Homepagina » Graancirkels » Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback
Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback

Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback

Buitenaardsen hebben mogelijk hun sporen achtergelaten in de Australische outback. Dat meldt de krant Northern Territory News. In Tennant Creek in het Australische Noordelijk Territorium, halverwege tussen Darwin en Alice Springs, zijn door de jaren heen diverse UFO-waarnemingen gedaan, maar nu zijn op het land onverklaarbare sporen gevonden.

Opzichter Ray Aylett denkt dat het een graancirkel betreft. “Er is geen andere verklaring,” zei hij. “De omringende grond is hard, maar in de cirkel is alles erg zacht.” Aylett ziet rond Muckaty Station, een gebied dat eigendom is van de Aboriginals en door de Australische overheid wordt gebruikt voor de opslag van kernafval, al vele jaren UFO’s, maar hij is zelf nog nooit bezocht.

De dinsdag na Pasen zag Aylett in het gebied naar eigen zeggen een soort rechthoekige wolken in de lucht. Het gebied was getroffen door zware regenval, waardoor de weg naar het afgelegen stuk land onbegaanbaar was geworden. Toen al het water weer was verdwenen, werd plotseling de vreemde vorm zichtbaar.

Toen Aylett op 7 april de weg aan het egaliseren was, ontdekte hij de graancirkel. Hij verkende het gebied met een helikopter, maar kon maar één formatie vinden. Aylett weet niet zeker of buitenaardsen contact proberen te maken, maar iedere keer als hij UFO’s ziet zwaait hij met zijn zaklamp.

[NT News]


Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. ‘Er is geen andere verklaring’ ???
  Hoe beperkt is je denkvermogen dan.

  De dooddoener ‘Dit is zo’n ingewikkeld patroon, dit kan nooit door mensenhanden gemaakt zijn’ gaat in dit geval ook niet op.

  6 likes
  • Verklaar dan eens het volgende:

   1. De graanstengels zijn telkens GEBOGEN op de knik, dus niet gebroken, wat inhoudt dat ze na verloop van tijd weer verder kunnen groeien, daarbij groeien de graanstengels die gebogen zijn geweest ook nog hoger door dan de stengels die niet gebogen zijn geweest.

   2. Men denkt dat dit te verklaren is door de hoge energie die afkomstig is van de lichtbollen die worden gesignaleerd als er graancirkels in enkele seconden gemaakt worden. Hiervan zijn ook video opnames van waarbij je de lichtbollen over het veld ziet scheren en even later ligt er een graancirkel.

   Ook ervaren diverse mensen een hele hoge energie wanneer ze door de graancirkels heen lopen. Voor sommige mensen is het vaak zelfs te heftig en moeten dan weg.

   3. De graancirkels worden vaak in seconden tot minuten gemaakt wat ook vaak bevestigd is door mensen die net bij een veld waren en even later weer terug kwamen op dezelfde plek.

   4. Er zitten zulke complexe cirkels tussen dat het onmogelijk is ze na te maken met zulke precisie. Geen enkel mens met een plankje en een touwtje of anderszins is dit nog gelukt. En als dit wel zou kunnen dan hadden de debunkers graag een Youtube video gemaakt van hun technologie om hun uitvinding aan het publiek te tonen. En anders waren ze wel een keer gesnapt denk je ook niet!?

   Je mening uitten is prima, maar onderbouw ‘m dan eens!? Wat is jouw “plausibele” verklaring dan!? Nou , nou…?

   Schenenschoppen is zo makkelijk, maar voordat je je mond opentrekt, denk dan eerst even na over een aantal zaken.

   Voor jouw een vraag voor mij een weet.

   12 likes
   • Al jou argumenten zijn niet van toepassing die bij de foto van dit artikel hoort… en dat is niet die mooie groene hierboven… maar die je ziet als je de link naar het originele artikel aan klikt.

    1 likes
    • Goed punt, de Australische cirkel is wel even anders dan het waarschijnlijk Engelse groene exemplaar. De foto boven het artikel is wat dat betreft misleidend, ik ging er ook vanuit dat het over deze graancirkel ging. Bedankt voor het wakker schudden…..

     0 likes
   • Helemaal mee eens Hans. Het is niet omdat er een paar grapjassen eens een moeilijke graancirkel gemaakt hebben in het verleden dat iedere graancirkel per definitie vals is. Vergeet niet dat, als ze door mensen zijn gemaakt, ze ‘s nachts moeten gemaakt worden, anders worden ze gezien.
    Je vergeet nog iets: er wordt verhoogde radioactieve en elektromagnetische straling waargenomen in de graancirkel. De lichtbollen die je beschrijft zijn de ‘kunstenaars’ : volgens mij zijn het INTERDIMENSIONALE en INTELLIGENTE ‘wezens’. Een interessant stukje uit de Emerald tabletten van Thoth geeft een idee van de verschillende dimensionale stappen weer:
    “THREE holds the key of all hidden magic,
    creator he of the halls of the Dead;
    sending forth power, shrouding with darkness,
    binding the souls of the children of men;
    sending the darkness, binding the soul force;
    director of negative to the children of men.
    FOUR is he who looses the power.
    Lord, he, of Life to the children of men.
    Light is his body, flame is his countenance;
    freer of souls to the children of men.
    FIVE is the master, the Lord of all magic –
    Key to The Word that resounds among men.
    SIX is the Lord of Light, the hidden pathway,
    path of the souls of the children of men.
    SEVEN is he who is Lord of the vastness,
    master of Space and the key of the Times.
    EIGHT is he who orders the progress;
    weighs and balances the journey of men.
    NINE is the father, vast he of countenance,
    forming and changing from out of the formless.”

    De makers van graancirkels komen uit dimensie FOUR : “Light is his body, flame is his countenance; freer of souls to the children of men. ” denkik toch

    1 likes
 2. Ik heb de foto even bekeken via de link maar daar is in de verste verten geen graan te zien,
  Laat staan een graancirkel En waren cirkels niet ooit rond?
  dit is gewoon een amorfe kale plek..

  9 likes
 3. dit is wel zoo mooi semetrich gemaakt dat handen arbeid hierbij in het niet wordt gesteld .wie wil hierbij nog iets vertellen ! ik wil het een praatjes maker wel eens zien doen .maar dan wel in een tijds bestek van 3 minuten of zo .

  1 likes
 4. zouden aliens,buitenaardse wezens als ze een boodschap willen achterlaten.dat niet op een andere manier doen???!!!dit is gewoon door mensen gedaan….dat is toch al lang bekend,bewezen door de jaren heen!!!WELKE BOODSCHAP ZOU DIT DAN MOETEN ZIJN?????DAT ZE KUNSTZINNIG ZIJN??/:)

  4 likes
 5. In Groot-Brittannië werd destijds ook bij hoog en laag beweerd dat de graancirkels van buitenaardse afkomstig moesten zijn, want die konden onmogelijk door mensenhanden gemaakt zijn, werd toen beweerd door bepaalde groepen. Tot er 2 mannen met een bekentenis kwamen dat ze bijna alle graancirkels gemaakt hadden. Ik zeg bewust bijna alle!! Ook ik geloof wel in buitenaards maar niet dat de graancirkels door buitenaardse gemaakt worden. 99% word door mensenhanden gemaakt en er zullen best ook wel onverklaarbare gevallen tussen zitten. Maar ik ben voortaan sceptisch en voorzichtig als het om graancirkels gaat, en zeker nadat de kerels in Groot-Brittannië een boekje open deden. Ik ben bang dat er in Australie ook zoiets achter zal zitten. Maar er is ook een hele grote groep die willen dat het buitenaards is, en dat is een groot verschil met echt buitenaards zijn. Ik zeg nogmaals dat ik ervan overtuigd ben dat er meer leven in het universum is dan alleen op aarde voordat ik weer een hoop reacties krijg, maar over graancirkels heb ik mijn bedenkingen. Ik vraag me ook af wat dan de bedoeling of de boodschap zou moeten zijn van dergelijke graancirkels, en zou een levensvorm die veel intelligenter zijn dan mensen echt geen andere manier van communiceren hebben?

  4 likes
 6. Als je dan de originele foto, niet kan plaatsen, plaats dan niks…. toch een soort van misleiding.
  daar zijn we hier toch op tegen?….
  Nergens in de australische outback is het zo groen als daar. Wat ook bevestigd wordt in het originele artikel.

  Daar zie je ook niet iets wat mooi symetrisch is… en zeker niet groen.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51

Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51

De aangekondigde ‘bestorming’ van de militaire basis ...

Apollo-astronauten zagen meerdere grote schepen op de maan. Acteur Dan Aykroyd vertelt in deze podcast ronduit over UFO's en aliens

Apollo-astronauten zagen meerdere grote schepen op de maan. Acteur Dan Aykroyd vertelt in deze podcast ronduit over UFO’s en aliens

Enkele dagen geleden was de Canadese acteur ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.