Homepagina » Buitenland » Het komt steeds dichterbij: ‘Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren’
bewegingsvrijheid

Het komt steeds dichterbij: ‘Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren’

De Chief Medical Officer van Ontario heeft gezegd dat mensen die het coronavaccin weigeren geen bewegingsvrijheid zullen hebben en mondkapjes moeten blijven dragen. Dr. David Williams kreeg de vraag of hij de vaccinatie zou verplichten. Hij erkende dat ‘we iemand niet kunnen dwingen om een vaccin te nemen’, maar voegde toe dat de bewegingsvrijheid van mensen die het niet halen drastisch kan worden ingeperkt.

Zonder vaccin krijg je dan bijvoorbeeld geen toegang tot bepaalde gebouwen of evenementen tenzij je ander beschermend materiaal draagt, aldus Williams. Onlangs bleek dat de VVD ook voorstander is van zo’n indirecte vaccinatieplicht.

“Om je zonder persoonlijke beschermingsmiddelen vrij te kunnen bewegen moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd,” voegde de arts toe. Hij zei ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn geen toegang krijgen tot bepaalde locaties als er sprake is van een ‘risico’.

Een soort persoonlijke lockdown

Overheden kunnen de vaccinatie dus niet te verplichten, maar ze kunnen het leven van mensen die het vaccin weigeren wel heel erg moeilijk maken. Als cafés, restaurants, bioscopen, sportscholen, vliegmaatschappijen en werkgevers straks vragen om een prikbewijs, zullen mensen die weigeren in een soort persoonlijke lockdown terechtkomen.

Ook dat komt steeds dichterbij. In België werkt Resengo, het grootste reserveringsplatform van het land, namelijk aan een systeem dat bijhoudt of er besmettingen in een café of restaurant plaatsvinden. Voorwaarde is daarbij dat alle klanten de corona-app gebruiken. Die app moet dan je toegangsticket tot het openbare leven worden. De volgende stap is het vaccinatiepaspoort.

[Zero Hedge via Summit News]
4.7 24 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit please!
Nexit please!
5 maanden geleden

De totale krankzinnigheid…!!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Nexit please!
5 maanden geleden

In grote mate mee eens. Heb in augustus corona gehad met slechts paar dagen milde klachten. Voordat ik me laat vaccineren wil ik een compleet beeld wat er in het vaccin zit. Wat het precies met je lichaam doet, mogelijke bijwerkingen, ook voor de langere termijn.

Als ze niet met 100% zekerheid kunnen uitsluiten dat bij vaccinatie er een kans bestaat dat je met de tijd in de risico groep terecht kunt komen, ja dat lijkt mij wel een handige vraag. Want momenteel zit ik niet in de risicogroep en ben kerngezond. En dan zal er mogelijk ooit een tijd aanbreken dat ik door een of andere oorzaak in de risico groep terecht kom. Dat zien we dan wel weer maar een vaccin tegen corona mag dat proces niet versnellen.

Vrouwen die zich afvragen of het vaccin voor een negatief effect kan zorgen tijdens de zwangerschap, is dan ook een terechte vraag.

Voordat ze de grootste groep die alleen maar milde klachten ervaarden willen buitensluiten, lijkt het me handig dat de EMA totale openheid van zaken geeft van wat er eventueel mis kan gaan na vaccinatie. Voordat ze beginnen met dreigen zoals in Canada om tegenstribbelaars anders maar buiten te sluiten. Wereld op zijn kop.

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

en wat is ermee dat jij corona heb gehad?
corona bestaat al minstens 60 jaar en is gewoon een griep.
nu ben je waarschijnlijk gekrenkt omdat ik het als een gewone griep bestempeld
terwijl jij denkt het vreselijke killer virus te hebben gehad.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Ja, maar ging het in dit geval niet om een nieuwe variant waaraan ze de naam Covid-19 hebben gegeven?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Welke nieuwe variant?

Brenda
@Hybrid871
Biochemistry scientist; Interested in genetic sciences, Cell Biology and Innovation

‘SARS-CoV-2 bevat zelfde fingerprint als SARS-CoV-1 van 2003. Betreft geen nieuw virus obv genetica.’

https://twitter.com/Hybrid871/status/1330604348066422784

OmaD
OmaD
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Helemaal mee eens. En zoals de overheid nu al met nieuws draait, gaan we echt niet de waarheid horen over bijwerkingen enz. Schandalig deze regering e.a. je weet waar VVD voor staat: Vaccinaties Voor Dummies

Se Paratist
Se Paratist
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Combineer de Ted Talk van Bill Gates over depopulatie via vaccins, de waarschuwing van diverse wetenschappers over kans op sterilisatie, het afschuiven van alle verantwoordelijkheid na schade door vaccinatie door de fabrikanten en het feit dat fabrikanten geen ingrediënten willen vrij geven met elkaar…
Dan weet je dat je geen vaccin moet nemen.

Al is het ook voldoende om terug te denken aan de Mexicaanse griep, waar ook een “veilig” vaccin voor was, met 10.000en gevallen van hersenvliesontsteking tot gevolg.

Thuis blijven wanneer je ziek bent, is de enige nuttige tip die ons regime heeft gegeven.
Mondkapjes, handontsmetting en afstand houden, tasten allen ons imuum systeem aan.

Pcr-test kan bewezen geen corona besmetting vast stellen.
Met tot 97 % vals positieve testen tot gevolg.

Kortom, we zijn er behoorlijk ingeluisd en leven nu, dankzij de spoedwet, in een dictatuur.
Beter gaat het er dus niet op worden.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Als jij corona hebt gehad dit jaar en je bent hersteld, dan ben je immuun. Je kunt het niet krijgen, je kunt het niet dragen, je kunt het niet verspreiden. Vaccins zijn zinloos als je immuun bent.

monique
monique
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Ik verwacht dat de parameters waarop getest wordt niet de parameters zijn waar het echte gevaar vandaan komt.
techniek is al zoveel verder dan dat wat voor ons bekend is.
Voel- dat is de sleutel- of het goed voor je is. Niet je brein, niet de informatie die ons ter beschikking wordt gesteld. Je bent zelf de enige autoriteit over je lichaam. Jij bent jouw eigen dokter. Het is te laat om de schapen wakker te maken- maar het is tijd om de Leeuwen wakker te brullen!

Chantal
Chantal
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Het is gewoon een griep! Laat je niet gek maken! Het is een machtspel😡

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Ja, de nieuwe joden zijn bekend. Eerst uitsluiting dan discriminatie daarna vervolging en pogroms gevolgd door de kampen en de ovens.
Primitief.

ANTI-Rutte
ANTI-Rutte
Reactie op  Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Uit protest alleen al zou ik een gele ster op de jas naaien.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  ANTI-Rutte
5 maanden geleden

Die gele ster is al uitgegeven aan een groep mensen uit het verleden, die hebben de eer. Haal nou niet steeds die gele ster dragen erbij, je weet toch hoe geraffineerd de anti-semitische hordebeschermers handelen?

Dus gewoon die zwarte armband met het witte kruis gaan dragen, dat wordt het vrijheid symbool van ‘onze tijd’ en daarmee is de kous af.

OmaD
OmaD
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Vind ik een hele goeie

Simon
Simon
Reactie op  Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Nieuwe apartheid kun je het ook noemen, bankjes in het park: “Alleen voor gevaccineerden”. Remember Zuid-Afrika.

James.T.Kirk
James.T.Kirk
5 maanden geleden

De meeste mensen worden niet ziek van een besmetting dus ik stel voor om dan de mensen te vaccineren die er wel last van hebben, en laat de mensen die blijkbaar een goed afweersysteem hebben met rust.
Het zelfde geld nu toch ook voor de griepspuit sommige mensen kunnen aan de griep overlijden en anderen worden nooit ziek. Daar hebben we toch ook geen beperkingen of uitsluitingen voor als je niet gevaccineerd bent, deze wereld veranderd langzaam in iets monsterlijks, ik zou haast zeggen “beam me up scotty”

Ikke
Ikke
Reactie op  James.T.Kirk
5 maanden geleden

Ik ben echt never nooit ziek, daarom vond ik het zo vreemd om in juni ineens koorts te krijgen, ik bleek Corona te hebben. De koorts duurde in totaal 4 uur, ik voelde me echter totaal niet ziek. Na 4 uur was alles voorbij en was ik weer de oude. Als je koorts hebt, blijf je thuis, dat is normaal. Waarom zou ik nu ineens niet meer naar buiten mogen? Is het de bedoeling dat we onszelf dan maar van kant maken ofzo? Waarom zou ik een expirimenteel vaccin pakken met nanodeeltjes, ik vermijd nanodeeltjes al jaren lang omdat dit spul de hersen-brein-barriere passeert, ik hoef die troep niet. Dit is meer dan onmenselijk wat hier gebeurt!

exegese
exegese
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

In een vrij land is iedereen verantwoordelijk voor de eigen gezondheid, punt uit ! Alleen in dictaturen pleegt de overheid inbreuk op het recht op lichamelijke integriteit en persoonlijke leefsfeer !
Het grootste gevaar schuilt in het grote aantal mensen die onze vrijheid in de waagschaal leggen door massaal onvoorwaardelijk gehoor te geven aan maatregelen die ons vrije leven volledig zullen verwoesten. Ik zeg: iedereen die weigert logisch na te denken en onvoorwaardelijk de onwettige plannen van het overduidelijk gespuis in Den Haag helpen uit te voeren, is een GEVAAR voor de volksgezondheid en vrijheid.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

Hoi Ikke. Het dringende advies van het rivm is dat als mensen positief zijn getest op corona, ze [10 dagen] in zelf quarantaine gaan. Ook al ervaren ze zelf alleen maar milde klachten.

Ze hebben geconstateerd dat het virus na een dag of tien volledig uit het lichaam is. En dat mensen die het virus met zich meedragen binnen dat tijdsbestek anderen kunnen besmetten, die wel ernstig in de problemen kunnen komen Zij werden ingedeeld als risicogroep.

Hieronder vallen plusminus 2 miljoen 70 plussers. Mensen met overgewicht, hart en vaatziekten, longaandoeningen,
hoge bloedruk, slecht functioneerde organen waaronder lever -en nierziekten, en suikerziekte.

Ik weet het exacte aantal niet maar meen laatst gehoord te hebben dat het in totaal om ongeveer 6 miljoen mensen gaat. Dan zou het plusminus om 1/3 van de Nederlandse bevolking gaan. In dat geval kunnen we er van uitgaan dat iedereen wel iemand kent die in de risicogroep valt.

De regering heeft aan de hand van de gegevens een keuze moeten maken. Ze hebben er voor gekozen om de risicogroep in bescherming te nemen toen bleek dat het een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking betrof.

Chris
Chris
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Waar u impliciet voor pleit is dus dat die groepen bescherming moeten hebben maar de vrije keuze zou altijd voorop moeten staan. Als u rondloopt met influenza en u besmet uw opa van 80 met onderliggend leiden en hij is niet gevaccineerd tegen die mutatie kan het net zo veel gevaar opleveren als corona. Als u de echt cijfers beschouwd dan zijn de doden vrijwel allemaal met hevig onderliggend leed. De IFR van corona is onder de 70 0,05% dus het is onzinnig om daar de hele maatschappij voor te sluiten. Toen er TBC rondging wat destijds zeer gevaarlijk was werd ook niet de hele maatschappij afgesloten. Onder de 70 is het gevaar nagenoeg nihil. Wie bent u om mensen te veroordelen die zich niet willen laten inspuiten met een experimenteel vaccin want zo kan je een vaccin wat binnen 10 maanden bij elkaar is gesprokkeld wel noemen. De gevolgen van deze maatregelen zijn 100 maal erger dan de gehele zogenaamde pandemie bij elkaar. Er zijn zeer veel maatregelen te verzinnen die afdoende werken maar niet een hele maatschappij verzieken. De dood hoort nu eenmaal ook bij het leven. Niemand wil dood maar het is een gegeven zo gaat het al eeuwen en eeuwen. We leven met ziektes en door natuurlijke selectie worden we sterker of immuun. Deze hele neppandemie want dat is het wordt misbruikt voor andere doeleinden, en uw regering werkt daar met droge ogen aan mee.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Als je asymptomatisch bent, kun je anderen niet besmetten. Dit is een feit.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

Je kan nano deeltjes in je lichaam niet voorkomen.

Een paar jaar geleden besteedde ‘De keuringsdienst van waarde’ onderzoek naar honing, waar plastic nanodeeltjes in werd gevonden. Die bleken uit de bijen te komen, die dat uiteraard weer van de bloemen hadden meegekregen.

Als je dat weet, begrijp je dat het dus overal inzit. Vlees, melk, water, de lucht enz.enz..

En dus ook in ons lichaam.

Een jaar of 7 geleden hoorde ik een huisarts op ‘Sublime FM’ zeggen dat ieder kind dat vanaf dat moment geboren zou worden kanker ging krijgen. Hij vertelde er niet bij waarom, maar het zou mij niet verbazen als het hiermee te maken heeft.
En straling uiteraard.

Christina
Christina
Reactie op  James.T.Kirk
5 maanden geleden

U heeft 100% gelijk, jammer genoeg…

Jeroen
Jeroen
Reactie op  James.T.Kirk
5 maanden geleden

Dit is in 1992 al verklaard: ‘We maken de wereld zó dat er straks maar één uitweg is voor ‘vrije-denkers’: ZELFMOORD

Annelies
Annelies
Reactie op  Jeroen
5 maanden geleden

En de rest van de bevolking elemineren met het vaccin

Chantal
Chantal
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

Is het niet waard!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  James.T.Kirk
5 maanden geleden

Mensen die er wél ziek van worden hebben dus geen goedwerkend immuunsysteem.
Volgens mij is het juíst gevaarlijk om hen deze troep, want dat is het, in te spuiten.

rop
rop
5 maanden geleden

Het is eigenlijk overduidelijk dat men verplicht is zich in te laten enten, iedereen die is ingeënt heeft een vrijheidsbeweging en toegang tot alles, maar iemand die niet is ingeënt dus niet, maar is het niet zo dat persoon die zijn ingeënt toch niet meer een risico om besmet te raken door een niet ingeënt persoon, vanwaar dan dat men het verplicht is, een persoon die is ingeënt kan eigenlijk niet besmet worden want deze persoon is dan toch vrij en beschermt tegen een niet beschermende persoon, vanwaar dan deze verplichting, er schijnt dus toch dat er bepaalde stoffen inzitten, dat het de menselijke dna veranderd en misschien wel meer slaafs worden en meer naar een systeem gaan luisteren en gehoorzaam worden, we hebben alle soorten religie gehad en nog wat daaruit blijkt dat deze aan vervallen is en dat het geloof erin afbrokkelt en een soort gehoorzaamheid is die niet meer van deze Tijd is, een systeem of een geloof heeft altijd een vaste grond nodig om te functioneren en dat loopt nu gevaar door de ongehoorzaamheid van de wereld bevolking waarin de Machten hun controle kwijt lijken te raken, er zijn dus eigenlijk zogezegd duisteren krachten bezig om de mens onderworpen zien te krijgen aan een wereldwijd systeem, waarin de menselijkheid niet echt meer van toepassing is..

Ikke
Ikke
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Wij hebben zielige ministers die zich laten chanteren door het WEF, dat is een maffiabende die ook moorden laat plegen. Wat een slappe hap die ministers, totaal geen respect meer voor deze gasten. Maar ik laat me niet chanteren, ik neem die rommel NOOIT, over mijn lijk!

Jeroen
Jeroen
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Dat klopt dus niet: Het vaccin eerkt maar voor 80% dus covid zal hier niet mee verdwijnen en gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken.
HET VACCIN IS DUS NÉT ZO’N HOAX ALS HET VIRUS WAAR HET VOOR GEMAAKT IS.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jeroen
5 maanden geleden

Het virus is pas uit de wereld wanneer alle boosdoeners en regeringen die de pandemie uitdragen zijn opgepakt en hun juiste straf krijgen. Wij hebben hier met een kunstmatig gecreëerde situatie te maken, waarbij de inzet is; onder de mom van overbevolking het uitroeien van de mensen in de wereld en het uiteindelijke doel is; totale controle door een selecte groep mensen, met Schwab als woordvoerder, over alle overgebleven mensen en bezittingen.

Het probleem is dat veel mensen de regeringen geloven. Zij weten echter nog niet dat de vaccinatie, hetgeen een dodelijk wapen zal zijn, al lang klaar is. Want wanneer het wordt gebruikt om mensen te vergiftigen, dan hoef je geen jarenlang onderzoek te doen en alle regeringen zouden dit moeten weten.

Alle regeringen in de wereld zijn onderdeel van het plan Rockefeller Lockstep 2010 en lopen voor de waarheid weg en voeren een toneelstuk op en met de maatregelen en nieuwe ideeën die zij telkens weer hebben, wordt het steeds gekker.

De grote vraag is, wat is de toekomst voor de mensen die op termijn zijn ingeënt, wanneer mensen als onderdeel van Lockstep 2010 zijn ingeënt en dan dit door te voeren plan op korte termijn in duigen valt. Zullen mensen die ingeënt dan ook zeggen; WIR HABEN ES NICHT GEWUSST.

Er wordt niet voor niets haast gemaakt, want de bodem onder de voeten van het team van Bill Gates, Soros en het WHO beginnen akelig warm te worden, zeker nu zij weten dat het bekend is dat er fraude m.b.t. de verkiezingen in de USA bekend is en dat hun pion Biden waarschijnlijk uitgeschakeld zal worden. Daar hadden zij niet op gerekend. Vandaar dat nu alles in hoog tempo wordt doorgevoerd.

De komende maanden zullen kritisch gaan worden. Blijft Trump president en zet de zaken recht of wordt Biden president en krijg je niet alleen in de USA, maar wereldwijde chaos.

Netty
Netty
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Die “duistere” krachten zijn altijd al aanwezig geweest, alleen nu worden steeds meer mensen “wakker” en daarom beginnen ze nu nog meer van zich af te slaan. Vaccineren, maar vooral ook angst is idd een geweldig begin om de mensen weer in de pas proberen te laten lopen. Iedereen mag over zijn eigen lichaam besluiten … dus geen vaccinatie voor mij…. wat de consequenties ook zullen zijn!!

Alice
Alice
5 maanden geleden

Waarom laten we dit allemaal toe? Waarom laten we dit gebeuren? Er is werkelijk niets geleerd van de Tweede Wereldoorlog.

Ertje
Ertje
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

omdat de regeringen denken dat tegenstanders wappies en complotdenkers zijn en in de minderheid. We moeten veel meer propaganda maken tegen deze vaccinatie. Op de ouderwetse manier door flyers uit te delen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Ertje, volgens mij ben je wakker geworden. Veel succes in de strijd tegen wereldwijde ongerechtigheid. Welcome to the club.

Jetze
Jetze
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Nee Alice,

Sterker nog, als oud Bosnië veteraan durf ik zelfs te stellen dat mijn collega’s en ik ons leven hebben gewaagd ( sommigen zelfs gegeven ) voor niets!

De grootste moordenaars zijn de overheden. Als burger zou men zich de ogen uit de kop moeten schamen om zoveel geloof te hechten aan de woorden van deze moordadige overheden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jetze
5 maanden geleden

Dat klopt, wij gewone mensen worden dom gehouden om in de door te voeren systemen en agenda’s gebruikt te worden, waarbij het uitgangspunt is, laat het denken maar aan de regering en hun leiders over, want dan kunnen zij hun agenda uitvoeren.

Dat zie je nu ook weer, zij weten het beter en doen alsof zij het goed met je voor hebben, maar de werkelijkheid laat iets heel anders zien.

Zij hebben 1 pech en dat was er ten tijde van de meeste oorlogen nog niet: HET INTERNET.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Jetze
5 maanden geleden

Volledig mee eens!
Wij zijn juist degenen die heel veel hebben geleerd van een oorlog.
Dat is denk ik ook de reden dat veel veteranen, die zich hebben ingezet voor vrede, veiligheid én vrijheid zich nu extra belazerd voelen en hun mond opentrekken!

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Heel veel Nederlanders wensen je de galg, de dood aan corona of een concentratiekamp toe, wanneer je kritiek op het overheidsbeleid of de EU hebt.
Zij moeten wel doodsbang zijn voor critici en zoals u zegt niets geleerd hebben van de Tweede Wereldoorlog.

Essie
Essie
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Oh, ze hebben juist heel veel geleerd van de 2e wereldoorlog. Ze hebben geleerd hoe ze mensen onderdanig kunnen krijgen. De kampen hebben het uitgewezen. Dat waren toch allemaal gezonde mensen die daarheen gestuurd werden. Na korte tijd waren ze allemaal ziek. Ze hebben testen uitgevoerd en toen de oorlog was afgelopen zijn ze gewoon weer verdergegaan. Die horrordokters van destijds hebben hun kennis die ze toen hebben opgedaan doorgegeven aan hun opvolgers. De meesten van hen zijn de dans ontsprongen en naar Amerika overgevlogen met o.a. KLM-vliegtuigen alwaar ze hun experimenten op mensen konden voortzetten. Alles is het geheim natuurlijk. Slechts enkelen zijn veroordeeld tijdens de Neurenbergprocessen.

Hans
Hans
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Die 2x vakantie per jaar, technologie, reizen in vliegtuigen naar verre landen, alle soorten vruchten en groenten van de rest van de wereld eten – zonder dat de arme mensen daar het zelf krijgen – en pensioen genieten, dat is de prijs geweest voor de vrijheid. Wie is bereid dit alles in te leveren en zijn vrijheid terug te krijgen? Het controle systeem bestaat al langer. Alleen wordt je er nu rechtstreeks mee geconfronteerd. Men vraagt er nu een hogere prijs voor.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
5 maanden geleden

En ‘ze’ blijven elkaar maar tegenspreken.
Want volgens Tedros blijven alle maatregelen, zoals mondkapjes, social distancing en surveillance van kracht, óók na vaccinatie.

Ondertussen, in het Italiaans parlement:

Liberta!

https://twitter.com/LokaalGeld/status/1334990420682678274

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Geloof niemand. Zeker politici niet. Je zou intussen beter moeten weten. Het uitschot van de aarde beweegt zich in de politiek, samen met hun handlangers (o.m. rechters en advocaten).

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Herman de Graaf
5 maanden geleden

Ik weet wel beter hoor. Al zo’n 9 maanden.
Maar dan heb ik het alleen over déze hoax.
Daarvoor ook al. Denk aan de klimaathoax waar nog altijd veel mensen intrappen. Denk aan het systemisch racisme, wat gewoon BS is.
Vrijwel alle problemen zijn gecreëerd of verzonnen door de overheid zelf.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Precies VResistance. Had ik ook al gelezen. Ze verleggen steeds de regels. De lockdowns worden echt niet versoepeld na vaccinatie en een pcr test zal evengoed nog positief uitslaan. Maar zoals gewoonlijk is het overgrote deel in NL te laf. Net zoals in voorgaande 2 wereldoorlogen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Inderdaad. Een test die niet betrouwbaar is en daarnaast ook niet de aanwezigheid test van specifiek dit virus, maar van iets van 10 (?) virussen (die je maanden geleden kan hebben gehad).
Niet alleen lafheid, maar ook domheid.
Men blijft maar achter die wortel aanlopen.

Ikke
Ikke
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Daar staan ze dan Liberta te roepen, met hun belachelijke mondkapjes op. Goh wat kijk ik toch neer op de politieke mensen, 0,0 respect heb ik voor deze gasten, wat ze ook roepen. Haal dat belachelijke mondmasker van je kop af, iemand die zo’n ding op heeft, kan ik gewoon niet serieus nemen. Wat een domme mensen zeg.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

Mee eens. Maar ik ben al blij (met een dode mus?) dat ze het roepen.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

JUIST!
Want het vaccin is niet 100%, dús blijft idd alles hetzelfde ná de vaccinatie.
Die vrijheid is een lokkertje voor dombo’s….

Gerard
Gerard
5 maanden geleden

DDR in de Lange landen dus!

Nu nog even de stasi er bij en een muur

Henk R
Henk R
5 maanden geleden

En wie denkt dat dit om een virus gaat zal zich toch beter moeten informeren ,de televisie op marktplaats aanbieden en de krant opzeggen. In het artikel hier spreekt men van de vvd als grote voorstander maar ook d66 steunt dit plan ,zelf denk ik dat alle partijen die voor de spoedwet waren dit plan wel steunt. Kreeg gisteren een notificatie van de nos ,die sprak van 6577 positief getesten gemeld zijn bij het rivm en dat is 1200 meer dan het dag gemiddelde van vorige week. Dus ze hebben weer een blik positief getesten opengetrokken om weer “lekker ” nieuws te brengen dinsdag. We zullen wel weer zien, misschien dat er nu meer mensen opstaan tegen deze idiote maatregelen. Soms moet je mensen een beetje triggeren om ze te laten zien in welke toestand we beland zijn.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Henk R
5 maanden geleden

De cijfers lijken verdacht veel op Nazi-propaganda.

Essie
Essie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Het zijn toch allemaal nazi’s in de politiek, misschien op een enkele uitzondering na en wie geen nazi is is wel een nsb’er… Moet ineens denken aan vadertje Drees, hoe zou hij hierin gestaan hebben…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

Kan je nu op een briefje geven dat massale vaccinatie je niet uit de lockdowns gaat halen. En als je gevaccineerd bent zal de pcr test gewoon een (eventueel) positieve uitslag geven. Cornavirus is het niet om te doen want dat is nooit het doel geweest. Doel is chaos, verdeelheid, uitsluiting, opsluiting en uiteindelijk vernietiging. Rutte is een volleerd lachende piranha. De gautleider van getto Nederland voor de facistische agenda van de NWO. Het volk het zal em aan zn re*t roesten. Ik w8 op het massale en fysieke verzet van de burger.

Essie
Essie
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Had het niet beter kunnen zeggen. En wat ik nooit zal begrijpen, is dat mensen zich zo gemakkelijk laten manipuleren. Rutte heeft nog nooit iets positiefs voor het Nederlandse volk gedaan. Wel beloven… maar… we kennen met zijn allen het welbekende Nederlandse gezegde: “Veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven…” Voorbeelden te over als het op Rutte en zijn trawanten aankomt.

Christina
Christina
5 maanden geleden

Dus gaan we nog dieper in de dictatuur….

akkafietje
akkafietje
Reactie op  Christina
5 maanden geleden

Wie weet zonder het vaccin, moet je een hogere belasting betalen, of al in de super.
Deze demonen zullen ons het leven knap zuur maken

x

Check Also

de jonge

De Jonge beweert dat cijfers goede kant opgaan dankzij vaccinatie: ‘Pure propaganda’

De cijfers gaan de goede kant op, ...

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

111
0
We lezen graag je reactie!x