Graancirkels

Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buitenaardsen hebben mogelijk hun sporen achtergelaten in de Australische outback. Dat meldt de krant Northern Territory News. In Tennant Creek in het Australische Noordelijk Territorium, halverwege tussen Darwin en Alice Springs, zijn door de jaren heen diverse UFO-waarnemingen gedaan, maar nu zijn op het land onverklaarbare sporen gevonden.

Opzichter Ray Aylett denkt dat het een graancirkel betreft. “Er is geen andere verklaring,” zei hij. “De omringende grond is hard, maar in de cirkel is alles erg zacht.” Aylett ziet rond Muckaty Station, een gebied dat eigendom is van de Aboriginals en door de Australische overheid wordt gebruikt voor de opslag van kernafval, al vele jaren UFO’s, maar hij is zelf nog nooit bezocht.

De dinsdag na Pasen zag Aylett in het gebied naar eigen zeggen een soort rechthoekige wolken in de lucht. Het gebied was getroffen door zware regenval, waardoor de weg naar het afgelegen stuk land onbegaanbaar was geworden. Toen al het water weer was verdwenen, werd plotseling de vreemde vorm zichtbaar.

Toen Aylett op 7 april de weg aan het egaliseren was, ontdekte hij de graancirkel. Hij verkende het gebied met een helikopter, maar kon maar één formatie vinden. Aylett weet niet zeker of buitenaardsen contact proberen te maken, maar iedere keer als hij UFO’s ziet zwaait hij met zijn zaklamp.

[NT News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruud
Ruud
8 jaren geleden

Ik heb de foto even bekeken via de link maar daar is in de verste verten geen graan te zien,
Laat staan een graancirkel En waren cirkels niet ooit rond?
dit is gewoon een amorfe kale plek..

bennie
bennie
8 jaren geleden

zouden aliens,buitenaardse wezens als ze een boodschap willen achterlaten.dat niet op een andere manier doen???!!!dit is gewoon door mensen gedaan….dat is toch al lang bekend,bewezen door de jaren heen!!!WELKE BOODSCHAP ZOU DIT DAN MOETEN ZIJN?????DAT ZE KUNSTZINNIG ZIJN??/:)

biko
biko
8 jaren geleden

‘Er is geen andere verklaring’ ???
Hoe beperkt is je denkvermogen dan.

De dooddoener ‘Dit is zo’n ingewikkeld patroon, dit kan nooit door mensenhanden gemaakt zijn’ gaat in dit geval ook niet op.

garriet60
garriet60
8 jaren geleden

dit is wel zoo mooi semetrich gemaakt dat handen arbeid hierbij in het niet wordt gesteld .wie wil hierbij nog iets vertellen ! ik wil het een praatjes maker wel eens zien doen .maar dan wel in een tijds bestek van 3 minuten of zo .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x