Homepagina » Buitenland » Oliver Stone: “Hillary Clinton is één van de meest verderfelijke oorlogshitsers van onze tijd”
Oliver Stone: "Hillary Clinton is één van de meest verderfelijke oorlogshitsers van onze tijd"

Oliver Stone: “Hillary Clinton is één van de meest verderfelijke oorlogshitsers van onze tijd”

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone heeft al veel spraakmakende films gemaakt.

In JFK keek Stone eens kritisch naar de moord op president John F. Kennedy in 1963. Hij impliceerde dat het in feite een staatsgreep was, met betrokkenheid van vicepresident Lyndon Johnson, die Kennedy opvolgde.

Naar aanleiding van het boek Midnight Express, over het duistere bestaan in een Turkse gevangenis, zegt hij dat Turkije onder president Erdogan zich actief mengt in de Syrische burgeroorlog en stiekem de Islamitische Staat steunt. Dit alles met medeweten van de imperialistische Verenigde Staten.

Schurken

“Het is de wereld van 1984,” aldus Stone, waarmee hij verwijst naar het dystopische boek van George Orwell. “Zonder dat we het beseffen worden we gemanipuleerd in ons gedrag en ons denken.”

Hij beschouwt presidenten Obama en Clinton als ‘schurken’ in de categorie Nixon en Bush.

“Gezien haar medeplichtigheid aan de surveillance-staat als senator en minister van Buitenlandse Zaken is Hillary Clinton bovendien één van de meest verderfelijke oorlogshitsers van onze generatie,” stelt Stone.

Zorgen maken

“Iedereen moet zich zorgen maken over haar agressie tegenover andere landen,” voegt de regisseur toe.

In 2012 maakte hij de tiendelige televisieserie The Untold History of the United States, waarin hij het onder meer heeft over de ‘joodse dominantie van de media’.

Stone zei ook dat ‘de joodse lobby’ in Washington eigenlijk achter de Irak-oorlog zat.

Bedrog

Hij maakte de serie omdat de geschiedenisboeken volgens hem onvolledig zijn, de oorlogsfilms van Steven Spielberg en Ridley Scott zijn ‘geperverteerd’; ‘bedrog verpakt als vermaak’.

Patriottische films worden beloond met financiering van de CIA en het Pentagon. Hij doelt op recente oorlogsfilms zoals American Sniper over Irak en Zero Dark Thirty over de uitschakeling van Osama bin Laden.

Hollywood zit in de zak van Wall Street-kapitalisten, aldus Stone. Het is de zelfcensuur van Hollywood. “De Amerikanen zijn imperialistisch, agressief en dom.”

[Vrij Nederland]


Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Wereldvrede nu!

  14 likes
  • Mooi streven, wereldvrede! Hillary mag dan een leugenaar zijn en niet de fijnste persoon. Prima dat is niet mooi maar een duidelijk gegeven. Zij zal de ‘vrije’ wereld echter niet kapot maken.
   Als Trump wordt gekozen dan gaat de vrije wereld volledig naar de klote.

   Trump is niets meer en niets minder dan de Anti-Christ, de verpersoonlijking van het kwaad. Indien hij gekozen wordt dan zal de mensheid in de afgrond gestort worden van haat, oorlog, slavernij en mishandeling.

   Als ik daar tussen zou mogen kiezen, doe mij dan toch maar die leugenaar.

   4 likes
   • LS…

    Ik zou wijzer moeten zijn en niet reageren maar soms zakt mijn broek spontaan af van dit soort commentaren. Hillary Clinton niet de fijnste persoon ! Alsof je het over je schoonmoeder hebt die af en toe iets onwelgevalligs doet en een boer laat onder het eten. Hillary Clinton laat een spoor na van roof, moord, corruptie, landverraad, fraude, pedofilie en alles wat verrot is. Hillary Clinton is het soort roofdier dat ten koste van alles maar dan ook alles haar zin wil doordrijven. Het prototype van de satanische heks uit een duistere dimensie die alleen kan existeren door het veroorzaken van angst, terreur, oorlog en ellende. Het is Hillary die openlijk dreigt met de nucleaire optie en is om met jou fantasie te spreken de antichrist samen met vriend Obama !

    Trump daarentegen is wat de Amerikanen zeggen een Alpha Mail Gorilla. Een Olifant in de porseleinkast die zonder enige vorm van politieke correctheid de vinger op de rottende wonden legt tot frustratie van de gevestigde Cabal.

    En wie er nu de meeste schade zal aanrichten valt nog te bezien. Het zou zo maar kunnen zijn dat alles een charade is met maar een doel: Chaos, Bloed, Oorlog en Terreur de eerste doelstellingen en de energie van de Illuminatie . Orde uit Chaos de Nieuwe Wereld Orde !

    39 likes
    • Complimenten @Caesar Lion Cachet. Dit heb je correct en bijzonder treffend verwoord. Dat is precies hoe de vork in de steel zit.

     Er is inmiddels zoveel bagger over de Clintons boven water gehaald dat men zowel voor als achter het gordijn compleet in paniek is. De plannen vallen steeds op de valreep in duigen. De “elite” staat op het punt Clinton dan maar te dumpen omdat iedereen nu wel overtuigd is dat de waarheid over dit schorem nu op een onhoudbare manier in de openbaarheid is gekomen. Ook de FBI staat met de rug tegen de muur en kan dit niet meer wegmoffelen. De doofpot loopt inmiddels over en de troep verspreid zich over het hele continent. Het zal mij benieuwen hoe dit afloopt.

     27 likes
     • LS…

      In deze context moet je Elsevier even lezen en waarom diverse kamerleden voor Clinton zijn en tegen Trump… Ik had net mijn broek weer opgetrokken maar met de USA is straks ook Nederland definitief overgeleverd aan het Satanisme van de heersende Cabal. Te weten; The Rothschild Khazarian Maffia ! (Als we dat al niet zijn natuurlijk !)

      22 likes
    • Ik zou wijzer moeten zijn en niet reageren maar soms zakt mijn broek spontaan af van dit soort commentaren.

     Blijkbaar geloven er heel veel mensen de propaganda die door het Trump-team wordt verspreid. Ja, Clinton is geen engeltje. Ze heeft decennia lang in de politiek gezeten, dus er is dan geregeld iets mis gegaan, en heeft ze ook een aantal domme dingen gedaan. En als je in de poliitek zit, dan wordt zoiets vroeg of laat publiek. Maar bvb de FBI gaf in juli bijvoorbeeld toe dat ze niet vervolgd hoefde te worden voor haar emails. En ook nu weten ze niet of er iets strafbaars is in de recente lekken. Maar door de Trump-propaganda is ze nu al pubiekelijk veroordeeld

     Trump daarentegen heeft het geluk dat hij al zijn fouten beter kan verbergen omdat hij tot een jaar geleden niet in de politiek zat. Zijn emails werden nooit gelekt. Zijn connecties met de Amerikaanse en Russische maffia worden niet echt onder de schijnwerper gebracht, want dat alles gebeurt mondeling, dus er kunnen geen mails gelekt worden. Hij kan enkel nog geld lenen bij de Bank of China, want door zijn 4 faillisementen weigeren de Amerikaanse banken hem nog kredieten. Zijn verschillende veroordelingen worden door zijn aanhangers genegeerd. En dan heb je nog al die absurde racistische, xenofobe en vrouw-onvriendelijke uitspraken. En het feit dat hij de “leugenaar van het jaar 2015” was omwille van de grote hoeveelheid leugens in zijn speeches.

     Mocht ik kunnen stemmen, dan ging mijn stem naar Clinton. Niet omdat i khar bewonder, maar gewoon omdat alles beter is dan “Alpha Mail Gorilla” Trump – sorry Alpha Male Gorilla Trump. 🙂

     4 likes
    • “alpha male gorilla”, en dat (Trump) moet dan de mens naar een hoger plan brengen? Lijkt toch echt eerder enkele eeuwen terug in denkvermogen…

     1 likes
   • Leuk geprobeerd, haat, oorlog, slavernij, bailouts, austerity, media leugens, NATO propaganda, Rusland sancties, CETA, TTIP etc etc.. we zitten er al midden in.. waar zit je met je verstand als je een monster als Hillary als president wel ziet zitten.

    We hebben hier genoeg leugenaars stem daar maar weer op, gelukkig wordt deze heks geen president..vergeet het maar.

    14 likes
   • Je bedoelt dat zij HAAR werled niet kapot zal maken. Helaas voor jou geldt dat niet voor onze wereld!!!!!!1

    0 likes
 2. LS…

  Het ziet er nu uit dat er een stille revolutie is uitgebroken in Amerika veroorzaakt door Hillary en haar Cabal. Maar ook een tegen revolutie is gaande en het kan zo maar zijn dat Hillary en Obama zullen vluchten naar bijvoorbeeld Qatar waar al een paar biljoen dollars zijn geparkeerd… We gaan het zien !

  16 likes
  • Obama vecht nu ook voor zijn hachje want hij zit ook tot zijn nek in die beerput.

   Maar wij hoeven niet naar Amerika te kijken want Nederland is ook een grote beerput …. de regeringen, het koningshuis, Justitie, de banken etc etc het is hier ook een grote stinkende beerput.

   24 likes
 3. Ik heb altijd geweigerd om in militaire dienst te gaan. Ik wilde niet door een regeringen verplicht worden om in een ander land te moeten vechten.
  En ik had gelijk blijkt nu. Kijk aan wat voor misdaden ons land heeft meegeholpen…. ook Nederland zou voor alle oorlogen voor het internationaal oorlogstribunaal gedaagd moeten worden wegens genocide en oorlogsmisdaden.

  Voor mij zijn alle militairen die dienst nemen ook oorlogsmisdadigers. Niet één oorlog heeft iets goeds opgeleverd.

  Oorlog is het gevolg van incompetente regeringen !!!!! En daar stikt het al jaren van in Nederland !!

  20 likes
 4. Het is niet alleen Clinton. Amerika, Israël, Saudi Arabië, Qatar, EU, NATO, VN, World Bank , IMF , het Vaticaan , de banken het zijn allemaal criminelen organisaties…. warmonger’s

  Wij moeten stoppen met stemmen en ons stembiljet massaal terugsturen met de woorden : eerst echte democratie, macht bij het volk. Met rode inkt , vervolgens een groot rood kruis over het stembiljet en met rood ongeldig op het biljet.

  Maar ik heb niet de illusie dat mensen dat doen want maar 5% van de Nederlanders is wakker !

  Dat is ook de reden dat ik 10 jr geleden Nederland de rug heb toegekeerd…. ik kon het niet langer aan hoe ons mooie land opzettelijk naar de klote wordt geholpen.

  13 likes
 5. Hillary’s sh*t hits the fan, every day more and more. The smell is horroble.
  The elite is making plans to dump her.

  9 likes
  • Uit eigen polls van de democraten blijkt, in tegenstelling wat al die gekken van de MSM in ons eigen land verkondigen, dat Clinton flink achter staat op Trump en dat was al op 12 oktober. Dus moet je al die flauwekul nog geloven?

   6 likes
 6. Kijk vooral naar deze schokkende video uitgebracht door Anonymous over Huma Abedin (een vertrouwelinge van Killary waarvan ze zei dat dit haar tweede dochter mocht zijn) en haar duistere connecties. Nog vier dagen om de wereld te behoeden van een nooit geziene catastrofe. Hillary (en haar maffiabende) is de verpersoonlijking van het kwaad.

  https://www.youtube.com/watch?v=nRu3U-nwyhw

  12 likes
 7. Na WW2 was Amerika betrokken bij meer dan 90 oorlogen. Clinton is een warmonger en zij zal ons WW3 gaan bezorgen !!

  12 likes
 8. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Het Amerikaanse presidentschap vna de aankomende tijd is het ergste dat wereld tot nog toe is overkomen.
  Schande USA dat jullie zoveel over de wereld te zeggen denken te hebben.

  11 likes
 9. Goh ,wie hoorde je vroeger nou nog meer over de joodse overheersing???

  1 likes
  • Ach, als zij als volk al dik 6000 jaar overal worden verjaagd waar zij maar verschijnen, dan lijkt mij nog niet zo’n heel gek idee dat zij eens diep in hun eigen ziel gaan graven, en zich beginnen af te vragen of misschien een deel van het probleem ook bij hun ligt.

   2 likes
   • De Joodse geschiedenis gaat maar 4000 jaar terug, wat we moeten geloven van onbetrouwbare bronnen. De vervolging in Jezus tijd was door de Romeinen, overheersers, die spiritueel lang zo ver niet ontwikkeld waren en dus moest Jezus en zijn volgelingen dood.
    Iets dergelijks schijnt ook met de Kelten gebeurd te zijn, ook door Romeinen.
    Kelten waren in die tijd spiritueel ook al veel verder ontwikkeld.
    Je zou dus kunnen denken dat het een soort kortzichtige jaloezie van de Romeinen is en volgens mij speelt die strijd nu in de eind tijd zich nu voorgoed uit.
    De Romeinen, overheersers, nu de cabal, roept zelfs de duivel in rituelen aan om maar boven Jezus, die symbool staat voor Joden, te staan.

    https://www.youtube.com/watch?v=2R6T0Npgkvo

    1 likes
    • Jezelf als uitverkoren verklaren betekent vragen om kwade blikken. Geen mens moet aan zoveel regels van JHWH voldoen als een jood. Tja, en als je jezelf buiten de rest platst… Dat valt ook moslims te verwijten.
     De ander is altijd schuldig want zij hebben de waarheid in pacht.

     0 likes
     • Is het idee van uitverkoren zijn dan niet het heersende geloof onder joden?
      Houden zij die gedachte dan niet in leven?
      Lokken zij daarmee misbruik door kwaadwilligen misschien uit?
      En houden het door hun slachtofferrol misschien in stand?
      Wat is er nodig voor een slachtoffer?
      Juist ja…
      Soms zij ballen rond.

      1 likes
     • De waarheid over alles gaat boven tafel komen, ook de leugens en manipulaties in de religie, dus niets geen geslachtoffer meer.
      Niets blijft zoals het was.

      1 likes
     • Is het wel zo dat uitverkoren zijn alleen een heersend geloof onder Joden is? Die cabal kan er anders ook wat van met uitdragen dat ze bijzonder zijn, boven anderen staan en dus uitverkoren zijn, ondanks hun valse en achterbakse streken, echter daar rep je met geen woord over.
      Maar de eersten zullen de laatsten zijn, ze hebben dus nog een lange weg te gaan.

      1 likes
     • Dus alle Joden, Christenen, Moslims, mensen met al dan niet aangeboren paranormale vermogens, en alle andere mensen die liever een zo goed mogelijk mens willen zijn in plaats van hun ziel verkopen en daarmee trotse hielenlikker van de cabal, voelen zichzelf uitverkoren, en kunnen dus kwade blikken verwachten?
      Ik snap het even niet, is dit niet de omgedraaide wereld?
      Die mensen hebben ook gewoon fouten en onhebbelijkheden maar doen in tegenstelling tot die egoistische kortzichtige zgn. elite, die zich boven alles en iedereen waant, op zijn minst hun best. Je draait de boel dus weer eens ouderwets om, doen die arrogante leeghoofden allemaal, het is een standaard tactiek.
      Het lijkt slim als je ze niet door hebt, maar heb je ze door dan moet je er van gapen zo saai, zo voorspelbaar ze dan zijn.
      Verwarring zaaien staat bij de cabal na regel nummer 1, ‘een ander heeft het altijd gedaan’, onbetwist op nr. 2.
      Zie Hillary. Ga de gehele cabal geschiedenis maar na.
      Het zijn psychopaten.

      0 likes
     • Je bedoelt dat de vals spelende cabal die het nogal hoog in de bol heeft zonder enige aanleiding danwel enige reden daartoe hebbend, die voelen zich niet uitverkoren?
      Of bedoel je dat zij, de afgestompte cabal, en zij alleen uitverkorenen zijn en de rest dat vooral niet in hun hoofd moeten halen?
      Wie hebben zich hier nu uitverkoren verklaard?
      Leg me op zijn minste eens uit waarom de cabal zichzelf als uitverkorenen verklaard.
      En lees dan je eigen reactie nog eens.

      0 likes
     • Daarom geloof ik dat de oplossing van bevrijding bij de joden ligt. En zolang zij zich niet uit deze cirkel weten te ontworstelen zal het kwaad zich om haar heen blijven concentreren en zullen zij altijd weer geslachtofferd worden.
      Joden, christenen en moslims lijden aan slachtofferschap! En als wij ons daar niet van weten te bevrijden zal de strijd en het lijden voortduren en zullen wij geen antwoorden vinden.

      0 likes
    • En altijd de schuld bij een ander leggen, daar is die cabal ook zo goed in.
     Dat zal bij de Romeinen eeuwen en eeuwen geleden niet veel anders geweest zijn.

     1 likes
     • Trouwens, Christenen werden ook vervolgd door de Romeinen omdat ze door de leer van Jezus wel eens verlicht konden raken.
      Heksen, mensen met aangeboren paranormale vermogens moesten op de brandstapel.
      Het is duidelijk dat ze niets moesten hebben van de evolutie van de mensheid. Daardoor zouden ze zelf alle macht kwijtraken.
      Nouja macht? Hun macht zat en zit ‘m vooral in het feit dat ze met velen waren/zijn en geen enkele achterbakse tactiek schuwen, bijv. omkoping, om aan de macht te blijven, want brainpower ho maar.
      Vandaar dat ze het nu gaan verliezen, hun tijd is om, dit ras is
      eeuwen geleden dom geboren en helaas in hun eigen ontwikkeling blijven steken.

      1 likes
 10. ik meld het regelmatig. waar de USA is is oorlog, deze economie draait op wapen industrie. dur oorlog is handel. neem WO2, Vietnam, Cambodia, Korea, koude oorlog, Irak, Libie, Afghanistan, Yugoslavia, nu hopen ze op de Russen, en het ergste is dat is een extreem christelijk land. dit is toch terrorism,
  dus AUB USA wees wijs, er zijn 2 slecht opties, kies niet de gene die aan Wallsteet, goldman coldman gekoppeld is. want jullie zullen de wereld in verderf en oorlog gooien, er word geroepn dar Putin een kaffer is, maar is hij dat, de Navo (usa) zet al jaren wapens bij de Rus grens, als de rus het doet is het een aggressor, kom op. die idoten in een uniform, ga je zelf nuttig maken en maak een beter wereld dna als klein kinderen cowboytje te spelen

  8 likes
 11. Google eens “celebrity endorsing clinton” en je hebt een hele lijst die Clinton steunen.
  Google eens “celebrity endorsing trump ” en je hebt een hele lijst die Trump steunen.

  Als je dus zelf niet kunt uitmaken wie jouw voorkeur geniet, dan kun je dus gewoon het advies volgen van jouw favoriete regisseur, acteur, zanger, auteru,…

  6 likes
 12. Elke president van amerika heeft oorlogje gespeeld. Het is nou eenmaal goed voor de f$king economie

  6 likes
 13. Hillary is geen persoonlijkheid; zij werkt voor wie het meest betalen ‘Pay to Play’. Zie o.a. deze citaten:

  “I do now have great access in [the Clinton] administration,” Mr. Soros told PBS in 1995.
  “There is no question about this. We actually work together as a team.”

  Mr. Soros has donated nearly $11 million to Hillary Clinton’s Democratic presidential campaign

  A review of Mrs. Clinton’s private and public comments shows she has very much absorbed Mr. Soros‘ grand plan for the world, a blueprint that hangs under the title “open societies.”

  “a vote for Mrs. Clinton is a vote for the Soros agenda”.
  Mr. Hunter told The Washington Times.
  (opm.: Soros Agenda, is ‘Agenda 2030’, VN’s ‘SOROSTAN’, met de 86-jarige Soros (oorlogsmisdadiger WO2, Kosovo, R2P Libië, Irak, Syrië, Oekraïne, etc.) als de Khalif van dat SOROSTAN, de VN-Heilstaat.

  Wees niet verbaasd als Soros’ nep ngo’s (‘Change Agents’) de (gemanipuleerde) verkiezingen en de daaropvolgende fraude met het electr. tellen van de electr. stemmen aangrijpen om ‘nation wide’ hun ‘Black Lives Matter’ terroristen het land in chaos te doen storten; om dat te gebruiken om de noodtoestand uit te roepen.
  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/10/de-weg-naar-een-totale-dictatuur-amerikas-schaduw-regering-en-hun-stille-coup/
  http://www.wnd.com/2012/07/soros-seizing-worlds-resources/

  6 likes
 14. Oliver Stone for president!

  3 likes
 15. Hillary mist de horentjes en Trump de staart. De ene is nog donkerder dan de ander voor onze toekomst.

  3 likes
 16. Gelukkig is Trump een betere kandidaat. (sarcasm mode off)

  1 likes
 17. Of het nu Killary of Trumpff is … Een derde WO ligt op de loer vrees ik… wees voorbereid..

  1 likes
 18. Oh? Was dat niet mijn bovenbuurman dan?

  0 likes
 19. Richard fixeer jij je niet teveel op Joden die zich uitverkoren voelen als zijnde het probleem?
  Als die zich niet meer uitverkoren voelen zijn alle problemen volgens jou opgelost want die nazi’s, die zich werkelijk uitverkoren voelen zijn het probleem niet?
  Zit je nu bewust wat wartaal uit te slaan of meen je werkelijk wat je zegt?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...