Buitenland

‘Hail Satan’: Nieuwszender toont ‘per ongeluk’ satanisch ritueel in journaal

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die hadden afgestemd op de Australische nieuwszender ABC keken raar op toen in het journaal plotseling een satanisch ritueel werd getoond.

Nieuwslezeres Yvonne Yong vertelt in onderstaand filmpje over een voorstel in Queensland om het doden van politiepaarden of -honden strafbaar te stellen. Er verschijnen enkele mensen in beeld, waarna er wordt teruggeschakeld naar Yong. Kort daarop wordt in de live-uitzending een satanisch ritueel getoond.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Er is een man in een zwart gewaad te zien naast een petruskruis. De man in het zwarte gewaad zegt ‘Hail Satan’. Na enkele seconden komt Yong weer in beeld. Het blijft even stil, waarna ze het volgende onderwerp aansnijdt.

Volgens sommigen zijn in het filmpje leden van de Noosa Temple of Satan te zien. Die retweette de beelden en schreef erbij: “Satan works in mysterious ways…”


[WION]

4.7 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Media satangebroed ???

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wow! Dat is heftig! Maar….. IS het wel echt per ongeluk vertoond?
Wat ik de afgelopen tijd heb begrepen, is het juist de bedoeling om veel berichten de ether in te slingeren. Zeker om ons er aan te laten wennen, dat God de wereld niet meer regeert, maar dat er een nieuwe machthebber is gekomen: satan. Ik schrijf dat met opzet met een kleine letter, omdat ik dit fenomeen op een ongelooflijke manier minacht!
Vele berichten zijn er in de afgelopen anderhalf jaar naar voren gekomen. Deze berichten waren trouwens op de alternatieve sites al veel langer bekend. Maar dan werd het door de reguliere media met twee woorden, namelijk “fake news” onderuit geschopt.
Denk maar aan het hele programma van de World Economic Forum.
WIE had er een jaar geleden al uitgebreide kennis van wat deze duistere club met ons van plan is? Ik denk dat dat er heus niet zo veel zijn.
Al met al zou het MIJ niets verbazen, dat dit satanisch ritueel met de kreet “Hail Satan” met opzet is gelanceerd.
Onze geesten moeten rijp gemaakt worden voor wat zij beschouwen als het onvermijdelijke.
Nu, verrassing. IK zal zolang als ik leef deze kreet NOOIT slaken.

Jerrel
Jerrel
2 jaren geleden

Van Klaus Schwab zijn ook foto’s te vinden in rituelen met zo’n kruis in zijn handen. De pandemie is een grote ritueel voor Baäl/Satan. Hugo is ook lid van die club. Kijk maar naar zijn schoentjes. Mark heeft de kop van Baphomet boven in zijn werkkamer hangen. Gekregen van Balkenende.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Zo ziek is de wereld nu inkl.nederland in niemand die het ziet of wil zien
Mensen wil je nog een vrij leven sluit je aan bij fvd de enige wakkere partij die de waarheid wel durft uit te spreken maar wegezet word door onze staatsmedia als homofoob fasist racist enz enz
Als er iets is wat aangepakt moet worden dan is het ONZE staatsmedia wel wand daar zitten de echte nazi’s in fasisten in landverraders
De pest is de wakkere mensen die weten dit de echte slaap koppen geloven nog steeds het 8 uur journaal of een vandaag enz enz

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x