Buitenland

Spaanse minister maakt zich belachelijk bij klimaatbijeenkomst: ‘Zo ziet hypocrisie eruit’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

De Spaanse klimaatminister Teresa Ribera, die de hele wereld overvliegt, arriveerde per fiets bij een bijeenkomst van milieuministers. Ze werd daarbij begeleid door dienstauto’s.

De informele bijeenkomst van klimaatministers vindt plaats in het Spaanse Valladolid, dit met het oog op het Spaanse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Er wordt onder meer gesproken over biodiversiteit en energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De krant Libertad Digital spreekt van een propagandastunt van regeringspartij PSOE in aanloop naar de verkiezingen op 23 juli.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Do as I say, not as I do

“De Spaanse minister doet een Schimmelpenninckje: ‘Do as I say, not as I do’,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL).

In Nederland kunnen ze er ook wat van. GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger vloog haar hele leven de wereld over en plaatste maandag een foto op Twitter waarop te zien is dat ze op de fiets zit. “En weer op weg naar Den Haag,” schreef ze erbij.

Religie

“Klimaat is een religie,” merkt financieel journalist Arno Wellens op. Journalist Joost Niemoller zegt: “Zo ziet hypocrisie eruit.”

En ja, Ribera is van het WEF.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Klimaat halve zolen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

UIT de EU dan zijn we van al de BULLSHIT klimaat gedoe af !!

Mart
Mart
1 jaar geleden

Duidelijker kan niet 🤣😂🤣🤣

Kabonkel
Kabonkel
1 jaar geleden

In de jaren 80 was het “zure regen”,na duits onderzoek zou binnen 20 jaar alle bomen dood zijn.Achteraf bleek dat onderzoek ook helemaal niet te kloppen maar raad eens wie er toen ook voor opdraaide “DE BOER”.
Daarbij wilde voormalig Van Gend en Loos electrisch gaan rijden met hun bestelbussen etc,dit alles werd vakkundig tegengehouden door “SHELL” u weet allemaal wel wie daar aandelen in heeft.
Klimaatgekte is van alle tijden🤮

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x