Homepagina » Buitenland » ‘Hail Satan’: Nieuwszender toont ‘per ongeluk’ satanisch ritueel in journaal
nieuws
Foto: Screenshot Twitter

‘Hail Satan’: Nieuwszender toont ‘per ongeluk’ satanisch ritueel in journaal

Mensen die hadden afgestemd op de Australische nieuwszender ABC keken raar op toen in het journaal plotseling een satanisch ritueel werd getoond.

Nieuwslezeres Yvonne Yong vertelt in onderstaand filmpje over een voorstel in Queensland om het doden van politiepaarden of -honden strafbaar te stellen. Er verschijnen enkele mensen in beeld, waarna er wordt teruggeschakeld naar Yong. Kort daarop wordt in de live-uitzending een satanisch ritueel getoond.


Er is een man in een zwart gewaad te zien naast een petruskruis. De man in het zwarte gewaad zegt ‘Hail Satan’. Na enkele seconden komt Yong weer in beeld. Het blijft even stil, waarna ze het volgende onderwerp aansnijdt.

Volgens sommigen zijn in het filmpje leden van de Noosa Temple of Satan te zien. Die retweette de beelden en schreef erbij: “Satan works in mysterious ways…”


[WION]

4.7 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Media satangebroed ???

Annette
Annette
3 maanden geleden

Wow! Dat is heftig! Maar….. IS het wel echt per ongeluk vertoond?
Wat ik de afgelopen tijd heb begrepen, is het juist de bedoeling om veel berichten de ether in te slingeren. Zeker om ons er aan te laten wennen, dat God de wereld niet meer regeert, maar dat er een nieuwe machthebber is gekomen: satan. Ik schrijf dat met opzet met een kleine letter, omdat ik dit fenomeen op een ongelooflijke manier minacht!
Vele berichten zijn er in de afgelopen anderhalf jaar naar voren gekomen. Deze berichten waren trouwens op de alternatieve sites al veel langer bekend. Maar dan werd het door de reguliere media met twee woorden, namelijk “fake news” onderuit geschopt.
Denk maar aan het hele programma van de World Economic Forum.
WIE had er een jaar geleden al uitgebreide kennis van wat deze duistere club met ons van plan is? Ik denk dat dat er heus niet zo veel zijn.
Al met al zou het MIJ niets verbazen, dat dit satanisch ritueel met de kreet “Hail Satan” met opzet is gelanceerd.
Onze geesten moeten rijp gemaakt worden voor wat zij beschouwen als het onvermijdelijke.
Nu, verrassing. IK zal zolang als ik leef deze kreet NOOIT slaken.

Jerrel
Jerrel
3 maanden geleden

Van Klaus Schwab zijn ook foto’s te vinden in rituelen met zo’n kruis in zijn handen. De pandemie is een grote ritueel voor Baäl/Satan. Hugo is ook lid van die club. Kijk maar naar zijn schoentjes. Mark heeft de kop van Baphomet boven in zijn werkkamer hangen. Gekregen van Balkenende.

Jan
Jan
3 maanden geleden

Zo ziek is de wereld nu inkl.nederland in niemand die het ziet of wil zien
Mensen wil je nog een vrij leven sluit je aan bij fvd de enige wakkere partij die de waarheid wel durft uit te spreken maar wegezet word door onze staatsmedia als homofoob fasist racist enz enz
Als er iets is wat aangepakt moet worden dan is het ONZE staatsmedia wel wand daar zitten de echte nazi’s in fasisten in landverraders
De pest is de wakkere mensen die weten dit de echte slaap koppen geloven nog steeds het 8 uur journaal of een vandaag enz enz

x

Check Also

hayley

Hayley (26) werd 14 dagen opgesloten in een coronakamp: ‘Het is onmenselijk wat ze doen’

Hayley Hodgson (26) verhuisde van Melbourne naar ...

parlementslid

Kijk: Australisch parlementslid roept burgers op in opstand te komen tegen coronatirannie

Parlementslid George Robert Christensen uit Queensland heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x