Bewustzijn

Er is iets geks met de toekomst

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn beter weet wat goed voor je is dan je bewustzijn.

Hoe kan dat?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Was het niet zo dat je met bewust denken alle voors en tegens kunt afwegen, waarna je een weloverwogen beslissing kunt nemen?

Dat zou je inderdaad denken. Maar toch is er iets anders aan de hand.

Want je onderbewustzijn heeft toegang tot veel meer opgeslagen informatie dan je bewustzijn. Je zou het ter verduidelijking kunnen vergelijken met een computer. Er staat enorm veel informatie op je harde schijf (je onderbewustzijn), maar je ziet daarvan slechts een erg klein deel op je monitor (je bewustzijn).

Je onderbewustzijn heeft toegang tot ALLES dat je ooit hoorde, zag, meemaakte, leerde, ervaarde, enzovoort. ALLES zit er in. Je bewustzijn heeft daarentegen slechts toegang tot een microscopisch klein deel van al die informatie.

En hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een beslissing kunt nemen. Wie is er dus in het voordeel? Je bewustzijn, of je onderbewustzijn?

Interessant experiment

Enige tijd geleden ontwikkelde Michel Lejeune een sessie, waarmee je bewust toegang kunt krijgen tot deze onuitputtelijke bron van informatie in je onderbewustzijn.

Tijdens deze sessie krijg je direct toegang tot jouw onderbewustzijn en kun je deze toegang gebruiken om een interessant experiment met jezelf te doen.

Want als je onderbewustzijn het allemaal zo goed weet, dan is het simpel om tijdens een sessie de toekomst, zoals je onderbewustzijn dat ziet, uit te testen.

Laat maar zien! En laat ook maar zien wat er gebeurt als je het op jouw bewuste manier zou doen.

Je kunt dan van tevoren deze twee toekomsten met elkaar vergelijken.

  1. Hoe ziet mijn toekomst eruit als ik mijn bewust gekozen route volg?
  2. Hoe ziet mijn toekomst eruit als ik de route volg van mijn onderbewustzijn?

En we hebben het uitgetest voor je!

Een kleine greep uit de resultaten
  • Een man ontdekte tot zijn stomme verbazing dat de onbewuste route naar een toekomst leidde waarin hij een boek had geschreven. Hij was helemaal geen schrijver en had ook geen ambities in die richting. Hij vond het een vreemde toekomst.Tijdens de sessie zag hij wat hij allemaal had gedaan dat tot dit boek had geleid. En hij werd enthousiast. En weet je wat? Tegenwoordig is hij een succesvol schrijver!
  • En er was een vrouw die in de toekomst van haar bewuste keuze, haar droomjob had! In eerste instantie had ze een “YESSS”-gevoel. Maar al snel zag ze ook een paar problemen. En die problemen groeiden uit tot onoverkomelijke problemen, waardoor ze haar beeld van die droomjob noodgedwongen moest aanpassen.Ze baalde een beetje. Toch was ze nieuwsgierig naar de toekomst zoals haar onderbewustzijn dat had uitgestippeld voor haar. Ze was dan ook zeer verrast zichzelf internationaal te zien reizen voor een goed doel dat ze zelf had opgericht. Dát voelde uiteindelijk veel beter.Haar onderbewustzijn gaf haar de richting die ze nodig had. Haar vrienden en familie waren verrast maar wel erg blij dat ze nu zo gelukkig was.
  • Een andere man was radeloos. Hij wist niet meer wat hij moest doen om van zijn overgewicht en diabetes af te komen. Hij had van alles geprobeerd en niets leek te werken.Tijdens de sessie zag hij de route die zijn onderbewustzijn voor hem had uitgestippeld. Hij besloot die route te gaan volgen. Inmiddels is hij van zijn overgewicht én diabetes af en leeft hij een heel ander en gelukkiger leven.
Je haalt de druk van de ketel af

De sessie die deze mensen gebruikten haalde voor hun de druk van de ketel af. Want normaal gesproken doe je dingen die je bewust het beste lijken. Maar je onderbewustzijn werkt heel anders en heeft veel meer en meer accurate informatie.

Daarbij komt dat je onderbewustzijn het beste voor je wil. Daarom weet jouw onderbewustzijn veel beter wat goed is voor je.

Zou het niet interessant zijn om te weten wat jouw onderbewustzijn voor jou ‘in gedachten’ heeft?

Het kan iets totaal onverwachts zijn. Het kan ook iets zijn dat je al wist, maar wat je nooit deed, om welke reden dan ook.

Het kan van alles zijn.

Eén ding is echter zeker en dat is dat de route die jouw onderbewustzijn voor je uitgestippeld heeft bijna altijd veel sneller tot een gewenst resultaat leidt.

Klik hier voor meer info en downloaden

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jade
Jade
3 jaren geleden

De link voor meer info lijkt niet te werken…

frans
frans
3 jaren geleden

Daarom is de diepe staat zelf angstig dat wij krachtiger worden en meer vrijheidszin aan de dag leggen.
We zelfbewust worden. En zelfbewustzijn samen kan met onderbewustzijn en ook bovenbewustzijn.
Betrek de geestelijke wereld tin je besluiten. betrek je beslissingen over hoe je met de natuur moet omgaan met de natuurwezens. De natuurwezens zijn er klaar voor. jij ook?
Hou op met te zeggen dat het mooie weer in Spanje zit. Stop met elk “waardeoordeel” te hebben over het weer. Zelfs non verbaal hier mee te stoppen. De Natuurwezens roepen het al jaren. De droogte neemt alleen maar toe. Regen is een zegen. Geen vies weer.

Back to top button