Homepagina » Bewustzijn » Grote groepen uit ondergrondse steden ontsnapt
stargate1948734938

Grote groepen uit ondergrondse steden ontsnapt

Het verwijderen van de commandocentra van de elite is bijna voltooid. Dit met het oog op de opening van vele verschillende portalen op 11 november aanstaande.

Een grote groep mensen leefde in de ondergrondse grotten en steden van de Illuminati. Het was een grootschalige geheime operatie waar velen al enige tijd bij betrokken waren.

Voor het eerste in decennia komen deze mensen aan het aardoppervlak en zien ze daglicht. Mensen die bekend zijn met de film The Island kunnen zich enigszins een voorstelling maken.

De opening van de genoemde portalen kan alleen worden waargenomen door mensen die ze willen ‘zien’. Het hangt van de geloofsovertuiging van de mensen af hoe ze zullen worden waargenomen. Vanwege de grote variëteit aan inwoners op Aarde zal het altijd zo moeten zijn. De walvisachtigen zijn een belangrijke schakel in het openen van de portalen in de oceanen en waterwegen.

De opening van deze portalen is niet eng. Enkel mensen die hebben geleerd hun multidimensionale percepties te gebruiken kunnen weten waar ze zijn. De afbeelding bij dit artikel geeft weer hoe de poort van 11 november eruitziet.

De mensen die zijn ontsnapt uit de ondergrondse steden delen hun informatie op het moment dat ze zich veilig genoeg voelen en belangrijker nog wanneer genoeg mensen de informatie die zij te delen hebben kunnen tolereren. Dit gebeurt waarschijnlijk na de opening van de vele portalen wanneer het extreem hoogfrequente licht velen ontwaakt die nu nog slapen.

Deze portalen konden nog niet eerder worden geopend omdat de hoge frequentie gedachten, emoties en multidimensionale vermogens enorm versterkt van mensen die ze kunnen waarnemen. Ze versterken ook de angst en woede van mensen die deze realiteit, waarin ze controle en macht kunnen uitoefenen op anderen, niet willen opgeven. In november is er genoeg licht en liefde om de angst die werd geprojecteerd door de gevestigde orde in evenwicht te brengen.

Binnenaarde

Zij die uit de diepten van de Aarde komen zijn niet de enige bewoners van de grotten. Nadat de portalen worden geopend komen leden van de Binnenaarde vrijwillig uit hun vier- en vijfdimensionale realiteit om het oppervlak van Gaia te bezoeken. Denk aan diepzeeduikers die uit de grond komen omdat ze wellicht speciale pakken nodig hebben om zich aan te passen aan de omgeving.

Deze gebeurtenissen symboliseren de afsplitsing van de Aarde in een groep die er klaar voor is de waarheid te zien en een groep die daar niet klaar voor is. Geef je helemaal over aan je ziel op het moment dat de portalen worden geopend. Het is je hogere zelf die weet hoe de portalen werken.

Leger

Eén van de vele geheimen die de regering heeft voor de massa is dat het leger al decennia lang sterrenpoorten, of door mensen gemaakte portalen, gebruikt. Er gaan kleine transportatieportalen komen die het reizen op Aarde een stuk gemakkelijker maken.

Sommigen zullen denken dat dit onmogelijk is. Deze mensen worden echter niet beangstigd door deze gebeurtenissen omdat ze vasthouden aan het oude. De angst voor het nieuwe beperkt hun bewustzijn tot het niveau waarop ze deze gebeurtenissen niet kunnen waarnemen. De vijfde dimensie is namelijk geen ‘plaats’ ver weg of hoog in de lucht. De vijfdimensionale Aarde is hier nu maar resoneert naar een frequentie die niet kan worden waargenomen met driedimensionale percepties.

Vertrouw op je voorstellingsvermogen en geloof in de boodschappen in je ‘dromen’ omdat dromen je vierdimensionale ervaring zijn en het voorstellingsvermogen je vijfdimensionale gedachten vormt.

Laat alle informatie door je kruin naar binnen komen en luister met je hogere hart. Neem de informatie waar met je geopende derde oog en begrijp de betekenis van je percepties met je hogere hart. Op deze manier ben je beschermd tegen elk fenomeen dat je kan beangstigen en je resonantie kan verlagen.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronawet

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook ...

ollongren

Ollongren (D66): ‘Blad Gezond Verstand hoort naast Fabeltjeskrant’

Vanochtend ging het tijdens het debat over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x