Homepagina » Het Complot » De grote verdwijntruc bij het Pentagon. Zo zie je ‘m, en zo is-ie weer weg!
De grote verdwijntruc bij het Pentagon. Zo zie je 'm, en zo is-ie weer weg!

De grote verdwijntruc bij het Pentagon. Zo zie je ‘m, en zo is-ie weer weg!

Pas geleden zijn de aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten herdacht. Daarbij zou zich onder meer een Boeing 757-200 op grondhoogte in het Pentagon hebben geboord.

Journalist Willy Van Damme noemt dit een merkwaardig verhaal.

“Hoe kan men immers zomaar honderden meters op grondhoogte vliegen in een dichtbevolkt gebied met massa’s lantaarnpalen en verkeerslichten?” vraagt hij zich af.

Hocus pocus

Hij wijst erop dat op geen enkele foto resten zijn te zien van wat kan lijken op een Boeing 757-200.

“Kan een Boeing van dit type bij impact zomaar bijna geheel verdampen of opbranden?” vraagt hij. “Heeft één of andere tovenaar het met hocus pocus laten verdwijnen?”

Een Boeing 757-200 weegt maar liefst 115 ton, is 47 meter lang en heeft een vleugeloppervlakte van dik 181 vierkante meter.

Het vliegtuig is voorzien van twee Rolls Royce-motoren van het type REB211. Ook dit zijn reuzen, aldus Van Damme, toevoegende dat ze 3,7 ton per stuk wegen en een lengte hebben van vijf meter.

Twijfelachtig filmpje

Dan zijn er nog drie sets van vier wielen, die ook niet bepaald klein zijn.

Waar zijn al die onderdelen gebleven? Want op foto’s zijn ze niet te zien, ook niet op het moment dat de brand nog woedt.

Dit gebied moet in 2001 al vol camera’s gestaan hebben, maar er zijn geen beelden bekend die laten zien hoe een Boeing zich in het Pentagon boort.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft wel een twijfelachtig filmpje van enkele seconden vrijgegeven, waarin te zien is dat iets in het Pentagon vliegt.

“Maar zeker geen kolos als een Boeing 757,” aldus Van Damme.

Nepverhaal

Dat de massamedia dit nepverhaal over die Boeing nog steeds voor waar aannemen zegt natuurlijk alles over de massamedia, besluit hij.

De komende tijd worden er in Nederland meerdere lezingen gegeven over 9/11.

Op 27 september geeft dr. Ir. Coen Vermeeren de lezing ‘Feiten over het complot van 9/11’ in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. Meer informatie over deze lezing vindt je hier.

Op 30 september aanstaande verzorgt de Belgische ex-burgemeester Peter Vereecke de lezing ‘De occulte betekenis van de aanslagen van 9/11’, eveneens in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. Kijk hier voor meer informatie.

Foto: CC0 Creative Commons

[Willy Van Damme]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

Klopt, blijft een gek verhaal. Want om het allemaal geloofwaardiger te maken (mocht het wel een B757 zijn geweest) hadden ze gewoon die beelden kunnen vrijgeven. Dat had ze erg veel goodwill opgeleverd voor de nabestaanden uit dat zgn. vliegtuig (hoe cru ook, weten hoe ze gestorven zijn en het zien is pijnlijk, maar de leegte van het niet weten is veel pijnlijker) en had de publieke opinie beter gestaafd. Soms denk ik, slimme mensen die geheime diensten, maar ze morsen wel veel zeg… Dat kan toch beter…
Maar ja, er is geen beeld van een B757, dus er is niets vrij te geven. Er zijn wel beelden van een kruisraket, maar ja die zijn nu juist niet gewenst…

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Gea Breuker
2 jaren geleden

@Breuker, Overheden houden zich meestal aan een protocol in dit soort situaties, je kunt een protocol niet zomaar ff op zij schuiven. En natuurlijk dient men rekening te houden met de nabestaanden.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

Pfff, heb je René weer in de bocht… Nou laat mij dat protocol dan maar zien, dat er pas na minimaal 17 jaar, en dan alleen op individueel verzoek, in een gesloten kamer, naar de beelden mag worden gekeken, en alleen door familie… Of wacht, protocol of niet, net zou kunnen zijn vrijgegeven nadat het officiele (gniffel) investigation report werd vrijgegeven, ja dat zou mooi zijn…
Op die volgende zin, tja, laat maarrrrr…..

Frits
Frits
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

Rekening houden met de nabestaanden ?? dus wij en de nabestaanden mogen wel duidelijk 2 vliegtuigen in de WTC torens zien vliegen,maar duidelijk een vliegtuig in het Pentagon dat mag niet rekening houdend met de nabestaanden ? ja ja .ik snap het ! logisch ja. natuurlijk.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

De aanslagen van 11 september 2001 staan, volgens Vereecke, bol van verborgen boodschappen. De aanslagen waren in zijn ogen een groot occult ritueel waarin niet alleen de mensen in het WTC en de vliegtuigen slachtoffer waren, maar ook de waarheid. 9/11 stortte de wereld in een onkende strijd tegen het terrorisme. Miljoenen doden waren het gevolg van de vele oorlogen die volgden. De privacy van alle aardbewoners werd opgeofferd. Wat als er nog meer betekenissen moeten worden toegekend aan deze aanslagen dan die welke wij inmiddels allemaal zo goed kennen?

Al met al een mega drama wat zijn weerga niet kent. En het past allemaal heeeeel toevallig precies in de plannen van een club zeer machtige occulte satanisten die de wereld onophoudelijk in ellende onderdompelen. Dit is zeker geen simpel sinister plannetje van een in verhouding onbeduidend clubje terroristische gekken !

Kortom : het verhaal zoals ons wordt voorgehouden klopt absoluut niet ! Is onmogelijk ! Hier zit veel en veel meer achter. En Vereecke schijnt daar een idee over te hebben, maar die wordt niet serieus genomen want die weigert ook het bestaan van ufo’s überhaupt te ontkennen. Dan kun je wetenschapper zijn zo veel je wilt, maar wordt je door niemand meer serieus genomen. Zo hoort dat nou eenmaal te werken in onze opgedrongen manier van samenleving.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Ja, en waar zijn die slachtoffers gebleven? En de vliegtuigen natuurlijk.

peter
peter
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

Nee, de eerste vraag luidt “waar zijn alle(!) vliegtuigen gebleven?”.

Zo lang die vraag niet kan worden beantwoord, kan er logischerwijs niet worden uitgaan van passagiers.

Derek
Derek
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Same minds.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Eksegese,

Mee eens. De volgende link bevestigd dat er een occult spel werd gespeeld en kan door maar één Bank gedrukt zijn, de Federal Reserve! (FED)

https://www.youtube.com/watch?v=vTl7EHeRkl4

Tjerk de Vries
Tjerk de Vries
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Quote: Al met al een mega drama wat zijn weerga niet kent. En het past allemaal heeeeel toevallig precies in de plannen van een club zeer machtige occulte satanisten die de wereld onophoudelijk in ellende onderdompelen.

Wauw! Is er een machtige club van occulte satanisten die de wereld onophoudelijk in ellende onderdompelen? Waar kan ik lid worden? Hebben ze vacatures? Een website met extra informatie? Want een beetje vliegtuigen laten crashen in gebouwen – da’s nog eens wat anders dan een laf rondje Fortnite…

El Trueporino
El Trueporino
2 jaren geleden

We hebben het gelooft en we werden boos.
Omdat we boos waren vonden we het goed dat ze:

Binladen arresteerde, honderd duizenden drone aanvallen pleegde, ons prive leven afpakte, miljarden in defensie en veiligheid maatregelingen staken, een wet aannamen die al onze rechte afpakte.
En een klimaat in de wereld creëerde waar in terrorisme welig tiert.

Vinden jullie het dan ook niet dat het tijd is om iets aan die boosheid te doen?

Gladiator
Gladiator
Reactie op  El Trueporino
2 jaren geleden

@El Trueporino,

Ja is MIJN antwoord echter, heeft u een voorstel, want ik heb al vele vele voorstellen gedaan, met name om samen te komen, eerst een groepjes per bijv. provincie te vormen maarrrrrrrrrrrrrrrrr, bang bang bang bang, voor bijv de AIVD(hahahahahahaha), de politie (haha tot de macht 100) enz, maar mijn score na ongeveer een jaartje of 4-5 nagenoeg continue vragen, proberen, emailadres plempen op vele blogs enz enz enz in mijn score………een stuk of 5 (ben er wel blij mee en vooral gedachten uitwisseling onderling en met gelijkgestemden praten eye to eye) maar u begrijpt hopelijk wat ik zeggen wil…….

Daarbij beste, de hoop dat we nog kunnen ombuigen en in de juiste richting kunnen bijsturen is naar mijn mening 0,0 geworden.

Wat wel nog mogelijk is geheel off the grid te gaan en een eigen LEEFGEMEENSCHAP beginnen waar GELD geen rol meer speelt cq MAG SPELEN maar men krediet verdiend door kennis te delen, arbeid te schenken aan mensen die iets niet kunnen of nodig hebben enz enz enz !!!

En dit dan met hand en tand VERDEDIGEN, en daar wil ik mij voor inzetten én geven!!!!!!!!!

En laat het zooitje dan maar komen, want wat zij kunnen en hebben kunnen wij ook, niet direct maar wel heel snel!!

Gladiator

El Trueporino
El Trueporino
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste Gladiator,

Allereerst gefeliciteerd (Al ik weet niet precies waarmee:-)

Ik ga er van uit dat het zinloos is mensen te willen veranderen.
en het hele idee dat te doen is eigenlijk een daad van agressie. Want immers ze hebben er niet om gevraagd.

Wat mij betreft hoort de verandering innerlijk plaats te vinden, en omdat het innerlijk is, doen de omstandigheden er niet zo veel toe.

We leven nu niet meer in een tijdperk van vestingen en arena,s en is de term hand en tand, wat verdedigen aangaat, wat achterhaald. En om nu een eigen leefgemeenschap te creëren die met hand en tand verdedigt dient te worden… dat klinkt als een stap terug naar een oude tijd waar dat nog nodig was.

Om bepaalde zaken op te lossen, zou ik het over een andere boeg gooien.

Mijn voorstel is dat je, van af nu niet meer denkt over dit soort zaken.
Niet denken is de meest rebelse daad die er is.
Als je tot het punt kan komen dat het dwangmatige denken is gestopt.
Zal je bemerken dat de noodzaak om de wereld te veranderen ook weg is.

Wat jouw nu toeschijnt als groot onrecht, is niets anders dan weerstand.
En ik vraag me af of je die wel eens goed onderzocht hebt.
Als die namelijk niet onderzocht is en voldoende belicht, zal deze weerstand ook in een eigen leefgemeenschap overeind blijven . Je zult in die leef gemeenschap weer dezelfde wereld creëren, en dingen die de mensen daar doen als niet juist gaan bestempelen en weer een voorvechter worden van misstanden en onrecht. en je zult je standpunten weer met hand en tand willen verdedigen.

Mijn voorstel is heel radicaal, los het probleem op bij de wortels, daar waar het ligt.
In jouw.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  El Trueporino
2 jaren geleden

Beste ET, Gladiator probeert niet mensen te veranderen, maar wakker te maken. Dit is toch een groot verschil. Om niet meer over een komend gevaar te denken is niet rebels , maar erg dom, ook een groot verschil. Over welke boeg zou U het gooien?
Veel mogelijkheden zijn er niet meer over. Alle vrijheden van voorheen zijn in ‘naam’ van ‘terreur’ al afgenomen. En dmv leugens gaan nog meer vrijheden worden afgenomen. Taal gebruik is voor de autochtone nederlander al behoorlijk beperkt. Onder het mom van ‘politiek correct’.
Off the grid gaan leven zal al erg moeilijk worden omdat de roverheid al overal een vinger in de pap heeft.
Ik ben het met U eens dat emotie nooit een echte oplossing brengt.
Echter is de huidige situatie wel zodanig dat Uw posting lijkt op accepteren van deze situatie. Uw nazaten zullen zeker uw posting vervloeken.
We leven in een tijd waar emotie zegeviert. Een beetje ongeluk en trauma centers hebben overuren. De geest van de mens is al zeer verzwakt. En daar speelt het cabal nu lekker op in dmv van flut shows en praat progamma’s.
Weer terug naar een gezond boeren verstand is nodig. Dus de mensen wakker maken.

El Trueporino
El Trueporino
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

Beste Henk Azie,

Gladiator vroeg naar mijn voorstel en dat heb ik hem voorgedragen. Of hij dat voorstel opvolgt is aan hem.
Ik heb het al los gelaten.

Maar wat ik zeg is niet zo gemakkelijk te doorgronden van daar dat ik het nog even toelicht

Emoties zijn gekoppeld aan het deken. Samen vormen zij de mind of ook wel emotioneel lichaam genoemd.

Door steeds na te denken en de daarbij behorende emoties op te roepen, voeden we dit emotioneel lichaam en blijft het in stand.
We zien inderdaad, nu duidelijker in de wereld dan ooit, hoe regeringsleiders ook dit emotioneel lichaam als kompas gebruiken.

Mij lijkt het daarom beter dit emotioneel lichaam op te lossen en er een volwassen structuur voor in de plaats te laten komen.

Daarom mijn voorstel om echt, te rebelleren en niet meer te denken en zo de zaak bij de wortels aan te pakken.

Geloof me, je zult macht spelletjes duidelijker gaan zien dan ooit en ook intenser ervaren, maar je zult gelijktijdig zien dat jij ze ook speelt. Door het denken los te laten, wordt je vrij van deze kinderachtige spelletjes die op angst gebaseerd zijn.

Wezenlijk gezien ben je nu ook vrij. Maar omdat het hele spel van gedachten en emoties zo echt lijkt, ben je in deze structuur verstrikt geraakt en ervaar je de realiteit niet meer. De realiteit is dat je vrij bent.

Een vrij mens die niet van uit zijn emoties leeft maar in zijn hart, transformeert niet alleen zijn eigen bullshit maar ook die van anderen, louter door aanwezig te zijn. Daar kunnen geen 100 brainwash lezingen tegen op. Het Hart is een transformator.

Dat we in het ooitje genomen worden is omdat we geloven dat we het emotioneel lichaam zijn.
En dan ben je aanstuurbaar.
Immers, ik hoef maar op je emoties in te spelen (9-11) en je springt, hoe vrij is dat?

Als je er vervolgens achterkomt dat je genept wordt, heeft het dan wel zo veel zin om de daders te vervolgen en te roepen dat we genept worden? Jij was toch onderdeel van dit systeem.

Je kan dan wel zeggen tegen iedereen, pas op, niet meer springen, maar als iemand je niet gedag zegt op straat, slaat je emotioneel lichaam op tilt.
Er staan altijd weer andere zogenaamde daders waardoor we In de slachtoffer rol schieten.

Zie hier de noodzaak om dit emotioneel lichaam te overstijgen, door te stoppen met denken.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

@allen,

Allereerst bedankt iedereen voor de felicitaties aan mijn adres,
Heb ze zonder uitzondering gezien, gelezen en……..dat doet toch echt wel goed in deze volledig waanzinnig geworden wereld waar zoiets voor mij echt nog zeker telt!!!!

Dan ter zake vwb het 911 verhaaltje uit het grote sprookjesboek!!

Ik denk dat hier de meesten wel weten dat het complete verhaal verzonnen is en nergens op slaat.

Dan beste @eksegese, u blijft het over “vliegtuigen” hebben!!
Zolang u een kruisraket een vliegtuig vindt ga ik gedeeltelijk met u mee, en anders dan stop ik liever hier.

Er zijn die dag géén vliegtuigen gebruikt om deze “aanslagen” te plegen net zoals er geen 19 zandbakkiërs zijn geweest om dit leipe plannetje van Bush en consorten uit te voeren in opdracht van ene verweggrottiër Osama bin Laden genaamd welke een lange tijd daarna omdat hij “niet te vinden was” echter wel een interview gaf met ik geloof de BBC op een sneaky manier werd vermoord en in zee gedumpt…….hahahahahahaha, en ie dit niet geloofd die vertellen we zo meteen weer een leuk en vooral spannend nieuw verhaaltje uit het grote CIA sprookjesboek!!!!!

De torens zijn ook niet opgeblazen met uitzondering van toren nr 7 welke gecontroleerd naar beneden is gebracht middels idd explosieven!

De andere torens zijn middels een Direct Energy Weapon met behulp van de voor de kust liggende orkaan welke op de een of andere manier is afgeremd en hiervoor gebruikt is LET OP en dit is absoluut géén SPROOKJE…..gedustificeerd!! HOE?????????”I don’t know!!!!! Maar dit is wel gebeurd en NIETS ANDERS hoe raar en hoe vreemd dit ook klinkt!!

Amerika beste vrienden heeft een wapen wat ze liever NIET bekend willen maken aan het gepeupel, WIJ DUS, vandaar dat ze achterlijk geworden cq gemaakte idioten zoals ene volledig gecontroleerde Alex Jones en de truth movement, enz enz enz enz telkens maar weer VERHAALTJES laten brengen en liefst zo lang mogelijk rekken zodat de waarheid net zoals de HOLOCAUST waarheid pas aan het licht komt als een tweetal generaties op natuurlijke wijze zijn opgebrand welks op dit moment steeds sneller en sneller gaat, en dat heeft weer te maken met het uitbetalen van bijv AOW en oudedagsreserves welke de elite liever in eigen zak steekt daar zei dit natuurlijk meer verdienen cq er natuurlijk meer recht op hebben dan degene die er zijn leven lang voor gewerkt heeft en gespaard heeft!!

Met 65, 66 of 67 snel de kist in en hoppa, weg ermee!!! (vandaar ook de “aangepaste” AOW leeftijd in on Neanderland!!)

Ik kan nu wel doorgaan maar dat heeft geen enkel doel zolang jullie niet de moeite willen doen om te kijken naar de docu (2 uur en 20 min ongeveer) van Dr. Judy Wood “Where did the Towers go”

Vooral NIET naar kijken en verder discussie voeren over opblazen, nanothermiet, nuke’s (waar ik ook ingetrapt ben) en wat dies meer zei. Dit is de bedoeling dat dit zo lang mogelijk doorgaat, en ik noem het simpel BREINVERVUILING want ook dr. Ir. Coen Vermeeren zit er volledig naast en doet naar mijn mening mee aan het ellitespelletje in het kader van stuur ze het bos in en plant ondertussen zoveel mogelijk bomen erbij of anders gezegd GEEF ZE BROOD EN SPELEN of VERDEEL EN HEERS!!!!!!!!

Ik zal een beetje doorwerken en de mensen waarvan ik het email adres in bezit heb zo spoedig mogelijk mails doen toekomen met zeer interessante links (althans dat vind ik zelf) om te bekijken, liefst direct te downloaden en met een vooral open mind te bekijken. Vindt u het niets dan gewoon weggooien!!
Er zitten zaken bij waarvan u met zekerheid niets vanaf wist. Dan een korte tip nog van mij.
Zou u een docu niets vinden, gooi deze pas weg indien u alles heeft gezien!! Lichten kunnen namelijk ook pas later gaan branden als verbanden zichtbaar gaan worden door info te kunnen koppelen!!

Verder kijk ik hoe te doen om deze links ook hier te plaatsen, desnoods in partjes omdat het anders misschien teveel in 1x gaat worden.

Doe er dan maar mee wat jullie willen oké,

Laat het hier ff bij en nogmaals bedankt voor jullie felicitaties aan mij, deed me echt goed!!

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Hey goed gefeest gisteren? 😀

Directe energie wapens…

WTC torens zijn verstoft – niet ingestort
http://coenvermeeren.nl/wtc-torens-verstoft-ingestort/

bosbranden California:

Zijn de hevige branden in Californië en 9/11 het gevolg van Directe Energie Wapens
Bekijk de beelden van de video en trek je eigen conclusie. Hoe kan een boom van binnenin opbranden waar een eeuwenoud middel, blussen met water, niet effectief blijkt te zijn. En hoe kan een gebouw totaal verbrand zijn waar de naast gelegen bomen geen schade hebben opgelopen? Vreemd of volgens onze natuurwetten totaal niet mogelijk zonder de toepassing van een wapentechnologie. We zagen de toepassing ook al van directe energie wapens bij de 9/11 aanslag. Zie de video en het boek: Were did the towers go?

http://gedachtenvoer.nl/zijn-de-hevige-branden-in-californie-en-9-11-het-gevolg-van-directe-energie-wapens/

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Gladiater

heb foutje gemaakt, las die Coen Vermeeren omdat je hem vermelde, moest deze link hebben sorry,
Nieuw speelgoed van die satanisten:

https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@MR,

Yep, ken dat van die “bosbranden” in Californië, en ook Californië is niet voor niets UITGEKOZEN, want niets in de GEOPOLITIEK (daar al zeer zeker niet) is toeval…..

Bomen van binnenuit BEGINNEN te branden en ook huizen opgebrand terwijl bosjes en struiken ERNAAST geheel in tact zijn…..

Hoe lang laat het VOLK zich dit nu nóg door de strot duwen?????

En maar met een zak chips op hun ballentent naar de laatste verdommings serie op netflix kijken met een fles bier in de hand, en beste MR, zolang de MEERDERHEID DIT BLIJFT DOEN, zolang zal er niets maar dan ook helemaal niets gebeuren en krijgt de elite precies dat wat ze willen vandaar mijn last resor off the grid en bekijk het maar echter, alleen is ook maar alleen want dat gaat niet werken.

De mensen moet eerst nog meer worden afgenomen, en dan vind ik persoonlijk fysieke zaken zoals auto, boot, caravan, huis, huisraad, geld (ook dat wat op jullie rekening staat) vakantie etc etc helemaal niet het probleem…..

Het probleem komt als men door psy op na psy op gechipt MOET WORDEN, met in het kielzog het CHINESE BELONING SYSTEEM (Google maar mooi zelf hierop) waar iedereen iedereen in de gaten gaat houden om het zelf een beetje “beter (hahahahaha)” te krijgen, het geldsysteem wat UITSLUITEND NOG giraal is, camera voor ieders deur én camera’s in uw huiskamer, slaapkamer, badkamer, toilet enz enz enz ….

You don’t believe me, okay,

Than please keep on dreaming!

Gladiator

ps
Binnen nu en 10 jaar is bovenstaand een keihard en vaststaand feit, let op mijn links en …..nou ja

Lindeboom
Lindeboom
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

zou ik aub ook een mail met deze links mogen ontvangen?

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste Gladiator, met alle respect maar ik heb het niet over vliegtuigen. Alles wat ik duidelijk wil maken is dat het officiele verhaal van geen kant klopt. Het punt wat ik wil maken is dat er zeker iets veel groters achter schuil gaat dan een terroristisch motief. Hoe ze het flikten laat ik in het midden, een ding is zeker dat het verhaal niet klopt.

Jacobus
Jacobus
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Een zeer recente 911 video die goed aansluit bij jouw verhaal:

Christian Hampton and the crew at Wolf Clan Media lift the veil on the illusion of planes, illusion of explosives, illusion of Muslim terrorists, and illusion of our current view of reality. Now we must face reality with an open and free mind…

https://www.youtube.com/watch?v=CrzNeZUp0tU

Frits
Frits
2 jaren geleden

Kruisraket in Pentagon,ja -met een Boeing rechtuit boven een grasveld vliegen kan niet zonder het gras te raken.( raak je wel het gras dan ben je echt de klos,wielen graven zich direct in en breken af)

Frans2
Frans2
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

[ met een Boeing rechtuit boven een grasveld vliegen kan niet zonder het gras te raken.]

Waarom niet? Als een vliegtuig zeer laag boven de landingsbaan kan vliegen en zelfs op het laatste moment een doorstart kan maken, waarom kan dat niet boven een grasveld?

[ raak je wel het gras dan ben je echt de klos,wielen graven zich direct in en breken af ]
Als je je landingsgestel uit hebt staan bestaat die kans ja. Maar waarom zou je dat doen als je het vliegtuig een gebouw in wilt laten vliegen?

En gras is niet per definitie ongeschikt om op te landen, niet overal is er zo een zompige bodem als in west-Nederland:
https://youtu.be/-PIzHW8HL44?t=42
https://twitter.com/aircrashmayday/status/999606201955569664

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Boven een landingsbaan kan een boeing het ook niet !10 /20 meter hoog en rechtuit. ( en jij hebt dat dus ook nog nooit gezien Frans2.

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Doorstarters zitten veel hoger .weer opstijgen tijdens het landen zou kunnen ,als alle wielen op de grond rollen,maar ik ken geen enkel voorbeeld. uit een duikvlucht naar beneden met zeer hoge snelheid en dan rechtuit vlak over de grond zonder te crashen is te absurt voor woorden. op de Pentagon film is duidelijken wit ding te zien wat recht over de straat het gebouw in vliegt /onderweg lantaarnpalen uit de grond rukt etc etc ..het is te stompzinnig om nog over verder te praten .sorry

Frans2
Frans2
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

[ Doorstarters zitten veel hoger ]
Het is gewoon niet waar.
Je legt niet uit waarom een vliegtuig niet honderden meters laag over de grond kan vliegen en volgens jouw opvatting kan een vliegtuig dan niet eens landen. Ga eens kijken naar die honderden video’s van landende vliegtuigen.

Hier de eerste, op een meter hoogte driften over de landingsbaan en dan toch nog doorstarten.

https://www.dumpert.nl/mediabase/7519511/b429aa68/driften_met_die_bak.html

[ is te absurt voor woorden ]
Dat is geen argument. En het Pentagon vliegtuig maakte geen enorme duikvlucht, ze vlogen zelfs een extra ronde om hoogte te verliezen.

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Ik had het over een Boeing niet over een chesna o.i.d. moet ik het verschil uitleggen? ik had het over 10/20 hoog rechtuit over de baan niet over honderden meters

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

[ Ik had het over een Boeing niet over een chesna o.i.d. ]
Ik ook.

[ moet ik het verschil uitleggen? ]
Nee, wel graag uitleggen waarom een Boeing niet laag over de grond kan vliegen.

René van Zalk
René van Zalk
2 jaren geleden

Aan de hand van slechts twee foto’s (vanaf grote afstand) kun je geen conclusies trekken mijns inziens.

kronto
kronto
2 jaren geleden

alleen maar het feit, dat er nooit werd gereageerd op het aanwezig zijn van vijandige of uit koers geraakte vliegtuigen in het luchtruim, is al verdacht.

De airforce,vooral in Washington NY, komt gelijk in actie en ze zijn in staat de controle van door de mens gemaakte vliegende objecten, middels het uitschakelen van het electronisch apperatuur, over te nemen.
Geen van deze acties hebben plaats gevonden en dat kan alleen maar leiden tot de conclusie, 911 is een
in elkaar gezet draaiboek, om de landen in het midden oosten binnen te vallen.
Afganistan, Iraq, Syrie, etc. Dit keer om olie en opium.
Osama Bin Laden was jaren een compagnon geweest van America, de Afghaanse rebellen werden getraint en bewapend door America vanaf de Russische oorlog in Afghanistan.
Bin Laden was een Saoedisch Arabische prins, die behoren tot de 13 families die de aarde regeren.

Er kan niet eens een vreemde vogel boven amerika vliegen zonder dat het wordt opgemerkt en
geanalyseert.

Frans2
Frans2
Reactie op  kronto
2 jaren geleden

Je redeneert vanuit 2018, vóór 911 waren burgervliegtuigen geen issue voor het leger.
Net zoals je makkelijk met een bootje dicht langs een Amerikaans slagschip kon varen. Tot Iraanse zelfmoordenaars met een bootje vol explosieven een gat in het schip sloeg en vele matrozen vermoordde. Nu wordt alles wat dichterbij komt dan een kilometer rücksichtslos uit het water geschoten.

kronto
kronto
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Beste Frans 2
Het kan toch niet waar zijn, dat een machtige America met een overheids organisatie als de CIA met de onvoorwaardelijke liefde en hulp van de Mossad, niet in staat zijn gebleken deze ramp 911 te voorkomen.
America heeft bewust gefaald om de mensheid zand in de ogen te strooien, om hun onrechtvaardige plan ten uitvoer te brengen.
Waaron is er na die dag nooit een officier van deluchtmacht ter verantwoording geroepen en berecht voor het falen van de veiligheid van het land.
Men is direct overgestapt op het beschuldigen van anderen en had binnen de kortste keren de dader aangewezen.
President Bush had de consequentie voor het falen niet met grootspraak moeten afhandelen, maar juist aftreden als President. Trouwens was hij al helemaal niet geliefd in die periode.

Frans2
Frans2
Reactie op  kronto
2 jaren geleden

[ Het kan toch niet waar zijn ]

Maar het ís waar, iedere keer weer.
Zo vaak blijkt bij een ramp dat (officiële) instanties hun werk niet goed gedaan hebben. Maar net zo vaak komt iets uit totaal onverwachte hoek.

Er waren nog nooit kamikazepiloten tegen Amerikaanse schepen gebruikt.

Er waren nog nooit vliegtuigen met zelfmoordcommando’s een gebouw binnengevlogen. Binnenlandse vluchten waren net als een bus, instappen en wegwezen.

Er had nog nooit een zelfmoordcommando een bom in schoen verstopt. Er was niet eerder geprobeerd met vloeistoffen pas aan boord een bom te maken.

Er waren nog nooit zelfmoordcommando’s met een vrachtwagen een kerstmarkt opgereden. Nu staan overal zware bloembakken.

Allemaal dingen waartegen nu maatregelen genomen zijn. Maar het sleutelwoord is zelfmoordcommando’s. Dat opent een reeks nieuwe mogelijkheden en men denkt nu ietsje beter vooruit. Hou zit het met treinen, schepen, hoogspanningsmasten, sluizen, wat kan een terrorist daarmee?

Van IS momenteel niet veel meer over dan een eenzame gek die met een mes om zich heen steekt. Hoe kom je daarachter? Hij googelt niet eens op “springstof”, laat staan “mes”. Hoe bescherm je je daartegen? Niet.

Kortom, denk niet dat veiligheidsdiensten bovenmenselijk zijn, die zijn, net als het leger, nog steeds bezig de vorige oorlog te repeteren.

kronto
kronto
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Toen Rome door hun eigen Keizer Nero in brand werd gestoken, gaf hij de christenen de schuld. Ik kan niet helpen dat ik in Bush een figuur als Nero zie.

Vroeger zouden de communisten de schuld hebben gekregen, maar nu zijn het terroristen met een islamitische achtergrond.

De Oklahoma bomber was een Amerikaan, en een terrorist.
De KKK is een terroristische organisatie bestaande uit amerikanen, die branden sticht en mensen ophangt.( the black wall street).
Hitler was ook zo’n terrorist.
Kortom er is altijd een traditie geweest van het terroriseren, waar bij de schuld werd gelegd bij anderen.
Dus waarom zou 911 een uitzondering zijn.

vladi
vladi
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

er is geen vliegtuig het pentagon ingevlogen.

fff

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
2 jaren geleden

Kortom : het verhaal zoals ons wordt voorgehouden klopt absoluut niet ! Is onmogelijk ! Hier zit veel en veel meer achter. En Vereecke schijnt daar een idee over te hebben, maar die wordt niet serieus genomen want die weigert ook het bestaan van ufo’s überhaupt te ontkennen. Dan kun je wetenschapper zijn zo veel je wilt, maar wordt je door niemand meer serieus genomen. Zo hoort dat nou eenmaal te werken in onze opgedrongen manier van samenleving.

ja zolang er geen spatje hard bewijs is van wat het pentagon in vliet en ontploft.. voordat het door de massa traagheid de achterkant weer natuurkundig uit zou moeten komen is dat inderdaad een UFO en blijft dat zo, tot onomstotelijk iets van de boeing zijn identiteit is gevonden.. kan dat ik weet het niet dan moeten de black-water specialisten het vliegtuig in de nevada woestijn wat er van moeten strippen..
waar de inzittende zijn geen idee, alsook de partners, moeders, vaders, opa`s,oma`s vrienden, collega`s, bekenden, buren en stad of dorpsgenoten..
gezien er meer mensen bekend kunnen zijn met het verlies van de passagiers als er passagiers waren neemt er maar weinige die retaliated zijn aan de passagiers hun verantwoording.. of is de angst zo diep gemaak..!

Hetis eenk westie vange duld
Hetis eenk westie vange duld
2 jaren geleden

In 2011 toen ik dit zag op TV zag, dacht ik dat het echt was. Wie niet?

Ik wist nog niets van samenzwering theorieën.
Toen zag ik die video met die nieuws lezeres en met op de achtergrond gebouw 7 dat nog volledig intact was. Terwijl haar collega net daar voor zij dat dat gebouw ingestort was. en dat daarna de verbinding verbroken werd.
Toen wist ik genoeg.

Vertrouw er maar op, iedereen komt te weten hoe het zit.
Nu met die Trump, ziet iedereen hoe gek de wereld in elkaar steekt en word het een stuk makkelijker aan te nemen.

Dank u Trump.

Frans2
Frans2
Reactie op  Hetis eenk westie vange duld
2 jaren geleden

[ Toen wist ik genoeg.]

Op basis van één vergissing ben je omgegaan?
Stel je eens voor op een waanzinnig hectische dag waar om de paar seconden nieuws van alle kanten en van iedereen komt dat je je vergist met het nummer van een gebouw of iets verkeerd gehoord hebt?

Iedereen die van heel dichtbij een ongeluk o.i.d. heeft meegemaakt dat dagenlang de voopagina’s en het journaal beheerst, weet daarna hoeveel fouten er door journalisten gemaakt worden, hoeveel ze verkeerd interpreteren, hoeveel getuigen een ander verhaal vertellen dan jij, hoeveel tijdstippen niet kloppen.

Gelukkig was Trump toen geen president, die had direct nukes naar Afghanistan en Irak en Iran gestuurd. Niet dat Bush veel beter was, maar wel realistischer en beheerster.

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

@Frans wat is jouw leeftijd ? want dat kan een hoop verklaren.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Kennis, wijsheid en de wil tot onderzoeken met een kritische blik zijn leeftijdsonafhankelijk Frits.

Maarrehh, heb je ook argumenten t.a.v. mijn reactie van 24 september 2018 00:55 at 00:55?

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Waarom een Boeing niet laag over de grond kan vliegen in een rechte lijn ?? ….tja ..HIJ IS TE ZWAAR !! simpel gezegd en nog vele andere redenen ,wil je dat ik die hier ga uitleggen?

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Enne je opmerkingen van 00:55 at 00:55 waren niet aan mij ,@Frans2 .

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Die kritische blik heb ik bij jouw nooit gezien bij het officiële overheids verzinsel ! maar alleen tot de onderzoekers met een kritische blik. hoe komt dat dan ? Frans2.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

[ HIJ IS TE ZWAAR ]
???
Straks ga je nog beweren dat hij zo zwaar is dat hij helemaal niet kan vliegen?

[ nog vele andere redenen ,wil je dat ik die hier ga uitleggen? ]
Ja, want wie beweert bewijst, ik kan toch niet kritiekloos aannemen dat wat jij zegt klopt zonder de details te kennen die je maar blijft achterhouden?

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

@Frans2 Waarom kan een helikopter niet door een tunnel vliegen ? uitleggen aan Frans2 in gewone taal ? en aan het eind van het verhaal zegt Frans : welnee is niet waar. ik ben geen kinderjuf je hebt al zoveel feiten ontkent zolang jij zegt dat je het filmpje hebt gezien van de Boeing(neus) in de 2e toren die er aan de andere kant heel uitkomt en zegt : onzin dat is gewoon het onderstel of een motor dan is het eind zoek,je WIL het niet zien ! en met onwillige honden is het slecht hazen vangen .vraag het lekker aan een piloot (dagje schiphol?)

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

[ Waarom kan een helikopter niet door een tunnel vliegen ? ]

Geen idee. Kan dat niet dan? Wat heeft dat met een laag vliegend vliegtuig in de open lucht te maken?
Weet je dat er vliegtuigen zijn die gemaakt zijn om slechts een paar meter boven het water te vliegen?
https://www.youtube.com/watch?v=V8Nu94khHoo

[ zolang jij zegt dat je het filmpje hebt gezien van de Boeing(neus) in de 2e toren die er aan de andere kant heel uitkomt ]

Dat heb ik helemaal niet gezegd.
Ik geloof zelfs niet dat de neus aan de andere kant er ongeschonden uitkomt, hooguit een motor of landingsgestel.
Wat een slappe reden om niet uit te leggen of links te geven waarom een vliegtuig niet laag kan vliegen.

Conclusie: je hebt geen splinter bewijs en je kunt het ook niet beargumenteren waarom vliegtuigen niet laag over de grond zouden kunnen vliegen.

Frits
Frits
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Frans2 vliegtuigen kunnen heel goed laag vliegen in een rechte lijn,heb nooit beweert van niet ,(bijv.sproei vliegtuigjes enz.)waarom een helikopter niet door een tunnel kan vliegen?…omdat hij direct neerstort aan het begin van de tunnel kan hij er niet doorheen vliegen!
(2e deel:dat zeg ik:de neus van de Boeing komt aan de andere kant uit het gebouw,is volgens jouw niet waar hooguit een motor of onderstel ,tja als dat is wat je ziet ,dat is prima. ik kan niet beargumenteren wat jij ziet .

Roy
Roy
2 jaren geleden

Er zijn genoeg foto’s waar wel resten van het vliegtuig op te zien zijn..

https://www.quora.com/Why-was-there-no-plane-wreckage-in-9-11-terrorist-attacks-on-the-Pentagon

je kan het ook zelf even opzoeken

http://bfy.tw/K1jJ

x

Check Also

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x