Het Complot

De 13 Satanische Bloedlijnen: “Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden”

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan.

Door de wereldwijde crisis is de werkeloosheid wereldwijd gestegen en in veel landen leiden de mensen steeds vaker honger. Overheden praten over bezuinigingen en onze pensioenen lopen gevaar. De wetteloosheid neemt overal toe en de liefde onder de mensen verkoeld steeds meer. Angst en depressies zijn aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?’ We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting, zo schrijft Robin de Ruiter in zijn trilogie De 13 Satanische Bloedlijnen.

Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa 300 mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolutie geheimhouding, aldus De Ruiter.

Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek:

Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit gehoord hebben. In praktisch elke handeling in het dagelijks leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. Er zijn geen Russen. Er zijn geen Arabieren. Er is geen derde wereld. Er is geen Westen. Er zijn geen Verenigde Staten. Er is geen democratie. Er is uitsluitend DuPont, AT&T, Dow, Shell en Exxon. Dat zijn de wereldnaties van tegenwoordig.

De macht van dit soort concerns overschrijdt alle grenzen. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

We hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supranationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over planeet aarde.

Vrijmetselaar Moses Montefiore:

Zolang we geen integrale controle over de wereldpers hebben, zal alles wat doen geen resultaat hebben. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat we de wereldpers kunnen beïnvloeden als we mensenmassa’s willen besturen en ketenen.

John Swainton (1829-1901), ooit uitgever van The New York Times:

Er bestaat geen vrije pers… Wij zijn instrumenten en horigen in dienst van financiële machthebbers… We zijn intellectuele prostituees.

De 13 Satanische Bloedlijnen, uitgebracht in meer dan 100 landen, voert langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte.

De 13 Satanische Bloedlijnen: "Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden"De opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. In het boek toonde de auteur aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennialang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddicator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).

In Nederland was het niet mogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren. De gerenommeerde uitgevers gaven te kennen ‘dat Nederland nog niet klaar was voor dit boek’. Hetzelfde overkwam de auteur met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. De auteur zegt in het boek aan te tonen dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. Sinds 2002 oogstte dit boek op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek veel succes. Ondanks dit succes vonden Nederlandse uitgevers het boek ‘te explosief’ en ‘te gevaarlijk’. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen

4.4 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dnnnoz
Dnnnoz
8 jaren geleden

toch is er iets verandert!

2000 jaar geleden stonden ze op een podium in de arena’s eer en glorie over zichzelf te verkondigen, vandaag moet het allemaal stiekem achter gesloten deuren in achterkamertjes.

Eer en glorie is verandert in hebzucht en schande, worden we toch slimmer met z’n allen!

Misschien nog 2000 jaar en het merendeel ziet in dat eer en glorie onzin is en kan er iets aan worden gedaan.
Nog ‘even’ geduld 😛 lol

vincent Robbesom
vincent Robbesom
8 jaren geleden

De wereld is na de eerste confrontatie van verschillende stammen nog nooit zonder oorlog geweest.
Sinds de media een enorme vlucht heeft genomen zijn we alleen veel meer op de hoogte van de ellende elders en kun je er je dag mee vullen.
Zoals bepaalde diersoorten hebben mensen een bepaalde hoeveelheid ruimt om, zich heen nodig, alleen bij de menselijke soort houdt het daar nooit bij op. Wij willen nou eenmaal vaak net iets meer hebben dan de buurman en zijn na dit punt pas vredig samen.
Ook dieren kennen groepen-oorlog en jaloezie.. het is jammer dat wij, zelfs met onze ‘oneindige intelligentie’, niet in bleken deze emotie en al het negatief gevolg daarvan te overstijgen.

Dit heeft nergens raakvlakken me ene Satan; wanneer dieren meer aan kennisoverdracht zouden kunnen doen, zou daar vast ook een godsdienst uit voorkomen.. En komen ze dan een groep tegen uit de andere hoek van de wereld heb je 2x de waarheid en dus weer oorlog.

we schuiven onze verantwoordelijkheden en vooral onze emotionele oncontroleerbare slechte daden graag af op fictioneel iets. Waardoor het allemaal niet helemaal meer onze schuld is.
Wij vinden onszelf zo slim maar doen daar bijna niets met deze capaciteit. Toch schuiven wij onszelf graag naar voren als een goddelijke soort en diersoorten als planeet vulling.. Arrogant en dom.

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Godzilla
Godzilla
8 jaren geleden

Dat komt omdat de Goden ons verlaten hebben. Zelfs Jezus vroeg zich aan de kruis af waarom God hem verlaten had. De Goden hebben ons verlaten, maar niet de demomen. Integendeel, zij inspireren ons meer en meer.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x