Binnenland

Stikstofminister zegt met droge ogen dat ze simpelweg geen rekening zal houden met de verkiezingsuitslagen

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Je kunt concluderen dat veel mensen problemen hebben met de stikstofplannen, zei politiek verslaggever Roel Schreinemachers na de enorme overwinning van BBB tegen stikstofminister Van der Wal.

“Dat is ook zo. En dat weten we al heel lang,” reageerde de minister. “En dat is ook een heel ingewikkeld dossier. Het is een dossier met heel veel impact voor heel veel mensen.”

“En tegelijkertijd is er geen keuze,” vervolgde ze. “Beide kunnen niet waar zijn. Je kunt niet zeggen: ik ga geen stikstofbeleid doorvoeren, maar ik wil wel huizen bouwen en investeren in economie. Je zult daar keuzes in moeten maken.”

Ik weet niet wat ik hoor

Van der Wal is ervan overtuigd dat een groot deel van het stikstofbeleid overeind zal blijven staan. “Want anders kun je gewoon geen vergunningen verlenen.”

“Nu nog weer op de rem trappen of het uitstellen, dat kan gewoon niet,” beweerde ze.

De stikstofminister oogst veel kritiek. “U bepaalt dat niet, mevrouw,” zegt BVNL-bestuurder Hans van Tellingen.

“Ik weet niet wat ik hoor,” reageert gemeenteraadslid Tom de Nooijer. “Dat gaan vanaf nu andere mensen gelukkig bepalen. Deze arrogantie is vanavond afgestraft.”

Radeloos, redeloos en reddeloos

Het Vlaamse parlementslid Sam van Rooy schrijft: “De Nederlandse stikstofminister zegt met droge ogen dat ze simpelweg geen rekening zal houden met de verkiezingsuitslagen. Het establishment is werkelijk radeloos, redeloos en reddeloos.”

“Een onverstoorbaar moreel-technocratisch betoog als reactie op de landslide victory van BBB,” aldus journalist Richard de Boer.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lanni
Lanni
10 dagen geleden

“Mooie” actrice dit.

Greet Resist
Greet Resist
10 dagen geleden

wat een engerd

Ruud
Ruud
10 dagen geleden

Het kabinet is gewoon een open inrichting

Barry
Barry
10 dagen geleden

Je verwacht ’t niet. We leven al langere tijd in een technocratie. Al geloven de meesten nog steeds in een democratie, dit laat weer zien dat dit een fabeltje is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

168
0
We lezen graag je reactie!x