BuitenlandCorona

Het komt steeds dichterbij: ‘Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Chief Medical Officer van Ontario heeft gezegd dat mensen die het coronavaccin weigeren geen bewegingsvrijheid zullen hebben en mondkapjes moeten blijven dragen. Dr. David Williams kreeg de vraag of hij de vaccinatie zou verplichten. Hij erkende dat ‘we iemand niet kunnen dwingen om een vaccin te nemen’, maar voegde toe dat de bewegingsvrijheid van mensen die het niet halen drastisch kan worden ingeperkt.

Zonder vaccin krijg je dan bijvoorbeeld geen toegang tot bepaalde gebouwen of evenementen tenzij je ander beschermend materiaal draagt, aldus Williams. Onlangs bleek dat de VVD ook voorstander is van zo’n indirecte vaccinatieplicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Om je zonder persoonlijke beschermingsmiddelen vrij te kunnen bewegen moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd,” voegde de arts toe. Hij zei ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn geen toegang krijgen tot bepaalde locaties als er sprake is van een ‘risico’.

Een soort persoonlijke lockdown

Overheden kunnen de vaccinatie dus niet te verplichten, maar ze kunnen het leven van mensen die het vaccin weigeren wel heel erg moeilijk maken. Als cafés, restaurants, bioscopen, sportscholen, vliegmaatschappijen en werkgevers straks vragen om een prikbewijs, zullen mensen die weigeren in een soort persoonlijke lockdown terechtkomen.

Ook dat komt steeds dichterbij. In België werkt Resengo, het grootste reserveringsplatform van het land, namelijk aan een systeem dat bijhoudt of er besmettingen in een café of restaurant plaatsvinden. Voorwaarde is daarbij dat alle klanten de corona-app gebruiken. Die app moet dan je toegangsticket tot het openbare leven worden. De volgende stap is het vaccinatiepaspoort.

[Zero Hedge via Summit News]

4.7 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit please!
Nexit please!
3 jaren geleden

De totale krankzinnigheid…!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Ja, de nieuwe joden zijn bekend. Eerst uitsluiting dan discriminatie daarna vervolging en pogroms gevolgd door de kampen en de ovens.
Primitief.

James.T.Kirk
James.T.Kirk
3 jaren geleden

De meeste mensen worden niet ziek van een besmetting dus ik stel voor om dan de mensen te vaccineren die er wel last van hebben, en laat de mensen die blijkbaar een goed afweersysteem hebben met rust.
Het zelfde geld nu toch ook voor de griepspuit sommige mensen kunnen aan de griep overlijden en anderen worden nooit ziek. Daar hebben we toch ook geen beperkingen of uitsluitingen voor als je niet gevaccineerd bent, deze wereld veranderd langzaam in iets monsterlijks, ik zou haast zeggen “beam me up scotty”

rop
rop
3 jaren geleden

Het is eigenlijk overduidelijk dat men verplicht is zich in te laten enten, iedereen die is ingeënt heeft een vrijheidsbeweging en toegang tot alles, maar iemand die niet is ingeënt dus niet, maar is het niet zo dat persoon die zijn ingeënt toch niet meer een risico om besmet te raken door een niet ingeënt persoon, vanwaar dan dat men het verplicht is, een persoon die is ingeënt kan eigenlijk niet besmet worden want deze persoon is dan toch vrij en beschermt tegen een niet beschermende persoon, vanwaar dan deze verplichting, er schijnt dus toch dat er bepaalde stoffen inzitten, dat het de menselijke dna veranderd en misschien wel meer slaafs worden en meer naar een systeem gaan luisteren en gehoorzaam worden, we hebben alle soorten religie gehad en nog wat daaruit blijkt dat deze aan vervallen is en dat het geloof erin afbrokkelt en een soort gehoorzaamheid is die niet meer van deze Tijd is, een systeem of een geloof heeft altijd een vaste grond nodig om te functioneren en dat loopt nu gevaar door de ongehoorzaamheid van de wereld bevolking waarin de Machten hun controle kwijt lijken te raken, er zijn dus eigenlijk zogezegd duisteren krachten bezig om de mens onderworpen zien te krijgen aan een wereldwijd systeem, waarin de menselijkheid niet echt meer van toepassing is..

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x