Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen messcherp tijdens debat: ‘Die misdadige apartheidspas moet afgeschaft worden’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onze levensstandaard is keihard achteruit gekacheld. Aan allerlei basale grondstoffen zoals hout, koper en papier is een tekort ontstaan, met oplopende prijzen tot gevolg. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de absurde, stupide en bizarre lockdowns? Die vraag stelde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen woensdag tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen.

“Cashgeld lijkt, met de coronahoax als dekmantel, langzaam uitgefaseerd te worden,” merkte Van Houwelingen op. “Of neem de energiearmoede. Een nieuw woord in onze taal. Naar verwachting zitten er door de snel stijgende energieprijzen talloze Nederlandse gezinnen deze winter letterlijk in de kou, omdat ze de energierekening niet meer kunnen betalen. Dit als gevolg van het bespottelijke klimaatbeleid, waardoor onder andere CO2, een volkomen natuurlijke en onschadelijke stof die we elk moment uitademen en die planten weer inademen, wordt belast.”


Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een pandemie

“Ook dit is natuurlijk een schijndebat,” verzuchtte het Kamerlid. “Het draait allang niet meer om de economie of de volksgezondheid. Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een pandemie. Er moet een digitale euro komen, uitgegeven door de ECB. Cashgeld moet verdwijnen, zodat al uw aankopen getraceerd kunnen worden. Er komt een sociaalkredietsysteem om te kijken of u wel een brave burger bent, en u krijgt een CO2-budget, want u mag straks niet zomaar én vliegen én ook vlees eten.”

“Overigens ben ik van mening dat die misdadige apartheidspas afgeschaft moet worden,” benadrukte Van Houwelingen.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
8 maanden geleden

En de Politieker die dit allemaal weet en het volk voor de leeuwen gooit zit tot aan zijn nek ermee in. De Pandora papers en Epstein komen ook nog aan de beurt.

Jaco
Jaco
8 maanden geleden

En laat deze ellende nou net de bedoeling zijn. Ons leven is niet belangrijk voor die ratten. Wij moeten dood en zo rap mogelijk.

Leo
Leo
8 maanden geleden

Geheel eens met Pepijn.
Wanneer worden we nu eens wakker. Laten we voor nieuwe verkiezingen gaan met nieuwe partijen

Elise
Elise
8 maanden geleden

Goed zo Pepijn. Waar is de balans?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x