Homepagina » Binnenland » Grote corona-uitbraak in Amersfoort na vaccinatie: ‘Het zoveelste verpleeghuis’
corona
Foto: Pixabay

Grote corona-uitbraak in Amersfoort na vaccinatie: ‘Het zoveelste verpleeghuis’

In het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort is een grote corona-uitbraak vastgesteld. Van de 106 bewoners zijn er 70 positief getest. Twee van hen zijn overleden. Op de gesloten afdeling wonen ouderen met dementie of psychische klachten.

Op 30 januari zijn de bewoners ingeënt tegen corona. De media schrijven dat ‘er eerder al tekenen waren’ dat het vaccin niet voorkomt dat mensen die toch ziek worden, besmettelijk zijn.

Diverse mensen merken op dat dit al het zoveelste tehuis is waar bewoners ziek zijn geworden na vaccinatie. Enkele dagen geleden ging woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren in quarantaine na een corona-uitbraak. Dertig personeelsleden en de helft van de 54 bewoners waren besmet geraakt.

Wrang

Het personeel heeft de eerste vaccinatie gehad. “We weten dat er dan beperkte bescherming is, maar dat het virus nu toch om zich heen grijpt, is extra wrang,” aldus de directeur van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties, waar De Zonnehof onder valt.

Eind vorige maand kampte zorgcentrum Heelwijk in Heesch met een grote corona-uitbraak. Twee derde van de bewoners was besmet, liet een woordvoerder van BrabantZorg weten. Er zijn ook enkele bewoners overleden. Kort daarvoor hadden zij hun eerste inenting tegen het virus gekregen. “Het is heel erg wrang dat dit nu gebeurt.”

Het zoveelste verpleeghuis

Uit het hele land duiken dergelijke berichten op. Het begint op te vallen: “Het zoveelste verpleeghuis waar een grote corona-uitbraak is vlak na het eerste prikkie. Lijkt me genoeg aanleiding om een onderzoek te starten naar een eventueel verband. Maar wat zien we in de media? ‘Nee, gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand, is toeval’,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

“In vier weken bij elkaar opgeteld duizenden demonstranten zonder mondkapjes: geen corona. Mensen die zich laten vaccineren: 70 van de 106 positief getest. Twee doden. Goh. Zuiver toeval uiteraard,” twittert Clouds Are Ghost Sheep.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons reageert: “Werkt lekker dat vaccin.” Journalist Fiona Zwart voegt toe: “Maar nee hoor. Het vaccin heeft hier natuurlijk niets mee te maken. Durf te vertrouwen op je lijf in plaats van op de farma.”

“Iedereen moet het zelf weten hoor, maar ik zou nog even nadenken voor ik me zou laten vaccineren. Ik hoop wel dat mensen ook kunnen begrijpen dat ik ervoor pas,” zegt Arthur.

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Akkafietje
Akkafietje
2 maanden geleden

Wat zijn we toch bezorgd voor onze ouderen !!
maar belangrijker schijnt het dat de pensioen pot niet leeg raakt, want die moet naar de EU

doornbos
doornbos
Reactie op  Akkafietje
2 maanden geleden

Ons geld is allang weggegeven. Dat kon ook makkelijk natuurlijk. Nederland is zo goed als een pathocratie. We hebben een bestuur van geesteszieke mensen. Mensen die reeds lang op de hoogte zijn van de aanstaande grote opruiming onder specifiek de ouderen. Leest u bijvoorbeeld de ‘De COVID-19 goelag’ voor een compleet beeld van de ellende waar wij inzitten en wat ons nog te wachten staat. Waarom is in 1947 de code van Neurenberg ook weer opgesteld? Wat was de rol van artsen in WOII? Kijkt u waar we thans midden in zitten…De enige medici die zich durven uitspreken, respectievelijk aandacht willen vragen voor de waarheid, zijn degenen die met pensioen zijn. Deze mensen bedreigen met ontslag heeft dan niet zoveel zin meer. Om meer inzicht te krijgen in hoe de breinen werken van de krankzinnigen die ons (mondiaal) voorliegen, ben ik mij gaan verdiepen in de ponerologie. Dat is de leer van het kwaad.

Tom
Tom
Reactie op  doornbos
2 maanden geleden

Een enkele medicus toont wel integriteit en karakter vóór z’n pensioen: https://www.youtube.com/watch?v=Ss47p-rCiRI

Solo
Solo
Reactie op  doornbos
2 maanden geleden

Helemaal waar! Tenminste voor mij, ik deel dezelfde mening
Wij, onze ouders en grootouders hebben voor niets zo hard gewerkt. ” Voor ons en de toekomst”. Dat toekomst is ons ontnomen, gewoon gestolen door het kwaad

Ruud
Ruud
Reactie op  Solo
2 maanden geleden

We zien wat er gebeurt toch?
Ze ruimen de ouderen zieken en zwakken op!
En nog komen we niet in opstand!
Dat maakt ons medeplichtig!

Rob
Rob
Reactie op  doornbos
2 maanden geleden

Wat de rol van artsen betreft, het is mij jaren geleden al duidelijk geworden dat ook die niets te maken hebben met genezing en gezondheid. Ook zij zijn gewoon verkopers van farmaceutisch gif. In feite is de zogenaamde gezondheidszorg, waar ook de artsen onder vallen, hetzelfde als wat er in w.o. 2 met chemische middelen werd gedaan. Het enige verschil is dat het in het huidige systeem heel erg langzaam gaat, beetje bij beetje. We hebben niet voor niets zo’n 10 miljoen mensen in Nederland met chronische ziektes en aandoeningen, juist door al die farmaceutische troep. Die troep vernietigt je leven en lichaam. En naar wat ik heb gezien stelt het ook de dood uit zodat je nog langer en erger lijdt aan de kwalen, aandoeningen en ziektes.

Rebecca
Rebecca
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Artsen hebben zelf niet mogen nadenken sinds de jaren 40.
voor iedere kwaal een tablet(product)
De profylaxis bestaat enkel alleen om de BIG Pharma industrie te spekken.
Je moet het vergelijken met een huis dat in brand staat en alles wat ze doen is het alarm uitzetten!
Dat is ‘medisch zorg’

Rob
Rob
Reactie op  Rebecca
2 maanden geleden

Die laatste zin over ‘het alarm uitzetten’ is een hele goeie. Zo had ik het nog niet genoemd of gelezen. Maar ik snap helemaal wat je ermee bedoelt. Een mens voelt wat er met zijn lichaam ergens gaande is. Die medicijnen verdoven dat gevoel, dat als een waarschuwing aangeeft dat er iets gaande is. Maar wat er gaande is daar heeft geen arts, chirurg, wetenschapper, psycholoog enz enig idee van. Uiteindelijk zijn al die opleidingen niets meer dan een visie OP het leven, niet het leven zelf.

Astavakra
Astavakra
Reactie op  doornbos
2 maanden geleden

psychopaten, sociopaten, cognitieve dissonantie en stockholm syndroom

Snappie
Snappie
2 maanden geleden

Het is verschrikkelijk om te zien, welke kant we met elkaar op gaan, voortgedreven door de VN agenda. Alles moet wijken. Het is nog verschrikkelijk dat bijna iedereen om me heen het niet weet of ziet en ze gewoon te lui zijn om uit te zoeken of de msm hun werk wel naar behoren en onafhankelijk uitvoert. Ik heb er allemaal weinig hoop op dat dit goed gaat komen

rop
rop
Reactie op  Snappie
2 maanden geleden

Klopt te lui ,Als mensen in overheden of wat voor overheid dat ook is geloven, en men heeft veel soorten geloven, blijft men een slaaf van deze overheden en instellingen, en slaven moeten niet denken maar gewoon het denken overlaten aan overheden of een instelling, die gewoon een weg volgt die meestal ook een doodlopende weg is. en doodlopend is dat het persoonlijke denken ,gedacht moet worden door een ander en dat maakt het persoonlijke denken ,gedachten Dood en slaafs.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Snappie
2 maanden geleden

Politie ook,ik ben hun aan het uitleggen wat er allemaal niet klopt krijg ik als antwoord:dat zijn jou feiten en je hebt als baby toch ook wel een vaccin gehad en waarom zou je het nu niet doen dan? Gehersenspoeld en gehoorzaam naar hun zgn leiders,zijn ze jaren mee bezig geweest om alle figuren die ze willen bij de politie te laten en alle burgemeesters die net zo ziek zijn te installeren in elke stad,zo houden ze alles in de hand als iedereen in hun broekzak zittten,van Politie tot burgemeesters.

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Zou je ermee zitten als mensen niet zouden begrijpen dat je ervoor past, beste Arthur?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Het erfgoed van Mengele manifesteert zich

Doorn
Doorn
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

In de code van Neurenberg staat in een 10 tal bepalingen opgenomen, dat de rechten van personen die aan medisch onderzoek deelnemen moet worden gegarandeerd – Nu vindt er zo’n experiment plaats en het is de vraag of deze rechten geëerbiedigd worden. Wie zullen er voor het volgende tribunaal staan?

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Moordwapen bah

Marrob BE
Marrob BE
2 maanden geleden

Erg vreemd, is mij niets van bekend.
Verder onderzoek noodzakelijk

Jacob
Jacob
Reactie op  Marrob BE
2 maanden geleden

Stoppen met vaccineren is veel noodzakelijker. Onschuldigen worden nu geëlimineerd, afgemaakt, geslacht,vermoord.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Marrob BE
2 maanden geleden

Ik zou toch bijna denken dat dit Rutte is.

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Marrob BE
2 maanden geleden

Normaal gesproken doe je t onderzoek VOOR je het product op de markt brengt.

Nina
Nina
Reactie op  Skalenski
2 maanden geleden

Dat is de laatste decennia vaker niet gedaan, kijk maar naar de stint. En zie wat het ons gebracht heeft!

salvar
salvar
Reactie op  Skalenski
2 maanden geleden

is allang onderzocht werkt prima toch?
de lijst wordt steeds langer.

Rebecca
Rebecca
Reactie op  Skalenski
2 maanden geleden

Normaal bestaat niet, weet je nog!

Johannes
Johannes
2 maanden geleden

vermoed dat straks als men iedereen die dat willen een vaccin hebben gekregen de hele niet geïnjecteerde bevolking besmet. Dan zeggen ze om zich te verdedigen maar dan had u een vaccin moeten nemen. De stof zit er gewoon in het vaccin. Hierdoor vallen velen doden en zij zijn dus niet de schuldigen. Het is alsof dit met voorbedachte raden dit doen. Lang leve de marketing, media en farmaceutische industrie die op mensen gemunt heeft.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Johannes
2 maanden geleden

Ga even een jaar terug in de tijd. Weet u nog wat Rutte zei bij de eerste uitbraak van “corona?” Alleen op grond daarvan moet je huiverig zijn.

Joop
Joop
Reactie op  Johannes
2 maanden geleden

*Corona* of de griep is niet besmettelijk, weer een hersen spinsel.. griep *golven* zijn een kwetsbare periode in het jaar waarbij mensen hun immuun systeem wat meer is belast. Dat zijn meesteal de verkoudheids maanden.
Als je ouder bent 70+ en ondeliggende aandoeningen hebt kan dat problematisch zijn.. GRIEP *virus* – aka *corona* wat latijns voor crown (kroon) is.. zijn niet overdraagbaar omdat het niet een levende cel is.
Het is een afwerpsel VAN de cel, we hebben miljarden cellen in het lichaam.
Deze deeltjes (exosomen) kunnen NIET buiten het lichaam *leven* ze leven zowiezo niet, dus mondkapjes, winkel wagentjes ontsmetten en handjes ontsmetten on ONZIN en nutteloos (tenzij je als chirurg gaat opereren dan wil je een steriele/bacterie vrije omgeving).

https://www.bitchute.com/video/xhudT0Ssnt4/

https://www.bitchute.com/video/zUwoARSECwkz/

https://www.drrobertyoung.com/post/doctor-exposes-the-corona-effect-covid-is-blood-coagulation?postId=5f1120727a33750017d8bc82

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Joop
2 maanden geleden

Er zijn zelfs onderzoeken waaruit blijkt dat het nut van chirurgische mondkapjes zelfs tussen de oren zit. Minder infecties bij mondkaploze chirurgen. Snap zelf ook niet hoe dat kan.

Doorn
Doorn
Reactie op  Joop
2 maanden geleden

Men zou inderdaad het bedrog van Louis Pasteur eens moeten bestuderen en de Germ en Terrain theorie – dan kom je waarschijnlijk tot de hierboven genoemde conclusie – kijk ook eens naar de antroposoof Rudolf Steiner

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Johannes
2 maanden geleden

Met voorbedachte rade, van raad, heeft niks met raden te maken.
Ik geloof niet in die theorie van besmettelijkheid, maar dat ons lichaam vele malen slimmer is, als wij onze nutriënten maar op orde hebben.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 maanden geleden

Als je banger bent voor de griep, dan voor het vaccin, vooral het vaccin nemen!
Zeker weten dat de angst overgaat.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Eerst de pensioenfonds leeg roven en nu de ouderen moorden! Vaccine is GENOCIDE!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Precies lieve Joyce,eerst ‘ verwijderen’ ze de ouderen en zwakkeren uit de maatschappij, dat zag ik meteen vanaf het begin.
Endlösing 2.0.

Zie Bergamot Italië, vrijwel een hele generatie ouderen weggevaagd.

De beschaving van een maatschappij valt af te lezen aan de wijze waarop er met kinderen en ouderen omgegaan wordt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Loes in de Pels
2 maanden geleden

Beste Loes, ik heb geleerd in 2006 over deze genocide plan !!Eerst ouderen, handicapten en terminale zieken uitroeien.En dan gaan ze beslissen wie mag leven…Het programma is mislukt.. het is bijna afgelopen..

Arie
Arie
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

En laten we dan alle verantwoordelijken voor deze genocide maar voor het openbaar strafhof brengen. En dat zal dan heel ver gaan tot aan Bill Gates aan toe en alles wat hier achter zit en eraan meegewerkt heeft. The Great Reset de meeste mensen weten geeneens wie er aan meegewerkt hebben en staan hier straks weer op 27 april weer met een vlaggetje te zwaaien naar onze koning en koningin die er ook aan mee deed.

Bibi
Bibi
2 maanden geleden

We hoeven geen Netflix meer te kijken!
Die series stellen niets voor vergeleken met de Real life Horror Show waar we nu inzitten . . . . .
Goede Regie, jaren lange voorbereiding
Komt vast in aanmerking voor de Genocide Award

Emmy
Emmy
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Netflix is onderdeel van een brainwashprogramma…..
“Wennen aan indoctrinatie, wennen aan ‘gaslighting’”
Angst dieper en dieper ongemerkt inbrengen in een gezond systeem dat lichaam en mens (bet:geest) is, dat is wat Netflix doet. Onder het mom waar gebeurd of docuserie…hersenspoelen.
Onrust zaaien, eenzijdige beeldvorming. Het goede en het kwade benadrukken. Polariseren.
Zo gaan we elkaar vanzelf te lijf.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

huisarts

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

90
0
We lezen graag je reactie!x