BuitenlandCorona

Grootste krant VS verwijdert passage die suggereert dat gevaccineerden corona verspreiden

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

USA Today, de grootste krant van de Verenigde Staten, schreef in een artikel dat nieuwe gegevens suggereren dat gevaccineerde individuen mogelijk hogere virale loads hebben en anderen besmetten. De passage werd al snel verwijderd, maar niet voordat er screenshots van waren gemaakt.

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft ook gezegd dat gevaccineerden het virus kunnen overdragen en raadt hen aan om mondkapjes te dragen in binnenruimtes. CDC-directeur Rochelle Walensky zei dat de ‘deltavariant’ gevaccineerde mensen besmettelijk kan maken, schrijft USA Today.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Walensky zei dat sommige gevaccineerde mensen die besmet zijn met de ‘deltavariant’ na vaccinatie ‘in zeldzame gevallen’ het virus kunnen overdragen op anderen. Deze gevaccineerde personen zouden hogere viral loads hebben dan eerder werd gedacht.

Cruciale informatie

Dinsdag adviseerde het CDC volledig gevaccineerden om weer mondkapjes te dragen in binnenruimtes. Het agentschap wil daarnaast dat kinderen in de herfst weer mondmaskers gaan dragen op school.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, zegt over de verwijderde passage: “Dit is cruciale informatie, als het waar is.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voegt toe: “Met andere woorden, gevaccineerden vormen mogelijk een gezondheidsrisico voor ongevaccineerden in plaats van omgekeerd.”


[Zero Hedge via Becker News]

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Nadere informatie omtrent het artikel in USA Today vindt u vandaag ongetwijfeld op de grootste ‘nieuws’ site van Nederland. Héhé.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dan krijgen DIE experts, die al maanden geleden waarschuwden, dat gevaccineerde mensen een gevaar zouden gaan vormen voor de ongevaccineerden dus TOCH gelijk.
Ik heb daar al eerder over gelezen en kon het TOEN nauwelijks geloven. Er werd toen gesproken over het begrip “shedding”.
Ik weet dat ik toen net lid was geworden van de groep “Keuzevrijbijmij” en hier op deze site reclame maakte voor deze organisatie.
Ik kreeg een reactie van iemand, die zei dat het in feite gevaarlijk was, omdat deze geen onderscheid maakt tussen wel of niet gevaccineerd. Contact gezocht met Olaf en hij zei dat NIEMAND zou worden buitengesloten. NU blijkt dus maar weer, dat diegene die kritisch was, héél erg gelijk had.
Toch wordt het natuurlijk praktisch ondoenlijk om gevaccineerde mensen uit je buurt te houden. Ik ben ook van mening, dat dat helemaal niet de bedoeling is. Het is juist de bedoeling dat op die manier de ongevaccineerde mensen die troep, ZONDER dat te willen, ook in hun lichaam krijgen.
Eigenlijk komt het er NU dus op neer, dat die zogenaamde levensreddende vaccins helemaal NIETS doen. Erger nog: je wordt een levende smetbom voor iedereen in je omgeving.
Dus is het zaak om te zorgen, dat je immuunsysteem 100% functioneert. Zorg dat je genoeg vitaminen, mineralen, zoveel mogelijk stress vermijden, frisse lucht krijgt.

Skippy
Skippy
2 jaren geleden

We leven in een totaal omgekeerde wereld: waarheid is leugen, leugen is waarheid.
De diversiteit aan berichtgeving m.b.t. Corona maakt veel mensen onzeker. Onzekerheid past niet in onze huidige samenleving. Door de snelheid van informatie nemen mensen nu ook versneld een beslissing.
Echter, de hoeveelheid hersens van een mens zijn gelijk aan die van een mens van 1000 jaar geleden. Een gebroken been geneest niet sneller dan 1000 jaar geleden.
De illusie wordt gewekt dat dit wel zo is. Je mag tegenwoordig geen mens meer zijn, alleen op commando. Dus geen onzekerheid tonen, geen verdriet, niet huilen, niet angstig zijn. Alleen op commando als het is geregisseerd door Overheid of Media of Volksmenners.
Door de berichtgeving constant te veranderen manipuleer je lezers en kijkers, soort hersenspoeling, de ene dag JA, de andere dag NEE, de ene dag GOED, de andere dag FOUT. Informatie constant veranderen ook zoiets.
HET IS EEN WIJZE OM DE MASSA TE BEÏNVLOEDEN EN TE STUREN. HET IS DRANG EN DWANG. SLIM GESPEELD, MAAR LEVENSGEVAARLIJK
Wees op uw hoede.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Zoals vele van ons dachten, het coronaserum is het biowapen.
Ik ga het maar weer eens herhalen, we gaan een pikzwarte winter beleven!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x