UFO

BBC journalist ziet vliegende schotel boven Hertfordshire (interview)

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een BBC-journalist zag een onbekend vliegend object boven een weiland toen hij op woensdagochtend naar zijn werk reed.

De gerespecteerde sportverslaggever Mike Sewell herleeft tegenover de Britse BBC het moment waarop hij het schotelvormige schip rond 04.15 uur lokale tijd voor zijn auto zag opduiken.

Mike woont in Midlands en was op weg naar Stansted Airport om van daaruit naar Zweden te vliegen toen hij een onbekend object met rondom knipperende lichten boven de weg zag hangen.

De politie van Hertfordshire heeft naar eigen zeggen geen meldingen van UFO’s binnengekregen. Mike zei dat hij achter een VW-busje reed toen hij het schip in de lucht zag.

Miljoenen luisteraars van Radio 5 live konden op woensdagochtend horen hoe Mike compleet versteld stond toen het object op enkele tientallen meters van de weg boven een weiland verscheen.

“Ik reed rond 04.15 uur op zo’n 30 kilometer van Stansted Airport richting het oosten toen ik dit grote heldere licht in de lucht zag dat langzaam afdaalde richting de weg,” aldus Sewell. “Terwijl het naar links zwenkte kon ik onder het object kijken, het was geen vliegtuig of helikopter.”

“Ik zeg dit niet graag, maar het was schotelvormig. Het had verschillende knipperende lichten rondom en aan de onderzijde bevonden zich tenminste twee grote maar zachte witte lichten,” vervolgde de journalist. “Toen bleef het daar gewoon hangen en cirkelde het boven een weiland.”

“Ik was zo ontsteld. Ik probeerde mijn ogen op de weg te houden tot ik het na twee of drie minuten uiteindelijk uit het zicht verloor, maar ik zag dat het geen normaal vliegtuig was. Het was vreemd.”

“We zijn begonnen met ons plan zelfs nog meer mensen vertrouwd te maken met het zien van ons in jullie luchtruim. Dat betekent meer vluchten en een concentratie op gebieden waar we niet zo regelmatig worden gezien.” (SaLuSa 1-8)

Sewell was op weg naar het vliegveld om de Champions League kwalificatiewedstrijd tussen Malmö en Glasgow Rangers bij te wonen.

Hij passeerde juist het dorp Cottered in het Britse graafschap Hertfordshire toen hij het object aan de avondhemel zag. UFO-expert Timothy Good zei: “Dit is zeer fascinerend. Het betreft hier duidelijk geen vliegtuig van welk type dan ook. Ik ben zeer onder de indruk. Was ik er maar bij geweest.”

“Ik neem aan dat een aantal mensen dit object hebben gezien,” vervolgde hij. “Het is goed mogelijk dat het gaat om een buitenaards schip. Daarnaast zou het kunnen gaan om een geheim soort vliegtuig of ruimteschip. Deze worden al enige tijd door het Amerikaanse en Britse leger bestuurd en zijn gemaakt aan de hand van buitenaardse schepen.”

In onderstaand interview vertelt de sportverslaggever van BBC’s Radio 5 live over de vliegende schotel die hij boven een weiland in Hertfordshire zag. Ufoloog Timothy Good gaat in op wat het geweest zou kunnen zijn.

Bronnen: Thesun.co.uk, Dailymail.co.uk en BBC.co.uk

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x