Homepagina » Buitenland » De generatie die nu geboren wordt is de laatste die vrij zal zijn. Assange schetst onheilspellend beeld in laatste interview voor blackout
De generatie die nu geboren wordt is de laatste die vrij zal zijn. Assange schetst onheilspellend beeld in laatste interview voor blackout

De generatie die nu geboren wordt is de laatste die vrij zal zijn. Assange schetst onheilspellend beeld in laatste interview voor blackout

Vlak voordat Ecuador de stekker uit de internetverbinding van WikiLeaks-oprichter Julian Assange trok, gaf hij een interview over de manier waarop technologische vooruitgang de mens verandert.

Hij zei dat streng staatstoezicht onvermijdelijk zal zijn.

Assange, die in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen verblijft, zei dat ieder mens spoedig in een wereldwijde database zal zitten die wordt bijgehouden door overheden.

Totalitarisme

“De generatie die nu geboren wordt is de laatste vrije generatie,” zei hij. “Je wordt geboren en binnen een jaar ben je overal ter wereld bekend.”

“Je identiteit zal dan bekend zijn bij alle grote wereldmachten,” vervolgde hij. “Dit riekt naar totalitarisme.”

Op grote schaal wordt informatie verzameld over mensen en dat zal dankzij ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie alleen maar erger worden, voorspelt Assange.

Hackaanvallen

“Kijk naar wat Google, Baidu, Tencent, Amazon en Facebook doen,” zei hij. “Ze oogsten als het ware de kennis van de mensheid als we met elkaar communiceren.”

Hij voorziet dat kunstmatige intelligentie diverse sectoren volledig gaat overnemen of hele nieuwe sectoren gaat creëren.

Zo zal kunstmatige intelligentie worden getraind om hackaanvallen te automatiseren, denkt hij.

Meer conflict

“Op internet zijn er geen grenzen,” zei hij. “Het is 220 milliseconden van New York naar Nairobi. Waarom zou er ooit vrede zijn in zo’n scenario?”

“Ik denk niet dat het mogelijk zal zijn om grenzen te creëren die conflict kunnen voorkomen,” besloot hij. “Om die reden zal er alleen maar meer conflict zijn.”

Bekijk het volledige interview hieronder:

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[RT]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Interessant ..de generatie die nu word geboren..totalitarisme men word geboren en binnen een jaar ben je bekend..eindelijk er in een Eenheid wat dat betreft op het gebied van bekende wereldleiders filmsterren kortom iedereen die wat betekent op het wereld toneel is al bekend nu straks ook de gewone burgen word een wereld burger dus wereldwijd bekend en al die mensen die geboren worden zullen gekend worden door ja de wereld machten ..de wereldmacht kent dat iedereen, en iedereen kent dan de wereldmacht ..eindelijk word iedereen dus erkent en herkent..totalitarisme word dan het totale plaatje van iedereen men word bekent..je identiteit , je naam, je beroep, je gedrag, je geloof, word het totale plaatje van totalitarisme..elk gedrag zal dan bekend zijn bij een wereldmacht of leiders van een land..verkeert of is dat niet verkeert..het legt gewoon aan wat voor gedrag je vertoont pleeg je verzet dan tegen een wereldmacht
  of leider dan maken ze je een kopje kleiner nou ja dat gebeurt nu ook al ..of je nu leider bent of niet als je niet de regel volgt van de totalitarisme nemen ze je te pakken ..de laatste generatie die vrij zijn ..welk vrijheid bedoelt deze man er is nooit vrijheid geweest ,,men is altijd al beïnvloedt geweest door vele machten die er zijn geweest of nog aanwezig zijn .neem maar een soort geloof al waar ook een machtspositie in aanwezig is of de macht van de democratie enzv. ,,,vrijheid bestaat niet daarin en daar zal het ook nooit inkomen.. echte vrijheid is verborgen in de mens zelf al ..dus men kan het niet vinden in uiterlijk gedrag, identiteit beroep, je geloof.. het zijn allemaal schijn verdragen ..en dat komt omdat men een identiteit aanneemt die altijd een soort gevangenen blijft van deze..Schijn ..

  27 likes
  • Laat je niet leiden door angst, the matrix…de controle, vrijheid gaat voorbij aan dit alles…
   Individualiseren…is zelfs geen vrijheid…het is je losmaken uit de Kudde, maar nog steeds geen werkelijke vrijheid…die is niet te bezitten, niet te claimen, die is voorbij beeld en woord bewustzijn…

   oké….lange weg… en je kunt Julian deze visie niet kwalijk nemen na zo’n lange, uiterlijke gevangenschap…
   hij is er wat mij betreft ziek van geworden als ik zo naar hem kijk…onderdrukking ten top!

   we zullen zien….
   We zijn liefde…
   in alle faceteen…
   op weg naar huis…

   namaste

   9 likes
  • Individuele vrijheid wint altijd. Totalitaristische landen voeren altijd oorlog met elkaar of zijn innerlijk verdeeld. Die verdeeldheid moet je uitbuiten, wil je vrij blijven!
   Landen die innerlijke fouten maken, krijgen te maken met buitenlandse militaire agressie.
   En met ufo’s moet je dus ook rekening houden.

   6 likes
 2. Als er iets is dat onze veiligheid bedreigd is het wel de electronische snelweg.

  We kijken allemaal elke dag wel naar een monitor. Of dat nu een computerbeeldscherm is, een gsm, tv, tablet of (bewakings)camera. Het zijn allemaal “black mirrors”. Glanzende zwarte spiegels.

  Vroeger werden deze dingen gebruikt in kringen waar magie werd bedreven. Nu zien we ze overal.

  Waar ze in de oudheid werden vervaardigd van gepolijst obsidiaan is dat nu van plasma-, lcd-schermen en spiegelend zwart glas. Nostradamus gebruikte ook een zwarte spiegel om in de toekomst te kijken.

  Internet is inmiddels uitgegroeid tot een reusachtig supersnel netwerk waarbij allerlei zwarte spiegels via glasvezelkabels met elkaar zijn verbonden. En dan krijgen we er binnekort ook nog Ai-systemen bij (als die er niet al zijn).

  Volgens Geordi Rose van D-wave voelt zijn Ai-supercomputer als een Alien God als je ernaast staat. En die Alien Gods hebben toegang tot je leven via deze schermen.

  Aangezien zwarte spiegels van oudsher zijn gebruikt om met geesten en demonen te werken hebben wij tegenwoordig dus eigenlijk overal interdimensionale portalen om ons heen.

  En dan hebben we ook nog met mensen te maken in Hollywood en muziek industrie, die zich letterlijk bezig houden met zwarte magie / hekserij. Velen onder hen zijn letterlijk door demonen bezeten.

  Ook de energie die je genereert als je tv kijkt wordt geabsorbeerd door de kristallen die in LCD-schermen (Liquid Crystal Displays) zijn verwerkt. Hiermee bedoel ik met name de angst, woede, frustratie en lust. Het wordt in de kristallen opgeslagen. We weten inmiddels dat demonen zich voeden met onze negatieve energie. Het lijkt daarom niet zo ver gezocht dat onze schermen als energie generatoren worden gebruikt door deze entiteiten.

  Zodra we zelfdenkende “Ai” computers gaan gebruiken lijkt het onafwendbaar dat de beelden die via onze zwarte schermen onze huiskamer bereiken steeds negatiever gaan worden. Het is ook best opvallend hoeveel shit ons via die schermen bereikt. De Alien God en zijn demonen in het netwerk zullen er alles aan doen om meer negatieve energie te genereren zodat ze steeds sterker worden.

  Zodra Ai-computers zichzelf gaan herprogrammeren om efficienter te werken zullen er programma’s ontstaan die door mensen niet meer te doorgronden zijn. Mensen komen via hun scherm op nieuwe creatieve ideëen die ze vinden via zoekmachines. De Ai-systemen zullen ook invloed krijgen op de zoekresultaten. Zij zullen mensen gaan beinvloeden om mee te werken aan nieuwe ontwikkelingen die uiteindelijk het Ai-systeem goed uitkomen om nog sterker te worden. Dit gaat net zo lang door tot wij onszelf vernietigen…

  15 likes
  • Mijn excuses voor het zeer sombere beeld dat ik hierboven geschetst heb, zonder dat ik daarbij een paar oplossingen heb genoemd.

   – het is niet nodig om bang te zijn voor demonen. Het is daarentegen wel noodzakelijk om je bewust te zijn van hun bestaan. Het is belangrijk dat we hun invloed leren herkennen, zodat we kalm blijven als er om ons heen iets onverklaarbaars gebeurt. Op het moment dat iemand in je omgeving uit het niets een woedeaanval krijgt of agressief gedrag vertoond, kan er iets dergelijks spelen. Maak de situatie in zo’n geval niet erger door ook agressief, bang of dramatisch te reageren. Probeer dan de-escalerend te handelen en kalm te blijven.

   – ook je eigen stemming is van belang. Probeer je altijd bewust te zijn van je emoties. Laat je niet meeslepen in de vele manipulaties die via de media op je af komen. Probeer neutraal te blijven. Het is nog beter om altijd in een staat van euforie te verkeren. Dit is wat lastig in deze tijden, maar als het je lukt om deze staat van zijn te bereiken, hebben ze geen invloed op je. Je trilling is dan te hoog.

   – je kan je trilling ook verhogen door elke dag een kwartiertje te mediteren. Dit is niet meer dan stil zitten en nergens aan denken anders dan je ademhaling. Als je dit een paar dagen doet ga je de energie voelen die om je heen is, de energie die je bent. Je kan dan je eigen hartslag horen en visioenen krijgen. In de natuur mediteren om samen met anderen is nog krachtiger. Het is ‘t beste als je hiervoor een training volgt, maar ook via internet is er genoeg over te vinden.

   – je kan je gsm, tablet en andere schermen ook afdekken als ze uit zijn. Mooiste is met metaal, daar komen ze met zekerheid niet doorheen. Ze hebben een hekel aan metaal.

   – je kan populaire films en muziekvideo’s vermijden, deze worden nogal eens voorzien van magische spreuken, symboliek en rituelen. Als je deze niet ziet of hoort hebben ze geen invloed op je.

   – je kan om de paar dagen een klein stukje salie of Palo Santo aansteken zodat eventueel negatieve invloeden in je omgeving / apparatuur het hazenpad kiezen. Zij verdragen die geur niet.

   – verdiep je eens in het gebruik van orgonite. Als je hiervan iets in huis hebt kun je dergelijke invloeden en de invloed van emf straling op je energie beperken. De energie van Orgonite verdragen ze ook niet.

   – als je graag tv kijkt, probeer dan programma’s te kijken die je goede energie geven, vermijd horror, porno, geweld of negatief nieuws.

   – probeer je huis schoon en opgeruimd te houden. “Cleanliness = Godliness”.

   – probeer regelmatig in de natuur te zijn. Loop dan bij voorkeur ook eens op blote voeten. Een paar minuten per dag op blote voeten op de grond is al genoeg. Langs het strand krijg je ook veel positieve energie van de zee.

   – vermijd alcohol of drugs. Het gebruik van deze middelen kan je gevoelig maken voor de invloed van negatieve entiteiten.

   – let op je voeding. Vermijd vlees. Hou je zuurgraad in de gaten en probeer deze met gezonde voeding boven de 7.0 te houden. Hiervan gaat je trilling omhoog en zo wordt je minder vatbaar voor dergelijke invloeden en allerlei fysieke kwaaltjes.

   – op het moment dat je trilling hoger begint te worden kun je geconfronteerd worden met herinenringen aan foutjes die je al lang vergeten was. Dit kan de invloed zijn van zo’n iritant “enkelbijtertje”. Probeer dan dit foutje te omarmen en vergeef jezelf. Foutjes zijn er om van te leren en die hebben we allemaal gemaakt. Het gaat erom dat je er iets van hebt geleerd en het vanaf dat moment niet meer nodig hebt. Op het moment dat het je blijft achtervolgen kun je altijd vragen aan gidsen zoals Jesus, st.Germain, of een van de aardsengelen om deze negatieve gedachten mee te nemen en deze naar een plek te brengen waar hun hogere doel beter wordt gediend dan bij jouw.

   Het zijn geen concrete oplossingen om te voorkomen dat deze systemen worden uitgerold, maar je kan er best iets tegen doen in je eigen leven. Uiteindelijk moet het daar toch beginnen.

   11 likes
   • helemaal fantastisch fijn dat je dit zo brengt…

    ja, wees licht en liefde….
    en wakker…

    namaste

    2 likes
    • Ik vind jou reactie nogal “als een kippetje zonder kop” ergens achteraan rennen. Welke aanleiding heb jij om aan te nemen dat deze zaken niet uit de lucht gegrepen zijn?

     Trouwens als je kwaadaardige invloeden wilt weren moet je de grond waarop je loopt besprenkelen met zout.

     1 likes
     • Waarheid behoeft geen verdediging, het verdedigt zichzelf.

      0 likes
     • Het is beslist niet nodig om overal waar je loopt zout te strooien.

      We zijn allemaal onderdeel van de aarde en kunnen gewoon met blote voeten op de grond lopen. Dit doen we om in dezelfde trilling te geraken als de aarde en om eventueel zware energie kwijt te raken.

      Sommige mensen strooien zout bij de deur zodra ze vermoeden dat dergelijke invloeden via die weg naar binnen kunnen komen.

      Mocht je het gevoel hebben dat je dagelijks veel zware energie mee naar huis neemt van je werk of in bepaalde woonwijken, kun je een beetje zout voor de deur strooien. Dan neem je het niet mee naar binnen. Je kan ook af en toe een bad of douche nemen met bad-/douchezout.

      0 likes
   • @mike
    Welgemeend oprecht bedankt, voor deze info, ook namens mijn zoon

    1 likes
 3. we zijn nooit vrij geweest al hebben mensen die eeuwen geleden het idee hadden dat ze vrij waren.
  een verkeerde stap en je hangt.
  vergeet maar eens iets te betalen waar jij niets aan kan doen en je hangt.
  rij 5 kilometer te hard en je hangt al is er niets op de weg te bekennen.
  ze weten alles van je en vooral in een landje als nederland je kan nergens heen.
  schut alle technologie van je af dan hang je als je niet voor je zelf kan zorgen.

  het is niet deze generatie die geboren wordt maar we zijn zelf allang de klos,alleen we weten het nog niet .
  blijf in het gareel en zeg ja en amen en loop als een slaaf naar je werk dan zal je waarschijnlijk niet veel
  last hebben maar wat heb je dan nog voor leven.

  24 likes
  • “blijf in het gareel en zeg ja en amen en loop als een slaaf naar je werk dan zal je waarschijnlijk niet veel
   last hebben maar wat heb je dan nog voor leven.”

   Dan heb je dus geen vrij leven.

   4 likes
 4. Julian Assange zou nog wel eens gelijk kunnen hebben. De huidige ontwikkelingen wijzen duidelijk die kant op. Je kunt dit alleen tegengaan door zo min mogelijk van het internet gebruik te maken.

  6 likes
  • Via je telefoon en je tv weten ze al wie je bent via je beeldbuis kijken ze al binne bij je.

   1 likes
  • Er is geen ontkomen aan, zeker voor de simpele zielen zoals ondergetekende, alles is op diverse plaatsen bekent en wordt ook gebruikt en zeker ook misbruikt.
   De info verzamelaars zijn of worden in iedere woonomgeving geplaatst en via allerlei sociale media,s vullen zij de rest aan.
   Deze wereld verrot en de ontbinding is al ver gevorderd.

   0 likes
 5. Beste mensen,

  Doe mij én uzelf nu eens een heel groot plezier en luister gewoon een 14 minuutjes naar dit gesproken YT filmpje!!!

  Assange is een vieze gemene en vooral héél gevaarlijke CHILL!!!!!!!

  Niets meer en niets minder!!

  Probeer eens echt wakker te worden. Het gaat gewoon op vakantie want hij heeft zijn rust nu wel meer dan verdiend denkt u niet!!
  Overigens geld dit ook voor Ed Snowden!!!!! Zal er ook voor deze CHILL een filmpje bijdoen oké, ben graag compleet.

  En volgende keer gewoon ff afwachten of een nieuwe GOD ook de achterbakse zioniosten “aanpakt” of Israël……Capiche!!

  Nou, veel plezier met luisteren!!

  https://www.youtube.com/watch?v=DaUSerKvJYE&ab_channel=Snordster

  Wikileaks is Poison, Redux

  en dan vwb de GOD Ed Snowden

  https://www.youtube.com/watch?v=iy1hP6F5i98&ab_channel=Snordster

  Ed Snowden, NSA, and Fairy Tales

  Gegroet,

  Gladiator

  7 likes
 6. Ik ben 63, een alleenstaande man en ben daar blij mee. Ik hoef me geen zorgen te maken over de toekomst van mijn kinderen of kleinkinderen, en ook niet meer over mijn eigen toekomst, het zal mijn tijd wel duren. Voor de toekomst van onze jeugd en alle jeugd vrees ik met grote vreze. Dit zou ook onze politici bezig moeten houden, maar zij zijn echter alleen bezig met de belangen van multinationals en hoe ze het globalisme de kiezer door de strot kunnen duwen. De politici lopen ver voor de mensen uit, en het is tegenwoordig de bedoeling dat de kiezer zich door de politici laat uitleggen welke kant we opgaan i.p.v. dat de politici zich laten sturen door de kiezer.

  5 likes
  • Ik geloof in reincarnatie en ik geloof dat ze zometeen in een wereld terugkeren die heel wat slechter is dan degene die we achterlaten. Het is dus beter om nu voor een betere wereld te strijden dan af te wachten tot de illuminatie de totale macht heeft en de mensheid in slavernij gebracht is.

   1 likes
 7. Een deel zal meegaan in de zombiestaat, een deel zal dat niet doen en zal blijven werken aan een spiritueel bewustzijn, om later alsnog de achterblijvers te komen helpen om ook zich zelf vrij te maken.
  De aarde is een kluister maar de mens mag en moet zich vrij maken en bevrijden uit deze kluisters.
  De mens maakt uiteindelijk de aarde zelf ook vrij als planeet. De planeet aarde zal zelf ook bewuster worden en hogere vorm aannemen. de duistere kluit zal dit niet tegen kunnen houden.

  2 likes
 8. Klaas, ik begrijp je als je zegt dat het je tijd wel zal duren omdat je geen kinderen hebt. Is het je opgevallen dat regeringsleiders ook geen kinderen hebben ? Merkel, Macron, Rutte, May… Zij denken ook dat het hun tijd wel zal duren. Wat kan het hun schelen? Zij krijgen wel weer een mooi baantje als hun tijd erop zit. Eigenbelang.

  1 likes
 9. Wordt je hier ook altijd zo depressief van? Die onheilspellende berichten.

  Luister hier eens naar.
  https://www.youtube.com/watch?v=qX803D_cofI

  Altijd wel geruststellend het perspectief van deze ervaring.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

openingsceremonie

Bereidde deze olympische openingsceremonie ons voor op het coronavirus?

Op 27 juli 2012 vond de openingsceremonie ...

assad

Italiaanse publieke omroep weigert veelbesproken interview met Assad uit te zenden. Bekijk het hier

De Italiaanse publieke omroep Rai nam onlangs ...