Homepagina » Het Complot » De 13 Satanische Bloedlijnen: “Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden”
De 13 Satanische Bloedlijnen: "Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden"

De 13 Satanische Bloedlijnen: “Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden”

De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan.

Door de wereldwijde crisis is de werkeloosheid wereldwijd gestegen en in veel landen leiden de mensen steeds vaker honger. Overheden praten over bezuinigingen en onze pensioenen lopen gevaar. De wetteloosheid neemt overal toe en de liefde onder de mensen verkoeld steeds meer. Angst en depressies zijn aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen.

Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?’ We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting, zo schrijft Robin de Ruiter in zijn trilogie De 13 Satanische Bloedlijnen.

Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa 300 mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolutie geheimhouding, aldus De Ruiter.

Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek:

Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit gehoord hebben. In praktisch elke handeling in het dagelijks leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. Er zijn geen Russen. Er zijn geen Arabieren. Er is geen derde wereld. Er is geen Westen. Er zijn geen Verenigde Staten. Er is geen democratie. Er is uitsluitend DuPont, AT&T, Dow, Shell en Exxon. Dat zijn de wereldnaties van tegenwoordig.

De macht van dit soort concerns overschrijdt alle grenzen. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

We hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supranationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over planeet aarde.

Vrijmetselaar Moses Montefiore:

Zolang we geen integrale controle over de wereldpers hebben, zal alles wat doen geen resultaat hebben. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat we de wereldpers kunnen beïnvloeden als we mensenmassa’s willen besturen en ketenen.

John Swainton (1829-1901), ooit uitgever van The New York Times:

Er bestaat geen vrije pers… Wij zijn instrumenten en horigen in dienst van financiële machthebbers… We zijn intellectuele prostituees.

De 13 Satanische Bloedlijnen, uitgebracht in meer dan 100 landen, voert langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte.

De 13 Satanische Bloedlijnen: "Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden"De opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. In het boek toonde de auteur aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennialang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddicator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).

In Nederland was het niet mogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren. De gerenommeerde uitgevers gaven te kennen ‘dat Nederland nog niet klaar was voor dit boek’. Hetzelfde overkwam de auteur met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. De auteur zegt in het boek aan te tonen dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. Sinds 2002 oogstte dit boek op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek veel succes. Ondanks dit succes vonden Nederlandse uitgevers het boek ‘te explosief’ en ‘te gevaarlijk’. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dnnnoz schreef:

  toch is er iets verandert!

  2000 jaar geleden stonden ze op een podium in de arena’s eer en glorie over zichzelf te verkondigen, vandaag moet het allemaal stiekem achter gesloten deuren in achterkamertjes.

  Eer en glorie is verandert in hebzucht en schande, worden we toch slimmer met z’n allen!

  Misschien nog 2000 jaar en het merendeel ziet in dat eer en glorie onzin is en kan er iets aan worden gedaan.
  Nog ‘even’ geduld 😛 lol

  6 likes
  • huisheks schreef:

   Waarom nog even geduld a.u.b…………..?
   We weten wie, we weten waar en we weten DE OPLOSSING……
   Dus waarom doen we er niks aan ? Waarom dulden wij dit ?
   Is het omdat we BANG zijn ?????

   19 likes
   • Krfstk schreef:

    Hallo Huisheks,

    ik ben benieuwd..

    Wie is het? Heeft u naam + toenaam?
    Waar is het? Plaats + Land?
    Oh, en als u toch bezig bent, kunt u Dé oplossing meteen opsommen.

    5 likes
    • huisheks schreef:

     Ach, wat een makkelijke reactie; de verantwoordelijkheid meteen doorschuiven naar iemand die u de oplossing aanreikt !
     En ja, u weet ook drommels goed wie de verantwoordelijken zijn, anders was u niet frequent op deze site te vinden.
     Maar u wilt uw handen niet branden, u wilt dat een ander voor u de hete kastanjes uit t vuur haalt.
     Welnu, voor mensen zoals u heb ik al vaker mijn neus gestoten en mijn handen gebrand; tijd om het eens zelf te proberen.
     In plaats van zo gevat op mijn stelling te reageren. ( dat rijmt)
     Maar ga gerust uw gang , brandt mij maar af , als dat u genoegen verschaft. Maar treedt vooral niet zelf in aktie, dat is ENG !

     12 likes
     • Krfstk schreef:

      Hallo,

      Ik ben op deze website juist om (verschillende) antwoorden te vinden. Niet omdat ik ze al weet. Zoals, blijkbaar, jij wel dat verkondigd in uw bericht. Dus nee, ik weet niet wie hiervoor verantwoordelijk zijn en stel een legitieme vraag aan u, die u niet wilt beantwoorden. Maar u komt zo zeker over dat ik benieuwd was. Wat van mij misschien weer naïef was om er naar te vragen.

      We zijn allemaal op zoek naar antwoorden e.d. Als iemand die heeft dan lijkt mij dat normaal om het antwoord te geven. U doet mij denken aan Gerard, ook een bezoeker van deze website die alleen maar geloofd in zijn eigen antwoorden. Wordt er naar gevraagd dan geeft meneer zich niet thuis met duidelijke antwoorden. Waarbij ik denk; als het voor u en vele andere zo duidelijk is, wees dan ook duidelijk!

      Wel nu, bedankt dat u mijn vorige bericht gevat vond. Doet mij goed.

      4 likes
     • speedmaster schreef:

      krfstk heeft gelijk, hij vraagt wie, waar en de oplossing, 3 vragen waar jij GEEN antwoord op geeft, alhoewel je doet uitschijnen het te weten. zeg het dan toch gewoon – iedereen tevreden.

      2 likes
    • gery schreef:

     zoek en vind

     4 likes
    • exegese schreef:

     Je zou moeten zijn op één van de Bilderbergconferenties, zo ook een meting van The Trilateral Commission en vergeet ook The Council of Foreighn Relations niet. Als je die vast uitschakelt ben je aardig op weg. Waar en wanneer de meetings zijn moet ook nog wel achter te komen zijn dacht ik. Succes !

     4 likes
    • bert [maathuis] schreef:

     Help dan svp eens een handje, KuRFurST.K

     1 likes
    • gijs schreef:

     diegene die het overneemt heeft zijn naam en land en waar hij woont en de oplossing op zijn site staan
     en zijn naam heeft int hebreeuws de getalswaarde 666
     ff googlen
     oja hij wil zich steeds al openbaren maar het lukt nog niet

     1 likes
    • Johan schreef:

     tis heel simpel eigenlijk. De naam die u zoekt is Cabal. Zoek eens op het net, zoals velen hebben gedaan, w.o. huisheks.
     natuurlijk zou het makkelijk zijn om te zeggen, wie at en hoe. Maar de wakkere heeft zichzelf ontwaakt en de niet wakkere wil niet ontwaken. Dus ontwaak uzelf met research.

     0 likes
   • pietsnot schreef:

    wij dulden het allemaal ,jij ook huiswitch,,,en wie wat waar? inderdaad kom met een oplossing .

    3 likes
 • vincent Robbesom schreef:

  De wereld is na de eerste confrontatie van verschillende stammen nog nooit zonder oorlog geweest.
  Sinds de media een enorme vlucht heeft genomen zijn we alleen veel meer op de hoogte van de ellende elders en kun je er je dag mee vullen.
  Zoals bepaalde diersoorten hebben mensen een bepaalde hoeveelheid ruimt om, zich heen nodig, alleen bij de menselijke soort houdt het daar nooit bij op. Wij willen nou eenmaal vaak net iets meer hebben dan de buurman en zijn na dit punt pas vredig samen.
  Ook dieren kennen groepen-oorlog en jaloezie.. het is jammer dat wij, zelfs met onze ‘oneindige intelligentie’, niet in bleken deze emotie en al het negatief gevolg daarvan te overstijgen.

  Dit heeft nergens raakvlakken me ene Satan; wanneer dieren meer aan kennisoverdracht zouden kunnen doen, zou daar vast ook een godsdienst uit voorkomen.. En komen ze dan een groep tegen uit de andere hoek van de wereld heb je 2x de waarheid en dus weer oorlog.

  we schuiven onze verantwoordelijkheden en vooral onze emotionele oncontroleerbare slechte daden graag af op fictioneel iets. Waardoor het allemaal niet helemaal meer onze schuld is.
  Wij vinden onszelf zo slim maar doen daar bijna niets met deze capaciteit. Toch schuiven wij onszelf graag naar voren als een goddelijke soort en diersoorten als planeet vulling.. Arrogant en dom.

  16 likes
  • Squenzy schreef:

   @Vincent
   Volgens onderzoek vanuit de Cambebridge University blijkt dat de mensheid steeds dommer wordt. Jouw begrip van oneindige intelligentie en heel de evolutietheorie wordt hiermee gedebunked.

   4 likes
   • Faith schreef:

    …en als Cambridge University iets beweerd, dan is dat ook zo…

    3 likes
   • Vincent robbesom schreef:

    Mijn ‘ oneindige intelligentie’ opmerking was natuurlijk sarcastisch bedoelt, vandaar de haakjes.

    Het recht van de sterkste (hij die zich het best aan kan passen, niet van de sterkste) is bij ons niet meer van toepassing… Je hersenen hebben reacties voor het reageren op honger en het gevaar voor gevaarlijke dieren. Tegenwoordig leveren stress door werk, rekeningen, oorlogsnieuws slecht eten en meer, zoveel verschillende signalen per dag op dat een systeem wat gebouwd is op toenadering zoeken, passief blijven of vluchten hier nier meer adequaat op kan reageren. Voeg dat bij het teveel informatie en al je antwoorden kunnen googlen en hupsakee.. Het levert dommere mensen op.
    Domme mensen reproduceren zich veel meer dan intellectuelen (zoek maar even op) en het verhaal is compleet… Kwestie van tijd

    1 likes
    • Faith schreef:

     Het is een bepaald slag, terwijl ze het doen voorkomen alsof iedereen zich dom laat houden. Lang niet iedereen laat zich ophitsen door een baas, heeft koppijn van rekeningen, loopt op zijn tenen om aan het beeld dat anderen van ze verwachten te voldoen. Lang niet iedereen kijkt naar het nieuws, uberhaupt naar televisie of luistert naar het nieuws op de radio. Het is het slag wat naar de commercieelen gezogen is. De afgestompten. Die zich hebben laten misleiden om in de onderbuik te blijven hangen.
     Er zijn genoeg zelfstandige denkers met voldoende hersencellen die weten dat die mensen gebrainshashed zijn door een stel olie domme jongen die zelf denken slim te zijn.

     2 likes
  • Chris schreef:

   Mooi verwoord.

   3 likes
   • Faith schreef:

    Zeker! Je vraagt je alleen af wie dit in zijn mond gelegd heeft, kan me nl. niet voorstellen dat deze zuiger, dat is wat ie uit wil dragen, dit zelf verzonnen heeft. Hoewel hij dol op het idee is dat mensen jaloers op rijkelui zijn.

    3 likes
    • vincent Robbesom schreef:

     Dat ik uit wil dragen dat ik een ‘zuiger’ ben en het mooi vind dat mensen jaloers zijn raakt kant nog wal.. ik begrijp niet hoe je dit uit mijn verhaal af zou kunnen leiden…?

     1 likes
    • Vincent robbesom schreef:

     Ik zie in mijn woordblindheid dat ik wel eens een steekje laat vallen in mijn tekst..soms ook uit puur enthousiastme.. Ik snap echter niet waarom dit niet mijn denkwijze zou zijn.. Het is slechts mijn bescheiden conclusie na 45 jaar op dit bolletje te hebben gewoond..en ja, ik lees graag.

     0 likes
  • Armonicus schreef:

   “….wanneer dieren meer aan kennisoverdracht zouden kunnen doen, zou daar vast ook een godsdienst uit voorkomen.”

   Nou en of, zo was er een onderzoek met 10 bavianen in een kooi en een banaan, opgehangen middenin die kooi. Op de banaan had men stroom gezet, maar dat niet alleen, als één van de apen de banaan zou pakken kreeg de rest een ijskoude douche via de sprinkler installatie. Uiteraard was er een baviaan die de banaan wilde pakken, kreeg een schok en de rest van de apen een nat pak!

   Nu gingen ze bavianen ‘vervangen’. Dus een ‘nieuwe’ baviaan komt in de kooi, ziet de banaan hangen, maar voordat hij die kan pakken, krijgt hij negen bavianen in zijn nek, omdat die geen zin hadden in een ijskoude douche! En verdomd ook de nieuwe baviaan liet de banaan keurig netjes hangen (informatie overdracht).

   Gaandeweg gingen de onderzoekers steeds meer bavianen vervangen, totdat de originele 10 bavianen allemaal weg waren. Maar de banaan bleef hangen, geen één aap dorst er aan te komen, ondanks dat geen enkele aap ooit ZELF de consequenties had gezien. De bavianen hadden hun eigen religie gecreëerd!

   5 likes
   • Gerard schreef:

    De ene zelfzuchtige uitspraak na de andere?!

    Christenen, Moslims, Jood, oid – religies die mensen wijsmaken dat zij naar de hemel/paradijs gaan; zijn Goddelozen en dienaars van de duisternis, daarom zijn de meeste kerken/moskees oid van Satan.

    Mensen zonder God, zoals bovenstaande reacties zijn ook duistere figuren die zichzelf verheerlijken, en dus zelfzuchtig leven zonder God alle lof dank eer en aanbidding te geven – en leven met een geest van nemen.

    Om nog een voorbeeld te geven – sporters zijn allemaal vechtersbasen die meer willen zijn dan de andere – ze slaan symbolisch elkaar de hersens in om maar een hogere geestelijke positie te krijgen – dus dat zijn ook allemaal zeer duistere egoïstiche geesten die nemen – die worden ook opgeruimd… als ze zich niet bekeren van hun eigen en heidense feesten – meer deze site 15 augustus 16:00

    0 likes
    • vincent Robbesom schreef:

     Nou Gerard, je verhaal getuigd niet van veel mensenkennis, sorry dat ik het zeg.
     Je dis respect voor moeder natuur is minstens even serieus te nemen als mijn aangenomen gebrek aan respect voor jou god.

     En als ik je denkrichting niet volg dan ben ik een duister figuur?.. dat is erg makkelijk en kort door de bocht. En al helemaal niet naar waarheid. Het geeft wel aan hoever we nog van een vorm van oplossing staan. Jou god zal dit niet goedkeuren.

     0 likes
     • Gerard schreef:

      Sorry vincent

      Als je de bijbel goed kent dan weet je dat de wereld de waarheid niet kan ontvangen. En mijn god?! In de bijbel betekend god satan – en de mijne God. Ik ga er verder inhoudelijk niet op in – omdat ik de waarheid ook nog maar net een paar jaar heb. En ik moest daarvoor 4 x het boek lezen van 2008 – veel succes!

      http://www.cog-pkg.org/nederlands

      PS: In deze hachelijke overgangsfase werkt God rechtstreeks in een klein aantal mensen [wereldwijd gezien] om nog wat ego’s te waarschuwen.

      0 likes
   • vincent Robbesom schreef:

    En dat is dan nog een relatief kort experiment.. geeft het eens 2000 jaar en er blijft werkelijk niks over van een waarheid..

    0 likes
  • Elise49 schreef:

   In de dierenwereld worden leiders afgezet door hun eigen groep. Bij ons kan dat dus niet, want achter de schermen zitten dus mensen/een groep die blijven heersen.

   3 likes
   • Vincent robbesom schreef:

    Dieren hebben dan ook geen geld.. Zij beleven macht op een veel fundamentelere manier. Ook geen wereld waarin ik zou willen leven..maar daar zouden we vast een intelligente oplossing voor kunnen bedenken 😀

    0 likes
 • Godzilla schreef:

  Dat komt omdat de Goden ons verlaten hebben. Zelfs Jezus vroeg zich aan de kruis af waarom God hem verlaten had. De Goden hebben ons verlaten, maar niet de demomen. Integendeel, zij inspireren ons meer en meer.

  3 likes
 • Pieter schreef:

  Goede tekst. Nog belangrijker is het geloofssysteem achter deze economische wereldmachten. Telkenmale zal men stoten op satanische rituelen, vaak verpakt als vrijmetselarij. Het Boek van Henoch, misschien wel het oudste verhaal der mensheid, is actueler dan ooit.

  3 likes
  • weg met ons schreef:

   Wellicht is de god (God, Jahweh, Allah), waarvan men pretendeert dat het de god is van liefde en vrede, niet helemaal kosher en vangt deze god al duizenden jaren onder valse voorwendselen slaafjes bij de vleet die totaal niet begrijpen dat god wellicht satan is en satan wel eens god zou kunnen zijn. Vooralsnog is het beter te geloven in geen enkele religie, want dergelijke instituten zijn net als een overheid, een verlengstuk van de werkelijke macht, de demonische en kwade macht.

   De kerk van satan? Of de kerk van vrijheid of bedrog en misleiding? Of hetzelfde van wat we reeds hadden, maar dan in een versie aangepast aan de tijd? Overigens schijnt er geen tastbaar aanwezig satanisch kerkgebouw te zijn.

   http://www.kerkvansatan.nl/

   1 likes
 • flardinga schreef:

  Alhoewel ik twijfel over deze berichten en ik zeker op youtube David Icke heb bekeken maar ik betwijfel toch echt of die satanische bloedlijnen bestaan, kan er geen kaas van maken en geloof het niet, het klinkt mij zo ongeloofwaardig!

  0 likes
  • Maurice schreef:

   Lieve mensen,

   Jezus Christus is het antwoord, Hij is de ark van Noach die onze nieuwe redding verschaft.
   2000 jaar geleden heeft Hij de macht van satan overwonnen, elke satanist haat daarom Zijn naam.
   Es satanisten verklaren gelukkig dat de nacht van Jezus vele malen krachtiger is.
   God belooft wederom een uitweg voor ieder die zijn Zoon wil volgen, de opname genoemd.

   Mocht oprechten vragen hebben mail me gerust, ben niet vaak op forums te vinden.

   2 likes
 • Frans schreef:

  de vraag moet niet zijn.; waar gaat deze wereld naar toe, maar waar wil jij naar toe?
  Ook vrede, Wordt dan vooral geen soldaat.

  1 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Beste mensen,
  Laat je niet verleiden tot makkelijke oplossingen en misplaatst vertrouwen in een religie.
  Een god, zoals wij hem beschrijven, bestaat niet. En dat is misschien maar mooi want ook voor een satan is geen plaats.

  Alle oude verhalen en magische gebeurtenissen zijn door mensenhanden genoteerd, zonder uitzondering en in een tijd nog barbaarser dan deze. Vaak met goede bedoelingen maar altijd uitmondend in een macht en manipulatie middel.

  De rotzooi die er is hebben wij gemaakt en dienen wij weer op te ruimen. Dat zijn wij aan onszelf, onze kinderen en onze medebewoners verplicht.
  Het paradijs is hier en nu, er echt een paradijs van maken kunnen we alleen door onze plaats in het geheel te erkennen en hier intelligent en dankbaar het beste uit te halen.

  Er is geen enkel, maar dan ook geen enkel, nee, helemaal geeeen bewijs voor het bestaan van een god of duivel. Wel dat van mens en dier welke buiten hun normale levenspatroon bijzonder goede of juist slechte dingen doen.
  Hier sturing aan geven ligt binnen ons bereik.

  Maak er wat van, hoe meer eenzame kaarsjes er branden, hoe lichter het wordt!

  1 likes
 • Johan schreef:

  Kennedy had het niet over een geheime regering maar over het communisme:
  http://www.jfklibrary.org/Research/Research-Aids/JFK-Speeches/American-Newspaper-Publishers-Association_19610427.aspx
  Het citaat van de Joodse vrijmetselaar Moses Montefiore vertrouw ik niet; veel complottheorieën over Joden en Vrijmetselaars zijn door de Nazi’s verspreid.

  0 likes
 • x

  Check Also

  kissinger

  Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

  Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

  NU afrekenen met die verstikkende Corona-angst

  Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

  >