UFO

Pentagon deed onderzoek naar warp drive, manipulatie van extra dimensies en antizwaartekracht. Deze documenten bewijzen het

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon blijkt erg geïnteresseerd te zijn in zaken die grenzen aan sciencefiction en zelfs het paranormale. Denk daarbij aan de warp drive, het manipuleren van extra dimensies, donkere energie en exotische vormen van ruimtereizen.

De documenten zijn boven water gehaald door het I-Team van journalist George Knapp van Channel 8 News, dat al tientallen jaren onderzoek doet naar de link tussen de overheid en UFO’s.

De Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA liet onder meer onderzoek doen naar een manier van aandrijving die sneller reizen dan het licht mogelijk moest maken.

Extra dimensies

Daarnaast werd onderzoek gedaan naar antizwaartekracht en ‘gebieden waar de ruimtetijd was veranderd’. Het gaat daarbij om het manipuleren van de ruimtetijd van het vacuüm van de ruimte.

Tijdens een tweede studie werd gekeken naar donkere energie en extra dimensies.

“Het idee dat met behulp van een voldoende geavanceerde technologie de controle kan worden verkregen over de hogere dimensies is aanlokkelijk, en moet zeker nader worden onderzocht,” klonk het.

Geen verklaring

“Deze studies zitten bomvol informatie,” citeerde Channel 8 senator Harry Reid, die de financiering van de onderzoeken regelde.

“We hebben in de afgelopen decennia geleerd dat er veel dingen gebeuren waar geen verklaring voor is,” zei hij. “Nu wel.”

Veel verder

De documenten laten zien dat de Amerikaanse overheid veel verder ging dan het interpreteren en documenteren van UFO-waarnemingen.

Je kunt je nu afvragen wat ze nog meer hebben onderzocht (en wat nog niet naar buiten is gebracht).

[The Drive]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
ing. Waldeck
ing. Waldeck
4 jaren geleden

Begin jaren 70 was er op de Nederlandse TV een opname te zien hoe een metalen voorwerp tig meter de lucht inschoot.
Boven het voorwerp, op een dak, stond een opstelling waarin iets bevestigd was dat de zwaartekracht ophief.

Hier een voorbeeld hoe de zwaartekracht wordt opgeheven:
https://www.youtube.com/watch?v=GeyDf4ooPdo

RayOfLight
RayOfLight
4 jaren geleden

Erg interessant maar ook erg moeilijk document. Heb dit al een tijdje geleden bij Michio Kaku gezien.

Het lijkt Theoretisch mogelijk dat met bestaande (voor het publiek vrijgegeven) natuurkundige theory het mogelijk moet zijn om een warpdrive te ‘bouwen’

Eigenlijk niets nieuws want burkhard heim had 60 jaar geleden ook al een theory die hetzelfde voorspelde. Toch een opmerkelijk document want langzaam aan wordt het steeds duidelijker dat de einstein snelheids limit kan worden overscheden.

Want als het echt mogelijk wordt om met 100C of meer door het universum te reizen wordt bemande ruimtevaart ineens een heel stuk interessanter

Aart
Aart
4 jaren geleden

De US Airforce, Navy en Army hebben allang een paar vliegende toestellen die aan het onmogelijke grenzen.
Waarom denk je dat het de VS gelukt is om Noord Korea op de knieen te krijgen? juist, de hebben al een demonstratie van deze geheime wapens gehad en zijn van angst gezwicht voor de onderhandelingen.
De Russen weten dit ook en zullen echt geen oorlog willen voeren met Amerika…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x