CoronaBinnenland

Kuipers verwacht 10 miljoen ‘coronabesmettingen’ dit najaar: ‘Geesten worden rijp gemaakt voor nieuwe lockdowns’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Zorgminister Kuipers zegt dat we er rekening mee moeten houden dat er vanaf de zomer of het vroege najaar 10 miljoen Nederlanders besmet raken met corona. De minister voegt toe dat de GGD is voorbereid op een nieuwe vaccinatiecampagne.

“Als je zes miljoen besmettingen zonder maatregelen hebt gehad in drie maanden, dan is het niet vreemd om er rekening mee te houden dat je een veelvoud daarvan, misschien wel 10 miljoen besmettingen, kan krijgen van september tot april volgend jaar,” aldus Kuipers.

Trap er niet in

De minister krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “De geesten worden rijp gemaakt voor nieuwe lockdowns, QR-codes en mondkapjes. Trap er niet in,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Neuroloog Jan Bonte voegt toe: “Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik krijg hier zo langzamerhand wel een beetje de slappe lach van. ‘Zolang het testen niet stopt, stopt de pandemie niet. En zolang de pandemie niet stopt, stopt het testen niet’.”

“En dan gek opkijken als mensen het begrip pandemie (en wetenschap en media) niet serieus meer nemen,” zegt huisarts Els van Veen. “En als je zegt dat dit waanzin is ben je een wappie of nepdokter. Nou, minister Kuipers; succes ermee! Als dit een pandemie is, kun je elke snotneus uitroepen tot pandemie en dan met dwang en drang aan de gang.”

En daarmee basta

“De angstzaaierij begint alvast. Ernst Kuipers waarschuwt voor 10 miljoen (!) coronabesmettingen in het najaar en wil dan 1,5 miljoen vaccinaties per week zetten. Zullen we hem gewoon keihard uitlachen?” vraagt rapper Kafka.

Journalist Annelies Strikkers reageert: “De campagne om in het najaar nog meer rechten in te perken, komt op gang. Ik deed niet mee, ik doe niet mee en zal ook nooit meedoen. En daarmee basta.”

Minister Kuipers gaat ook een Landelijke Functionaliteit Infectieziektebestrijding oprichten, ‘om snel te kunnen opschalen in het geval van een pandemie’. “Een mooie samenwerking tussen de GGD, het RIVM en het ministerie van VWS,” zegt Kuipers.

Heel sinister en cynisch

Ook daar komt veel kritiek op. “Ik heb al het vertrouwen in Kuipers verloren. Hij heeft totaal geen antwoord vanuit de gezondheid van ons lichaam. Alles is gericht vanuit de farmaceutische industrie,” schrijft voormalig brandweercommandant Wim Junte.

Van Veen haakt hierop in: “Ik vind het ook erg dat de overheid gezondheid puur als verdienmodel ziet en als middel om mensen onder de knoet van een coronatoegangsbewijs te krijgen. Aan gezonde mensen valt niets te verdienen, klopt, maar de ontwikkeling deze kant op is wel heel sinister en cynisch, minister Kuipers.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
280 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frits IJkel
Frits IJkel
2 maanden geleden

Misschien kunnen we een weddenschap sluiten dat als dit doemscenario niet plaats vindt, dat de minister aftreedt.

nou en!
nou en!
2 maanden geleden

ik verwacht dat deze herfst flink wat koppen gaan rollen,THE GREAT REGRET!!!!

Mattie
Mattie
2 maanden geleden

Dit is duidelijk desinformatie van Kuijpers

Dushi
Dushi
2 maanden geleden

Flikker op griezel ! 💀

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

280
0
We lezen graag je reactie!x