Het Complot

Ondergrondse geheime bases vernietigd, geen buitenaardse invasie onder valse vlag

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oorlog met de vierdimensionale Orion-Greys en de Draco-Reptielen is definitief ten einde. Aan het begin van het derde kwartaal van dit jaar is de overwinning uitgeroepen.

De verwoede pogingen om de Aarde, de Maan en Mars te bezetten zijn definitief van de baan. De verslagen afvallige groepen Greys en Reptielen zijn via sterrenpoorten naar de buitenste regionen van het universum verbannen.

De overwinning heeft veel invloed op de huidige machtsstructuur van de Illuminati en Anunnaki op Aarde, de Maan en Mars nu ze niet langer kunnen rekenen op vierdimensionale steun. Elke poging die nu zal worden ondernomen door de resterende Greys en Reptielen om de Illuminati te helpen een buitenaardse invasie onder valse vlag te orkestreren zal worden tegengehouden.

Veel zonnestelsels hebben meegedaan aan deze grootschalige operatie en van vele planeten zijn buitenaardsen op dit moment geïncarneerd in menselijke vorm om ook op de driedimensionale fysieke Aarde hun steentje bij te dragen. Niet alleen de fysieke Aarde wordt opgeschoond, ook de vierdimensionale aura van onze planeet.

De operatie werd overzien door de Raad van Andromeda met leden van de volgende zonnestelsels: Arcturus, Antares, M103, Procyon, Vega, Capella, Polaris, Sirius A, Deneb, Tau Ceti, Alhena en Betelgeuse. Het zijn dezelfde stelsels die honderdduizenden jaren geleden intelligent leven creëerden op Aarde.

Tirannie

De Raad van Andromeda heeft nauwe banden met de Galactische Federatie, een bondgenootschap van zo’n 140 zonnestelsels met een voorzitter van Tau Ceti. Verwacht wordt dat de Aarde zich in de komende jaren aanpast aan leven in de vierde dan wel vijfde dimensie.

De afvallige Orion-Greys en Draco-Reptielen misbruikten de mensen van Aarde en gebruikten beamwapens om negatieve frequenties naar de Aarde te sturen vanaf de Maan en de Marsmaan Phobos. Wanneer ze niet werden gestopt zou een tirannie in deze sector van het universum ontstaan. Dit zou vele zonnestelsels negatief beïnvloeden.

Derhalve hebben de raden besloten de wet van de vrije wil opzij te schuiven en te interveniëren middels een oorlog tegen de Orion-Greys en Draco-Reptielen die zo’n negen jaar heeft geduurd. Het was een lange, moeizame oorlog en veel mensen hebben zich het laatste decennium erg moe gevoeld omdat ze buiten hun lichaam meehielpen de afvallige groepen uit te schakelen.

De Aarde is bevrijd na duizenden jaren te zijn gebombardeerd met negatieve energie, manipulatie en controle. De mensen die de grootste last hebben gedragen en die het meeste hebben gevochten komen van Arcturus, Tau Ceti en Procyon. De bijdrage van de mensen van Procyon was vooral waardevol omdat ze de zwakheden wisten te ontdekken van de Orion-Greys en Draco-Reptielen zodat ze konden worden verslagen. De mensen van Procyon wisten zich 12 aardse jaren geleden te bevrijden.

Nieuwe wet

Lange, uitvoerige discussies werden gevoerd en een nieuwe wet werd ingevoerd die de bekende ‘eerste richtlijn’ van non-interventie verving. Dit werd besloten omdat de bevolking op Aarde een driedimensionaal leven leidt en simpelweg niet beschikt over vierdimensionale fysiologie, kennis en technologie om te winnen.

De oorlog met als doel totale bevrijding van planeet Aarde en haar bewoners werd gevochten tegen twee rassen: Reptielen uit het zonnestelsel Alpha Draconis en het sterrenbeeld Waterslang en een specifieke groep afvallige ‘Greys’ die nu in het sterrenbeeld Orion leeft. Deze Greys zijn het nageslacht van Zeta Reticulianen die duizenden jaren geleden vanuit Zeta Reticuli 1 of 2 zijn gekomen.

De Aarde is niet de enige planeet die ze vanuit de vierde dimensie hebben geterroriseerd. Er zijn nog tenminste 21 andere planeten die nog bevrijd moeten worden. Alle afvallige Greys, Draconiërs en Reptielen die op Aarde voor problemen zorgen worden aangepakt en verwijderd uit hun ondergrondse bases. Hun bases die al jaren operationeel waren op Mars, onze Maan en de manen rond Mars zijn reeds gesloten.

Zo werd op 31 oktober in de Golf van Aden een onderwaterbasis van de Reptielen vernietigd. Op 8 november jongstleden werd daarnaast een ondergrondse basis van de Reptielen in Oost-China vernietigd.

Etherische implantaten

Volgende stap is om 5.000 hybriden of kruisingen tussen Greys en mensen, die geprogrammeerd zijn sinds hun geboorte, te verwijderen van de Aarde. Ze worden gedeprogrammeerd zodat ze zich kunnen ontwikkelen als vrijdenkende wezens met een vrije wil.

Door middel van etherische implantaten hebben de Draco-Reptielen en de Orion-Greys de mensen op Aarde duizenden jaren gecontroleerd, gemanipuleerd en in een constante staat van angst en onzekerheid gehouden terwijl ze de Aarde beroofden van haar hulpbronnen. Dit terwijl een groot deel van de onwetende en hulpeloze menselijke populatie als slaaf werd gehouden.

De verklaringen die door de Raad van Andromeda zijn gegeven komen overeen met de uitspraken van een klokkenluider die werkzaam was voor een Amerikaanse inlichtingendienst. Hij luidde de noodklok over de plannen van de Greys en Reptielen (voordat ze werden verslagen) met betrekking tot de Aarde, de Maan en Mars.

In zijn boek onthult Michael Prince dat de Amerikaanse inlichtingendiensten in 1964 reeds hadden geconcludeerd dat een buitenaardse alliantie tussen Greys en Reptielen het plan had om de Aarde tussen 2000 en 2030 over te nemen. Op 15 april 1964 hadden twee inlichtingenofficieren van Project Plato een ontmoeting met de Greys in de woestijn van Nieuw-Mexico om een afspraak te maken voor 25 april op Holloman Air Force Base in Nieuw-Mexico met als reden het verdrag uit 1934 te vernieuwen. Naar aanleiding van die ontmoeting werden de inlichtingendiensten zich gewaar van de plannen voor een invasie.

Invasie

Al enige tijd wordt een buitenaardse invasie onder valse vlag voorbereid door de resterende Greys en Reptielen. Ze verzamelen zich in tunnels onder Washington D.C. om de operatie te coördineren. Een dergelijke zogenoemde false flag operatie zal onder geen voorwaarde plaatsvinden en wordt tegengehouden door de Raad van Andromeda en de Galactische Federatie.

Een klein percentage schepen boven Washington D.C. is fysiek van vorm, de rest is holografisch. De volgende verhouding is van toepassing: 65 procent holografisch Grey/Reptiel, 13 procent cloud-ship of lichtbol Raad van Andromeda, 12 procent fysiek verkenningsschip Grey/Reptiel en 10 procent fysiek schip kabal/Aarde.

De Reptielen en Greys collaboreren met de controleurs, de Illuminati, de kabal in een laatste poging de mensen bang te maken omdat ze al duizenden jaren weten dat mensen een sterk visueel geheugen hebben en een zeer sterke emotionele respons hebben op visuele herinneringen. De filmindustrie, gecontroleerd door dezelfde Illuminati en kabal, brengt veel films uit over buitenaardse invasies in een poging mensen bang te maken en controle terug te krijgen. Een poging. Een dergelijke operatie zal worden tegengehouden.

Soeverein

Alhoewel sommige fysieke implantaten zijn gevonden en verwijderd door artsen is de huidige staat van evolutie en technologie op Aarde niet toereikend om het gebruik van etherische implantaten door de Greys te detecteren, meten of stoppen. De implantaten zorgen voor spirituele, psychologische en emotionele schade en de raden werken onvermoeibaar om ze te verwijderen.

De mensen op Aarde hebben het recht met een schone lei te beginnen, vrij van psychologische en emotionele invloeden die door de Greys en Reptielen zijn veroorzaakt met behulp van hun technologie. Het genezingsproces van het menselijk ras gaat door terwijl de Aarde transformeert en naar de spirituele vibratie van de vierde en vijfde dimensie beweegt waar mensen gezond, vrij en soeverein kunnen leven.

Onderstaand interview nam Alfred Webre, JD, MEd, af met een geïncarneerde afgezant van de Raad van Andromeda. Alfred Webre is één van de rechters van het Oorlogstribunaal in Kuala Lumpur.

{qtube vid:=d9KECe8Mu7Q}

Bron: Exopolitics.blogs.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
6 jaren geleden

Stevige sh*t gerookt kerel?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x