Mens en Dier

Gates en Epstein waren ‘heel close’ en ontmoetten elkaar tijdens geheimzinnige bijeenkomsten

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ingewijden beweren dat Bill Gates geregeld op bezoek ging bij de beruchte pedofiel Jeffrey Epstein. Die organiseerde in zijn herenhuis in Manhattan geheimzinnige bijeenkomsten voor zijn beste vrienden.

Volgens één ingewijde ging Gates bij Jeffrey op bezoek om bij Melinda vandaan te zijn en te ontsnappen aan zijn ‘toxische’ huwelijk, schrijft de Daily Beast. Tussen 2011 en 2014 bezocht de miljardair Epstein tientallen keren. Ze spraken elkaar dus al jaren voordat Bill en Melinda hun scheiding aankondigden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
‘Heel close’

Gates moedigde de pedofiel aan om zijn imago op te vijzelen na zijn veroordeling in 2008 en wilde hem betrekken bij de Bill & Melinda Gates Foundation. Volgens één van de ingewijden waren Epstein en Gates ‘heel close’. Een woordvoerder van de Microsoft-oprichter ontkende de beweringen van de ingewijden. Volgens de Daily Beast was Melinda Gates woest dat Bill goed contact had met Epstein.

De Wall Street Journal schreef daarnaast dat Melinda al in oktober 2019 sprak met echtscheidingsadvocaten, zo rond de tijd dat naar buiten kwam dat Bill en Epstein goed bevriend waren. Datzelfde jaar werkten bestuursleden van Microsoft hem eruit omdat hij een ongepaste seksuele relatie had met een medewerkster van het bedrijf.

‘Normale’ dingen

Een vriend zei dat Epstein een rol kan hebben gespeeld in de scheiding. “Maar of hij de belangrijkste factor was? Dat denk ik niet.” De vriend zei verder dat de miljardair altijd een volle agenda had. Hij kwam haast niet toe aan normale dingen terwijl hij daar wel heel erg behoefte aan had. “Onder ‘normale’ dingen verstond Bill het ontmoeten van nieuwe mensen en dineren bij Epstein thuis.”

[Zero Hedge]

4.5 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

De beerput gaat steeds verder open. En hij stinkt verschrikkelijk. Wat zijn het toch een stelletje viezeriken met z’n allen. Al die “mensen” die zogenaamd het beste voor hebben met de hele wereldbevolking. Laat mij niet lachen, als het niet zo om te huilen was. Die Jerry Epstein is een ongelooflijke smeerlap en dat geldt dan, wat mij betreft, voor al zijn vrienden. Dus ook voor Bill Gates. Ik denk zelf dat dit allemaal nog maar het topje van de ijsberg is. En wat die “normale” dingen betreft: in mijn ogen althans zijn dit zeer abnormale dingen.
Even off record: gisteravond zag ik heel even (ik houd het nooit langer vol dan 5 minuten) die koningin Maxima met haar zalvende stem. Zij doet net alsof zij het beste voor heeft met “de mensen”. Op hetzelfde ogenblik realiseerde ik mij, dat zij bij alle bijeenkomsten van het World Economic Forum aanwezig was en is om te praten over het reduceren van de wereldbevolking. Ik kreeg spontaan kots neigingen en heb de tv uitgedaan.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Dus Bill heeft zich vergrepen aan een van de minderjarige meisjes waar het huis van Epstein vol mee zat.. uiteraard is dat vastgelegd (huis stond vol met cameras) en je hebt een perfect middel om iemand te chanteren.. hij heeft zijn taak volbracht en wordt nu gedumpt..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden
Ze handelden in geaborteerde baby's.. voor Gates vaccine!!
W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

Melinda zal wel bang zijn geweest omdat ze bang was voor een jonger exemplaar ingeruild te worden ?? Ze hoeft nu niet t slachtoffer uit te hangen ze wist in wat voor Duivels nest ze zat die heeft haar sporen wereldwijd ook al achtergelaten Ze is geen haar beter dan de rest van de kliek ze verlaat t zinkende schip de rat????

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x