Homepagina » Gezondheid » Een plant met een zeer unieke verschijningsvorm helpt tegen allerlei aandoeningen, waaronder kanker. Dit is ‘m
Een plant met een zeer unieke verschijningsvorm helpt tegen allerlei aandoeningen, waaronder kanker. Dit is 'm

Een plant met een zeer unieke verschijningsvorm helpt tegen allerlei aandoeningen, waaronder kanker. Dit is ‘m

De Universiti Putra Malaysia werkt momenteel aan een geneesmiddel tegen kanker gebaseerd op een plant met een zeer unieke verschijningsvorm.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de plant – Christia vespertilionis of vlinderplantje genoemd – werkt tegen kanker en ontstekingen.

Gekeken wordt wat het effect van deze plant is op dieren. Zo werden muizen geïnjecteerd met borstkankercellen en vervolgens behandeld met een extract van de plant.

Geen bijwerkingen

Christia vespertilionis helpt niet alleen bij de behandeling van kanker, maar ook tegen andere aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes, diarree, astma, migraine en mazelen.

Professor Latifah Saiful Yazan liet weten dat het extract tot dusver geen bijwerkingen heeft veroorzaakt.

Ze voegde toe dat de bladeren van de plant vele verschillende kleuren kunnen hebben, maar dat alleen de groene werden gebruikt voor medisch onderzoek.

Veel gezondheidsvoordelen

De onderzoekers zijn van plan het extract in de toekomst ook te gaan testen op mensen. Ze merkten op dat het vlinderplantje naar verluidt veel gezondheidsvoordelen heeft.

De universiteit kan ook onderzoeken wat het effect van de plant is op verschillende andere ziekten, als de overheid bereid is dat onderzoek te financieren, aldus dr. Latifah.

In 2013 begonnen de wetenschappers met hun onderzoek naar de plant. Ze stelden zes soorten moeilijk te behandelen kankercellen bloot aan het extract. Vooral borstkankercellen bleken goed te reageren op de behandeling.

Foto: Mokkie Wikimedia Commons

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
Sunshine
Sunshine
2 jaren geleden

Ik verheug me altijd als ik lees over hoe er mensen zijn die hun best doen een middel tegen allerlei ziekten te vinden.
Tegelijkertijd heeft het voor mij veel weg van het paard achter de wagen spannen.

Als de mensheid zouden leven zo wij bedoelt zijn te leven, in een natuurlijke omgeving, in balans met de natuur, natuurlijke voeding aten etc. weet ik zeker dat het overgrote deel van onze ziekten en klachten zouden verdwijnen.
Het is het feit dat we zo van de natuur en daarmee ons eigen wezen zijn afgedwaald, dat maakt dat ons systeem het begeeft.
Immers, hoe logisch is het dat je levenslang in een rat-race te zitten, je dagen (moet) slijten met niet je passie, maar bezigheden waar je niet vanuit je hart voor kiest, maar om dit kunstmatige systeem in de benen te houden. We niet natuurlijke voeding eten, maar buikvulling wat ons lichaam belast i.p.v. voedt en helpt gezond te houden.

We leven in een vreemde wereld.

mikkie
mikkie
Reactie op  Sunshine
2 jaren geleden

Ben het met je eens! Maar we hebben wel onze genetische bagage. Rokende ouders, medicijnen die onze ouders hebben gebruikt, de psyche van ons voorgeslacht…. ALs je de SEASE- therapie volgt bij een homeopaat waarbij alle “giftige stoffen”ontstoord worden, wordt altijd gevraagd naar je voorgeslacht.

Jani
Jani
Reactie op  Sunshine
2 jaren geleden

Big Pharma, zal hier wel een stokje voor steken. Er moet wél geld in het/hun laatje!!!

Arnold
Arnold
Reactie op  Jani
2 jaren geleden

Denk ik wel zeker want de aandeelhouders van Big Pharma moeten constant financieel tevreden worden gesteld. Maar hopelijk komt hier een einde aan.

René
René
Reactie op  Sunshine
2 jaren geleden

dus jij loopt liever in je nakie over de hei achter een konijn aan om het honger gevoel weg te werken omdat je de week daarvoor geen eetbare knollen hebt kunnen vinden. dat is volgens de natuur namelijk één van de twee passies die er gevolgd worden: overleven en voortplanten. verder is de natuur niet zo creatief.

en zodra je een stok oppakt omdat konijn mee dood te slaan, ben je weer met die vervelende evolutie naar een wereld met technologische innovaties begonnen.

en dus zouden inderdaad het overgrote deel van onze ziektes en klachten verdwijnen, je gaat er dan simpelweg aan dood, net als in de prehistorie.

fijn dat er mensen zijn die er alles aan doen om andere mensen te helpen, die aan dodelijke ziektes lijden, door in de natuur te zoeken naar stofjes die, nadat er veel getest mee getest is op veiligheid en bijwerkingen, omgezet kunnen worden in medicijnen.

duitinzakje
duitinzakje
2 jaren geleden

De verstoring tussen de natuur en onszelf is met name begonnen met de Verlichting, weet u wel, die periode die wordt opgehemeld omdat die ons tot ´beschaafde mensen´ zou hebben gemaakt.

Niets is minder waar, met die Verlichting – wiens licht? – hebben we een breuk gemaakt met ons spirituele zelf. We hebben hart/ziel losgekoppeld van de ratio. Niet langer werden wetenschappers aangestuurd en op het juiste pad gehouden door hun geloof in God maar door puur technocratische impulsen. Alle wetenschap sindsdien brengt korte termijn winst en vergeet de veel langere termijn schadelijke gevolgen van veel uitvindingen.

Toen de Kerk nog oppermachtig was in Europa gold het principe: ‘eerst het geloof, dan de ratio.’ De ratio diende God’s Plan en niet de korte termijn voordeeltjes voor de mens – omdat die veelal ten koste gaan van de verdere Schepping.

De wetenschapper is op de troon gaan zitten van God en sleutelt nu aan de oorsprong het leven zelf.

https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/29/artificial-embryo-created-no-egg-no-sperm-no-problem/

Dit is dus de ultieme winst van de duivel. Een wetenschap zonder God is een wetenschap van de duivel.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  duitinzakje
2 jaren geleden
Aad
Aad
Reactie op  duitinzakje
2 jaren geleden

Dan zouden we ook nog steeds moeten geloven dat de zon om de aarde draait.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  duitinzakje
2 jaren geleden

Gedeeltelijk mee eens, maar het is wel de religie die deze breuk veroozaakt heeft.
Geisoleerde stammen in het amazone gebied en op een eiland in de Indische oceaan overleven al honderden, zoniet duizenden jaren zonder enige ‘beschavings’ hulp.en zonder kerk.
Zij moeten nu tegen ons beschermd worden omdat we vol met ziekten kiemen zitten. Moderne medicijnen onderdrukken een ziekten, maar genezen de ziekte dus niet.
Voorts de religieuze ideen om zoveel mogelijk kinderen te verwekken heeft geleid tot de huidige overbevolking. Daar hebben de voorgenoemde stammen geen last van want er is genoeg voor iedereen. Volgens mij dus geen verlichting, maar verdoemenis.

jolo
jolo
2 jaren geleden

Jammer dat mainstreammedia.nl alleen nog via dat verachtelijke facebook gestart wordt!
Nooit via facebook want jouw mening stookt niet altijd met iemands mening over bepaalde zaken?
Dit plantje kan zogauwe het niet gemodificeerd of gemanipuleerd wordt?

joep
joep
2 jaren geleden

De Duivel bestaat niet zegt de Paus dus !!

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  joep
2 jaren geleden

De huidige paus is een anti-paus. Hij is een vrijmetselende socialist die de NWO ondersteunt. Hij heeft de Kalergi prijs – tegenwoordig de Keizer Karel prijs genoemd – gehad. Je weet wel, die fijne meneer die zegt dat de Europeanen zich moeten mengen met donkere volkeren om een ´subras´ te verkrijgen dat net slim genoeg is om te werken, maar te stom om te begrijpen dat ze slaaf zijn. Dit zijn niet MIJN gedachten, maar die van Kalergi en de zijnen. Zo denken die lui over mensen!

De paus zegt ook dat de hel niet bestaat waarmee hij 2000 jaar katholieke theologie de deur uit doet en zelfs acht Bijbelverzen ontkent die melden over de afdaling van Christus in de hel om enkele zielen aan de duivel te onttrekken. Katholieken zijn zich dit allemaal heel bewust en ongelukkig met de situatie. Er wordt zelfs gesproken een afzettingsprocedure te beginnen.

Bassie
Bassie
2 jaren geleden

Morgen zit iemand van Big Pharma in Indonesie om zaadjes van die plant te verzamelen. Vervolgens gaan ze er patent op aanvragen.

garriet60
garriet60
1 jaar geleden

geef dit medicament dan ook niet uit handen zoals de FHARMA CHEMIE want dan komt er niets van terecht komt het niet bij die genen die er ook recht op hebben !

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

hoogleraar

Hoogleraar plaatst corona in perspectief: ‘Hoeveel mensen gaan er elke dag dood aan kanker?’

We moeten accepteren dat de ziekenhuizen weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x