CoronaBuitenland

Grote Australische kranten berichten over link tussen covidvaccins en sterftepiek, Nederlandse pers zwijgt

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!

Nieuwe studie linkt Covid-vaccins aan wereldwijde sterftepiek, koppen de Australische kranten Herald Sun en The Courier-Mail. Ook andere Australische media hebben het opgepikt. Eerder stond het nieuws al op de voorpagina van de Britse krant The Telegraph. Hoelang blijven de Nederlandse media nog zwijgen?

Wetenschappers van de Vrije Universiteit analyseerden sterftecijfers uit 47 westerse landen en kwamen tot de ontdekking dat de oversterfte na coronajaar 2020 onverminderd hoog bleef, ondanks de uitrol van Covid-vaccins en allerlei beperkende maatregelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De onderzoekers roepen politieke leiders en beleidsmakers op om de onderliggende oorzaken van de aanhoudende oversterfte uitvoerig te onderzoeken.

Risicofactoren

Ze voegen toe dat er ernstige bijwerkingen van de vaccins gedocumenteerd zijn, waaronder ischemische beroertes, hartinfarcten en hersenbloedingen.

Het onderzoek maakt ook melding van ‘risicofactoren’ bij de klinische onderzoeken. Tijdens de proeven met het Pfizer-vaccin hadden mensen in de vaccingroep 36 procent meer kans op ernstige bijwerkingen. Bij Moderna was dat 6 procent.

Merk op: met ernstige bijwerkingen worden bijwerkingen bedoeld die leiden tot sterfte of ziekenhuisopname en die levensbedreigend zijn.

17 procent meer sterfgevallen

Uit cijfers van het Australische statistiekbureau ABS blijkt dat er in de eerste zes maanden van 2022 ongeveer 17 procent meer sterfgevallen waren dan gemiddeld.

Het onderzoek, dat is gepubliceerd in BMJ Public Health, laat zien dat meerdere agentschappen links tussen sterfte en Covid-vaccins hebben gedocumenteerd en gemeld. Zowel medische professionals als burgers hebben gevallen van ernstige aandoeningen en sterfte gemeld na vaccinatie.

Autopsies

Er zijn verschillende studies gepubliceerd waaruit blijkt dat COVID-19-vaccinatie kan leiden tot myocarditis, pericarditis en auto-immuunziekten.

En tijdens autopsies konden gevallen van bijvoorbeeld myocarditis, hersenontsteking en intercraniële bloeding worden gelinkt aan de COVID-19-vaccinaties, schrijven de onderzoekers.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tbja
tbja
1 maand geleden

dat is in de EU uiteraard bestempeld als fakenews, stel je voor dat Ursula met haar Pfizer smsjes zoveel verdiend heeft op de dood en verminking van burgers

Ron
Ron
1 maand geleden

Nederland komt ook aan de beurt vroeg of laat.

cobie1
cobie1
1 maand geleden

Wat moet je nu verwachten?
Hou mijn hart vast voor mijn geliefden ..in mijn 55+ gebouw staat vrijwel elke dag een ziekenwagen..hup weer een woning leeg..3 maal raden wat er in komt!

Lei
Lei
1 maand geleden

En de corrupte Nederlandse mainstream media blijven alsmaar zwijgen.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x