Wereld

De wereld zoals we die kennen staat op het punt te eindigen. Dat stelt althans deze onheilspellende profetie

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf aanstaande zaterdag zal de wereld niet meer hetzelfde zijn. Dat heeft numeroloog David Meade voorspeld tegenover de Washington Post.

Hij vertelde aan de krant dat op 23 september het einde der tijden aanbreekt. De numeroloog baseert zich op een aantal verzen en getallencodes in de Bijbel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Centraal staat het getal 33. Dat is de leeftijd waarop Jezus stierf. Bovendien wordt de naam Elohim, Hebreeuws voor God, 33 keer vermeld.

Eerste gevolgen

Ook het feit dat het 33 jaar geleden is dat er een zonsverduistering zichtbaar was in de VS, is volgens hem een voorteken.

Meade legde uit dat Planeet X, ook wel Nibiru genoemd, op ramkoers met de aarde ligt. De planeet zou zaterdag zichtbaar worden en in oktober zouden de eerste gevolgen merkbaar zijn.

“De apocalyps uit de Bijbel wordt werkelijkheid,” citeerde de krant hem.

Vrouw

Daarin staat geschreven dat het einde der tijden zal komen als er een vrouw verschijnt aan de hemel, gekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en een kroon van 12 sterren op haar hoofd.

Zaterdag heeft het sterrenbeeld Maagd (de vrouw) de zon achter en de maan onder zich.

Negen sterren van het sterrenbeeld Leeuw en de planeten Mars, Venus en Mercurius vormen volgens hem de 12 sterren.

Symbolisch

Deze theorie over de eindtijd werd enkele jaren geleden door de NASA afgedaan als een verzinsel. NASA-wetenschapper David Morrison zei toen dat de planeet al lang zichtbaar had moeten zijn als die nu op de aarde zou afstevenen.

Ook binnen de christelijke gemeenschap krijgt Meade de wind van voren. “Getallen in de Bijbel zijn symbolisch bedoeld, maar niet om voorspellingen te doen,” aldus predikant Ed Stetzer.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

De wereld zoals wij die kennen zal eindigen, maar het is niet het einde. Het is begin van een nieuw tijdperk van wonderen.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Wedden dat de belastigdienst overeind blijft

Justin
Justin
6 jaren geleden

Goed uiteengezet, hoewel ik niet iets bijzonders verwacht exact op 23 september dan misschien inderdaad de 3 uren donkerte, maar ja wie ben ik,voor hetzelfde geld is het dan over en klaar met deze wereld. .En ja de bijbel spreekt over een vernietiging door middel van vuur en een neerstortende meteorieten-regen geven door de wrijving vuur dus zal alles in de hens gezet worden als dat neerkomt. Babylon de Grote is Amerika die zal het meest getroffen worden.(Openbaring)
Een derde van de mensheid een derde van de bossen zullen vergaan en de wateren zullen als alsem worden dus giftig ,de vissen zullen sterven.
Ook spreekt de bijbel over wegneming van personen dus een soort van redding maar niet voor iedereen dan wel voor degenen die hun hoop en vertrouwen op Jezus gesteld hebben..

Dries
Dries
6 jaren geleden

Ik vraag mij altijd af,bij M S M berichten en andere zeer professioneel gemaakte video’s wat er van waar is.
Sorry maar op deze site wordt meer dan eens het zelfde trucje gebruikt als wat onze overheid met de waarheid doet. Als de waarheid in hun belang is ,liegen ze niet,maar structureel doen ze dat wel.
De reden dat ik deze site blijf bezoeken omdat er ook waardevolle artikelen in staan.

Dries

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x