Homepagina » UFO » Grootste UFO-conferentie ter wereld ‘interactief en vernieuwend’
UFO congres 2012

Grootste UFO-conferentie ter wereld ‘interactief en vernieuwend’

Het Internationale UFO-congres, de grootste jaarlijkse UFO-conferentie ter wereld, viert deze maand haar 21e verjaardag in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona.

Het Internationale UFO-congres brengt vooraanstaande experts bij elkaar die onderzoek doen naar UFO’s en aanverwante fenomenen.

De conferentie begint op 21 februari aanstaande met het EBE-filmfestival dat vrij toegankelijk is voor iedereen. Er worden die dag verschillende films vertoond over UFO’s. De presentaties beginnen de volgende dag.

Meer dan 20 sprekers zullen de revue passeren en informatie geven over UFO-sightings, 2012, technologie, cover-ups door de regering, exopolitiek, Black Operations, graancirkels, buitenaards bezoek en meer.

Een panel zal vragen beantwoorden over 2012, buitenaardse soorten en UFO’s in de reguliere media waarbij onderzoekers en tv-persoonlijkheden het publiek een kans geven om antwoord te krijgen op prangende vragen.

Tijdens de conferentie komen onder meer aan het woord: graancirkelexpert Colin Andrews, presentator van Tercer Milenio Jaime Maussan, Dr. Steven Greer van het Disclosure Project, onderzoeksjournalist van de Huffington Post Lee Speigel, en MUFON-directeur Clifford Clift.

“We hebben geprobeerd dit jaar een interactieve ervaring samen te stellen,” zei mede-organisator Maureen Elsberry. “Zowel de onderwerpen als de sprekers zullen de leken én de serieuze UFO-onderzoekers interesseren.”

Phoenix Lights

In 1997 zijn ook boven Phoenix de nodige UFO’s waargenomen. Mensen deden op 13 maart 1997 massaal melding van ongeïdentificeerde vliegende objecten in het luchtruim boven de Amerikaanse staten Nevada en Arizona en de Mexicaanse staat Sonora. Het incident staat bekend als de Phoenix Lights.

Het stigma op het UFO-fenomeen lijkt te verminderen nu de mogelijkheid van leven op andere planeten veel wordt besproken binnen de wetenschappelijke gemeenschap.

{qtube vid:=GbXHomP8Vlw}

Bron: PR.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

de jonge

De Jonge waarschuwt dat coronapas gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

De coronapas is vanaf 1 februari alleen ...

commissie

Kamer wil geen onafhankelijke commissie voor sadistisch ritueel kindermisbruik: ‘De waarheid wordt verdoezeld!’

Vorig jaar bracht onderzoeksplatform Argos aan het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x