt allemaal door t heffen van rente. Daardoor stroomt veel geld naar een klein groepje mensen. En dat is zeer gevaarlijk. Rente MOET VERBODEN WORDEN,,,,,!! Een andere oplossing is er niet. Geld MOET weer verspreid worden, wat ook vele malen eerlijker is!

   1 likes
 2. Het menselijke spel word gewoon te serieus genomen. het is op winnen gebaseerd en zal altijd uitlopen op verlies..zodra men over winnen spreekt heeft men al verloren ..de voor en tegen[standers] buitelen over elkaar heen, voor hun of het [ver] gelijk [model]en ja beiden hebben altijd hun gelijk aan hun zijde ,wat speelt men toch een idioot spel met als inzet gelijkheid,maar men krijgt juist ongelijkheid.. tegen over het Mijn gelijk, het spel van verstandelijke word te serieus genomen en waarmee het verstand zich erin verliest eigenlijk zijn ze feite allemaal met een idiote gedrag bezig, allemaal gekken waarin ze hun gekheid gewoon niet zien als gek..of zeg maar hun krankzinnig gedrag tegen over elkaar met het vergelijken van elkaars standpunt..
  Deep state is machtiger dan een president, inderdaad deep state is machtiger dan een president of zelfs hele groepen die zich erin verliezen,het is hun deep state van hun grote EGO..die zich kan meten ,zonder dat ze het zelf door hebben is deze machtiger dan een president of hele groepen die zich daarin verliezen..het hun of het verstand is als men het goed doorziet krankzinnig geworden ..voor degene die het niet zien blijft het een spel van winnen of verliezen waarin nooit een winnaar uit voortkomt, alleen hun gelijk of vergelijk waarmee hun ego blijft bestaan en deze als een krankzinnige rond mept voor hun of het gelijk..ja inderdaad een verrot systeem of is het een verrot verstand..die dit alles creëert.

  15 likes
  • Ben het helemaal met je eens. Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo volgt het lichaam de geest. Stel je voor dat het lichaam van degene die de ambitie heeft om president te worden die denkgeest verlaat met de woorden: Toedeledoki ik doe niet mee, ik ga liever vissen. De verstopplaats van het ego is zo doorzichtig!

   3 likes
 3. Trump moet van de Black pope ook zijn zin doorzetten?

  3 likes
 4. Met andere woorden; gelukkig ben ik niet gekozen?

  2 likes
 5. Het Westen staat onder invloed van het Christendom. Het Christendom is gebaseerd op een verdeel- en heerspolitiek: of je bent christen en gaat naar de hemel of je bent een heiden en gaat naar de hel. Zo’n systeem zal nooit in staat zijn de mensheid te verenigen. Je zult en moet Jezus als je heiland vereren, anders ben je gedoemd! Er is dictaat en geen keus. Wat als Jezus je niet aanspreekt? Dan wordt je volgens dit systeem automatisch een duivelaanhanger!! En mag je vervolgd en verbrand worden op de brandstapel!
  Zo’n systeem zal nooit ware vrede en broederschap brengen onder de mensen. Dictatuur doet dat nooit.

  2 likes
 6. Niet machtiger… maar dieper geworteld en hardnekkiger.

  0 likes
 7. Deep State zijn allemaal satanisten; deze demonen en de oorzaak van pedofilie/kindermoord tot geweld/oorlogen moeten zo snel mogelijk vernietigd worden door Vishnu-Maitreya-Kalki die vrede en gerechtigheid op aarde komt herstellen.

  0 likes
 8. Vishnu-Maitreya-Kalki zijn ‘sientists’ van buitenaardse afkomst.

  0 likes
 9. Facebook and other social media are also the source of evil because they censor the truth.

  0 likes
 10. Epstein is van de Khazaarse maffia (nep-joden) en is een agent van de mossad!
  Zijn opzet is de machtigen van de wereld uit te nodigen op zijn eiland met jonge meisjes om ze daarna te chanteren.
  Op deze slinkse manier versterkt Israël zijn macht over de wereld en zij bepalen wat er in het westen gebeurd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

seibt

Klimaatrealist Naomi Seibt, aka de anti-Greta, helpt klimaatnonsens de wereld uit. Zo reageren de schofterige media

YouTuber en klimaatrealist Naomi Seibt raakte geïnteresseerd ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.