Het Complot

De criminelen die de Deep State runnen worden dit jaar ontmaskerd. Kim Dotcom licht tipje van de sluier op

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit jaar worden de criminelen die de Deep State runnen ontmaskerd. Dat heeft de flamboyante hacker en internetondernemer Kim Dotcom geschreven op Twitter.

De Deep State omvat volgens hem ‘de aandeelhouders die profiteren van oorlog en chaos, de miljardairs die democratie veranderen in een illusie’.

“Ze hebben de politici en rechters in hun zak en beschikken over al jouw gegevens,” zei hij. “Het zijn de grootste piraten uit de geschiedenis. Wil je weten wie zij zijn?”

Insider

In 2015 mengde Dotcom zich in de discussie rond de e-mails van Hillary Clinton en de ‘Russische’ hack bij de Democratische Partij.

“Ik verzeker jullie: het was geen hack,” schreef hij toen. “Het was een insider met een geheugenstick. Ik weet dit omdat ik weet wie het heeft gedaan en waarom.”

Nul op het rekest

Dotcom zei dat hij had aangeboden om het bewijs te overhandigen aan speciaal aanklager Robert Mueller, maar dat hij tot twee keer toe nul op het rekest had gekregen.

Kennelijk is Mueller alleen geïnteresseerd in materiaal dat het officiële verhaal ondersteunt.


[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ik hoop het van harte. Maar gezien het feit dat deze groep werkelijk alles in handen heeft zie ik dit niet gebeuren. Het gebeurt alleen als het volk zich massaal deze schoften uit hun landgoederen en kastelen haalt.
En deze groep geniet de bescherming van politie en het leger.

ster
ster
3 jaren geleden

eerst zien en dan geloven

Louise
Louise
3 jaren geleden

Weer zo’n handige Jopie die zich nu al gaat uitspreken wat hij dit jaar gaat openbaren……..Eerst doen jongens, je bent je leven toch niet zeker meer met dit soort uitlatingen ….In Rusland en China verdwijn je in het grote niets……

Shockley
Shockley
3 jaren geleden

Tja, ik hoop het ook. Dan haal ik alsnog chips en frisdrank in huis om te genieten van alle gespeelde verbazing in de media en de echte schok in de samenleving. Maar echt geloven? Nee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x