Homepagina » Buitenland » Groot-Brittannië zal triomferen buiten de EU! Fins Europarlementslid vat Brexit perfect samen
groot-brittannië
Foto: European Parliament CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Groot-Brittannië zal triomferen buiten de EU! Fins Europarlementslid vat Brexit perfect samen

Een Fins Europarlementslid heeft gezegd dat Groot-Brittannië buiten de EU zal ‘triomferen’. Ze zei ook dat de nationale soevereiniteit in Europa het komende decennium weer zal opleven.

Laura Huhtasaari van de populistische Finse Partij zei: “Het aftellen is begonnen. Vrijdag zal een glorieuze dag zijn voor Groot-Brittannië.”

“Brexit is de overwinning van het gewone Britse volk tegen multinationals, belangengroepen en andere elites,” voegde ze toe.

Ultieme comeback

Het voormalige Finse parlementslid benadrukte dat ‘dit het decennium zal zijn waarin de natiestaat een ultieme comeback maakt’.

“De supranationale, ongebreidelde bureaucratie zal worden ingedamd ten gunste van echte democratie op nationaal niveau,” sprak de oud-presidentskandidate.

Beweging niet meer te stoppen

“Groot-Brittannië zal triomferen buiten de EU en een beweging in gang zetten die niet meer te stoppen is,” zei ze.

“Vaarwel aan de Brexit Party, ik hou van jullie!” riep Huhtasaari.

Bekijk het filmpje hieronder:

[ProductiehuisEU]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

De brexit is niet toevallig nu in gegaan.(the queen stond er zelf achter). Het is/was gestuurde agenda.
Engeland is nu weer eigen baas en ze kunnen zonder bemoeienis/wetten hun grenzen dicht gooien etc.
Je kunt je nu gaan afvragen: waarom, waarvoor? De meeste hier weten het vast wel.

TACP
TACP
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@ Elise

Ik denk dat de meeste het helemaal niet weten omdat ze denken dat de Britten zich vrij gevochten hebben. Dat is voornamelijk selectief rechts ontwaakt volk die denken dat Baudet, Wilders, Farage, Philips, Trump, LePenne etc voor de belangen van het volk opkomen. Figuren die allemaal los gaan op Soros, maar niet vertellen aan achterban dat zij op hun beurt financieel gesteund worden Arron Banks, Robert Mercer, Andy Wigmore en Yossi Dagan. Allemaal stuk voor stuk hardcore zionisten die lid zijn van dezelfde foute clubjes waarvan ook Soros lid is. De elite heeft alsnog gewonnen, de “City of Lond” draait gewoon door en vele mensen denken dat linkse en rechts populisten echt van buiten het systeem komen.

Elise
Elise
Reactie op  TACP
1 jaar geleden

Hoe denk jij over de SP? Leden dragen geld af om de partij onafhankelijk te houden. Of zit daar ook een lijntje naar….Weet jij daar iets over? Voor mij wel interessant. Ben zelf lid daarvan.
Van andere partijen weet ik dat er lijntjes zijn naar de elite. Van Wilders is bekend dat ie een vlag van Israël op zijn werkkamer had staan. De geloofspartijen is wel duidelijk.(koninkrijk Israël/bijbels alle geloven) D66 denk ideeën zijn sowieso satanisch.
Wat ik ook raar vond? Rutte en Willem met een keppeltje op bij auswitsch. Dacht dat Willem protestants was. Verwijst dus toch naar het zionisme(via infiltratie)? Global agenda!
Eigenlijk maakt het niks uit op wie je stemt, maar bij mij gaat het nog een beetje om het principe.

hadjemaar
hadjemaar
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Wel onder druk van Trump!

William
William
1 jaar geleden

Geweldige speech, nu Nexit om uit de dwangbuis van de ongekozen psychopaten in Brussel te komen.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Jullie hebben de beelden gezien neem ik aan, Verhofstad met zn onderuitgezakte lijf en de voorzitster die heel zielig het geluid van Farage uitzette en gilde dat de Engelse vlaggetjes niet mochten, Timmermans met zijn grafkop en de rest van dat zooitje, dat heeft dus de macht en helpt elk land naar de donder, dat kun je je toch niet voorstellen. Als je dat soort mensen tegenkomt in het openbaar zie je ze niet eens en wil je ze niet eens zien of kennen.

TACP
TACP
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

@ Willem

Dat is grotendeels maar gespeelde emotie, die fascist Verhofstadt heeft zijn rol in het dit misleidende toneelstuk goed gespeeld. Dit is allemaal net zo nep zoals al die publieke hoorzittingen nadat de banken gered werden, waar direct betrokkenen zogenaamd hard werden aangepakt door politici die onderdeel waren van verschillende commissies. Een groot deel van het selectief ontwaakte volk het een prachtige show vond.

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

Nu dan de NEXIT!

TACP
TACP
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

@

Een Nexit heeft alleen zin als er daarna echt door gepakt wordt, want de EU is slechts maar een doorgeef luik van een hele hoop NWO organisaties die boven natie staten staan. Het belangrijkste is dat het selectief ontwaakte linkse en rechtse volk echt eens wakker moet worden, maar als ik nationaal en internationaal naar dit soort sites kijk; zijn wij daar nog lichtjaren van verwijdert.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  TACP
1 jaar geleden

TACP; men leert eerst te gaan alvorens te lopen om nadien te kunnen sprinten.

exegese
exegese
1 jaar geleden

De Britten nemen de regie weer in eigen handen, grenscontroles zullen weldra van kracht worden en een drempel opwerpen tegen de oneindige toestroom van nutteloze geukszoekers. Wie is daar niet jaloers op ? Ja, de sekte des doods, die niet natuurlijk !

TACP
TACP
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@ exegese

Keep on dreaming, hoe “belangrijk” de EU ook is; het is slechts een symbool en symptoom. U bent zo te zien in de valk getrapt van het rechts populisme met al hun mainstream afleid onderwerpen die al tig jaren gewoon besproken werden. De “City of London” heeft geen enkele macht ingeleverd (dus nee de Uk is alles behalve baas in eigen huis), en heel selectief (Christelijk) rechts conservatief, nationalistisch en populistisch Europa; is net zoals links keurig opgevangen en terug gebracht in de klassieke NWO status quo. Op links heeft Soros daarvoor gezorgd en op rechts Arron Banks, Robert Mercer, Andy Wigmore en Yossi Dagan die figuren zoals Farage financieel steunen.

exegese
exegese
Reactie op  TACP
1 jaar geleden

@TACP, de machtselite zal zich zeker niet zonder meer gewonnen geven, het is echter onmogelijk ter ontkennen dat hier een flinke tik is uitgedeeld zeer tegen hun zin ten faveure van het volk. De massale en uitzinnige vreugde van het Britse volk is hen een doorn in het oog en wordt angstvallig weggemoffeld door de m.s.m. Alleen dat is al een teken aan de wand, en als straks zal blijken dat Engeland economisch niets te lijden heeft hieronder, zelfs de mogelijkheid blijkt te hebben op te bloeien dan is de eerste nagel aan de doodskist van de EU-nazistaat er diep ingeramd. Als het eerste schaap over de dam is ……….. Ze hadden nooit gedacht dat dit ooit zou lukken, echt helemaal nooit !

rayoflight
rayoflight
1 jaar geleden

UK did it ! Eu een facistische organizatie niet meer dan dat. Nu nog een nexit bexit en een plexit…

Hans
Hans
1 jaar geleden

Tja en wij lopen hier met een hondenriem aan onze nekken zoetjes en braaf mee aan de lijn met het mafkezen instituut in elkaar gezet door multinationals en elite genaamd de EU , hoe bizar klinkt dat . De democratie de nek omgedraaid en bang gemaakt voor de boze buiten wereld , zo is het en feitelijk niet te geloven maar wel de realiteit . Wij roepen en u mag blaffen het interesseert niemand . Hoogste tijd om Engeland te volgen en dus Nexxit nu .

TACP
TACP
1 jaar geleden

Het is op zich mooi dat de Britten uit de EU zijn, maar ze zijn alles behalve vrij of baas in eigen huis. Hoe verachtelijk de EU ook is, het is slechts een NWO symptoon en symbool. Als ik zo om mij heen kijk denken veel mensen (vooral selectief links/rechts ontwaakt volk) dat ze nu van de elite af zijn, terwijl de “City of London” er gewoon nog is ! Daar hoor je het gecontroleerde verzet van Farage (met zijn geliefde WTO) niet over, want vergeet niet dat Farage vanaf het beginaf aan financieel gesteund werd door Arron Banks, Robert Mercer, Andy Wigmore en Yossi Dagan etc; allemaal bekende zionisten. Dezelfde geldstromen zijn er ook rondom Baudet en Wilders.

Al deze menasen zijn zowel in de States als in Europa direct of via verschillende zionistische organisaties hevig betrokken bij de zionistische lobby. Daar waar het Soros zijn doel is om links denkende mensen binnende NWO status quo te houden; is het de taak Arron Banks, Robert Mercer, Andy Wigmore en Yossi Dagan et om de rechts/conservatieve/christelijke en populistisch denkende mensen binnen de status quo te houden. Dan heb je nog MEP Alexandra Philips (Brexit Party) die doodleuk voor een Engelse tv station een paar dagen geleden vermeld dat ze een globalist is. Ja, het is goed dat ze eruit zijn (ben er stik jaloers op), de Britten hebben een slag gewonnen maar niet de oorlog; maar het selectieve ontwaakte volk denkt dat ze er zijn.

IIS
IIS
Reactie op  TACP
1 jaar geleden

@TACP

Dank voor deze verhelderende reactie.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Je blijft ook geen lid of nog beter nog donateur van een dagblad , magazine , vereniging , zorgverzekeraar of energie bedrijf als het je niet eens bent of aanstaat dan zeg je de boel op dus waarom blijven plakken met die EU . Ik zeg D’R UIT EN OPZEGGEN . Als Thiery Baudet dit opneemt in zijn verkiezings programma met FvD dan voorspel ik een enorme winst en is hij de nieuwe man gelijk op de plaats van Rutte . Mijn stem heeft die dan zondermeer .

Henk
Henk
1 jaar geleden

Je blijft ook geen lid of nog beter nog donateur van een dagblad , magazine , vereniging , zorgverzekeraar of energie bedrijf als het je niet eens bent of aanstaat dan zeg je de boel op dus waarom blijven plakken met die EU . Ik zeg D’R UIT EN OPZEGGEN . Als Thiery Baudet dit opneemt in zijn verkiezings programma met FvD dan voorspel ik een enorme winst en is hij de nieuwe man gelijk op de plaats van Rutte . Mijn stem heeft die dan zondermeer .

x

Check Also

verkiezingen

Vlak voor de verkiezingen jast het kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Kort voor de verkiezingen jast het demissionaire ...

vaccin

Denen verzetten zich tegen verplicht vaccineren en coronakampen

In november vorig jaar gingen de Denen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x