Homepagina » Het Complot » De criminelen die de Deep State runnen worden dit jaar ontmaskerd. Kim Dotcom licht tipje van de sluier op
De criminelen die de Deep State runnen worden dit jaar ontmaskerd. Kim Dotcom licht tipje van de sluier op
Foto: RobertNZ Wikimedia Commons

De criminelen die de Deep State runnen worden dit jaar ontmaskerd. Kim Dotcom licht tipje van de sluier op

Dit jaar worden de criminelen die de Deep State runnen ontmaskerd. Dat heeft de flamboyante hacker en internetondernemer Kim Dotcom geschreven op Twitter.

De Deep State omvat volgens hem ‘de aandeelhouders die profiteren van oorlog en chaos, de miljardairs die democratie veranderen in een illusie’.

“Ze hebben de politici en rechters in hun zak en beschikken over al jouw gegevens,” zei hij. “Het zijn de grootste piraten uit de geschiedenis. Wil je weten wie zij zijn?”

Insider

In 2015 mengde Dotcom zich in de discussie rond de e-mails van Hillary Clinton en de ‘Russische’ hack bij de Democratische Partij.

“Ik verzeker jullie: het was geen hack,” schreef hij toen. “Het was een insider met een geheugenstick. Ik weet dit omdat ik weet wie het heeft gedaan en waarom.”

Nul op het rekest

Dotcom zei dat hij had aangeboden om het bewijs te overhandigen aan speciaal aanklager Robert Mueller, maar dat hij tot twee keer toe nul op het rekest had gekregen.

Kennelijk is Mueller alleen geïnteresseerd in materiaal dat het officiële verhaal ondersteunt.


[Zero Hedge]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik hoop het van harte. Maar gezien het feit dat deze groep werkelijk alles in handen heeft zie ik dit niet gebeuren. Het gebeurt alleen als het volk zich massaal deze schoften uit hun landgoederen en kastelen haalt.
  En deze groep geniet de bescherming van politie en het leger.

  13 likes
  • vladi schreef:

   en dat beste bas,is het enige probleem.
   hun hebben het geweldsmonopolie.

   doe maar eens research naar,hoe het kan dat wij/burger (s) niet in bezit mogen zijn van een geweldsmonopolie,maar wij hebben het wel ‘vrijwillig aan hun gegeven,volgens hun.

   snap jij het nog.

   fff

   4 likes
  • I Trust Putin The Most schreef:

   Die zogenaamde elite probeert Kim al jaren af te stoppen en dat lukt niet. Hij is ze te slim af. Ik denk dat hij meer in z’n mars heeft dan wij voor ogen hebben. Ik juich het in ieder geval toe.

   3 likes
 • Elise schreef:

  Ik doe een gok:
  databedrijf: http://www.globalswitch.com Het woord verraad zichzelf al.
  Grootaandeelhouders: BlackRock/blackstone(de grote der grootten). Typ grootaandeelhouders google en zie lijst met namen. oa. Goldman Sachs.
  Hillary en Co kun je afstrepen. Zijn volgens mij maar kleintjes.
  Het zijn vaak niet de mensen, die we al kennen van tv of krant etc. Het zijn organisaties/hoogpriesters die de dienst uitmaken.
  Ben bang(vermoed), dat het weer een zondebok verhaaltje wordt. Iemand moet hangen en ondertussen gaat men vrolijk door met het globaliseren.

  BlackRock= zwarte steen= steen van Mekka? Witte steen die zwart is geworden door de zonden van de mens. Dag des oordeels. Daarmee zeg ik niet dat de islam de baas wordt. Vergeet de religies. Das afleiding.

  2 likes
  • Elise schreef:

   De dollar werd omhoog gehouden door oorlog. Is allemaal gestuurd. Wereldwijd. Schijnbaar niet meer nodig door NWO/centrale banken.(die zitten vrijwel in elk land).
   De grootste bullshit zijn beleggers. Ze maken niks. Ze spelen alleen een spelletje. Overname hier overname daar, faillissementen etc. Beetje gokken met geld, dat niet meer terugkomt bij het gewone volk, want winst wordt in de pocket gestoken en verlies wordt op de gewone man afgewenteld. En zo trekt men alles langzaam leeg. Alles wordt duurder. Er komt een moment dat de gewone man, dit niet meer gaat trekken. Denk dat het dit jaar wordt, dat de boel ontploft. Onthoudt dat de gewone man hier niet schuldig aan is. Heb je buren lief en kies voor menselijkheid. Laat je niet ringeloren door het systeem/valse berichten.

   6 likes
 • ster schreef:

  eerst zien en dan geloven

  7 likes
 • Louise schreef:

  Weer zo’n handige Jopie die zich nu al gaat uitspreken wat hij dit jaar gaat openbaren……..Eerst doen jongens, je bent je leven toch niet zeker meer met dit soort uitlatingen ….In Rusland en China verdwijn je in het grote niets……

  6 likes
 • Shockley schreef:

  Tja, ik hoop het ook. Dan haal ik alsnog chips en frisdrank in huis om te genieten van alle gespeelde verbazing in de media en de echte schok in de samenleving. Maar echt geloven? Nee.

  3 likes
 • nimrod14 schreef:

  niet zo slim van meneer dotcom om te zeggen wat hj zal aankondigen Mischien verdwijnt hij ook wel op een mysterieuse manier in 2019 of wordt hij vermoordt dat gaat lijken op zelfmoord Want ik geloof niet dat de heren van de deepstate dit afwachten

  1 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Die meneer is slim, en heel erg rijk, en wordt beschermd door die andere groep mensen die de 1/3 van de rest van de wereld economie in handen heeft, het zwarte circuit. Want ondanks al het bekende geld uit de kranten en bank wereld (wit circuit) en geld wat tussen zwart en wit inhangt omdat geld een ruilmiddel is, zijn er nog massa’s mensen die ‘erbij’ hangen, in alle landen ter wereld. Dat zijn geen tokkie’s maar het heet meestal maffia, of onderwereld. Vergeet die groep niet, ze zijn het smeermiddel in de samenleving, en staan altijd klaar om te exploderen. hou ze te vriend.
   Die Kim heeft een pracht villa-bunker, goed hek en mooie gracht erom heen, kiest zijn eigen lijfwachten uit, houd ook van een feestje maar is de archetype James Bond schurk.
   Alleen weet ik nu niet meer na al die onthullingen, of James Bond eigenlijk wel altijd aan de goede kant heeft gestaan….

   2 likes
 • Marcel schreef:

  Hier lange tijd niet geweest, maar ik zie dat de trollen het aardig hebben overgenomen.

  2 likes
 • Joris schreef:

  Wie weet, het begin is er al …

  “The Bundy Ranch villain and traitor, former Senate Majority Leader Harry Reid, is going to join John McCain and George Bush Sr. and be executed for treason, Pentagon sources say. Like McCain, Reid will officially die of cancer and be allowed, as condemned men are, the right to a few last words, the sources say. Reid chose to badmouth U.S. President Donald Trump.”

  https://kauilapele.wordpress.com/2019/01/07/benjamin-fulford-1-7-19-former-senate-majority-leader-harry-reid-next-cabalist-to-be-executed-as-military-tribunals-begin/

  (overigens zou ik liever zien dat het zonder doden of geweld kan)

  1 likes
 • PREDATOR schreef:

  @Ster
  Juist……Zelfmoordenaars geven het ook niet eerst aan…
  De echte niet in ieder geval..

  1 likes
 • frans schreef:

  Deep state valt uiteen.

  1 likes
 • Only you schreef:

  Je kan t amper geloven waartoe zij in staat zijn?

  0 likes
 • formidabele schreef:

  Verstevigt dit een geloof van een betere wereld?

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  >