Wetenschap

Grote scepsis over evolutietheorie. 1000 invloedrijke wetenschappers uiten hun twijfels

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 1000 invloedrijke wetenschappers van over de hele wereld hebben openlijk hun vraagtekens gezet bij de evolutietheorie van Charles Darwin. Dat schrijft nieuwssite WND.

De wetenschappers zijn verbonden aan prestigieuze instituten zoals Harvard, Johns Hopkins, Columbia, de National Academy of Sciences, het British Museum en de Lincoln Library van het MIT.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We zijn sceptisch over de claims dat willekeurige mutaties en natuurlijke selectie de complexiteit van leven kunnen verklaren,” zeggen ze in een gezamenlijke verklaring.

Waarheid wordt verhuld

“Bewijs voor de Darwiniaanse theorie moet zorgvuldig worden bestudeerd,” vervolgen ze.

Mainstream media beweerden eerder dat ‘vrijwel iedere wetenschapper ter wereld gelooft in de evolutietheorie’. Dat blijkt niet te kloppen.

Bioloog Douglas Axe, directeur van het Biologic Institute, merkte op dat de waarheid wordt verhuld als gevolg van collegiale druk.

Sceptisch

“Geen enkele wetenschapper kan laten zien hoe het mechanisme van Darwin de complexiteit van leven kan verklaren,” zei hij.

“Om die reden zou elke wetenschapper sceptisch moeten zijn,” voegde hij toe.

Ongezond effect

Axe zei dat collegiale druk een ‘ongezond effect’ heeft op wetenschappelijk onderzoek.

Tot de groep van 1000 wetenschappers behoren onder meer professoren van grote universiteiten zoals de Universiteit van Cambridge, de Staatsuniversiteit van Moskou, de Ben-Gurion Universiteit van de Negev in Israël, MIT, Yale en Princeton.

[WND]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

Over elk facet van onze geschiedenis zijn we voorgelogen en ook over de zogenaamde “evolutie”.

Als er werkelijk sprake was van evolutie van apen naar mensen zouden alle tussenvormen ook nog bestaan, en niet alleen de begin- en eindsoort. Een eindsoort die dan ook nog eens zeer gedifferentieerd is.

In mijn overtuiging zijn allerlei verschillende buitenaardse soorten hier heel lang geleden naartoe gekomen om elk hun stukje aarde te claimen. Deze menselijke voorouders hebben allerlei dier- en plantensoorten meegenomen van hun thuisplaneten.

De mens wil nu ook naar Mars en zal daarvoor ook zijn eigen plant- en diersoorten meenemen.

Coeus
Coeus
5 jaren geleden

Daar komt nog een eerder bericht op deze site bij, dat zo’n beetje alle dieren, en wij ook, terug zijn te leiden tot één paar (per dier uiteraard) zo’n 100.000 tot 200.000 jaar geleden. Dat kan betekenen dat toen al die soorten ineens zijn ontstaan, of dat die paren de Ark van Noach-achtige overlevenden waren van een een catastrofe.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Evolutie van soort tot soort is een lachwekkende fabel met geen enkel bewijs.
Het leven is holistisch ontworpen en kan zich aanpassen aan de omgeving tot op een zekere hoogte, maar kan niet te ver afwijken van de centrale blauwdruk anders dan ontstaan er beschadiging zoals mentale of fysieke degeneratie en onvruchtbaarheid.

Coldshot
Coldshot
5 jaren geleden

Zijn deze wetenschappers gelovig? Dan verklaard dat veel.. Zelf denk ik dat zowel Darwins evolutie theorie als transspermia verantwoordelijk zijn.. Het is niet of of maar en en.. Dna komt zeer waarschijnlijk vanuit de ruimte en evolutie deed de rest.. (en wellicht zijn we naderhand nog een beetje bij “getuned” door buitenaardse “goden” zoals bv de Anunaki/farao’s).

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x