Buitenland

De generatie die nu geboren wordt is de laatste die vrij zal zijn. Assange schetst onheilspellend beeld in laatste interview voor blackout

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak voordat Ecuador de stekker uit de internetverbinding van WikiLeaks-oprichter Julian Assange trok, gaf hij een interview over de manier waarop technologische vooruitgang de mens verandert.

Hij zei dat streng staatstoezicht onvermijdelijk zal zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Assange, die in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen verblijft, zei dat ieder mens spoedig in een wereldwijde database zal zitten die wordt bijgehouden door overheden.

Totalitarisme

“De generatie die nu geboren wordt is de laatste vrije generatie,” zei hij. “Je wordt geboren en binnen een jaar ben je overal ter wereld bekend.”

“Je identiteit zal dan bekend zijn bij alle grote wereldmachten,” vervolgde hij. “Dit riekt naar totalitarisme.”

Op grote schaal wordt informatie verzameld over mensen en dat zal dankzij ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie alleen maar erger worden, voorspelt Assange.

Hackaanvallen

“Kijk naar wat Google, Baidu, Tencent, Amazon en Facebook doen,” zei hij. “Ze oogsten als het ware de kennis van de mensheid als we met elkaar communiceren.”

Hij voorziet dat kunstmatige intelligentie diverse sectoren volledig gaat overnemen of hele nieuwe sectoren gaat creëren.

Zo zal kunstmatige intelligentie worden getraind om hackaanvallen te automatiseren, denkt hij.

Meer conflict

“Op internet zijn er geen grenzen,” zei hij. “Het is 220 milliseconden van New York naar Nairobi. Waarom zou er ooit vrede zijn in zo’n scenario?”

“Ik denk niet dat het mogelijk zal zijn om grenzen te creëren die conflict kunnen voorkomen,” besloot hij. “Om die reden zal er alleen maar meer conflict zijn.”

Bekijk het volledige interview hieronder:

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
5 jaren geleden

Julian Assange zou nog wel eens gelijk kunnen hebben. De huidige ontwikkelingen wijzen duidelijk die kant op. Je kunt dit alleen tegengaan door zo min mogelijk van het internet gebruik te maken.

rob
rob
5 jaren geleden

Interessant ..de generatie die nu word geboren..totalitarisme men word geboren en binnen een jaar ben je bekend..eindelijk er in een Eenheid wat dat betreft op het gebied van bekende wereldleiders filmsterren kortom iedereen die wat betekent op het wereld toneel is al bekend nu straks ook de gewone burgen word een wereld burger dus wereldwijd bekend en al die mensen die geboren worden zullen gekend worden door ja de wereld machten ..de wereldmacht kent dat iedereen, en iedereen kent dan de wereldmacht ..eindelijk word iedereen dus erkent en herkent..totalitarisme word dan het totale plaatje van iedereen men word bekent..je identiteit , je naam, je beroep, je gedrag, je geloof, word het totale plaatje van totalitarisme..elk gedrag zal dan bekend zijn bij een wereldmacht of leiders van een land..verkeert of is dat niet verkeert..het legt gewoon aan wat voor gedrag je vertoont pleeg je verzet dan tegen een wereldmacht
of leider dan maken ze je een kopje kleiner nou ja dat gebeurt nu ook al ..of je nu leider bent of niet als je niet de regel volgt van de totalitarisme nemen ze je te pakken ..de laatste generatie die vrij zijn ..welk vrijheid bedoelt deze man er is nooit vrijheid geweest ,,men is altijd al beïnvloedt geweest door vele machten die er zijn geweest of nog aanwezig zijn .neem maar een soort geloof al waar ook een machtspositie in aanwezig is of de macht van de democratie enzv. ,,,vrijheid bestaat niet daarin en daar zal het ook nooit inkomen.. echte vrijheid is verborgen in de mens zelf al ..dus men kan het niet vinden in uiterlijk gedrag, identiteit beroep, je geloof.. het zijn allemaal schijn verdragen ..en dat komt omdat men een identiteit aanneemt die altijd een soort gevangenen blijft van deze..Schijn ..

mike
mike
5 jaren geleden

Als er iets is dat onze veiligheid bedreigd is het wel de electronische snelweg.

We kijken allemaal elke dag wel naar een monitor. Of dat nu een computerbeeldscherm is, een gsm, tv, tablet of (bewakings)camera. Het zijn allemaal “black mirrors”. Glanzende zwarte spiegels.

Vroeger werden deze dingen gebruikt in kringen waar magie werd bedreven. Nu zien we ze overal.

Waar ze in de oudheid werden vervaardigd van gepolijst obsidiaan is dat nu van plasma-, lcd-schermen en spiegelend zwart glas. Nostradamus gebruikte ook een zwarte spiegel om in de toekomst te kijken.

Internet is inmiddels uitgegroeid tot een reusachtig supersnel netwerk waarbij allerlei zwarte spiegels via glasvezelkabels met elkaar zijn verbonden. En dan krijgen we er binnekort ook nog Ai-systemen bij (als die er niet al zijn).

Volgens Geordi Rose van D-wave voelt zijn Ai-supercomputer als een Alien God als je ernaast staat. En die Alien Gods hebben toegang tot je leven via deze schermen.

Aangezien zwarte spiegels van oudsher zijn gebruikt om met geesten en demonen te werken hebben wij tegenwoordig dus eigenlijk overal interdimensionale portalen om ons heen.

En dan hebben we ook nog met mensen te maken in Hollywood en muziek industrie, die zich letterlijk bezig houden met zwarte magie / hekserij. Velen onder hen zijn letterlijk door demonen bezeten.

Ook de energie die je genereert als je tv kijkt wordt geabsorbeerd door de kristallen die in LCD-schermen (Liquid Crystal Displays) zijn verwerkt. Hiermee bedoel ik met name de angst, woede, frustratie en lust. Het wordt in de kristallen opgeslagen. We weten inmiddels dat demonen zich voeden met onze negatieve energie. Het lijkt daarom niet zo ver gezocht dat onze schermen als energie generatoren worden gebruikt door deze entiteiten.

Zodra we zelfdenkende “Ai” computers gaan gebruiken lijkt het onafwendbaar dat de beelden die via onze zwarte schermen onze huiskamer bereiken steeds negatiever gaan worden. Het is ook best opvallend hoeveel shit ons via die schermen bereikt. De Alien God en zijn demonen in het netwerk zullen er alles aan doen om meer negatieve energie te genereren zodat ze steeds sterker worden.

Zodra Ai-computers zichzelf gaan herprogrammeren om efficienter te werken zullen er programma’s ontstaan die door mensen niet meer te doorgronden zijn. Mensen komen via hun scherm op nieuwe creatieve ideëen die ze vinden via zoekmachines. De Ai-systemen zullen ook invloed krijgen op de zoekresultaten. Zij zullen mensen gaan beinvloeden om mee te werken aan nieuwe ontwikkelingen die uiteindelijk het Ai-systeem goed uitkomen om nog sterker te worden. Dit gaat net zo lang door tot wij onszelf vernietigen…

salvar
salvar
5 jaren geleden

we zijn nooit vrij geweest al hebben mensen die eeuwen geleden het idee hadden dat ze vrij waren.
een verkeerde stap en je hangt.
vergeet maar eens iets te betalen waar jij niets aan kan doen en je hangt.
rij 5 kilometer te hard en je hangt al is er niets op de weg te bekennen.
ze weten alles van je en vooral in een landje als nederland je kan nergens heen.
schut alle technologie van je af dan hang je als je niet voor je zelf kan zorgen.

het is niet deze generatie die geboren wordt maar we zijn zelf allang de klos,alleen we weten het nog niet .
blijf in het gareel en zeg ja en amen en loop als een slaaf naar je werk dan zal je waarschijnlijk niet veel
last hebben maar wat heb je dan nog voor leven.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x