Homepagina » Buitenland » Het is één grote poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met lied over de omgekeerde wereld waarin we leven
Het is één grote poppenkast en niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met lied over de omgekeerde wereld waarin we leven
Foto: YouTube/Marguerite Les Circonstances

Het is één grote poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met lied over de omgekeerde wereld waarin we leven

Afgelopen weekend gingen er in Frankrijk zo’n 50.000 gele hesjes de straat op. Daarmee is de daling van het aantal betogers gekeerd.

Dat is een flinke tegenvaller voor de regering-Macron, die hoopte op het einde van de beweging.

Behalve in Parijs gingen mensen in onder andere Marseille, Bordeaux, Toulouse en Lyon de straat op, schreef de krant Le Parisien.

In de media wordt vooral de nadruk gelegd op de vernielingen die de ‘relschoppers’ aanrichten en blijft de boodschap van de gele hesjes onderbelicht.

Geframed

Ze melden dat mensen demonstreren tegen de stijgende kosten van hun levensonderhoud en tegen Macron omdat hij alleen oog heeft voor de belangen van de elite en zich niets aantrekt van het gewone volk, maar veel verder dan dat komen ze niet.

De Franse zangeres en actrice Marguerite Chauvin heeft nu een lied gemaakt hierover, dat gelijk viral is gegaan. Op Facebook is het al meer dan een miljoen keer bekeken.

In de bijbehorende clip, waarin ze in een geel hesje met een groepje mensen over een rotonde danst, wordt vooral de nadruk gelegd op de manier waarop de gewone mensen worden geframed door de media.

Omgekeerde wereld

We leven eigenlijk in een omgekeerde wereld, in een poppenkast, zo laat Marguerite zien, en de gele hesjes doorzien dit.

De mensen die maar wat zitten te zwetsen op CNN worden afgeschilderd als de goeieriken, terwijl de boze rednecks worden weggezet als de slechteriken, klinkt het.

Ze zingt verder over framing:

“Wie stimuleren de economie? De goeieriken. Wie zitten krap bij kas? De slechteriken. Harvard, Rothschild, Wall Street? De goeieriken. Kleine ondernemers? De slechteriken.”

“Het is één grote poppenkast! Lang leve de bankiers! Lang leve de politici! Niemand gelooft het nog.”

“Wie kunnen rekenen op landelijke steun? De slechteriken. Wie gebruiken traangas? De goeieriken. Wie moeten het allemaal maar verdragen? De slechteriken.”

“Wie willen koste wat kost de EU? De goeieriken. Wie willen enkel hun kinderen te eten geven? De slechteriken.”

Bekijk het filmpje hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Zonnemax schreef:

  We worden “gevangen” gehouden in een woordenbrij van het kapitalisme / neo liberalisme. En blijven op die basis het “debat” aangaan met de gevestigde orde. Dat werkt niet (meer) !

  De “markt zal het voor ons regelen”, “Ze” (de overheid) stuurt wel bij. “We” moeten eeuwig groeien anders gaat het slecht met “onze” economie. “We” moeten méér doen, harder werken want de “concurrentie” is moordend, “we” moeten allemaal wereldkampioen worden. Winst maken, meer winst, mééér… dat is het toverwoord. En als “Ze” daarvoor de burgers steeds verder moeten uitknijpen, dan moet dan maar. “Ze” zetten er gewoon steeds meer migranten bij die de taal niet spreken dan kunnen “Ze” gewoon doorgaan en “we” moeten lekker participeren en niet zeuren.

  En al dat harde werken en steeds efficiënter werken van de afgelopen 40 jaar heeft natuurlijk een flinke stijging van het inkomen opgeleverd voor de gewone burgers. O nee, toch niet…. (Zie ook verslag Rabobank en Tilburgse universiteit van einde 2018 en onderstaande link naar een verslag van 2015).

  En nu gaan “Ze” de burgertjes weer wat verder pesten. Met waterpompen die nog meer CO2 uitstoten dan CV ketels en meer stroom verbruiken, want geld uitgeven moeten “We”. En elektrische autotjes met lekker veel accuzuur in plaats van waterstof die splitsen “Ze” ons ook in de maag: Lekker consumeren burgertjes, niet zelf nadenken! En als de inflatie niet stijgt, kom dan doen we de BTW gewoon omhoog en de belastingen en accijnzen. Neeee, de bedrijven pakken “Ze” niet aan natuurlijk niet, want wie weet verdwijnen dan de banen voor de burgertjes wel.

  Nee, maar “WIJ” burgers in Nederland worden nooit boos. Het heeft toch geen zin joh dat demonstreren. Lekker thuis blijven zitten mopperen en vooral kijken naar wat ons verdeelt, dat hebben “Ze” goed voor elkaar (nog). Maar niet meer in Frankrijk! Hulde voor de gele hesjes!

  https://issuu.com/zonnemax/docs/basisinkomen_2015

  43 likes
  • Rikk schreef:

   Vergeet niet Zonnemax dat de burgertjes die netjes braaf vijf dagen per week 8 uurtjes werken en waarvan er velen ook nog zo´n 2 uurtjes per dag fijn in de file staan; die krijgen er toch wel zo tussen de 10 en 40 euro netto bij hoor op het loonstrookje iedere maand. Dan houden ze weer een jaartje de koppen dicht, bang om anders nog meer kaalgeplukt te worden.

   Want je weet hé, werken loont!
   Hahahahahahaaaa

   14 likes
  • Coldshot schreef:

   Goeie duidelijke tekst Zonnemax ! Ik pik hem van je, voor op fb 🙂

   2 likes
  • Elise schreef:

   Wat ook erg is: al die mensen, die letterlijk ziek zijn geworden door het systeem. En er komen er steeds meer bij. We worden letterlijk opgeruimd. Ethisch leven bestaat niet eens meer. Kan ook moeilijk uitgevoerd worden. Wat heb je aan technologie, als men niet meer volgens natuur kan leven? Ons lichaam wordt op allerlei manieren vernietigd. Wij zitten allemaal in een holocaust/spinnenweb.
   Van mij mag de huidige technologie(wifi/mobieltjes/computers) vandaag nog de prullenbak in. Er wordt toch alleen maar misbruik van gemaakt. Laat de natuur eens weer de baas zijn. Deze is veel rechtvaardiger, want zij beslist niet over rijk/arm etc. Zij veroordeelt niet. Zet levende wezens niet in een hokje. Ja, zij maakt ook slachtoffers, maar dat gebeurt, omdat de energieën het zo bepalen/rechttrekken in balans. Daar komt ook weer iets moois voor terug. Het geeft zichzelf tijd om te helen.
   Alles gaat zo snel, dat iedereen zichzelf aan het voorbij lopen is. Ik merk, dat veel mensen niet eens weten wat ze aan het doen zijn. Ze doen het, omdat het opgelegd is. Geestelijk gemanipuleerd vanuit het systeem. Aan de ene kant word je uit het systeem gemieterd en aan de andere kant word je gedwongen het systeem weer in te gaan. Je moet meedoen, want anders vereenzaam je. Dus ze bepalen ook al hoe je je moet voelen. He Hallo! Het systeem stuurt mensen naar de singulariteit. Hoe zot/krankzinnig is dit? Mijn antwoordt: zorg eens eerst dat het systeem waarin wij leven menselijk leefbaar/uitvoerbaar wordt. Het moet op natuurlijke ritme uitvoerbaar zijn. Het moet kunnen ontwikkelen via alle zintuigen. Het moet ongedwongen zijn. Het moet vanzelf gaan. Er moet rust komen. En vanuit die rust komen de oplossingen/creaties.
   Welk ritme bedoel ik? Neem Pokemon. Snel/flitsen/druk etc, je krijgt er gewoon hoofdpijn. Neem Pipi Langkous. Gaat een stuk langzamer.
   Omdat alles zo snel gaat hebben we ook meer vervuiling. Dus wil je minder vervuiling. Leef langzamer. Doe dingen op eigen kracht. Duurzaamheid krijg je pas als dingen/mensen weer op natuurlijke wijze uit kunnen voeren.
   Technologie is voor mij de duivel/satan.(en ja ik besef dat ik er nu ook aan meedoe door hier te typen).
   Ik geloof namelijk, dat men via technologie(dus is nog erger dan religies, die aan de 10 geboden doen) de mens en zijn creaties gaat opruimen, om zo weer een nieuw tijdperk in te kunnen gaan. Neem een ster. Deze heeft 5 punten: die staan voor: Vuur/water/aarde/metaal/hout. Via metaal(technologie) wordt de aarde gezuiverd. Ke moment.(9)
   Het is meester Suerte(noordse mythologie/natuur) die er met 1 beweging er een eind aanmaakt. Daarna komt men weer in Sheng(0)
   Met andere woorden: je kunt het weer/natuur/alles niet onder controle krijgen, want het slaat altijd een keer terug. Das voor mij God. Bij de mens werkt het via karma.
   Dus de mensen die in en in slecht zijn, die komen zichzelf vroeg of laat nog wel een keer tegen. Dat weet ik zeker. Zoals ik/eenieder ook zijn les krijgt.

   2 likes
 • weg met ons schreef:

  Kan het zo even niet terugvinden, maar ergens is bijbels voorspeld dat de satanische macht zal doorgaan tot ze erbij neervalt. Zal iets te maken kunnen hebben met de geloofsovertuiging van de joods christelijke religie dat er eerst een armageddon moet plaatsvinden. Misschien geloven de gouden kalf aanbidders, de machten der aardse materie dat ze onoverwinnelijk zijn en de kosmos of god naar hun hand kunnen zetten.

  Wat er precies in de koppen van de psychopaten of noem ze zionisten/gangsters omgaat zal een eeuwig raadsel blijven. Misschien hebben psychopaten of zionisten daadwerkelijk een lijntje met de/een hogere macht en zijn deze krankzinnigen een speciale afdeling van de hogere of kosmos om de mensheid naar een climax van totale destructie te brengen? Dat dit alles niet goed gaat uitpakken mag duidelijk zijn, maar voor wie in den beginne en hoe is nog een raadsel. In ieder geval gaan we ooit naar de filistijnen, incl. de aanstichters.

  We zingen allen mee, in het laatste lied? Of is dit een zoveelste manier om het goed gelovige volk te misleiden en richting van iets te krijgen?

  11 likes
  • joepiedepoepie schreef:

   @Weg met ons,

   De Ashkenazi Joden hebben in de afgelopen eeuwen het christendom gekaapt en ons doen laten geloven dat Jezus van Joodse afkomst zou zijn.
   Alhoewel Jezus een inwoner van Palestina was, was dat land 2000 jaar geleden opgedeeld in grofweg 4 delen. Judea in het zuiden, (Hier woonden idd vnl joden, d.w.z. Semieten uit Saoedi-Arabië), Samaria daarboven (Grieks, Macedoniërs), oostelijk van Judea lag Philistea (Grieks, Minoërs) en BOVENIN PALESTINA, NOORDELIJK VAN SAMARIA lag GALilea,

   Mensen migreren al eeuwen. Trek nu deze tendens eens…

   Galilea, GALlicië (Spanje), Asterix de GALliër (Frankrijk), GALedones (Schotland), Gaelics (Ierland) GALatië, (Turkije, Later het Byzantijnse Rijk), GAL betekent KELTISCH!
   Nu snap je ook waarom joden Jezus niet als hun messias erkennen. Hij was geen semiet en al helemaal niet joods opgevoed, noch getrouwd met een joodse. (Er zijn werken die schrijven dat Maria Magdalena met Jezus (Yeasha, Yesha) zou zijn getrouwd). Volgens de Talmoed zijn alle niet-joodse vrouwen een prostituee. Vandaar dat zij als hoer wordt afgeschilderd.

   (Uit de Talmoed, met verwijzing)
   Mary, the Mother of Jesus, was a prostitute.
   —BT Sanhedrin 106b. BT Sanhedrin 67a. Shabbath 104b.

   All gentile women without exception are: “Niddah, Shifchah, Goyyah and Zonah” (menstrual filth, slaves, heathens and prostitutes).
   —BT Sanhedrin 81b – 82a.

   Om het Christendom te kapen is in de afgelopen eeuwen de doctrine ontstaan dat Jezus joods zou zijn geweest. Alsof alle mensen in Nederland joods zouden zijn. Zo is het joods-christelijke geloof ontstaan.

   – WIE beheert al eeuwen de schatkist van het Vaticaan?
   – WIE creëerde de illuminati in 1776?
   – WIE creëerden communisme/ bolsjevisme/ marxisme/ illuminisme?
   – WIE zijn verantwoordelijk voor de moord op HONDERDEN MILJOENEN CHRISTENEN alleen al in de laatste eeuw! (Rusland/ Sovjet-Unie, Duitsland/ DDR, Polen, Turkije, Palestina, China, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Letland, Estland, Litouwen, Albanië, Cuba, etc, etc, etc.)
   – WIE waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor de Armeense genocide, de Holodomor en talloze andere misdaden tegen de mensheid?

   Leesvoer:
   Alexandr Solzhenitsyn – The Gulag Archipelago (Je moet WEL een sterke maag hebben!)
   https://archive.org/details/TheGulagArchipelago-Threevolumes/page/n1

   10 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    @ joepiedepoepie

    Kan me niet helemaal vinden in je bijbel interpretatie, maar goed.

    Hier wat info in een leuk boekje over de illuminatie.
    Dissipation of the darkness.
    http://ethosworld.com/library/G-S-Lawrence-Dissipation-of-the-Darkness-History-of-the-Origin-of-Freemasonry.pdf

    1 likes
    • joepiedepoepie schreef:

     @Pinokkiocratie,

     Het Zonnewiel is ook een KELTISCH symbool.
     Het Gebroken zonnewiel heeft 2 varianten, de ene slaat op de steenbokskeerkring en de andere op het einde van een periode.

     Het GEBROKEN zonnewiel naar rechts heeft een andere naam. De swastika (Tegenwoordig Hakenkruis geheten) betekent van origine een symbool van GOED GELUK, en VOORSPOED. En wat is de andere naam van dit symbool? Gebroken jood.
     In Mesopotamië is dit symbool gebrukit door Marduk, de aartsvijand van Yahweh.

     De naar links tekenende swatika staat voor “onheil” en “onheilspellendheid” en symboliseert de Zuidelijke koers van de zon in de herfst en de winter en het sterven van leven.

     De swastika komt niet eens van onze directe voorouders. Het is eerder het culturele symbool van alle Arische mensen tussen Zuid-Amerika en de Azoren. Het is tienduizenden jaren oud en vindt zijn oorsprong in het gebied van het Indiase subcontinent.

     Jezus Christus bracht vele jaren door in Noord-India, kwam terug naar Palestina en vocht onder de swastika tegen de “de kinderen van de duivel”, zoals hij de leidende Joden noemde. Veel religieuze onderzoekers komen tot deze conclusie, omdat de rollen van Qumran uit de tijd van Jezus’ strijd
     nog steeds geheim worden gehouden in de centrale gebieden.

     Om de waarheid over Jezus, boodschapper van de Allerhoogste Vader en een deel van de Arische godheidsfamilie (echte patroonheilige, nationale goden, in zekere zin patroonheilige voor een specifieke ruimte), te vernietigen, ontstond de legende dat hij een Jood was. Maar de man “van Galilea” was Arisch, Keltisch. Het was één van de Galliërs die zich daar vestigden. (GALlliër = Kelten)

     De vroege christenen namen de swastika als een symbool van Christus en noemden het crux dissimulata (verkapt kruis).
     Dit kruis werd ook crux gammata, gammadion of gammakruis genoemd, omdat het de Griekse lettergamma in viervoudige herhaling liet zien.

     De Angelsaksen noemden het fyolfot; dit woord is zowel vertaald als “viervoet” als “vulvoet” – in het eerste geval verwijst het naar de vier hemelse pilaren aan de vier uiteinden van de aarde, in het tweede geval slaat het op de vroeg-christelijke gewoonte om de voet van een kerkraam met fylfot ornamenten te vullen.

     In oude Deense kerken werd de swastika meestal gevonden als een ornament van de doopvont.

     Op middeleeuwse wapenschilden verscheen het ook vaak als “swastika”, croix gammee ‘of croix cramponnee’.
     Niettemin konden de ridders die de swastika op hun schild droegen, niet zeker weten of het het teken was van het kruis van Christus was of dat het het op het kruis van Thor sloeg.
     Van Duitsland tot de Scandinavische nederzettingen, in Lincolnshire en Yorkshire (Engeland) werd dit symbool aanbeden.

     Daarom haren Joden dit symbool tot op het bot. En zij hebben er in de afgelopen eeuw alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dit symbool hét symbool van psychologische oorlogsvoering is geworden.
     Omdat dit symbool echter al duizenden jaren wereldwijd verbreid is, wordt tegenwoordig beweerd dat dit symbool van goed geluk voornamelijk door boedisten en hindoestanen wordt gebruikt. Niet is echter minder waar. Het is enkel en alleen haatpropaganda.

     Das Hakenkreuz, kunstvoll als Laubzierde in einen Teller graviert, war vor mehr als tausend Jahren ein erfolgreicher Exportartikel aus Asien.
     Jahwes Juden erstarren vor Angst vor dem Symbol ihres Gegenspielers, des arischen Gottes Marduk.
     Die Zerstörung des arischen Kulturerbes ist die Begleitmusik zur Auslöschung des deutschen Volkes. Während sich die vielen Abteilungen der Vereinten Nationen mit ihrer Arbeit brüsten, die Kulturgüter bedrohter Völker zu bewahren, unternehmen selbige Organisationen alle Anstrengungen, das arische Kulturerbe zu kriminalisieren und zu zerstören.

     http://zeit-zum-aufwachen.blogspot.com/2014/11/die-zerstorung-der-deutschen-volker-und.html
     https://onabike.cc/2017/09/26/spotted-the-strange-jesus-on-a-swastika-of-lumezzane/
     http://www.gutenberg.org/files/40812/40812-h/40812-h.htm#Page_862
     https://www.britannica.com/story/how-the-symbolism-of-the-swastika-was-ruined

     4 likes
     • Pinokkiocratie schreef:

      Niks nieuws. Zolang je begrijpt dat al die symboliek wordt misbruikt en betekenis wordt verdraaid, kom je al een heel eind.
      Ariër of geen Ariër maakt niet uit, zijn koninkrijk is niet op ethos maar op logos. Romeinen 9-6
      De tweeling Jacob en Esau. De een was geliefd en de ander niet.
      Wat ze willen is de bijbel binnenkort verbieden, omdat het voor hun een anti-semitisch boek is. Veel wat in de bijbel staat, kan je al niet meer openlijk over spreken zonder gedonder te krijgen met het geïndoctrineerd klootjes volk (Goyim). Zogenaamd zijn ze wakker, maar ze zijn zo hersendood als een zombie.

      Lees het boekje dissipation of the darkness, daarmee kom je weer een stukje verder.

      2 likes
   • weg met ons schreef:

    @joepiedepoepie

    Dankjewel voor het delen van deze kennis.

    1 likes
  • duitinzakje schreef:

   Joods-Christelijk bestaat niet! Het een staat haaks op het andere.

   Toen God Zijn Zoon naar de aarde stuurde, was dat om een einde te maken aan het totaal geperverteerde jodendom. De talmudisten waren knechten van de duivel geworden en hadden het jodendom omgebogen tot een werelds geheel van wetten en voorschriften die niets meer met God te maken hadden.

   De volgelingen van Christus, christenen dus, zijn het nieuwe uitverkoren volk en dat zit het oude uitverkoren volk natuurlijk niet lekker. Vandaar de haat tegen Christus en alles wat met Christus te maken heeft. Dat is de reden dat de farizeeen al die twee duizend jaar pogingen doen het christendom te vernietigen. Met de reformatie hebben ze een definitieve breuk veroorzaakt in de christelijke wereld. Het protestantisme wordt door talmudische rabbijnen dan ook ‘ judaisme light’ of ‘talmudisme for goyim’ genoemd. Calvijn was een rabbijn en Luther was omringd door talmudische joden. De protestanten zijn opnieuw de joden als God’s volk gaan zien. Lees William Cobbett ‘ A History of the Protestant Reformation in England and Ireland.’ Je zal leren dat die hele reformatie een orgie is geweest van plundering en bloedvergieten en alles wat katholiek was vertrappen. Met hulp van protestanten en vrijmetselaars is vervolgens in Frankrijk de revolutie van start gegaan met opnieuw plunderingen en bloedvergieten en alles wat katholiek was vertrappen. Nog weer later hebben we de Russische revolutie gehad met weer plunderingen en bloedvergieten. Het is steeds weer hetzelfde verhaal.

   De cruciale vraag moet dus zijn: hoe is het mogelijk dat een relatief kleine groep zo’n geweldige macht heeft om zoveel ellende aan te richten? Die kleine groep wordt gevoed door de duivel!! En dat moet je letterlijk nemen. Dat de westerse wereld – de christelijke beschaving dus – vandaag de dag zo’n puinhoop is, komt omdat de duivel komt als je beste vriend, totdat hij totale macht heeft verworven, dan begint het bloedvergieten en plunderen. De moderne westerse mens heeft zich helemaal losgezongen van God en dus geen spiritueel verweer meer tegen de duivel. Hij valt voor alle verleidingen totdat het te laat is.

   3 likes
 • Arwijn schreef:

  De aarde is plat en eindig, maar de mensengeest kent geen grenzen tot in hoe ver er gegaan kan worden om de waarheid in al zijn facetten van het bewustzijn te verschuilen.

  5 likes
 • Rikk schreef:

  Er kwam hieronlangs nog een commentator voorbij die écht wérkelijk wilde beweren dat de inkomens de laatste tijd zijn gestegen ten koste van de staatsschuld en dat dat nu echt niet meer kan.
  Staatsschuld alleen het woord al, hahaha laat me niet lachen.

  17 likes
  • bas schreef:

   Die is er de staatstschuld, maar de Nederlandse politica wil ook hier weer het beste jongetje van de klas worden in Europa want ze willen hun stoeltje in de EU of bij bedrijven veilig stellen.
   Aan je eigen toekomst werken of de de rug van de domme honden genaamd burgers…
   Welcome to Holland!

   0 likes
   • joepiedepoepie schreef:

    @Rikk,

    Staatsschuld is niet om te lachen. Het is dé hoeksteen van het Babylonische bankensysteem dat wordt gebruikt om landen te onderwerpen a.g.v. een oneindige (exponentiële) schuld. Dit systeem is van de 18e eeuw legaal in Europa.

    https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/netherlands

    Na de val van Napoleon eindigde de SOEVEREINE bataafse republiek en is ons huidig e (ILLEGALE) koningshuis door de Rothschilds geïnstalleerd. Willem I was een marionet van de bankiers.

    In de Nederlandse grondwet was verankerd dat, wanneer er geen nakomelingen meer waren, of wanneer deze “koninklijke” familie het land ooit zou verlaten, zij de aanspraak op de troon zou verliezen. Niet alleen was Willem III onvruchtbaar a.g.v. syfillis, maar het VOLTALLIGE “koningshuis” verliet Nederland op 12 mei 1940.
    (Dit in tegenstelling tot ANDERE koningshuizen van Europa die wél in hun eigen land bleven! (België, Denemarken)). In 1945 kwam het “koningshuis” doodleuk weer terug en deed of er niets aan de hand was. Mensen die eind jaren ’40 protesteerden tegen de illegaliteit van het “koningshuis” werden opgepakt.
    Feitelijk (óók JURIDISCH) is ELKE Nederlandse wet van NA 1945 illegaal, aangezien de grondwet duidelijk was.

    Maar het gezapige klootjesvolk vond het al lang best.

    De Bretton-Woods deal en het Marshall plan deden de rest. Het duwde Nederland in een almaar dieper wordende schuld, die op dit moment op zo’n slordige 450 Miljard Euro staat. (Meer dan 50% van het BNP)
    Daarom heeft de staat der Nederlanden de afgelopen decennia zo’n beetje alles verkocht wat de belastingbetaler heeft betaald. (Nutsvoorzieningen, Waterleiding, PTT, Spoorwegen (NS), Ziekenfonds (nota bene door die hele slechte Duitsers in 1942 ingevoerd), Jeugdzorg, etc., onder het mom van “PRIVATISERING” en “MARKTWERKING”

    De staatsschuld blijft echter oplopen, OMDAT DIT SYSTEEM ZO WERKT!
    Fractionele reserve doet de rest

    De bovenstaande link is alléén de staatsschuld. De schulden van Provinciën en Gemeenten zijn hierin NIET VERWERKT! Deze vallen onder de COMMERCIËLE SCHULD, en die is vele, vele malen hoger.

    0 likes
    • Rikk schreef:

     Ik ben geen praktiserend Christen en ken het woord “Schuld” niet. Dus ook niet alles wat daar mee samehangt.

     (Staats)schuld is een belachelijk fenomeen om een maatschappij op te ordenen. We schaffen dat gewoon morgen af.

     0 likes
  • frans schreef:

   Je weet toch ook niet wie allemaal hier reageert hier op deze site.

   0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Een enorme puinhoop is de samenleving geworden. Afbraak van onderwijs. Afbraak van zorg. Afbraak van veiligheid. Afbraak van normale arbeidsvoorwaarden, met medewerking van vakbond CNV en FNV Jongerius was de naam. Afbraak van voorzieningen. En het gaat maar door sloopbedrijf Rutte bv is de naam.
  Voorlopig is alles uitgekomen wat die achterlijke corrupte MSM altijd heeft verzwegen. Wat staan die voor l*l zeg.

  4 likes
 • Elise schreef:

  Is dit het begin van een Europese lente?

  2 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >