Mens en Dier

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen premier Mark Rutte het vonnis van de Haagse rechtbank tegen de avondklok de nek omdraaide, besloot Ghislen Nysten op te stappen als VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek.

In onderstaand filmpje zegt hij dat vrijwel ons hele dagelijkse leven wordt gebaseerd op wat een klein clubje wetenschappers vindt. “Ik noem het geen wetenschap wat daar gebeurt. Wetenschap is in essentie op basis van bronnen en onderzoek een conclusie trekken en andere wetenschappers in de gelegenheid stellen om kritiek te uiten op die bevindingen. Dat zie ik niet gebeuren,” aldus Nysten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij voegt toe dat Rutte en De Jonge zich verschuilen achter de adviezen van het OMT en daarmee ons hele leven bepalen. “Mogen wij ’s avonds nog naar buiten? Mogen wij onze kinderen nog naar school sturen? Moeten wij een mondkapje op? Moeten wij ons laten vaccineren? Moeten wij ons laten testen? Mogen wij nog naar winkels? Vrijwel ons hele dagelijkse leven wordt op dit moment bepaald door een heel klein select clubje. En dat vind ik heel akelig.”

Vrijwel alles wordt kapotgemaakt

Het kabinetsbeleid zit hem al veel langer dwars. Hij zegt dat Rutte met een atoombom op kakkerlakken schiet. “Het huidige beleid maakt alles kapot: de economie, de normale wereld, het leven van de jeugd. Er ontstaat een verloren generatie, kinderen in arme landen sterven van de honger, er worden 40.000 kinderen mishandeld thuis. Vrijwel alles wordt kapotgemaakt, behalve het virus.”

Hij heeft ook felle kritiek op coronaminister De Jonge. Die ondermijnt volgens hem de democratie en rechtsstaat door mensen die geen vaccin willen nemen te demoniseren en weg te zetten als ‘viruswappies’. Nysten zegt zelf niet van plan te zijn om zich te laten vaccineren en vindt dat hij zich daar niet voor hoeft te verantwoorden. “Daarvoor zijn grondrechten.”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob1777
Rob1777
2 jaren geleden

Tsja, eerst slopen.
Dan Build back beter.

Is toch al bekend?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Monomaan is hij zeker. Luistert alleen naar bevindingen die hem goed uitkomen.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

“Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken”
Alleen jammer dat Rutte zichzelf niet ziet als een kakkerlak.

Maar goed, hij komt hoe dan ook voor het tribunaal te staan evenals herr Hugo de J en de rechtelijke macht als zij doorgaan om dit totalitaire regiem te faciliteren.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Helemaal WAAR!

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x