CoronaMens en Dier

Toenemend aantal doodgeborenen, deze specialist kreeg 4 meldingen in 1 week

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Specialist postmortale zorg Edwin Spieard ziet een toename van het aantal meldingen van doodgeborenen. In één week kreeg hij vier meldingen binnen, laat hij weten in een bericht op LinkedIn.

De meldingen varieerden van 24 tot en met 36 weken zwangerschap. Soms blijven de kinderen nog een tijdje in de buik van de moeder voordat ze uiteindelijk geboren worden.

Spieard vraagt anderen hoe zij omgaan met het toenemende aantal meldingen. Hij hikt naar eigen zeggen wat aan tegen de veranderingen die hij constateert bij veel overledenen die hij onder handen krijgt.

Donkerblauw tot zwart

Eind vorig jaar schreef hij dat hij ineens wekelijks overledenen tegenkomt met een onaangename verkleuring in het gezicht, schouders en bovenarmen. “Het zuurstofarme bloed dat ik uit deze overledene haal, is stroperig donkerblauw tot zwart (niet overdreven).”

Ook andere mensen zien die veranderingen. “Hetzelfde zegt mijn zus die ook in de uitvaart werkt,” schrijft Andrea Maertzdorff.

Schrijnende toename

Uitvaartonderneemster Anja de Roos reageert: “Schrijnende toename van het aantal meldingen, Edwin. En het lijkt alsof niemand de vraag ‘waarom’ durft te stellen.” Daar loopt Spieard ook tegenaan: “Ik verbaas me erover dat vele doodsoorzaken niet verder onderzocht worden.”

De Roos kreeg in de afgelopen 22 maanden ook meldingen binnen van overleden baby’s. Ze zit met veel vraagtekens. Als kleine uitvaartondernemer registreerde ze in die periode 103 overlijdensmeldingen. Waarvan veel plotselinge sterfgevallen, kanker, hartfalen, TIA’s, suïcides, ongevallen, één door corona en dus baby’s.

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
5 maanden geleden

Wat een ongelooflijke schande is het toch, dat AL die “plotselinge” sterfgevallen NIET uitgebreid onderzocht worden.

Als overledene (jong en oud) word je dus begraven of gecremeerd en ga je dus letterlijk de doofpot in.

Wat een belediging voor zowel de overledenen zelf als OOK voor hun familie en vrienden.

Zij zullen altijd met vragen blijven zitten als WAAROM. En het antwoord zal altijd achterwege blijven.

Ik vind het vooral heel triest voor al die baby’s die dus al in de baarmoeder komen te overlijden.

Ik had daar al eerder iets over gelezen, namelijk over de doodsstrijd die die kleine onschuldige wezentjes moeten doormaken.

Ik weet, dat toen ik het las, de tranen in mijn ogen sprongen.

Een zeer kleine troost is WEL, dat die kleintjes deze toch niet zo fijne Aarde direct verlaten en in het goddelijke Hiernamaals terechtkomen.

Wat ik mij afvraag, is OF de ouders van die overleden kindjes zelf de link gaan leggen tussen de gentechinjecties en het vreselijke gebeuren.

Zelf denk ik van niet, omdat, zoals ik al eens eerder schreef, MET de prikken ook hun psyche behoorlijk aangetast wordt.

Ik heb een vriendin met een zwangere dochter. Zij is al heel lang wakker en heeft met succes zich weten te verzetten tegen dit duivelse experiment.

Dat was best wel moeilijk voor haar, omdat zij werkzaam is in de bejaardenzorg.

Gelukkig heeft zij een fantastische verloskundige, die pertinent tegen de gentechinjecties is.

Ik begrijp absoluut niet, dat er zoveel artsen, kinderartsen, verloskundigen en verpleegkundigen zijn, die nog steeds als onnadenkende schapen dit beleid volgen.

Als je toch een greintje geweten hebt, kan je hier toch niet mee doorgaan?

Arnie
Arnie
5 maanden geleden

Ik heb het van dichtbij mogen mee maken, een gevaccineerde vrouw werd onverwachts zwanger, het kindje is geboren met ernstig hartvalen en zal waarschijnlijk niet ouder worden dan twee jaar?

fransje
fransje
5 maanden geleden

De sneeuwbal rolt de huidige machthebbers zitten klem maar een kat in het nauw kan nog rare sprongen maken wees alert strijders

Jan
Jan
5 maanden geleden

Nee hoor komt niet door die gif spuit het is allemaal toevallig

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x