Het Complot

De grote verdwijntruc bij het Pentagon. Zo zie je ‘m, en zo is-ie weer weg!

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pas geleden zijn de aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten herdacht. Daarbij zou zich onder meer een Boeing 757-200 op grondhoogte in het Pentagon hebben geboord.

Journalist Willy Van Damme noemt dit een merkwaardig verhaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hoe kan men immers zomaar honderden meters op grondhoogte vliegen in een dichtbevolkt gebied met massa’s lantaarnpalen en verkeerslichten?” vraagt hij zich af.

Hocus pocus

Hij wijst erop dat op geen enkele foto resten zijn te zien van wat kan lijken op een Boeing 757-200.

“Kan een Boeing van dit type bij impact zomaar bijna geheel verdampen of opbranden?” vraagt hij. “Heeft één of andere tovenaar het met hocus pocus laten verdwijnen?”

Een Boeing 757-200 weegt maar liefst 115 ton, is 47 meter lang en heeft een vleugeloppervlakte van dik 181 vierkante meter.

Het vliegtuig is voorzien van twee Rolls Royce-motoren van het type REB211. Ook dit zijn reuzen, aldus Van Damme, toevoegende dat ze 3,7 ton per stuk wegen en een lengte hebben van vijf meter.

Twijfelachtig filmpje

Dan zijn er nog drie sets van vier wielen, die ook niet bepaald klein zijn.

Waar zijn al die onderdelen gebleven? Want op foto’s zijn ze niet te zien, ook niet op het moment dat de brand nog woedt.

Dit gebied moet in 2001 al vol camera’s gestaan hebben, maar er zijn geen beelden bekend die laten zien hoe een Boeing zich in het Pentagon boort.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft wel een twijfelachtig filmpje van enkele seconden vrijgegeven, waarin te zien is dat iets in het Pentagon vliegt.

“Maar zeker geen kolos als een Boeing 757,” aldus Van Damme.

Nepverhaal

Dat de massamedia dit nepverhaal over die Boeing nog steeds voor waar aannemen zegt natuurlijk alles over de massamedia, besluit hij.

De komende tijd worden er in Nederland meerdere lezingen gegeven over 9/11.

Op 27 september geeft dr. Ir. Coen Vermeeren de lezing ‘Feiten over het complot van 9/11’ in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. Meer informatie over deze lezing vindt je hier.

Op 30 september aanstaande verzorgt de Belgische ex-burgemeester Peter Vereecke de lezing ‘De occulte betekenis van de aanslagen van 9/11’, eveneens in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. Kijk hier voor meer informatie.

Foto: CC0 Creative Commons

[Willy Van Damme]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
5 jaren geleden

Klopt, blijft een gek verhaal. Want om het allemaal geloofwaardiger te maken (mocht het wel een B757 zijn geweest) hadden ze gewoon die beelden kunnen vrijgeven. Dat had ze erg veel goodwill opgeleverd voor de nabestaanden uit dat zgn. vliegtuig (hoe cru ook, weten hoe ze gestorven zijn en het zien is pijnlijk, maar de leegte van het niet weten is veel pijnlijker) en had de publieke opinie beter gestaafd. Soms denk ik, slimme mensen die geheime diensten, maar ze morsen wel veel zeg… Dat kan toch beter…
Maar ja, er is geen beeld van een B757, dus er is niets vrij te geven. Er zijn wel beelden van een kruisraket, maar ja die zijn nu juist niet gewenst…

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

De aanslagen van 11 september 2001 staan, volgens Vereecke, bol van verborgen boodschappen. De aanslagen waren in zijn ogen een groot occult ritueel waarin niet alleen de mensen in het WTC en de vliegtuigen slachtoffer waren, maar ook de waarheid. 9/11 stortte de wereld in een onkende strijd tegen het terrorisme. Miljoenen doden waren het gevolg van de vele oorlogen die volgden. De privacy van alle aardbewoners werd opgeofferd. Wat als er nog meer betekenissen moeten worden toegekend aan deze aanslagen dan die welke wij inmiddels allemaal zo goed kennen?

Al met al een mega drama wat zijn weerga niet kent. En het past allemaal heeeeel toevallig precies in de plannen van een club zeer machtige occulte satanisten die de wereld onophoudelijk in ellende onderdompelen. Dit is zeker geen simpel sinister plannetje van een in verhouding onbeduidend clubje terroristische gekken !

Kortom : het verhaal zoals ons wordt voorgehouden klopt absoluut niet ! Is onmogelijk ! Hier zit veel en veel meer achter. En Vereecke schijnt daar een idee over te hebben, maar die wordt niet serieus genomen want die weigert ook het bestaan van ufo’s überhaupt te ontkennen. Dan kun je wetenschapper zijn zo veel je wilt, maar wordt je door niemand meer serieus genomen. Zo hoort dat nou eenmaal te werken in onze opgedrongen manier van samenleving.

El Trueporino
El Trueporino
5 jaren geleden

We hebben het gelooft en we werden boos.
Omdat we boos waren vonden we het goed dat ze:

Binladen arresteerde, honderd duizenden drone aanvallen pleegde, ons prive leven afpakte, miljarden in defensie en veiligheid maatregelingen staken, een wet aannamen die al onze rechte afpakte.
En een klimaat in de wereld creëerde waar in terrorisme welig tiert.

Vinden jullie het dan ook niet dat het tijd is om iets aan die boosheid te doen?

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

@allen,

Allereerst bedankt iedereen voor de felicitaties aan mijn adres,
Heb ze zonder uitzondering gezien, gelezen en……..dat doet toch echt wel goed in deze volledig waanzinnig geworden wereld waar zoiets voor mij echt nog zeker telt!!!!

Dan ter zake vwb het 911 verhaaltje uit het grote sprookjesboek!!

Ik denk dat hier de meesten wel weten dat het complete verhaal verzonnen is en nergens op slaat.

Dan beste @eksegese, u blijft het over “vliegtuigen” hebben!!
Zolang u een kruisraket een vliegtuig vindt ga ik gedeeltelijk met u mee, en anders dan stop ik liever hier.

Er zijn die dag géén vliegtuigen gebruikt om deze “aanslagen” te plegen net zoals er geen 19 zandbakkiërs zijn geweest om dit leipe plannetje van Bush en consorten uit te voeren in opdracht van ene verweggrottiër Osama bin Laden genaamd welke een lange tijd daarna omdat hij “niet te vinden was” echter wel een interview gaf met ik geloof de BBC op een sneaky manier werd vermoord en in zee gedumpt…….hahahahahahaha, en ie dit niet geloofd die vertellen we zo meteen weer een leuk en vooral spannend nieuw verhaaltje uit het grote CIA sprookjesboek!!!!!

De torens zijn ook niet opgeblazen met uitzondering van toren nr 7 welke gecontroleerd naar beneden is gebracht middels idd explosieven!

De andere torens zijn middels een Direct Energy Weapon met behulp van de voor de kust liggende orkaan welke op de een of andere manier is afgeremd en hiervoor gebruikt is LET OP en dit is absoluut géén SPROOKJE…..gedustificeerd!! HOE?????????”I don’t know!!!!! Maar dit is wel gebeurd en NIETS ANDERS hoe raar en hoe vreemd dit ook klinkt!!

Amerika beste vrienden heeft een wapen wat ze liever NIET bekend willen maken aan het gepeupel, WIJ DUS, vandaar dat ze achterlijk geworden cq gemaakte idioten zoals ene volledig gecontroleerde Alex Jones en de truth movement, enz enz enz enz telkens maar weer VERHAALTJES laten brengen en liefst zo lang mogelijk rekken zodat de waarheid net zoals de HOLOCAUST waarheid pas aan het licht komt als een tweetal generaties op natuurlijke wijze zijn opgebrand welks op dit moment steeds sneller en sneller gaat, en dat heeft weer te maken met het uitbetalen van bijv AOW en oudedagsreserves welke de elite liever in eigen zak steekt daar zei dit natuurlijk meer verdienen cq er natuurlijk meer recht op hebben dan degene die er zijn leven lang voor gewerkt heeft en gespaard heeft!!

Met 65, 66 of 67 snel de kist in en hoppa, weg ermee!!! (vandaar ook de “aangepaste” AOW leeftijd in on Neanderland!!)

Ik kan nu wel doorgaan maar dat heeft geen enkel doel zolang jullie niet de moeite willen doen om te kijken naar de docu (2 uur en 20 min ongeveer) van Dr. Judy Wood “Where did the Towers go”

Vooral NIET naar kijken en verder discussie voeren over opblazen, nanothermiet, nuke’s (waar ik ook ingetrapt ben) en wat dies meer zei. Dit is de bedoeling dat dit zo lang mogelijk doorgaat, en ik noem het simpel BREINVERVUILING want ook dr. Ir. Coen Vermeeren zit er volledig naast en doet naar mijn mening mee aan het ellitespelletje in het kader van stuur ze het bos in en plant ondertussen zoveel mogelijk bomen erbij of anders gezegd GEEF ZE BROOD EN SPELEN of VERDEEL EN HEERS!!!!!!!!

Ik zal een beetje doorwerken en de mensen waarvan ik het email adres in bezit heb zo spoedig mogelijk mails doen toekomen met zeer interessante links (althans dat vind ik zelf) om te bekijken, liefst direct te downloaden en met een vooral open mind te bekijken. Vindt u het niets dan gewoon weggooien!!
Er zitten zaken bij waarvan u met zekerheid niets vanaf wist. Dan een korte tip nog van mij.
Zou u een docu niets vinden, gooi deze pas weg indien u alles heeft gezien!! Lichten kunnen namelijk ook pas later gaan branden als verbanden zichtbaar gaan worden door info te kunnen koppelen!!

Verder kijk ik hoe te doen om deze links ook hier te plaatsen, desnoods in partjes omdat het anders misschien teveel in 1x gaat worden.

Doe er dan maar mee wat jullie willen oké,

Laat het hier ff bij en nogmaals bedankt voor jullie felicitaties aan mij, deed me echt goed!!

Gladiator

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x