Buitenland

Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week bleek dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo en Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton zich niets aantrekken van president Trump.

De beslissing van Trump om de Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, werd gelijk afgezwakt door Bolton en Pompeo.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zo verzekerde Bolton de Israëlische regering dat Washington nog altijd een aantal eenheden achter de hand zal houden in het zuiden van Syrië.

Deep State

Bestaat er een geheime overheid, een Deep State, die niets te maken heeft met de overheid waar burgers iedere dag mee te maken hebben?

Spelen de grote media, het politieke establishment en het militair-industrieel complex onder één hoedje om hun macht te vergroten?

“Je moet je ziel verkopen, je moet doen wat het systeem je opdraagt en je moet ongeveer vijf miljoen dollar inzamelen om congreslid te mogen zijn,” zei oud-congreslid Ron Paul in gesprek met RT America.

Verrot systeem

“Het is een verrot systeem,” voegde hij toe.

Als Amerikaanse belangen ergens op aarde worden bedreigd grijpt de CIA gelijk in. Dat gebeurt door middel van het ondermijnen van regeringen, of ze nu gekozen zijn of niet, en het steunen van de oppositie.

Als het manipuleren van verkiezingen niets oplevert, worden er doodseskaders gestuurd.

Net zo agressief

Het maakt niet uit of er een Republikein of een Democraat in het Witte Huis zit, aldus Paul.

“Men nam altijd aan dat de Democraten minder snel bij oorlogen betrokken zouden raken, maar zij zijn net zo agressief als de Republikeinen,” zei de oud-presidentskandidaat.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
5 jaren geleden
Evert.
Evert.
5 jaren geleden

Zie de toespraak van John F Kennedy die de macht van de Deep-state doorzag en beloofde er wat aan te gaan doen…dat ze hem even later tijdens een rijtour met honderden getuigen gewoon door zijn hoofd zouden schieten had hij ook niet voorzien! helaas.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Met andere woorden; gelukkig ben ik niet gekozen?

Rob
Rob
5 jaren geleden

Het menselijke spel word gewoon te serieus genomen. het is op winnen gebaseerd en zal altijd uitlopen op verlies..zodra men over winnen spreekt heeft men al verloren ..de voor en tegen[standers] buitelen over elkaar heen, voor hun of het [ver] gelijk [model]en ja beiden hebben altijd hun gelijk aan hun zijde ,wat speelt men toch een idioot spel met als inzet gelijkheid,maar men krijgt juist ongelijkheid.. tegen over het Mijn gelijk, het spel van verstandelijke word te serieus genomen en waarmee het verstand zich erin verliest eigenlijk zijn ze feite allemaal met een idiote gedrag bezig, allemaal gekken waarin ze hun gekheid gewoon niet zien als gek..of zeg maar hun krankzinnig gedrag tegen over elkaar met het vergelijken van elkaars standpunt..
Deep state is machtiger dan een president, inderdaad deep state is machtiger dan een president of zelfs hele groepen die zich erin verliezen,het is hun deep state van hun grote EGO..die zich kan meten ,zonder dat ze het zelf door hebben is deze machtiger dan een president of hele groepen die zich daarin verliezen..het hun of het verstand is als men het goed doorziet krankzinnig geworden ..voor degene die het niet zien blijft het een spel van winnen of verliezen waarin nooit een winnaar uit voortkomt, alleen hun gelijk of vergelijk waarmee hun ego blijft bestaan en deze als een krankzinnige rond mept voor hun of het gelijk..ja inderdaad een verrot systeem of is het een verrot verstand..die dit alles creëert.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x