Binnenland

Grove onregelmatigheden geconstateerd tijdens telproces verkiezingen

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Police for Freedom, Voor Waarheid, Ik de Burger en Samen voor Nederland hebben samen een onafhankelijke controle op de verkiezingen opgezet. Daartoe is de website controle-verkiezingen.nl in het leven geroepen.

Bij het team van de site zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen van grove onregelmatigheden. Waarnemers werden extreem beperkt in hun rechten.

Zo kwamen meldingen binnen dat controleurs geen foto’s mochten maken, weigerden voorzitters onrechtmatigheden op te nemen in het proces-verbaal en één waarnemer heeft onder dwang foto’s van het proces-verbaal van haar telefoon moeten verwijderen.

Overstelpt met meldingen

Drie controleurs van 59, 65 en 70 jaar uit Rotterdam zijn zelfs door handhavers onheus bejegend en door de politie verwijderd. Daarnaast zijn in verschillende bureaus niet-vergrendelde stembussen geconstateerd.

Controle-verkiezingen.nl heeft tijdens het telproces van de Provinciale Statenverkiezingen bijna 1500 mensen gemobiliseerd, die toezagen op het correct verloop van het telproces.

De helpdesk is woensdagavond overstelpt met meldingen van waarnemers, die ernstig gehinderd werden in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Dat is vreemd

Volgens de Kieswet en publicaties van de Rijksoverheid staan de controleurs echter volledig in hun recht.

Controleurs werden voor het sluiten van stembureaus al geïnformeerd over hertellingen en bijstellen. “Dat is vreemd,” zegt Police for Freedom-voorman en oud-politieagent Dennis Spaanstra.


4.7 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
16 dagen geleden

Heeft mijn onderbuik helaas toch gelijk gekregen.

Adriaan
Adriaan
16 dagen geleden

Amerikaanse toestanden…

Franske
Franske
16 dagen geleden

Gaat er klacht ingediend worden?

Charlotte
Charlotte
16 dagen geleden

Waarschijnlijk weer een hoop gesjoemel! Zo als gewoonlijk! Ipsos is Soros! 🫣👊👊

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

168
0
We lezen graag je reactie!x