Homepagina » Buitenland » Het komt steeds dichterbij: ‘Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren’
bewegingsvrijheid

Het komt steeds dichterbij: ‘Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren’

De Chief Medical Officer van Ontario heeft gezegd dat mensen die het coronavaccin weigeren geen bewegingsvrijheid zullen hebben en mondkapjes moeten blijven dragen. Dr. David Williams kreeg de vraag of hij de vaccinatie zou verplichten. Hij erkende dat ‘we iemand niet kunnen dwingen om een vaccin te nemen’, maar voegde toe dat de bewegingsvrijheid van mensen die het niet halen drastisch kan worden ingeperkt.

Zonder vaccin krijg je dan bijvoorbeeld geen toegang tot bepaalde gebouwen of evenementen tenzij je ander beschermend materiaal draagt, aldus Williams. Onlangs bleek dat de VVD ook voorstander is van zo’n indirecte vaccinatieplicht.

“Om je zonder persoonlijke beschermingsmiddelen vrij te kunnen bewegen moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd,” voegde de arts toe. Hij zei ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn geen toegang krijgen tot bepaalde locaties als er sprake is van een ‘risico’.

Een soort persoonlijke lockdown

Overheden kunnen de vaccinatie dus niet te verplichten, maar ze kunnen het leven van mensen die het vaccin weigeren wel heel erg moeilijk maken. Als cafés, restaurants, bioscopen, sportscholen, vliegmaatschappijen en werkgevers straks vragen om een prikbewijs, zullen mensen die weigeren in een soort persoonlijke lockdown terechtkomen.

Ook dat komt steeds dichterbij. In België werkt Resengo, het grootste reserveringsplatform van het land, namelijk aan een systeem dat bijhoudt of er besmettingen in een café of restaurant plaatsvinden. Voorwaarde is daarbij dat alle klanten de corona-app gebruiken. Die app moet dan je toegangsticket tot het openbare leven worden. De volgende stap is het vaccinatiepaspoort.

[Zero Hedge via Summit News]
4.7 24 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nexit please!
Nexit please!
11 maanden geleden

De totale krankzinnigheid…!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
11 maanden geleden

Ja, de nieuwe joden zijn bekend. Eerst uitsluiting dan discriminatie daarna vervolging en pogroms gevolgd door de kampen en de ovens.
Primitief.

James.T.Kirk
James.T.Kirk
11 maanden geleden

De meeste mensen worden niet ziek van een besmetting dus ik stel voor om dan de mensen te vaccineren die er wel last van hebben, en laat de mensen die blijkbaar een goed afweersysteem hebben met rust.
Het zelfde geld nu toch ook voor de griepspuit sommige mensen kunnen aan de griep overlijden en anderen worden nooit ziek. Daar hebben we toch ook geen beperkingen of uitsluitingen voor als je niet gevaccineerd bent, deze wereld veranderd langzaam in iets monsterlijks, ik zou haast zeggen “beam me up scotty”

rop
rop
11 maanden geleden

Het is eigenlijk overduidelijk dat men verplicht is zich in te laten enten, iedereen die is ingeënt heeft een vrijheidsbeweging en toegang tot alles, maar iemand die niet is ingeënt dus niet, maar is het niet zo dat persoon die zijn ingeënt toch niet meer een risico om besmet te raken door een niet ingeënt persoon, vanwaar dan dat men het verplicht is, een persoon die is ingeënt kan eigenlijk niet besmet worden want deze persoon is dan toch vrij en beschermt tegen een niet beschermende persoon, vanwaar dan deze verplichting, er schijnt dus toch dat er bepaalde stoffen inzitten, dat het de menselijke dna veranderd en misschien wel meer slaafs worden en meer naar een systeem gaan luisteren en gehoorzaam worden, we hebben alle soorten religie gehad en nog wat daaruit blijkt dat deze aan vervallen is en dat het geloof erin afbrokkelt en een soort gehoorzaamheid is die niet meer van deze Tijd is, een systeem of een geloof heeft altijd een vaste grond nodig om te functioneren en dat loopt nu gevaar door de ongehoorzaamheid van de wereld bevolking waarin de Machten hun controle kwijt lijken te raken, er zijn dus eigenlijk zogezegd duisteren krachten bezig om de mens onderworpen zien te krijgen aan een wereldwijd systeem, waarin de menselijkheid niet echt meer van toepassing is..

x

Check Also

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

De oversterfte is op dit moment, met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x